قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

نرخ مشارکت اقتصادی و اشتغال بانوان یزد ۱۷.۹ و ۸۶ درصد است

یزد- ایرنا- مدیرکل امور بانوان استانداری یزد، نرخ مشارکت اقتصادی زنان استان را ۱۷.۹ درصد و نرخ اشتغال آنان را ۸۶ درصد اعلام کرد و گفت: توزیع اشتغال بانوان استان شامل سه درصد در بخش کشاورزی، ۳۲.۱ درصد صنعت و ۴۲.۲ درصد خدمات است ضمن اینکه هم‌اکنون مدیریت ۲۰۲ واحد صنعتی استان بر عهده بانوان قرار دارد.
 نرخ مشارکت اقتصادی و اشتغال بانوان یزد ۱۷.۹ و ۸۶ درصد است

به گزارش ایرنا، فاطمه دانش یزدی، روز دوشنبه در نشست صمیمانه با جمعی از دانش‌آموزان خبرنگار استان با تأکید بر اهمیت نگاه خانواده‌محور و جامعه‌گرا در فعالیت‌های رسانه‌ای گفت: سلامت و پویایی جامعه در گرو حال خوب دختران و زنان است و بانوان می‌توانند با توازن میان نقش‌های مادری، همسری و مسئولیت‌های اجتماعی، نقش مؤثری در توسعه استان ایفا کنند.

وی با اشاره به تدوین برنامه‌های دفتر زنان و خانواده استانداری در هفت محور از جمله امور حقوقی، جوانی جمعیت، تحکیم بنیان خانواده، زیست عفیفانه و اشتغال بانوان افزود: طرح «عائله مندی زنان» با هدف حمایت از بانوان کارمند در حوزه فرزندآوری، از استان یزد آغاز شده و هم‌اکنون در نهاد ریاست‌جمهوری در حال بررسی است تا به‌عنوان قانون در سطح کشور تسری پیدا کند.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد خاطرنشان کرد: معرفی زنان موفق در شهرک‌های صنعتی، بانوان سرپرست خانوارِ کارآفرین، ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد و همچنین چهره‌های تاریخی و اثرگذار یزد مانند «ستی فاطمه»، می‌تواند از مهم‌ترین رسالت‌های رسانه‌ای در حوزه زنان باشد؛ چرا که خودباوری و اعتمادبه‌نفس مهم‌ترین عامل موفقیت بانوان در عرصه‌های مختلف است.

وی با تشریح برنامه‌های دفتر امور زنان و خانواده استانداری یزد در حوزه‌های جمعیتی و اشتغال، بر لزوم ورود جدی دانش‌آموزخبرنگاران به معرفی زنان کارآفرین، مدیران موفق صنعتی و چهره‌های تاریخی استان تأکید کرد.



 اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اردوی تیم ملی شمشیربازی در یزد برای بازی های آسیایی ناگویا - تسنیم

استانها

مسعود فتوحی، مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از برگزاری مرحله جدید اردوی ملی‌پوشان در یزد خبر داد و گفت: این اردو به مدت یک هفته و با هدایت محمد رهبری، سرمربی تیم ملی، در یزد در حال برگزاری است.

وی افزود: محمد فتوحی، طاها کارگرپور، نیما زاهدی و نجمه سانجیان، چهار ملی‌پوش حاضر در این اردو هستند که قرار است در بازی‌های آسیایی به میدان بروند. علی پاکدامن نیز در این مرحله از تمرینات حضور ندارد.

مدیر فنی تیم ملی شمشیربازی ادامه داد: ملی‌پوشان کشورمان روز 25 شهریور برای حضور در بازی‌های آسیایی راهی ناگویا ژاپن خواهند شد و قرار است آخرین مرحله از برنامه آماده‌سازی تیم نیز به احتمال زیاد در تهران برگزار شود.

فتوحی خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای منظم و اجرای برنامه‌های آماده‌سازی تا زمان اعزام، با هدف افزایش آمادگی ملی‌پوشان دنبال می‌شود تا اعضای تیم شمشیربازی با شرایط مناسب و آمادگی کامل در بازی‌های آسیایی ناگویا حضور پیدا کنند.

انتهای پیام/781  



 مشاهده فلامینگو در آبگیر کاسه رود ابرکوه - تسنیم
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مشاهده فلامینگو در آبگیر کاسه رود ابرکوه - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، فلامینگو یا «مرغ آتش» از پرندگان شاخص زیستگاه‌های تالابی و یکی از جلوه‌های ارزشمند تنوع زیستی کشور به شمار می‌رود که مشاهده آن در زیستگاه‌های آبی استان یزد، از جمله بند خاکی کاسه‌رود ابرکوه، بار دیگر اهمیت این مناطق را برای استراحت و تغذیه پرندگان مهاجر نمایان کرده است.

این پرنده به واسطه گردن و پاهای بلند، پرهای سفید و صورتی و منقار خمیده با رنگ تیره، ظاهری متمایز دارد و از گونه‌هایی محسوب می‌شود که وابستگی بالایی به تالاب‌ها، آبگیرهای کم‌عمق و دیگر پهنه‌های آبی دارند.

فلامینگوها برای تغذیه و استراحت، معمولاً آبگیرهای کم‌عمق، مناطق شور و لب‌شور و حاشیه‌های گِلی را انتخاب می‌کنند. رژیم غذایی این پرندگان نیز عمدتاً شامل جلبک‌ها، سخت‌پوستان کوچک و دیگر بی‌مهرگان آبزی است.

مشاهده این گونه در زیستگاه‌های آبی استان یزد تنها یک اتفاق زیبا و دیدنی نیست، بلکه می‌تواند نشانه‌ای از اهمیت این مناطق در پشتیبانی از تنوع زیستی و مسیرهای مهاجرت پرندگان باشد. وجود پهنه‌های آبی مناسب، امکان تأمین غذا و استراحت را برای گونه‌های مهاجر فراهم می‌کند.

با این حال، زیستگاه‌های مورد استفاده فلامینگوها و دیگر پرندگان آبزی با تهدیدهای مختلفی مواجه هستند. خشک شدن و تخریب منابع آبی، ورود آلاینده‌ها، تغییر کاربری زیستگاه‌ها، شکار و همچنین ایجاد مزاحمت در محل‌های تغذیه و استراحت از جمله عواملی است که می‌تواند امنیت این پرندگان را به خطر بیندازد.

حفاظت از زیستگاه‌های آبی، توجه به تأمین و استمرار حقابه زیست‌محیطی تالاب‌ها و آبگیرها و کاهش عوامل انسانی مزاحم، از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌تواند به حفظ فلامینگو و سایر گونه‌های وابسته به این زیستگاه‌ها کمک کند.

حضور این پرنده در کاسه‌رود ابرکوه، فرصتی برای توجه بیشتر به ارزش زیستگاه‌های آبی استان یزد و ضرورت حفاظت از آن‌ها به عنوان بخشی از سرمایه طبیعی منطقه است.

انتهای پیام/781  



 آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

آب 91 طرح کشاورزی یزد از ظرفیت واحدهای خلع‌ید‌شده تأمین شد - تسنیم

استانها

علیرضا طاقه‌باف، معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، با اشاره به برنامه این سازمان برای استفاده مؤثر از ظرفیت‌های موجود گفت: آب مربوط به طرح‌ها و واحدهایی که خلع‌ید شده‌اند، پس از تعیین تکلیف و با هدف جلوگیری از بلااستفاده ماندن ظرفیت‌های موجود، به طرح‌ها و واحدهای تولیدی واجد شرایط و دارای اولویت اختصاص پیدا کرده است.

وی افزود: از محل ظرفیت آبی طرح‌های خلع‌یدشده، نیاز آبی 91 طرح و واحد تولیدی بخش کشاورزی استان تأمین شده که مجموع این میزان حدود 300 هزار مترمکعب است. این اقدام با هدف بازگرداندن ظرفیت‌های غیرفعال به چرخه تولید و هدایت منابع موجود به سمت فعالیت‌های اقتصادی و مولد انجام شده است.

طاقه‌باف با اشاره به جایگاه طرح‌های بزرگ‌مقیاس دامپروری اظهار کرد: بخش قابل توجهی از ظرفیت اختصاص‌یافته به تأمین آب مورد نیاز مگافارم‌ها اختصاص داشته و در همین راستا، آب مورد نیاز 18 طرح مگافارم با مجموع ظرفیت حدود 150 هزار مترمکعب از این محل تأمین شده است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ادامه داد: مگافارم‌ها و واحدهای پرورش گوسفند پرواری به دلیل ظرفیت بالای خود در توسعه تولید دام و تأمین گوشت قرمز، در زمره طرح‌های اولویت‌دار بخش کشاورزی استان قرار دارند و فراهم شدن زیرساخت‌های مورد نیاز آن‌ها می‌تواند به استمرار تولید و تقویت زنجیره تأمین محصولات پروتئینی کمک کند.

وی تصریح کرد: تخصیص آب حاصل از طرح‌های خلع‌یدشده به معنای ایجاد منابع یا ظرفیت آبی جدید نیست، بلکه با این اقدام، ظرفیت‌هایی که پیش از این در اختیار طرح‌های غیرفعال قرار داشته‌اند، پس از تعیین تکلیف و بررسی شرایط، به صورت هدفمند در اختیار طرح‌های دارای اهلیت، توجیه اقتصادی و اولویت تولیدی قرار می‌گیرند.

طاقه‌باف با تأکید بر ضرورت افزایش تولید محصولات پروتئینی افزود: حمایت از واحدهای دامپروری و مگافارم‌ها، به‌ویژه واحدهای پرورش گوسفند پرواری، می‌تواند در افزایش تولید گوشت قرمز، تقویت امنیت غذایی و بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم اثرگذار باشد.

وی در پایان گفت: رویکرد سازمان جهاد کشاورزی استان یزد، استفاده حداکثری و هدفمند از ظرفیت‌های …



 اهدای کبد جوان 19 ساله یزدی به بیماران نیازمند زندگی بخشید - تسنیم
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

اهدای کبد جوان 19 ساله یزدی به بیماران نیازمند زندگی بخشید - تسنیم

استانها

علی زارع، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، از اهدای عضو یک جوان 19 ساله یزدی خبر داد و گفت: مرحوم قنبر تراهی پس از ابتلا به مرگ مغزی، با رضایت خانواده‌اش به جمع اهداکنندگان عضو پیوست و کبد وی برای پیوند به بیماری نیازمند اهدا شد.

وی افزود: کبد این جوان ایثارگر برای انجام عمل پیوند به بیمارستان ابوعلی سینای شیراز منتقل شد و با پیوند به بیماران نیازمند، زمینه نجات و ادامه زندگی آنان را فراهم کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اهمیت فرهنگ اهدای عضو اظهار کرد: اهدای عضو یکی از ارزشمندترین جلوه‌های نوع‌دوستی و ایثار است که می‌تواند پس از پایان زندگی یک انسان، امیدی دوباره برای بیمارانی باشد که چشم‌انتظار دریافت عضو هستند.

وی ادامه داد: خانواده مرحوم قنبر تراهی نیز با تصمیمی ایثارگرانه و انسان‌دوستانه، در شرایط دشوار فقدان عزیز خود، زمینه بهره‌مندی بیماران نیازمند از این عضو را فراهم کردند.

زارع تصریح کرد: چنین اقداماتی علاوه بر کمک به نجات جان بیماران، نام و یاد اهداکنندگان عضو را در زندگی افرادی که فرصتی دوباره برای ادامه حیات پیدا می‌کنند، ماندگار خواهد کرد.

انتهای پیام/781  



 14 زون حفاظتی برای صیانت از منابع آب شرب یزد تعیین شد - تسنیم
۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

14 زون حفاظتی برای صیانت از منابع آب شرب یزد تعیین شد - تسنیم

استانها

جواد منصوری، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد، با اشاره به برنامه‌های این شرکت برای جلوگیری از تهدید منابع آب استان گفت: صیانت از کیفیت منابع آبی و حفاظت از محدوده‌های کیفی منابع آب شرب، از مهم‌ترین اهداف آب منطقه‌ای یزد است و برای تحقق آن، 10 محور اجرایی به طور همزمان دنبال می‌شود.

وی یکی از اقدامات مهم در این زمینه را تعیین محدوده‌های ویژه منابع آب شرب دانست و افزود: تاکنون 14 زون حفاظتی با هدف مراقبت از کمیت و کیفیت منابع تأمین‌کننده آب شرب تصویب و تثبیت شده است تا از انجام فعالیت‌های غیرمجاز و هرگونه تعرض به این مناطق جلوگیری شود.

منصوری ادامه داد: کنترل و بررسی کیفیت منابع آب زیرزمینی نیز به صورت مستمر در دستور کار قرار دارد و وضعیت این منابع به طور مداوم پایش می‌شود.

وی با اشاره به ضرورت کنترل نحوه دفع فاضلاب واحدهای مختلف اظهار کرد: در برخورد با صنایع آلاینده هیچ‌گونه اغماضی وجود ندارد و شناسایی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی که احتمال ایجاد آلودگی دارند، به طور جدی پیگیری می‌شود. در صورت شناسایی موارد آلاینده نیز موضوع به اداره‌کل حفاظت محیط زیست اعلام و روند رفع آلودگی دنبال خواهد شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد افزود: در زمان بررسی محل استقرار صنایع جدید نیز شرایط منطقه با دقت ارزیابی می‌شود تا فعالیت واحدهای تازه‌تأسیس، کیفیت منابع آب زیرزمینی را با خطر مواجه نکند.

وی درباره نصب دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن بر روی چاه‌ها گفت: رویکرد ما در این زمینه متناسب با نوع مصرف است. در مواردی که استفاده از چاه‌های غیرمتعارف برای تأمین آب شرب ضرورت داشته باشد، برای نصب و بهره‌برداری از آب‌شیرین‌کن همکاری لازم انجام می‌شود که تاکنون 10 مورد از این طرح‌ها اجرا شده است.

منصوری افزود: در مقابل، برای استفاده از آب‌شیرین‌کن در بخش‌های صنعت و کشاورزی محدودیت‌های جدی اعمال می‌شود و تاکنون با 28 درخواست در این زمینه مخالفت شده است تا از اتلاف منابع و همچنین ورود پساب این دستگاه‌ها و آسیب احتمالی آن به آبخوان‌ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به کاهش سطح آب‌های زیرزمینی و چالش‌های مربوط به کیفیت منابع آبی استان اظهار …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.
 طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است
سایت هم میهن

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است

یک حقوقدان گفت: طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در تعارض با اصول قانون اساسی به ویژه اصول مربوط به حقوق ملت و بالاخص ماده ۹ و ۲۴ در بحث آزادی‌های مشروع و آزادی اطلاعات و آزادی بیان و رسانه است.
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور …

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.