قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

فرماندار بشرویه: تعامل با رسانه‌ها مسیر حل مشکلات و معرفی ظرفیت‌ها را هموار می‌کند

بیرجند – ایرنا – فرماندار بشرویه با بیان اینکه تعامل با رسانه‌ها مسیر حل مشکلات و معرفی ظرفیت‌ها را هموار می‌کند گفت: تقویت تعامل با رسانه‌ها به عنوان پل ارتباطی میان دولت و مردم، راهبرد اصلی مدیریت این شهرستان برای پاسخگویی به مطالبات شهروندان، انعکاس ظرفیت‌های پنهان منطقه است.
 فرماندار بشرویه: تعامل با رسانه‌ها مسیر حل مشکلات و معرفی ظرفیت‌ها را هموار می‌کند

به گزارش خبرنگار ایرنا، رسول عباسی روز شنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز خراسان جنوبی به مناسبت روز خبرنگار، با اشاره به جایگاه ویژه رسانه‌ها در نظام حکمرانی افزود: اگرچه بشرویه از مرکز استان فاصله دارد اما این موضوع نباید موجب غفلت از معرفی پتانسیل‌های غنی این شهرستان در حوزه‌های گردشگری، فرهنگی و مذهبی شود.

وی ادامه داد: مدیریت این شهرستان با رویکردی فعال تلاش می‌کند تا با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌های رسمی مانند ایرنا، بشرویه را به مقصدی شاخص برای گردشگران و کانون توجه تصمیم‌گیران کشوری تبدیل کند.

فرماندار بشرویه با تشریح اقدامات نوین فرمانداری این شهرستان در حوزه اطلاع‌رسانی تصریح کرد: برای نزدیکی بیشتر با مردم، سازوکارهای جدیدی در شهرستان تعریف شده است که از آن جمله می‌توان به برگزاری نشست‌های رسانه‌ای هفتگی و پاسخگویی زنده مدیران دستگاه‌های اجرایی به مطالبات مردم در فضای مجازی اشاره کرد.

وی اضافه کرد: همچنین به منظور اطلاع‌رسانی مستقیم وقایع و اقدامات دولت در شهرستان، پادکست‌های خبری هفتگی تولید و در کانال‌ها و خبرگزاری‌های محلی منتشر می‌شود که بازخورد بسیار مثبتی در میان شهروندان داشته و موجب افزایش اعتماد عمومی شده است.

عباسی با تاکید بر نقش نظارتی و مطالبه‌گرانه رسانه‌ها عنوان کرد: گزارش‌های رسانه‌ای تنها روایت یک رویداد نیستند بلکه به عنوان اسناد معتبر در مراجع بالادستی، استانداری و حتی دفاتر ریاست‌جمهوری مورد استناد قرار می‌گیرند.

وی یادآور شد: در بسیاری از موارد پیگیری یک چالش از طریق گزارش‌های مستند خبری مسیرهای اداری را برای حل مشکلات کوتاه‌تر کرده و موجب تسریع در تصمیم‌گیری‌های کلان می‌شود.

فرماندار بشرویه در ادامه این دیدار با اشاره به برگزاری رویداد گردشگری در مهرماه امسال تصریح کرد: این رویداد که از ۲۸ تا ۳۰ مهرماه برگزار می‌شود با رویدادهای سال‌های گذشته متفاوت است چرا که امسال شاهد تلفیق مسابقات ورزشی با همایش کویرنوردی خواهیم بود.

وی افزود: با توجه به سطح کیفی این جشنواره و ظرفیت‌های کم‌نظیر بشرویه، این رویداد پتانسیل بالایی برای بازتاب در شبکه‌های سراسری و رسانه‌های ملی و استانی دارد.



۵۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

پکن خواستار لغو تعرفه های آمریکا بر پهپادهای ساخت چین شد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ سخنگوی وزارت بازرگانی چین روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: چین از آمریکا می خواهد تا فوراً تعرفه‌های بخش ۲۳۲ را که بر واردات پهپادها و قطعات مرتبط اعمال کرده است، لغو کند.

هه یادونگ گفت: این تعرفه‌ها با محصولات مرتبط چینی به شیوه‌ای تبعیض‌آمیز رفتار می‌کند و به منافع شرکت‌های چینی آسیب جدی می‌رساند.

وی افزود: پهپادهای چینی صادر شده به بازار آمریکا عمدتاً در زمینه‌های غیرنظامی، از جمله تولیدات کشاورزی، بازرسی تجهیزات و صنایع فیلم و سرگرمی استفاده می‌شوند.

یادونگ گفت که اقدامات آمریکا دامنه مفهوم امنیت ملی را گسترش داده، رفتار تعرفه‌ای تبعیض‌آمیزی را بر محصولات چینی اعمال کرده و نرخ‌های تعرفه متفاوتی را برای شرکای تجاری مختلف معرفی کرده است.

وی افزود که چین قاطعانه با این اقدام مخالف است. پکن خواستار لغو تعرفه های آمریکا بر پهپادهای ساخت چین شد


۲ ساعت قبل / سایت برترینها

همکاری یک کشور عربی با نقشه ترامپ علیه ایران

انتخاب: وال استریت ژورنال نوشت: امارات متحده عربی پس از هفته‌ها فشار دولت ترامپ، معاملات مالی و اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورد.

تلاش رئیس‌جمهور ترامپ برای تحت فشار قرار دادن ایران، تا حد زیادی به مهار یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی این کشور، یعنی دبی، بستگی خواهد داشت.

امارات متحده عربی شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که معاملات مالی و اقتصادی با ایران را به حالت تعلیق درآورده است؛ اقدامی که می‌تواند دسترسی تهران به یکی از منابع اصلی واردات و همچنین یک مسیر مالی پشتیبان برای ارتباط با جهان را تهدید کند.

این اقدام پس از هفته‌ها فشار و رایزنی دولت ترامپ با امارات برای اقدام علیه شبکه‌های مالی ایران در این کشور صورت گرفت. به گفته افرادی که از این موضوع اطلاع دارند، مقام‌های آمریکایی به مقام‌های اماراتی گفته‌اند که هدف قرار دادن جریان‌های مالی مرتبط با ایران می‌تواند تأثیری بیشتر بر تهران داشته باشد تا محاصره دریایی بنادر ایران.

 


۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

واریزی نقدی دولت برای ۱۵ میلیون خانوار امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

 

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین؛ یارانه نقدی مردادماه ۱۴۰۵ برای خانوارهای مشمول دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. این مرحله از پرداخت، پس از اعمال کسورات احتمالی مربوط به تسهیلات و تعهدات مالی، هم‌اکنون قابل برداشت است. واریز یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مرداد ۱۴۰۵

یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد.

بر اساس اعلام اداره‌کل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها، در این مرحله مجموعاً ۱۳۵ هزار و ۱۰۳ میلیارد ریال به حساب ۱۵ میلیون و ۶۷۰ هزار و ۹۹۸ سرپرست خانوار واریز شده است.

یارانه افراد حاضر در دهک‌های چهارم تا نهم، به‌ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان تعیین شده است؛ با این حال، مبلغ نهایی قابل برداشت هر خانوار با توجه به تعداد اعضا و همچنین اعمال کسورات احتمالی متفاوت خواهد بود. چند نفر یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دریافت می‌کنند؟

طبق دهک‌بندی اعلام‌شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ۴۵ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۵۶۹ نفر در دهک‌های چهارم تا نهم درآمدی قرار دارند.

یارانه این گروه هر ماه از طریق ۲۸ بانک عامل به حساب سرپرستان خانوار در سراسر کشور واریز می‌شود. مبلغ ۳۰۰ هزار تومان، مبلغ یارانه هر نفر است و میزان پرداختی به حساب سرپرست خانوار براساس تعداد اعضای خانوار محاسبه می‌شود. پیامک احراز سکونت برای برخی یارانه‌بگیران

هم‌زمان با واریز یارانه مرداد، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرآیند احراز سکونت برخی افراد را نیز آغاز کرده است.

افرادی که طبق اطلاعات فراجا احتمال دارد خارج از کشور باشند و در عین حال در فهرست مشمولان یارانه یا کالابرگ قرار دارند، پیامک دریافت می‌کنند. این افراد باید از ۱۲ مرداد تا پایان شهریور ۱۴۰۵، سکونت خود در ایران را به‌صورت حضوری احراز کنند. مدارک لازم برای احراز سکونت و حفظ یارانه

افرادی که پیامک احراز سکونت دریافت کرده‌اند، باید شخصاً به دفاتر منتخب پیشخوان دولت مراجعه کنند. این دفاتر همان مراکزی هستند که خدماتی مانند کارت ملی و شناسنامه ارائه می‌دهند.

مدارک و اقدامات لازم شامل موارد زیر است: کارت ملی تکمیل فرم مربوط به احراز سکونت ارائه تأییدیه آدرس از سامانه ملی املاک و اسکان مراجعه خردسالان فاقد کارت ملی با شناسنامه و همراهی سرپرست خانوار

مراجعه به وزارت تعاون، ادارات استانی یا سایر دستگاه‌های اجرایی ضرورتی ندارد. هشدار؛ پیامک یارانه لینک اینترنتی ندارد

بر اساس اطلاعیه وزارت رفاه، پیامک‌های مرتبط با احراز سکونت هیچ لینک اینترنتی ندارند. همچنین برای هر عضو خانوار که طبق داده‌های موجود غیرمقیم تشخیص داده شده باشد، یک پیامک جداگانه برای سرپرست خانوار ارسال می‌شود.

این موضوع اهمیت دارد، زیرا کاربران باید نسبت به پیامک‌های دارای لینک ناشناس یا درخواست اطلاعات بانکی هوشیار باشند. مهلت احراز سکونت تا پایان شهریور ۱۴۰۵

افرادی که پیامک دریافت کرده‌اند، در صورت عدم مراجعه حضوری تا پایان شهریور، ممکن است به‌عنوان فرد خارج‌نشین شناسایی شوند. در این صورت، یارانه نقدی و کالابرگ آن‌ها حذف خواهد شد.

در حال حاضر، کالابرگ مردادماه این افراد واریز نمی‌شود؛ اما اگر سکونت آن‌ها در ایران تأیید شود، مبلغ معوقه کالابرگ مرداد در دوره پرداخت بعدی به آن‌ها تعلق خواهد گرفت. تکلیف یارانه ایرانیان مقیم خارج از کشور چیست؟

موضوع حذف یارانه و کالابرگ ایرانیان مقیم خارج، در سال‌های گذشته نیز مطرح بوده است. با این حال، به‌دلیل احتمال خطا در داده‌ها و وجود شرایط خاصی مانند دانشجویان، استادان و افرادی که به‌صورت موقت از کشور خارج شده‌اند، اجرای کامل این طرح با احتیاط دنبال می‌شود.

اکنون سازوکار مراجعه حضوری به دفاتر پیشخوان در نظر گرفته شده تا افرادی که واقعاً در ایران ساکن هستند، بتوانند وضعیت خود را اصلاح کرده و از قطع اشتباه یارانه یا کالابرگ جلوگیری کنند.




 روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

روس‌اتم: به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران ادامه می‌دهیم

مدیرعامل شرکت روس‌اتم تأکید کرد این شرکت روسی با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های در حال گسترش علیه آن، به ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای در ایران، مصر، مجارستان و هند ادامه می‌دهد.

 شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد از شناسایی و تعقیب قضایی یک شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن این استان خبر داد و گفت که در این پرونده ۲۵ نفر تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟
۳ ساعت قبل / سایت جماران

چرا امام حسن عسکری(ع) به سامرا آمدند و ایشان چگونه به شهادت رسیدند؟

هشتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری بود که امام عسکری علیه السلام با توطئه معتمد عباسی در شهر سامرا به شهادت رسیدند. معتمد قصد آن داشت که این شهادت را مرگ طبیعی جلوه دهد.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

تحریم‌های تازه آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با ایران اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا فهرست جدیدی از تحریم‌ها علیه اشخاص و نهادهای مرتبط با ایران، کوبا، حزب‌الله و روسیه منتشر کرد؛ در این میان نام سه تبعه ترکیه‌ای مرتبط با ایران نیز دیده می‌شود.