قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

تردد زوار اربعین در ۶۳۸ کیلومتر از محورهای کرمانشاه در امنیت کامل جریان دارد

کرمانشاه - ایرنا - فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با اشاره به گذشت ۱۶ روز از اجرای طرح اربعین حسینی، از برقراری امنیت کامل و تسهیل تردد زائران در ۶۳۸ کیلومتر از محورهای مواصلاتی این استان خبر داد.
 تردد زوار اربعین در ۶۳۸ کیلومتر از محورهای کرمانشاه در امنیت کامل جریان دارد

به گزارش ایرنا، سردار «مهدی حاجیان» روز یکشنبه در قرارگاه اربعین انتظامی استان که به ریاست سردار رضایی، جانشین فرمانده کل فراجا در مرز خسروی برگزار شد، اظهار داشت: پلیس پیش از آغاز ماموریت بزرگ اربعین، با برنامه‌ریزی دقیق، تمهیدات لازم را برای تردد سهل و ایمن زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) فراهم کرد.

وی شناسایی نقاط حادثه‌خیز برون‌شهری، رفع ایرادات با همکاری دستگاه‌های مسئول و استقرار هوشمندانه نیروهای انتظامی و ترافیکی را از اقدامات کلیدی برای ارتقای ضریب ایمنی سفر زائران عنوان کرد.

استقرار ۴۵۸ تیم گشتی در محورهای استان

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه با بیان اینکه ۶۳۸ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان در مسیر تردد زائران قرار دارد، افزود: تمامی این مسیر برای تسهیل در عبور و مرور و برقراری امنیت تحت پوشش کامل قرار گرفته است.

سردار حاجیان از به‌کارگیری ۴۵۸ تیم گشتی در حوزه‌های ترافیکی، امنیتی و انتظامی خبر داد و گفت: این تیم‌ها مسئولیت تأمین امنیت زائران را از دروازه ورودی استان در کنگاور تا نقطه صفر مرزی در خسروی بر عهده دارند.

وی با اشاره به به‌کارگیری بیش از سه هزار و ۴۰۰ نیروی پلیس در مراسم اربعین امسال، افزود: ۲۳ ایستگاه ثابت و سیار پلیس نیز در طول مسیر برای امدادرسانی و راهنمایی زائران پیش‌بینی و فعال شده است.

راه‌اندازی ۱۰ پاسگاه فرماندهی و استفاده از فناوری در پارکینگ‌ها

این مقام انتظامی استان کرمانشاه با تاکید بر استفاده از تجارب سال‌های گذشته گفت: به‌منظور ایجاد نظم و مدیریت مطلوب ترافیکی، ۱۰ پاسگاه فرماندهی متشکل از ۳۸ بلوک در شهرستان‌ها و مسیرهای تردد زائران تشکیل شده است.

سردار حاجیان همچنین از استفاده از ظرفیت «پلیس‌یاران اربعین» خبر داد و افزود: افراد آموزش‌دیده در موکب‌ها، توقف‌گاه‌ها، ایستگاه‌های پلیس و پایانه مرزی، به ارائه خدمات لازم به زائران می‌پردازند.

وی در خصوص مدیریت پارکینگ‌ها نیز تصریح کرد: با الزام مالکان پارکینگ‌ها به نصب دوربین‌های پلاک‌خوان و بارکدخوان، قابلیت ارسال پیامک به مالکان خودروها فراهم شده است تا زائران در زمان بازگشت، با سهولت بیشتری قادر به یافتن و تحویل خودروهای خود باشند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه در پایان با اشاره به بازخورد مثبت خدمات ارائه شده در ۱۶ روز اخیر، رضایت‌مندی زائران را افتخاری بزرگ برای مجموعه انتظامی استان دانست.

تردد زوار اربعین از ۲ مرز خسروی و سومار استان کرمانشاه

به گزارش ایرنا، تردد زائران اربعین در استان کرمانشاه از طریق مرز رسمی خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین انجام می‌شود و امسال برای اولین بار، مرز سومار نیز به جمع مرزهای اربعینی کشور پیوسته است.

خسروی، قدیمی‌ترین و مهم‌ترین گذرگاه ایران به عراق در قصرشیرین کرمانشاه، بخشی از جاده ابریشم است و کوتاه‌ترین مسیر به بغداد (۱۹۰ کیلومتر) و کربلا (۳۰۰ کیلومتر) را فراهم می‌کند؛ با زیرساخت‌های رفاهی مناسب، نقش حیاتی در ارتباطات زیارتی و تجاری ۲ کشور دارد و اجرای کاپوتاژ، حجم تردد را افزایش می‌دهد.

مرز سومار نیز در فاصله پنج کیلومتری شهر نفت شهر قرار دارد و فاصله این شهر با گیلانغرب ۶۷ کیلومتر است و فاصله آن در نوار مرزی جمهوری اسلامی ایران با شهر مندلی عراق ۱۵ کیلومتر است.

بخش سومار در فاصله ۹۰ کیلومتری شهر قصرشیرین واقع شده است و با عراق بیش از ۸۶ کیلومتر مرز مشترک دارد، این بخش دارای ۲ شهر سومار و نفت شهر و ۱۳ روستا است.

در آن سوی مرز و در عراق، نزدیک ترین شهر به سومار، شهر مندلی از توابع فرمانداری بلدروز است. بازارچه مرزی سومار فاصله حمل کالا را به بغداد کوتاه‌تر کرده است و اکنون عمده کالا از این معبر به استان‌های شرقی عراق صادر می‌شود.

اربعین پارسال در مجموع بیش از یک میلیون زائر از مرز رسمی خسروی تردد کردند که عبور زائران از این مرز در مقایسه با سال قبل از آن ۱۳ درصد رشد داشت.

پیش بینی مسوولان استان کرمانشاه تردد بیش از ۲ میلیون زائر اربعین از مرزهای اربعینی استان در سال جاری است.



۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

روایت ویدیویی از مراسم چهلم تدفین رهبر شهید در شهرکرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم شهرکرد موج ۱۷۳حماسه حضور خود را با شعار کشوری «هم عهدیم تا صبح ظهور» از سه‌راه سینما آغاز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مسیر راهپیمایی تا امامزاده دوخاتون ادامه پیدا کرد و مراسم چهلم تدوین و تشییع رهبر شهید را در این مکان مقدس آغاز کردند.

در ادامه حتما بخوانید از چهارمحال تا تهران؛ آخرین شب چشم‌انتظاری برای وداع با رهبر جان‌فدا

هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ارادت خود را اینگونه ابراز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در ادامه این مراسم ندای «حیدر حیدر » مردم غیور شهرکرد به آسمان رسید تا به رهبر شهیدشان نشان دهند چقدر عاشقانه ادامه دهنده راه ایشان هستند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

اما شعار انتقام هیچ گاه از زبان این مردم نمی‌افتد و در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید با پرچم‌های سرخ خونخواهی شعار انتقام سردادند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

دختران این سرزمین شیرزنان آینده ایران هستند که از کودکی درس زندگی را مشق می‌کنند و اینگونه دم از اقتدار، صداقت و صلابت رهبر شهید انقلاب می‌زنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 

شهادت امام حسن عسکری علیه السلام سبب شد تا این جلسه به عطر اهل بیت تبرک شود و دل‌های مردم شهرکرد بی‌واسطه به سامرا و کربلا پر بزنند و اینگونه عرض ارادت کنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مگر می‌شود شیعه باشی و شب جمعه یادی از یوسف زهرا آن امام غایب منتظر نکنی، مردم شهرکرد خوب رسم عاشقی را آموخته‌اند و شب جمعه اینگونه برای فرج مولایشان دعا کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری سخنران این برنامه در خصوص قدرت، عظمت و حماسه آفرینی ملت ایران سخن گفت.

امام جمعه شهرکرد در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید بیان کرد: حق چیزی است که اگر یک انسان مقتدر به آن بی‌اعتنایی کند خداوند متعال او را ضعیف و خوار می‌کند.

 

وی ادامه داد: ملت ایران حق محض را به برکت انقلاب اسلامی در دستان خود گرفت و از آن حفاظت کرد که به دنبال این حفاظت و وفاداری خداوند به او عزت و احترام داد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

فاطمی اظهار کرد: ملت ایران روزگاری از کوچکترین و حقیرترین وابستگان آمریکا بود و آمریکا به ایران به عنوان خیلی خلوت خود نگاه می‌کرد اما به واسطه نگهداری حق به یک ابرقدرت تبدیل شد.

 

استقامت ایران را به ضرب‌المثل مقاومت معروف کرد 

 

وی بیان کرد: شهامت، پایمردی، مقاومت و استقامت ملت ایران در برابر ابرقدرت تاریخ چنان اسم و رسمی برای آنها ایجاد کرد که به عنوان ضرب‌المثل و الگوی شجاعت و مقاومت شناخته شدند.

 

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه خداوند به ملت ایران اقتدار، عذت و شوکت داد، گفت: ملت ایران از اول تا آخرشان قدرتمند هستند، نفر اولشان رهبرشان بود که به اوج نفوذ کلام و قدرت در سطح کلان رسید و با کلام خودش دل مستضعفان را شاد می‌کرد. 

 

وی افزود: دنیایی از ادب و معرفت در وصیتنامه رهبر انقلاب نهفته بود، ایشان دستور دادند تا در گوشه‌ای از تربت امام رضا علیه السلام دفن شوند تا دین خود را ادا کند.

 

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: در این شهر دینی هر هفته به امامزادگان دوخاتون برای تجدید پیمان می‌آییم چراکه ملت ایران و مسئولان راه را شناخته‌اند و راهی جز این راه نیست.

 

فاطمی با بیان اینکه مردم ایران دست در دست علما حرکت کردند و همه باید این را بدانند، گفت: ما سیاستمداران و مردانی را که به میهنمان خدمت کردند را تکریم می‌کنیم که در قرن معاصر سیاستمداری بهتر از دکتر مصدق نداشتیم که زمانی که رزم‌آرا نخست‌وزیری که مانع ملی شدن نفت بود، کشته شد گفت مانع برداشته شد لایحه ملی شدن صنعت نفت در روز آخر سال تصویب شد.

 

مسئولان می‌دانند اگر وفادار نباشد حمایت مردم را نخواهند داشت

 

وی افزود: خادمان ملت وفادارند و می‌دانند اگه خدشه‌ای به اصل موضوع وارد شود مردم از آن‌ها دفاع نمی‌کنند و داستان کودتا و دستگیری دکتر مصدق مجدد تکرار خواهد شد. 

 

فاطمی در پایان گفت: وحدت و حمایت همگانی توصیه همیشگی رهبر شهید بود که باید مورد توجه مردم و مسئولان باشد. 


۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

مراسم اربعین رهبر شهید در یاسوج برگزار شد تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، آیین بزرگداشت اربعین امام مجاهد شهید، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای  با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، علما، روحانیون، مسئولان، رزمندگان، جوانان و ارادتمندان مکتب مقاومت، در گلزار مطهر شهدای یاسوج برگزار شد.

این مراسم با شعار محوری با تو در عهدیم تا صبح ظهور، جلوه‌ای از تجدید میثاق مردم مؤمن و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد با آرمان‌های امام شهید، شهدا و مسیر پرافتخار مقاومت بود.

گلزار مطهر شهدای یاسوج در این آیین، میزبان مردمی بود که با حضور در جوار تربت پاک شهیدان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، بر تداوم راه ولایت، ایستادگی در برابر دشمنان و صیانت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی تأکید کردند

مردم ولایت‌مدار یاسوج و دیگر مناطق استان با حضور در این مراسم، بار دیگر نشان دادند که پیوند آنان با ولایت و فرهنگ شهادت، پیوندی عمیق، تاریخی و ناگسستنی است؛ پیوندی که در شعار محوری این مراسم نیز به روشنی تبلور یافته است. 

انتهای پیام/  


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

برگزاری مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی + فیلم

خبرنگار SNNTV از حرم مطهر رضوی گزارش داد: مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب، امام شهید خامنه‌ای، در حرم مطهر رضوی در حال برگزاری است.

این مراسم با حضور خانواده معظم شهید امام خامنه‌ای، زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۷ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تأکید مدیرکل ورزش و جوانان کرمانشاه بر احیای مسابقات بین‌المللی شطرنج جام طاق‌بستان

عزتی با بیان اینکه این مسابقات از رویدادهای مهم ورزشی استان محسوب می‌شود، افزود: با توجه به اهمیت این رقابت‌ها، برنامه‌ریزی شده تا با فدراسیون شطرنج و مسئولان استان رایزنی‌هایی انجام شود تا امکان برگزاری دوباره آن فراهم شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه خطاب به رئیس هیات شطرنج کرمانشاه، مجموعه‌ای از توصیه‌های اجرایی را مطرح کرد و گفت: فعال‌سازی شهرستان‌ها، افزایش آمار ورزشکاران سازمان‌یافته، برگزاری دوره‌های آموزشی داوری و مربیگری و میزبانی مسابقات مختلف باید در دستور کار هیات قرار گیرد.

او تأکید کرد که توسعه فعالیت‌های هیات شطرنج در سطح استان و تقویت زیرساخت‌های آموزشی و رقابتی می‌تواند نقش مهمی در ارتقای جایگاه این رشته در کرمانشاه داشته باشد.

***تأکید دبیر فدراسیون شطرنج بر جایگاه کرمانشاه در شطرنج کشور 

در جریان برگزاری مجمع انتخاباتی ریاست هیأت شطرنج استان کرمانشاه در روز چهارشنبه ۲۸ مرداد، سعید پیرملکی دبیر فدراسیون شطرنج با اشاره به روند رو‌به‌رشد این رشته در کرمانشاه طی سال‌های اخیر گفت: کرمانشاه ثابت کرده که یکی از قطب‌های شطرنج ایران است. 

پیرملکی با بیان اینکه فدراسیون نگاه ویژه‌ای به توسعه شطرنج در غرب کشور دارد، افزود: برای قهرمان‌پروری در استان‌های غربی، روی کرمانشاه حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم. او همچنین به ابقای دوباره داریوش کرمی در سمت ریاست هیأت شطرنج استان اشاره کرد و اظهار داشت: امیدواریم با حضور ایشان، روند پیشرفت شطرنج کرمانشاه سرعت بیشتری بگیرد.

دبیر فدراسیون در پایان بر لزوم همدلی و همکاری خانواده شطرنج کرمانشاه تأکید کرد و گفت: خانواده شطرنج باید دست به دست هم دهند و به این رشته کمک کنند. فدراسیون نیز همراه خواهد بود تا استعدادهای این رشته در استان شکوفا شوند.