قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

یکسان‌سازی رمزنگاری تجهیزات پزشکی با هدف ایجاد نظم و یکپارچگی در اطلاعات

تهران- ایرنا- مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: فاز سوم ساماندهی و یکسان‌سازی رمزنگاری ( کدینگ ) تجهیزات و ملزومات پزشکی با هدف ساماندهی زنجیره تامین، ایجاد شناسه واحد برای کالاها و فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم برای استقرار نسخه‌نویسی الکترونیک در این حوزه آغاز شد.
 یکسان‌سازی رمزنگاری تجهیزات پزشکی با هدف ایجاد نظم و یکپارچگی در اطلاعات
به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ، علی علیزاده درباره ایجاد کدینگ واحد در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی افزود: در فاز سوم این طرح، شرکت‌های مشمول باید اطلاعات کالاهای اعلام‌ شده را در سامانه ثبت تجهیزات پزشکی به نشانی register.imed.ir تکمیل و اصلاح کنند و مهلت انجام این اصلاحات تا پایان روز ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ تعیین شده است.

وی بیان کرد: پس از پایان مهلت مقرر، شناسه کالا و کدینگ نسخه‌نویسی صادر خواهد شد و اطلاعات موثر در صدور شناسه کالا قابل اصلاح نخواهد بود؛ بنابراین شرکت‌ها باید در ثبت اطلاعاتی مانند شرکت سازنده، کشور سازنده، برند و مدل کالا دقت کافی داشته باشند.

مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: اطلاعات ثبت‌ شده باید با کاتالوگ و برچسب کالا مطابقت داشته باشد و شرکت‌ها لازم است پیش از نهایی کردن اطلاعات، مستندات مربوط به کالا را به دقت بررسی کنند؛ در صورت نبود مستندات یا مغایرت اطلاعات، پرونده برای اصلاح عودت داده خواهد شد.

وی ادامه داد: اجرای این طرح علاوه بر ایجاد نظم و یکپارچگی در اطلاعات تجهیزات پزشکی، در ادامه برای فرآیندهایی مانند ثبت سفارش و سایر فرآیندهای قانونی مرتبط با زنجیره تامین کالا مورد استفاده قرار خواهد گرفت و کد و شرح نسخه‌نویسی نیز برای پرونده‌هایی که اصلاحات آنها به‌طور کامل انجام شده باشد، صادر می‌شود.

علیزاده بیان کرد: فاز سوم این طرح فقط شامل کالاهای اعلام‌شده در فهرست مربوطه است و سایر کالاها در مراحل بعدی و پس از آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم وارد این فرآیند خواهند شد.

مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به اهمیت طرح ارتقای نظام کدینگ تجهیزات پزشکی، اعطای سیاست‌های سالانه و همچنین اولویت‌های تخصیص ارز برای کالاهای مشمول این طرح و فازهای پیشین، منوط به تایید نهایی اصلاحیه پرونده ثبت و تکمیل مشخصات فنی کالا از سوی شرکت‌ها خواهد بود.



 هشدار به مسافران؛ آغاز ممنوعیت ترافیکی در جاده چالوس

هشدار به مسافران؛ آغاز ممنوعیت ترافیکی در جاده چالوس

محدودیت‌های ترافیکی از ظهر چهارشنبه در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه و سوادکوه اعمال شد و تا صبح شنبه ادامه دارد.

 خبر خوب برای دماوند | مهم‌ ترین مانع ثبت جهانی رفع شد

خبر خوب برای دماوند | مهم‌ ترین مانع ثبت جهانی رفع شد

با توقف معادن بالای ۱۷۰۰ متر و ممنوعیت احداث راه جدید، یکی از دشوارترین موانع ثبت جهانی دماوند کنار رفت.

 واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

واکنش سریع پلیس به ناامنی در ورزشگاه نسیم‌شهر

پس از انتشار ویدیویی از ورود چند جوان با سلاح سرد به ورزشگاه قائم نسیم‌شهر و حمله به ورزشکاران، رییس اداره ورزش بهارستان از بازداشت عاملان درگیری خبر داد.

 هشدار به کنکوری‌ها: از برگه آزمون عکس بگیرید در لحظه شناسایی می‌شوید

هشدار به کنکوری‌ها: از برگه آزمون عکس بگیرید در لحظه شناسایی می‌شوید

با اعلام مسئولان، اگر داوطلبان از برگه آزمون عکس بگیرند در لحظه شناسایی می‌شوند.

 قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

قتل پدر، مادر و برادر همسر با اسلحه

مردی که مادر، پدر و برادر همسرش را با شلیک گلوله در شهرستان نور کشته بود دستگیر شد.

 حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

حذف ارز ترجیحی دارو صحت ندارد/ تغییر نرخ برخی مواد حدواسط به معنای گرانی گسترده نیست

سخنگوی سازمان غذا و دارو با رد شایعات مطرح‌شده در فضای مجازی مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو، اعلام کرد: تغییر ارزی اخیر تنها مربوط به برخی مواد حدواسط و پیش‌سازهای دارویی است و نباید آن را به حذف یکباره ارز ترجیحی کل زنجیره دارو تعمیم داد؛ این تصمیم به معنای آغاز موج جدید گرانی داروها نیست و سیاست وزارت بهداشت همچنان بر جلوگیری از انتقال فشار مالی به بیماران استوار است.

 شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید

شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسید

جانشین فرمانده انتظامی کل کشور گفت: شاخص‌های ناامنی به پایین‌ترین سطح رسیده است.

 پلیس: داوطلبان کنکور زودتر از خانه خارج شوند

پلیس: داوطلبان کنکور زودتر از خانه خارج شوند

ابوالفضل موسوی پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ درباره برگزاری کنکور گفت: داوطلبان در روز آزمون بهتر است حداقل یک ساعت زودتر از منزل خارج شوند تا در صورت افزا...