قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

عضو خبرگان: برای جمع‌آوری زکات از ابزارهای رسانه‌ای استفاده شود

مراغه-ایرنا- عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان مراغه با اشاره به ضعف های متعدد در حوزه اطلاع رسانی موضوع زکات، گفت: برای جمع آوری زکات باید از ابزارهای مختلف رسانه ای و خبری استفاده شود.
 عضو خبرگان: برای جمع‌آوری زکات از ابزارهای رسانه‌ای استفاده شود

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین جواد حاجی زاده روز یکشنبه در جلسه شورای زکات مراغه با حضور مدیرکل کمیته امداد امام خمینی آذربایجان شرقی، پرداخت زکات را از مسلمات مهم دین اسلام نام برد و افزود: متاسفانه این فریضه الهی بنا به دلایلی به بوته فراموشی سپرده شده است، در حالیکه با اقدامات تبلیغی، فرهنگی و رسانه ای می توان نسبت به توسعه و ترویج آن به خصوص در مناطق روستایی وارد عمل شد.

وی آگاه سازی روستاییان نسبت به برکات پرداخت زکات را از جمله رسالت های مهم دستگاه های متولی مثل کمیته امداد و ستاد زکات شهرستان ها و نهادهای رسانه ای و خبری و تبلیغی برشمرد و بر لزوم‌همکاری های نزدیک این مجموعه ها تاکید کرد.

حاجی زاده تعمیق و تقویت ارتباطات رسانه ای کمیته امداد و ستاد زکات را خواستار شد و برگزاری همایش های مختلف کوچک و بزرگ در سطح استانی، شهرستانی و روستایی و نیز تشویق و ترغیب مودیان زکات را از مهمترین رویکردهای مورد انتظار از ستادهای زکات عنوان کرد که در این بین نقش رسانه ای سازی این رویدادها می تواند تاثیر چند برابری داشته باشد.

وی شهرستان مراغه را یکی از مراککز مهم جمع آوری زکات در آذربایجان شرقی دانست و با اشاره به اینکه باغداری در این منطقه بیشتر از زراعت گندم و جو رواج دارد، یادآور شد: با برنامه ریزی منسجم و بهره مندی از توان همه دستگاه های اجرایی و خدماتی می توان میزان زکات در این شهرستان را همه ساله به طور فزاینده ای افزایش دادد.

حاجی زاده کمبود نیروی انسانی و خودرویی در زمان برداشت محصولات کشاورزی را از چالش های عمده جمع آوری زکات برشمرد و گفت: این مسایل و مشکلات در داخل شهرستان به راحتی و با استفاده مقطعی از امکاتات سایر دستگاه ها به راحتی قابل رفع است.

به گفته وی برای تامین نیروی انسانی نیز می توان از ظرفیت بالای بسیج و تشکل های مردم نهاد بهره برد.

زکات عامل محرومیت زدایی است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با تاکید بر نقس مهم زکات در سالم سازی فضای عمومی جامعه، گفت: پرداخت زکات در محرومیت زدایی از چهره روستاها و مناطق محروم بسیار تاثیرگذار است.

مهرداد محمدپور شاطری با اشاره به استقرار ستاد زکات در کمیته امداد امام خمینی و رسالت مهم این نهاد در این راستا، اظهار کرد: با توجه به گستردگی آذربایجان شرقی و پراکندگی مناطق روستایی به منظور ترویج این فریضه الهی، باید همه ادارات، نهادها و به خصوص جامعه رسانه ای کمک حال این مجموعه باشند.

وی با تاکید بر آگاه شازی مردم از محل های هزینه کرد زکات، نقش رسانه های گروهی در این زمینه را بسیار مهم برشمرد و ادامه داد: در کمیته امداد آذربایجان شرقی رویکردهای جدید رسانه ای در قالب اتاق فکر اطلاع رسانی تدوین شده است که در این مسیر می تواند گره گشایی کند.

محمدپور شاطری یادآور شد: از آنجائیکه مهمترین رویکرد و هدف کمیته امداد امام خمینی رفع محرومیت در مناطق مختلف کشور و استان است، بنابراین با توسعه و ترویج جمع آوری زکات فعالیت های عمرانی، خدمات رسانی و مشکلات اشتغال از این طریق قابل رفع است.



۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

آموزگاری در متن مبارزه؛ بازخوانی سیره تربیتی و مدیریتی رهبر شهید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، علی‌اصغر پورمحمدی، مدیر باسابقه رسانه،در برنامه «امین ایران» که به مناسبت چهلمین روز تدفین «امام شهید» برگزار شد،در بیان خاطرات خود از سال‌های پیش از انقلاب از رهبر شهید ، به دوران جوانی و میزبانی از رهبر شهید در مشهد اشاره و اظهارکرد: با وجود اینکه در آن سنِ نوجوانی، مهمانِ پررویی بودم و نسبت به برخی مسائل از جمله غذاهای محلی گلایه داشتم، ایشان با نهایت بزرگواری و سعه‌صدر برخورد می‌کردند. ایشان هرگز اجازه نمی‌دادند کوچک‌ترین خللی در فضای صمیمانه و معنوی خانه ایجاد شود و همواره با ادبِ پیامبرگونه، درسِ احترام و بزرگی می‌آموختند.

پورمحمدی با اشاره به حضور در جلسات مخفیانه و فعالیت‌های سیاسی پیش از انقلاب، بر نقش تربیتی ایشان تأکید کرد و افزود که ایشان همواره بر لزوم رعایت ادب، سکوتِ هدفمند در جلسات و پرهیز از رفتارهای بی‌جا تأکید داشتند؛ به گونه‌ای که بسیاری از یاران و مسئولان تراز انقلاب در همین بستر تربیتی رشد یافتند. 

وی خاطرنشان کرد: رهبر شهید یک روشنفکرِ تمام‌عیار و متدین بود که با رمان، فیلم، موسیقی، تاریخ و معارف عمیق قرآنی آشنایی داشت و این گستره دانش را با هماهنگی عجیبی در مسیر آرمان‌های انقلاب به کار می‌گرفت.

مدیر سابق شبکه سه سیما با مرور تجربیات مدیریتی خود، الگوبرداری از رهبر شهید را محور فعالیت‌هایش دانست و خاطرنشان کرد: ایشان در تمام دوران مسئولیت، با همان روحیه خستگی‌ناپذیرِ دوران طلبگی عمل می‌کردند. در جریان فعالیت‌های میدانی یا تهیه ملزومات برای جلسات، ایشان خود پیش‌قدم بودند و با اخلاصِ تمام به امور رسیدگی می‌کردند.

پورمحمدی تأکید کرد:رهبر شهید پیش از آنکه به عنوان یک مسئولِ اجرایی شناخته شوند، یک معلمِ دلسوز بودند. ایشان نه تنها یک عالم دینی، بلکه مربی کاملی بودند که در تمام شئون زندگی از نحوه معاشرت تا مدیریت سیاسی، الگوی یاران خود محسوب می‌شدند. تمام دستاوردهای مدیریتی ما، حاصل تربیت و رهنمودهای این آموزگارِ بزرگ بوده است.

رهبر انقلاب مصداق کامل پیوند «تدین و روشنفکری» هستند

وی با تأکید بر اینکه بزرگی یک شخصیت تنها به یک بُعد محدود نمی‌شود، گفت: برای یک شخصیت بزرگ باید میان دانش، اخلاق، مدیریت، هنر، مطالعه و ارتباط با مردم تناسب وجود داشته باشد و رهبر معظم انقلاب مصداق کامل این ویژگی‌ها هستند.

مدیر سابق شبکه سه با اشاره به رویکرد تربیتی رهبر معظم انقلاب بیان کرد: ایشان به تربیت نیروها و رشد استعداد افراد توجه جدی داشتند و نسبت به کیفیت آموزش، به‌ویژه درست‌خوانی متون دینی، ادبیات فارسی و نهج‌البلاغه بسیار حساس بودند و افراد حاضر در جلسات صرفاً شنونده نبودند، بلکه برای مطالعه، یادگیری و آمادگی در جلسات بعدی تشویق یا مکلف می‌شدند.

پورمحمدی، یکی از نکات برجسته شخصیت رهبر معظم انقلاب را ارزش‌گذاری برای هنر، تخصص و توانایی‌های فردی دانست و گفت: در خاطره‌ای از ایشان، تأکید می‌شود که افراد باید دارای مهارت و هنر باشند و صرفاً به جایگاه یا عنوان خود اکتفا نکنند نگاه ایشان به توانایی افراد، همراه با تشویق، شوخ‌طبعی و گاه نقد صریح توصیف شده است.

مدیر سابق شبکه سه با اشاره به رفتار ساده، صمیمی و بی‌تکلف رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: روایت‌هایی از پذیرایی ساده، حضور در جمع‌های خانوادگی، توجه به مهمانان و ارتباط گرم با اطرافیان در خاطرات دیده می‌شود این ویژگی‌ها نشانه‌ای از مردمی‌بودن و دوری از تشریفات است.

وی در ادامه شخصیت رهبر معظم انقلاب را فردی صریح، جدی، مطالبه‌گر و در عین حال مهربان معرفی کرد و گفت: «در خاطرات متعدد به شوخی‌های دوستانه، دقت در رفتار اطرافیان و حساسیت نسبت به مسئولیت‌پذیری اشاره شده است. ایشان روحیه انتقادی دارند و نسبت به سستی، بی‌برنامگی و بی‌توجهی به توانمندی‌ها واکنش نشان می‌دادند.

پورمحمدی در پایان تأکیدکرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی شخصیتی جامع‌الاطراف هستند که ابعاد مختلف علمی، دینی، فرهنگی، هنری و مدیریتی را در خود جمع کرده‌اند و این ویژگی‌ها ایشان را به الگویی بی‌نظیر در تاریخ معاصر ایران تبدیل کرده است.

انتهای پیام/282  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

برخی مدیران و سودجویان داخلی، فشار اقتصادی را دوچندان می‌کنند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمیدرضا حاجی‌بابایی ظهر امروز در اجلاسیه روز جهانی مسجد و مدیریت محله‌محور با تشریح ابعاد جنگ‌های نوین اظهار کرد: شکل درگیری‌های امروز با گذشته تفاوت کرده و دشمن دیگر صرفاً از ابزار نظامی برای مقابله با کشورها استفاده نمی‌کند. آمریکا در کنار تهدیدهای نظامی، فشار اقتصادی، تحریم و عملیات رسانه‌ای را نیز در دستور کار قرار داده است. هدف اصلی این اقدامات، تأثیرگذاری بر افکار عمومی و ایجاد فاصله میان مردم و حاکمیت است.شناخت دقیق شیوه‌های جدید دشمن، نخستین گام برای مقابله مؤثر با این تهدیدهاست.

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در تحولات سیاسی و اجتماعی افزود: دشمن تلاش می‌کند از هر پیام، اظهارنظر و اتفاق سیاسی برای ایجاد فضای التهاب و تشدید اختلافات استفاده کند. امروز کشور در جبهه اقتصادی با فشارهای آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه مواجه است و این فشارها نیازمند مدیریت دقیق و هماهنگ است. بخشی از مشکلات اقتصادی و افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط جنگی و فشارهای خارجی است، اما همه مشکلات را نمی‌توان به عوامل بیرونی نسبت داد. سودجویی برخی افراد و ضعف عملکرد برخی مدیران نیز می‌تواند فشار اقتصادی بر مردم را افزایش دهد و در نتیجه، باید با این عوامل داخلی نیز مقابله شود.

ضرورت تقویت جبهه‌های اقتصادی و قضایی

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره تقویت ساختارهای کشور اظهار کرد: در شرایط کنونی باید ظرفیت‌های مختلف کشور برای مقابله با تهدیدهای پیچیده دشمن فعال شود.یکی از این ظرفیت‌ها، تقویت جبهه قضایی و ایجاد سازوکارهای مؤثر برای مقابله با توطئه‌ها و اقدامات سازمان‌یافته در سطح بین‌المللی است. دشمن از ابزارهای متنوعی برای فشار بر جمهوری اسلامی استفاده می‌کند و پاسخ به این تهدیدها نیز باید چندلایه، هماهنگ و مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی باشد. انسجام میان بخش‌های مختلف کشور، قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی را در برابر فشارهای خارجی افزایش می‌دهد.

حاجی‌بابایی در ادامه با اشاره به ابعاد فرهنگی جنگ دشمن گفت: جبهه فرهنگی نیز با برنامه‌ریزی و سازماندهی مشخص، تلاش می‌کند برخی حریم‌های اجتماعی و فرهنگی را تضعیف کند. یکی از اهداف این جریان، بهره‌گیری از ابزارهای سیاسی و رسانه‌ای برای اثرگذاری بر تجمعات و ایجاد ناآرامی در جامعه است. دشمن تلاش می‌کند با دوقطبی‌سازی، جامعه را در برابر یکدیگر قرار دهد و سرمایه اجتماعی کشور را کاهش دهد. در چنین شرایطی، حفظ وحدت و هوشیاری مردم و همچنین آمادگی نیروهای مسلح و امنیتی برای مقابله با تهدیدها اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: در سال‌های گذشته موضوع هسته‌ای یکی از محورهای اصلی فشارهای دشمن بود، اما امروز تنگه هرمز به یکی از مهم‌ترین نقاط نمایش اقتدار ایران تبدیل شده است. آمریکا با برخورداری از توان نظامی گسترده و همراهی ده‌ها کشور، نتوانست اراده خود را در این منطقه بر جمهوری اسلامی تحمیل کند.  این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت‌های راهبردی ایران و توان کشور برای دفاع از منافع و امنیت ملی است. جمهوری اسلامی برای حفظ اقتدار و دفاع از نظام، از ظرفیت‌های مشروع خود استفاده خواهد کرد و اجازه نخواهد داد فشارهای خارجی، اراده ملت ایران را تضعیف کند.

مسجد و مدرسه؛ دو محور اصلی مدیریت محله‌محور

نماینده مردم همدان در مجلس در ادامه با تأکید بر ضرورت تقویت مدیریت محله‌محور، مسجد، مدرسه و محله را سه ضلع مهم برای ساماندهی فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی دانست و عنوان کرد: برای تحقق مدیریت محله‌محور، دستگاه‌ها و نهادهای مختلف باید در کنار یکدیگر قرار گیرند و هرکدام بخشی از نیازهای فرهنگی و اجتماعی محله را پوشش دهند. مدرسه می‌تواند به عنوان کانون فرهنگی محله فعالیت کند و با همکاری مسجد، بسیج و معتمدان، ارتباط دانش‌آموزان با ظرفیت‌های فرهنگی محله را افزایش دهد. این پیوند باید به گونه‌ای شکل بگیرد که مدرسه تنها محل آموزش رسمی نباشد و در تربیت اجتماعی و فرهنگی نسل آینده نیز نقش ایفا کند.

حاجی‌بابایی با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اظهار کرد: این سند می‌تواند مبنای مناسبی برای ایجاد ارتباط میان آموزش، تربیت و فعالیت‌های اجتماعی باشد. در شرایط کنونی که کشور با انواع تهدیدهای فرهنگی و اجتماعی مواجه است، تقویت پیوند میان مسجد، مدرسه و محله یک ضرورت راهبردی محسوب می‌شود.

نماینده مردم همدان در مجلس از اجرای طرح ساخت 20 مجتمع فرهنگی و آموزشی مدرسه طیبه در همدان خبر داد و گفت: این مجموعه‌ها می‌توانند ظرفیت قابل توجهی برای فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی و اجتماعی ایجاد کنند. این طرح در مجموع ظرفیت پذیرش حداقل 2 هزار و 500 دانش‌آموز را خواهد داشت و می‌تواند به تقویت ارتباط میان مدرسه، مسجد و جامعه محلی کمک کند.

انتهای پیام/  


۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

انتقام خون شهدای ما قابل معامله و کوتاه‌آمدن نیست - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، روح‌الله متفکرآزاد، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، در حاشیه مراسم گرامیداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید که در مصلی امام خمینی(ره) تبریز برگزار شدر گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم د، با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و جایگاه رهبر شهید اظهار داشت: رهبر شهید،یک رهبر حکیم، دانشمند، فاضل، عالم، متقی و آشنا با علم روز و علوم دینی بود و در کنار این ویژگی‌ها، اخلاق، تفکر پیشرفت و نگاه تمدنی داشت.

وی افزود: رهبر شهید شخصیتی بود که عدالت را دنبال می‌کرد، روح معنویت را در جامعه تزریق کرد و ایران را به سمت پیشرفت، تعالی و تمدن‌سازی حرکت داد؛ شخصیتی که مردم با او احساس عشق و دلبستگی می‌کردند و او را همچون پدر و امام جامعه خود می‌دانستند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهادت، برازنده چنین شخصیت بزرگی بود، گفت: خداوند شهادت را نیز نصیب این شخصیت نازنین کرد و به نظرم مهم‌ترین چیزی که این امام شهید به ما و حتی به دنیا عرضه کرد، این بود که امروز دنیا به این فکر می‌کند که اگر نایب امام زمان(عج) چنین شخصیتی است، خود امام زمان(عج) چگونه خواهد بود.

متفکرآزاد با تأکید بر ماندگاری محبت و دلبستگی مردم به رهبر شهید تصریح کرد: این عشق و محبت ماندگار است و تا ابد ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه درباره موضوع انتقام خون رهبر شهید و شهدای مقاومت نیز اظهار داشت: انتقام امام شهید ما و دیگر شهدای ما یک موضوع است و مسئله انتقام کلی، اخراج آمریکا از منطقه و فتح قدس نیز در جای خود قرار دارد، اما ما یک مطالبه و انتقام مشخص نیز داریم که همان قصاص است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: قصاص خون شهدا امری است که نمی‌توان درباره آن معامله کرد و از آن کوتاه آمد. ممکن است برخی اقدامات را نتوانیم اعلام کنیم یا درباره جزئیات آن صحبت کنیم، اما ان‌شاءالله این اقدامات در حال انجام است.

متفکرآزاد افزود: آزادگان جهان و ما نیز ان‌شاءالله تحقق این هدف را دنبال خواهیم کرد و بسیار امیدوارم کسانی که در جنایت علیه شهدای ما نقش داشتند، فرصت رسیدن به مرگ طبیعی را پیدا نکنند.

انتهای پیام/  




 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

سکته مغزی چقدر درمان می‌شود؟

نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با تأکید بر ضرورت توسعه درمان‌های حاد سکته مغزی گفت: در حال حاضر حدود ۵ درصد بیماران سکته مغزی در کشور درمان ترومبولیز دریافت می‌کنند.

 رئال مادرید برای سومین سال متوالی باارزش‌ترین برند فوتبال جهان شد
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئال مادرید برای سومین سال متوالی باارزش‌ترین برند فوتبال جهان شد

پایگاه خبری فوتبالی- رئال مادرید بار دیگر در صدر ارزشمندترین برندهای فوتبال جهان قرار گرفت. به گزارش فوتبالی، طبق جدیدترین گزارش Brand Finance Football 50 2026، رئال مادرید برای سومین سال متوالی عنوان ارزشمندترین برند باشگاهی فوتبال جهان را به دست آورده و ارزش برند این باشگاه به حدود ۲.۴ میلیارد یورو رسیده است؛ رقمی که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش نشان می‌دهد. رئال مادرید تنها در زمینه ارزش برند صدرنشین نیست؛ این باشگاه با امتیاز ۹۵.۸ از ۱۰۰ در شاخص قدرت برند نیز رتبه نخست جهان را در اختیار ...,رئال مادرید,فلورنتینو پرز,لالیگا,ژوزه مورینیو,پیشنهاد سردبیر

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران
۴ ساعت قبل / سایت جماران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا
۸ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات خگلپا

شرکت فنرسازی زر گلپایگان (خگلپا) در پی توافق با مشتری عمده خود، سازه‌گستر سایپا، از افزایش حدود ۴۰ درصدی نرخ فروش محصولات اصلی خبر داد.

 زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

زنگ خطر در آموزش‌وپرورش؛ معنای معدل ناپلئونی دانش ‌آموزان چیست؟

مشکلات آموزش و پرورش برآمده از همه دولتهای گذشته است، اما در دولت فعلی هم وزارتخانه مربوطه نتوانسته تدبیر و ابتکار عمل خاصی از خود بروز و ظهور دهد.