قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

مکرون خواستار تشدید کنترل‌ در مرز فرانسه و اسپانیا شد

تهران- ایرنا- امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه، در پی بحران مهاجرتی در مرزهای اسپانیا، آمادگی پاریس برای حمایت از مادرید را اعلام کرد و با تأکید بر نقش آژانس اروپایی فرونتکس (Frontex)، خواستار تشدید کنترل‌های مرزی در مسیرهای ورودی به فرانسه شد.
 مکرون خواستار تشدید کنترل‌ در مرز فرانسه و اسپانیا شد

به گزارش روز شنبه ایرنا از خبرگزاری فرانسه، امانوئل مکرون (Emmanuel Macron)، رئیس‌جمهور فرانسه، از لوران نونز (Laurent Nuñez)، وزیر کشور، خواست تا در پی ورود گسترده مهاجران از مراکش به منطقه یئوتا (سبته/Ceuta) متعلق به اسپانیا، کنترل‌ مرزهای مشترک میان فرانسه و اسپانیا تشدید شود.

به گفته نزدیکان مکرون، این تصمیم در پی تنش‌های شدید مهاجرتی و ورود ده‌ها هزار مهاجر به سئوتا در چند روز اخیر اتخاذ شده است.

مکرون همچنین اطمینان داد که فرانسه در صورت نیاز، آماده حمایت از مقامات اسپانیایی است. وی با اشاره به آژانس نظارت بر مرزهای خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد: فرانسه آماده است تا هرگونه حمایت لازم را از مقامات اسپانیا، از جمله از طریق سازمان فرونتکس، به‌عمل آورد.

سانچز هجوم گسترده مهاجران به سئوتا را «حمله» خواند

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پدرو سانچز (Pedro Sánchez)، نخست‌وزیر اسپانیا، روز جمعه ورود گسترده مهاجران به سئوتا را یک «حمله» و «نقض تمامیت ارضی اسپانیا» توصیف کرد.

سانچز در جریان سفر خود به سئوتا، وعده داد که وضعیت «در کوتاه‌ترین زمان ممکن» به حالت عادی بازگردد و تأکید کرد که دولت برای مقابله با این وضعیت که آن را یک اولویت فوری دانست، «از تمامی منابع دولتی» استفاده خواهد کرد.

رئیس دولت اسپانیا اعلام کرد که مادرید در حال تسریع روند رسیدگی به پرونده‌های مهاجران و همچنین سرعت بخشیدن به فرآیند بازگرداندن افرادی است که به‌صورت غیرقانونی وارد خاک این کشور شده‌اند. وی همچنین از برگزاری نشست اضطراری کمیسیون دولتی مربوط به پناهندگی جهت تسهیل روند اخراج مهاجران خبر داد.

به گفته پدرو سانچز، شبکه‌های قاچاق با سوءاستفاده از تصمیم اخیر دیوان عالی اسپانیا در مورد بازگرداندن مهاجران به مرز و انتشار اطلاعات نادرست در شبکه‌های اجتماعی، موجب تسهیل این هجوم گسترده شده‌اند.

نخست‌وزیر اسپانیا همچنین از استقرار قریب‌الوقوع شناورهای شناور در نزدیکی اسکله سئوتا برای ایجاد یک مانع فیزیکی و قابل رویت خبر داد و اعلام کرد که دولت در حال بررسی اصلاحات قانونی احتمالی برای افزایش اثربخشی فرآیندهای بازگرداندن مهاجران است.

مادرید همچنین در حال پیشبرد هماهنگی‌های …




 تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد تا شاگردان پیاتزا مسیر جدید و جدی را برای حضور شایسته در قهرمانی آسیا آغاز کنند.

 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار و یورو

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,830 (یکصد و هشتاد و نه هزار و هشتصد و سی) تومان رسید.

 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟

مقایسه ایکو ری را با سایپا آریا؛ کدام خودروی ملی را انتخاب کنیم؟

در این مطلب به سراغ مقایسه دو خودروی ملی و پرحاشیه از دو خودروساز بزرگ کشور، ایران‌خودرو و سایپا، رفته‌ایم. در یک سوی میدان، ایکو ری‌را قرار دارد؛ کراس‌اووری که از نظر فرم و ابعاد، با تعریف متعارف کراس‌اوورهای جهانی منطبق است. در سوی دیگر، سایپا آریا قرار گرفته؛ یک هاچ‌بک کراس تازه‌وارد که البته زمان زیادی از رونمایی آن گذشته و همچنان منتظر ورودش به بازار هستیم.

 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.

 اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد

وزیر امور خارجه در واکنش به تهدیدات آمریکا علیه ایران نوشت که سیاست‌های شکست خورده بازهم شکست می‌خورد.

 پاتک خزانه‌داری آمریکا در آستانه انتخابات

پاتک خزانه‌داری آمریکا در آستانه انتخابات

دنیای اقتصاد:اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا دور جدیدی از تلاش‌ها را برای مهار هزینه‌های استقراض بلندمدت که به بالاترین سطح در چند سال اخیر رسیده آغاز کرده است.

 مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

مشاور امنیت ملی عراق با قالیباف دیدار کرد

تهران - ایرنا- مشاور امنیت ملی عراق امروز پنجشنبه با رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد دیدار کرد.