
به گزارش روز سهشنبه ایرنا، «یونس امیری» با بیان اینکه برنامهریزیها و رایزنیهای مشترک با مسوولان عراقی از ماهها پیش آغاز شده بود، اظهار کرد: طی ۲ تا سه ماه گذشته سفرهای متعددی به استان دیاله عراق انجام شد و نشستهایی با مسوولان این استان، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران، سفیر ایران در بغداد، رؤسای عشایر، طوایف و فعالان حوزه اربعین برگزار شد که دستاورد آن، هماهنگی بهتر برای خدماترسانی به زائران بود.
وی افزود: در ادامه این رایزنیها و در فاصله عاشورا تا اربعین، با حضور استانداری کرمانشاه، توافقات مناسبی با مسئولان استان دیالی برای ارتقای خدمات به زائران حاصل شد.
دستیار استاندار کرمانشاه در امور عراق با اشاره به ساماندهی مواکب در شهر منذریه عراق گفت: امسال حدود ۴۰ موکب از مجموع ۴۰۰ موکب مستقر در مسیر اربعین در این منطقه تجمیع شدند و خدمات مناسبی به زائران ارائه کردند.
وی ادامه داد: شماری از موکبهای شاخص که در سالهای گذشته نیز خدمات مطلوبی داشتند، امسال با ایجاد ابنیه و ساختمانهای ثابت، علاوه بر پذیرایی، امکان اسکان زائران را نیز فراهم کردند که این اقدام کیفیت خدمات را به شکل محسوسی افزایش داد.
امیری با اشاره به مدیریت حملونقل در طرف عراقی اظهار کرد: با هماهنگیهای انجام شده، کرایه خودروها نسبت به سال گذشته افزایش نیافت و با افزایش تعداد ناوگان، رقابت میان رانندگان شکل گرفت که همین موضوع موجب کاهش هزینه جابهجایی زائران شد.
وی همچنین از راهاندازی فروش بلیت اتوبوس از سوی عتبه برای مسیر منذریه خبر داد و گفت: این اقدام برای نخستین بار انجام شد و اتوبوسها به صورت منظم زائران را به مرز منتقل کردند که با اطلاعرسانی بیشتر، در سالهای آینده استقبال از این شیوه افزایش خواهد یافت.
دستیار استاندار کرمانشاه در امور عراق با اشاره به رفع مشکلات ارتباطی زائران گفت: امسال امکان تهیه سیمکارت عراقی بلافاصله پس از عبور از مرز و در محدوده گیتهای طرف عراق فراهم شد و زائران بدون مشکل به خدمات اینترنت و ارتباطات دسترسی داشتند؛ موضوعی که یکی از چالشهای سالهای گذشته را برطرف کرد.
تردد زوار اربعین از ۲ مرز خسروی و سومار در استان کرمانشاه
به گزارش ایرنا، تردد زائران اربعین …








