قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

بیش از ۲۱ هزار واحد مسکونی و تجاری اصفهان در جنگ خسارت دید

اصفهان - ایرنا - مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان از خسارت به ۲۱ هزار واحد مسکونی و تجاری این استان مقارن با جنگ تحمیلی سوم خبر داد.
 بیش از ۲۱ هزار واحد مسکونی و تجاری اصفهان در جنگ خسارت دید

به گزارش ایرنا، غلامرضا اسماعیلی عصر شنبه در نشست شورای اداری استان در تالار بهشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: ۱۳ هزار و ۲۰۶ واحد آسیب دیده در شهر اصفهان و هفت هزار و ۸۰۵ واحد در شهرستان‌های استان قرار دارند که بیشترین خسارت ها در لنجان و شاهین شهر بوده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان ادامه داد: در مجموع ۷۹ واحد مسکونی در شهرستان ها به طور کامل تخریب شده اند و نیاز به اجرای فرایند احداث دارند که اکنون صدور پروانه آن ها نیز به پایان رسیده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان افزود: مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال به ازای هر مترمربع زیربنای ساختمان در سه مرحله برای احداث واحدهای مسکونی تخریب شده پرداخت می‌شود.

وی بیان کرد: برای احداث واحدهای تجاری نیز مبلغ ۱۸۰ میلیون ریال به ازای هر مترمربع به عنوان خسارت پرداخت می‌شود.

اسماعیلی گفت: پیشرفت کار در بخش تعمیرات نوع ۲ (سازه هایی که تخریب نشده و قابل سکونت است) در استان بیش از ۵۰ درصد است و در شهرستان ها نیز با شتاب بیشتری پیش می رود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان ادامه داد: پرداخت خسارت ها به واحدهای دارای آسیب‌هایی جزیی نیز انجام شده و فرایند ترمیم تاکنون ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

اسماعیلی در باره نحوه جبران خسارت به لوازم خانگی واحدها گفت: تسهیلات تا سقف ۲۰ میلیارد ریال برای این بخش اختصاص داده شده که ۱۰ میلیارد ریال آن به شکل قرض‌الحسنه و ۱۰ میلیارد ریال نیز به صورت بلاعوض به حساب متقاضیان واریز می‌شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان اصفهان اظهار داشت: در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر (برای آن دسته از واحدهایی که تعمیرات آنها تا ۶ ماه یا احداث آن‌ها بیش از ۶ ماه و تا ۲ سال زمان می‌برد) سقف سه هزار میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن در نظر گرفته شد که در زمان تکمیل واحد تخریبی، از متقاضی پس گرفته می‌شود.

اسماعیلی گفت: فرایند بازسازی و تعمیر واحدهای مسکونی و تجاری آسیب دیده در جنگ مجدانه در حال اجراست تا مردم به خانه ها و پیشه های خود برگردند.

ضرورت آمادگی اصفهان برای مقابله با آثار بارش‌های حدی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تشریح آثار احتمالی پدیده ال‌نینو بر افزایش بارش‌های حدی از مهرماه سال جاری، به‌ویژه در مناطق غرب و جنوب …



 آمادگی اصفهان برای بازگشایی مدارس؛افزایش اتوبوس‌‌ها به 1000دستگاه - تسنیم
۲۰ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آمادگی اصفهان برای بازگشایی مدارس؛افزایش اتوبوس‌‌ها به 1000دستگاه - تسنیم

شهردار اصفهان از افزایش اتوبوس‌های فعال به هزار دستگاه برای مهرماه خبر داد.

 افزایش ۶۸ درصدی طرح‌های مصوب سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان جنوبی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

افزایش ۶۸ درصدی طرح‌های مصوب سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان جنوبی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از افزایش ۶۸ درصدی طرح‌های مصوب سرمایه‌گذاری خارجی در استان خبر داد.

 تاکید دادستان بر ساماندهی خانه‌های استیجاری سرعین - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تاکید دادستان بر ساماندهی خانه‌های استیجاری سرعین - تسنیم

دادستان عمومی و انقلاب اردبیل بر ساماندهی خانه‌های استیجاری در سرعین برای جلوگیری از فساد و تباهی تأکید کرد.

 اجرای ۶۱ پروژه بنیاد مسکن گیلان در هفته دولت
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

اجرای ۶۱ پروژه بنیاد مسکن گیلان در هفته دولت

مدیرکل بنیاد مسکن گیلان از اجرای ۶۱ پروژه عمرانی با اعتبار ۱۹۴ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت خبر داد.

 بازخوانی میراث علامه مجلسی در آیینه مستشرقان - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بازخوانی میراث علامه مجلسی در آیینه مستشرقان - تسنیم

مدرسه تابستانه«بازخوانی میراث علامه مجلسی در آیینه مستشرقان» باهدف بررسی جایگاه علامه مجلسی دراصفهان برگزارشد.