قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳ ساعت قبل

کیفیت هوا در نظرآباد خطرناک شد

کرج - ایرنا - کیفیت هوا در شهرستان نظرآباد جمعه شب با شاخص ۵۰۰ خطرناک شد.
 کیفیت هوا در نظرآباد خطرناک شد

به گزارش ایرنا از مرکز کنترل و پایش هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز، ایستگاه های سنجش، آلودگی هوا در شهرستان ساوجبلاغ نیز شاخص کیفیت هوا ۱۳۴ اعلام شده که این شاخص نیز برای شهرستان یاد شده ناسالم برای گروه های حساس از جمله کودکان، افراد مسن ، بیماران قلبی و تنفسی است .

مطابق با تعریف شرکت کنترل کیفیت هوا "شاخص اندازه گیری آلودگی هوا بر اساس استاندارد EPA که در بسیاری از کشورهای دنیا و از جمله ایران دارای تقسیم بندی صفر تا ۵۰ پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای همه، ۲۰۰ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم، ۳۰۰ تا ۵۰۰ خطرناک است.

استان البرز دارای ۱۳ ایستگاه سنجش آلودگی هوا است.



۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جاده چالوس یک‌طرفه شد/ ترافیک سنگین در راه‌های مازندران

ایران آنلاین:

سرهنگ هادی عبادی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با اجرای محدودیت ترافیکی در محور کندوان، تردد در مسیر جنوب به شمال متوقف شده و این محور به صورت یک‌طرفه در حال خدمات‌رسانی به کاربران جاده‌ای است.

وی افزود: هم‌اکنون ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور کندوان در محدوده‌های سیاه‌بیشه تا میش‌لال سنگین گزارش شده است.

رئیس پلیس راه مازندران همچنین از ترافیک سنگین در محور هراز خبر داد و گفت: در محدوده سرایی چایان نیز حجم تردد خودروها سنگین است.

عبادی با اشاره به وضعیت سایر محورهای مواصلاتی استان خاطرنشان کرد: تردد در دیگر راه‌های مازندران در حال حاضر عادی و روان جریان دارد.

وی از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات رانندگی، پیش از آغاز سفر از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی اطلاع پیدا کنند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ و با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محورهای مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این ترددها در محورهای اصلی و بقیه درون شهری است. مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

هراز، کندوان، سوادکوه، کیاسر، کناره و جاده گلوگاه ۶ محور اصلی مازندران است که این استان را به استان‌های تهران، البرز، سمنان، گیلان و گلستان متصل می کند.

مسافران و رانندگان می‌توانند جهت آگاهی از آخرین وضعیت راه‌ها، انسدادها یا محدودیت‌های احتمالی تردد و شرایط جوی به سایت www.۱۴۱.ir مراجعه کرده و یا با تلفن گویای ۱۴۱ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام/


۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تذکر آیت‌الله حسینی‌همدانی به بانک مرکزی برای کنترل قیمت ارز و طلا - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی همدانی در ابتدای خطبه سیاسی ـ اجتماعی نماز جمعه این هفته با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری علیه‌السلام، دوران امامت آن حضرت را یکی از سخت‌ترین دوره‌های فشار سیاسی و اجتماعی بر ائمه معصومین علیهم‌السلام دانست و گفت: امام عسکری علیه‌السلام در شرایطی قرار داشت که حتی زندان نیز برای حضرت محل امنیت نبود و دستگاه حاکم برای کنترل ارتباطات و رفتار ایشان، در زندان جاسوس مستقر کرده بود.

امام جمعه کرج با بیان اینکه چنین شرایطی ارتباط مستقیم شیعیان با امام عسکری علیه‌السلام را بسیار دشوار کرده بود، افزود: حضرت برای استمرار ارتباط با شیعیان و مدیریت امور، شبکه ارتباطی وکلا را تقویت و فعال کرد؛ شبکه‌ای که از زمان امام صادق علیه‌السلام شکل گرفته بود و در دوره امام عسکری علیه‌السلام توسعه بیشتری پیدا کرد و زمینه را برای دوران امام عصر ارواحنا فداه فراهم ساخت.

‌حسینی همدانی ادامه داد: شبکه وکلا در طول بیش از هزار سال سابقه داشته و در آن دوره امام عسکری علیه‌السلام امور را از طریق همین شبکه مدیریت می‌کرد و به وکلا شیوه‌های مخفی‌کاری، رعایت سلسله‌مراتب و مدیریت بحران را آموزش داده بود.

ضرورت حفاظت گفتار در تشکیلات و کار جمعی

خطیب جمعه کرج در ادامه با تأکید بر اهمیت حفاظت گفتار در تشکیلات و فعالیت‌های جمعی اظهار کرد: یکی از مسائل مهم در تشکیلات و کار جمعی، حفاظت گفتار است و کسی که می‌خواهد جزو یاران اهل‌بیت علیهم‌السلام باشد، باید انسان کتومی باشد و زبان خود را کنترل کند.

وی با اشاره به نحوه انتخاب حسین بن روح به عنوان سومین نایب امام عصر ارواحنا فداه گفت: در میان یاران امام عصر ارواحنا فداه، افرادی با صلاحیت‌های شخصیتی مختلف حضور داشتند و شخصیت‌هایی مانند جعفر بن احمد از جایگاه بالایی برخوردار بودند، اما هنگامی که قرار بود سومین وکیل و نایب انتخاب شود، ابوالقاسم حسین بن روح انتخاب شد؛ زیرا با وجود اینکه درجه وی پایین‌تر بود، به‌شدت کتوم بود و توانایی حفاظت گفتار داشت.

نماینده ولی فقیه در استان البرز تصریح کرد: اگر می‌خواهیم جزو یاران حضرت حجت باشیم، زبانمان نباید رها باشد و باید دهان و گفتار خود را حفظ کنیم.

تقویت ارتباط مؤمنان؛ فراتر از کمک به نیازمندان

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط میان اهل ایمان گفت: امروز نیاز است اهل ایمان ارتباط خود را با یکدیگر بیشتر و قوی‌تر کنند. اینکه انسان بداند همسایه‌اش فقیر است و برای کمک به وی اقدام کند، کار خوبی است، اما این حداقل وظیفه است.

امام جمعه کرج افزود: اگر شیعه به شکل شبکه‌ای عمل کند، نباید فقیری در جامعه وجود داشته باشد، نباید گرفتاری در جامعه باقی بماند و نباید مشکلی بدون رسیدگی وجود داشته باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به آثار و برکات ارتباط مؤثر میان مردم خاطرنشان کرد: بعثت مردم برکات زیادی داشته و نشان داده است که اگر ارتباط مؤثر وجود داشته باشد، می‌توان کارهای بزرگی انجام داد.

مواسات در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی

خطیب جمعه کرج مواسات را یکی از جلوه‌های این ارتباط مؤثر دانست و گفت: مواسات دامنه وسیعی دارد و فقط مالی نیست، بلکه مواسات فرهنگی، سیاسی و اجتماعی را نیز شامل می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی با اشاره به شرایط دوران غیبت امام عصر ارواحنا فداه اظهار کرد: با استفاده از شبکه ارتباطی‌ای که امام عسکری علیه‌السلام آموزش داد، در روزهای غیبت امام عصر ارواحنا فداه می‌توان مواسات را با همه ابعاد و شقوق آن دنبال کرد؛ چراکه این موضوع مورد انتظار امام عصر ارواحنا فداه نیز هست.

خطیب جمعه کرج در همین زمینه به برخی نمونه‌های شکل‌گیری حرکت‌های مردمی اشاره کرد و گفت: ایران همدل یکی از نمونه‌هایی بود که به شکل بسیار زیبایی انجام شد و اخیراً نیز جان فدا از مصادیق همین حرکت‌ها به شمار می‌رود.

راهبرد امام عسکری علیه‌السلام برای افزایش تاب‌آوری شیعیان

نماینده ولی فقیه در استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راهبرد امام حسن عسکری علیه‌السلام برای حفظ جامعه شیعه بیان کرد: امام عسکری علیه‌السلام برای اینکه شیعه بتواند خودش را حفظ کند و تاب‌آوری خود را بالا ببرد، راهبرد ایجاد و تقویت محبت را مطرح کرد؛ هم محبت میان خود شیعیان و هم محبت میان شیعیان و دیگران که در آن زمان بسیار اثرگذار بود.

‌حسینی همدانی با استناد به روایتی از تحف‌العقول اظهار کرد: امام عسکری علیه‌السلام فرمودند که حضرت دوست دارد شیعیان هنگامی که میان غیرشیعیان حضور دارند، با آنان مهربانی کنند تا غیرشیعیان به آنان امید پیدا کنند و بگویند این فرد شیعه است و چنین رفتاری حضرت را خوشحال می‌کند.

امام جمعه کرج تأکید کرد: این روایت به ما محبت، دوستی و مودت داشتن را آموزش می‌دهد.

وی با اشاره به نمونه‌های امروزی این رویکرد گفت: کمک‌های فکری و کمک‌های مستشاری که به فلسطین، غزه و دیگر مسلمانان گرفتار انجام می‌شود، نمونه‌ای از همین رفتار است و مسلمانان گرفتار در این دوره نیز شاهد بودند که همگی از ایران به دلیل کمک و حمایت تقدیر و تشکر کردند.

خدمت به شیعیان؛ راهی برای خدمت به امام

‌حسینی همدانی در ادامه به روایت دیگری از امام حسن عسکری علیه‌السلام اشاره کرد و گفت: فردی خدمت حضرت رسید و عرض کرد گاهی دستم به شما نمی‌رسد، چه کاری انجام دهم؟ دوست دارم شما را ببینم و می‌خواهم خدمتی انجام بدهم. حضرت در پاسخ فرمودند اگر دستت به ما نمی‌رسد و قصد خدمت به ما را داری، به شیعیان ما خدمت کن و اگر دلت برای ما تنگ شد، به زیارت یکی از شیعیان ما برو.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز افزود: این سخن نشان می‌دهد که باید مودت، دوستی، رفاقت، دید و بازدید و ارتباط میان مؤمنان را تقویت کرد.

منتظر واقعی امام عصر باید اهل خدمت و فعالیت باشد

‌حسینی همدانی، ضمن تبریک آغاز امامت امام زمان علیه‌السلام، بر سنگینی وظایف منتظران در دوران غیبت در عرصه‌های فردی و اجتماعی تأکید کرد و گفت: منتظران حضرت باید اهل خدمت و فعالیت باشند و در انتظار فرج، برای تحقق قدرت اسلام و فراهم شدن مقدمات ظهور تلاش کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با استناد به سخنان امام خمینی رضوان‌الله‌علیه درباره انتظار فرج اظهار کرد: امام فرمود ما همه انتظار فرج داریم و باید در این انتظار خدمت کنیم و انتظار فرج، انتظار قدرت اسلام است؛ بنابراین باید کوشش کنیم تا قدرت اسلام در عالم تحقق پیدا کند و مقدمات ظهور، ان‌شاءالله، فراهم شود.

‌حسینی همدانی این سخن را نقشه راه منتظران دانست و افزود: ریشه این نگاه در معارف دینی قرار دارد و دو موضوع انتظار قدرت اسلام و خدمت در دوران انتظار را مورد توجه قرار می‌دهد؛ بنابراین منتظر نمی‌تواند بیکار باشد، بلکه باید اهل خدمت و فعالیت باشد و تنبلی و بی‌حوصلگی در فرهنگ انتظار معنا ندارد.

خطیب جمعه کرج تأکید کرد: هر فرد باید در هر زمینه‌ای که استعداد و توانایی دارد، فعالیت کند و یکی از مهم‌ترین جلوه‌های خدمت نیز رسیدگی به وضعیت اقشار ضعیف جامعه است.

جهاد تبیین؛ خدمت مهم منتظران به جامعه

نماینده ولی فقیه در استان البرز با بیان اینکه ضعف فقط به مسائل مالی و مادی محدود نمی‌شود، گفت: گاهی وقتی از قشر ضعیف سخن گفته می‌شود، منظور ضعف مالی و مادی است که باید برای رفع آن اقدام کرد، اما گاهی ضعف در مسائل فکری و اعتقادی است و در این عرصه نیز باید وارد عمل شد و جهاد تبیین، بصیرت‌افزایی و روشنگری را دنبال کرد.

‌حسینی همدانی جهاد تبیین را از مهم‌ترین وظایف منتظران ظهور در شرایط کنونی دانست و اظهار کرد: دستگیری از فردی که دچار انحراف فکری شده و بازگرداندن وی به مسیر صحیح، از هر حسنه‌ای بالاتر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز خطاب به مجموعه‌های فرهنگی، جریان‌های فعال در عرصه تبیین و جبهه انقلاب تصریح کرد: این مجموعه‌ها نباید وظایف خود را کم بدانند و باید با جدیت در عرصه تبیین و هدایت فکری جامعه فعالیت کنند.

مسجد؛ سنگر اصلی خدمت در دوران غیبت

با توجه به قرار گرفتن در هفته گرامیداشت مساجد، حجت الاسلام والمسلمین حسینی همدانی مسجد را یکی از مهم‌ترین عرصه‌های فرهنگی و فعالیت اجتماعی دانست و گفت: امام مسجد که منتظر امام عصر ارواحنا فداه است، سنگر خدمتش مسجد است و باید در انتظار نیز خدمت کند.

خطیب جمعه کرج هشدار داد: اگر امام مسجد برای مسجد، محل و محیط پیرامونی خود برنامه نداشته باشد، نخست وظیفه و مسئولیت شرعی خود را به‌درستی انجام نداده، دوم نسبت به مردم و جامعه پیرامونی کم‌کاری کرده، سوم در زمینه خدمت در انتظار که منتظر واقعی باید خدوم و پرکار باشد، کوتاهی کرده و چهارم فضا را برای جبهه باطل باز گذاشته است تا خلأ موجود را دیگران پر کنند.

نماینده ولی فقیه در استان البرز با تأکید بر ضرورت جلوگیری از سکولار شدن مساجد اظهار کرد: کسی که نباید اجازه دهد مسجد سکولار باشد، امام مسجد است و همه ارکان مسجد باید برای حمایت از دین خدا و نظامی که بر پایه اسلام و پس از مجاهدت‌های فراوان برپا شده است، به میدان بیایند.

‌حسینی همدانی با انتقاد از روحیه لیبرالی برخی ائمه مساجد گفت: امام مسجدی که خودش روحیه لیبرالی دارد و اجازه فعالیت به اهالی محل و مسجد نمی‌دهد، باید مسجد را تحویل دهد و نباید در آن مجموعه فعالیت کند.

وی با اشاره به برخی موارد که مردم یک مسجد از امام مسجد جلوتر هستند، افزود: گاهی مردم یک مسجد از امام خود جلوتر هستند و در چنین شرایطی امام مأموم و مردم امام شده‌اند که این وضعیت خلاف است.

امام جمعه کرج از مردم خواست مطالبه‌گری بیشتری از ائمه مساجد داشته باشند و گفت: از ائمه مساجد مطالبه کنید که انقلابی باشند و برنامه داشته باشند.

ضرورت تقویت نقش فرهنگی و اجتماعی مساجد

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با بیان اینکه در عصر غیبت، مسجد مهم‌ترین مرکز فرهنگی و خدمت‌رسانی اجتماعی از جهات مختلف است، گفت: در کنار امام مسجد، مأمومین و مردم، هیئت امنا، خدام، بسیج و سایر ارکان فعال مسجد نیز مسئولیت دارند و همه این مجموعه‌ها باید در مسیر فعال شدن مسجد نقش‌آفرینی کنند.

‌حسینی همدانی حمله دشمنان اسلام به مساجد را نشانه اهمیت جایگاه این پایگاه دینی دانست و اظهار کرد: دشمن اصلی اسلام، یعنی استکبار و صهیونیست‌های پلید، مساجد را مورد هجمه قرار می‌دهند.

خطیب جمعه کرج با اشاره به حمله به مسجدالاقصی بیان کرد: در سال 1348، قبله اول مسلمین یعنی مسجدالاقصی را به آتش کشیدند و با افزایش قدرت خود، مساجد بیشتری را به آتش کشیدند و حتی چنین اقدامی را به عوامل خود نیز دستور دادند.

وی با اشاره به حوادث سال گذشته در داخل کشور افزود: در داخل کشور نیز دیدید که یکی از مهم‌ترین جنایت‌هایی که انجام دادند، به آتش کشیدن مساجد و قرآن بود.

مساجد باید متناسب با نیازهای روز جامعه فعالیت کنند

‌حسینی همدانی با تأکید بر ضرورت کارآمدی مساجد در شرایط امروز گفت: مسجد کارآمد باید بتواند نیازهای روز جامعه را برآورده کند و به همین دلیل، هم هیئت امنا و هم امام مسجد باید از دانش مدیریتی روز بهره‌مند باشند.

نماینده ولی فقیه در استان البرز ادامه داد: مساجد باید برای محیط پیرامونی خود نیازسنجی دقیق داشته باشند و برای گروه‌های مختلف سنی و جنسیتی، نیازهای عاطفی، فکری و شغلی را شناسایی کنند و متناسب با این نیازها برنامه داشته باشند.

‌حسینی همدانی با تأکید بر آثار مستقیم آبادانی مسجد بر جامعه گفت: اگر مسجد آباد شود، محله آباد می‌شود و اگر محله آباد شود، شهر آباد خواهد شد؛ بنابراین فعالیت مسجد باید هدفمند، جذاب و هنرمندانه باشد.

وی همچنین بر ضرورت توجه به شرایط فیزیکی و محیطی مساجد تأکید کرد و گفت: صوت، بو و نور باید در مساجد مورد دقت قرار گیرد و بهداشت محیط، گرمایش، سرمایش و دسترسی افراد خاص، معلولان و سالمندان نیز باید مورد توجه باشد.

ضرورت شبکه‌سازی میان مساجد محلات

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تأکید بر لزوم ارتباط میان مساجد محلات گفت: مساجد محلات حتماً باید با یکدیگر ارتباط داشته باشند و شبکه‌ای که درباره آن صحبت شد، باید در این عرصه خود را نشان دهد.

‌حسینی همدانی افزود: مساجد باید از تجربیات و منابع یکدیگر استفاده کنند و با هم‌افزایی، زمینه رشد محله را فراهم کنند.

خطیب جمعه کرج با انتقاد از نگاه جزیره‌ای به فعالیت مساجد اظهار کرد: برخی تصور می‌کنند مساجد مانند مجمع‌الجزایر هستند و هر کس می‌خواهد جزیره خودش را حفظ کند، در حالی که چنین نگاهی درست نیست.

وی سرمایه اصلی مسجد را مردم دانست و گفت: اگر پای مردم به مسجد باز شود، نیازها و کمبودهای مسجد نیز قابل حل خواهد بود؛ زیرا بسیاری از مساجد با نذورات و تبرعات اداره می‌شوند و منابع پایدار، رقبات ثابت، موقوفه یا فعالیت‌های اقتصادی خرد ندارند و این موضوع یک چالش است که با برنامه‌ریزی صحیح مسجد قابل اصلاح خواهد بود.

مساجد می‌توانند در کاهش آسیب‌های اجتماعی به کمک مسئولان بیایند

‌حسینی همدانی با اشاره به ظرفیت مساجد برای حل مسائل اجتماعی بیان کرد: اگر به مساجد به‌خوبی رسیدگی شود، بسیاری از چالش‌های اجتماعی که دستگاه‌های اجرایی با آن مواجه هستند، برطرف خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان البرز با اشاره به نقش مسجد در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی افزود: اگر مسجد کار خود را به‌درستی انجام دهد، حتی بخشی از مشکلاتی که منجر به حضور افراد در زندان می‌شود، قابل پیشگیری خواهد بود.

امام جمعه کرج با انتقاد از کم‌توجهی مسئولان به ظرفیت مساجد گفت: مسئولان در زمینه مسجد کم‌توجهی دارند، در حالی که مسجد به عنوان مردمی‌ترین پایگاه برای فرهنگ‌سازی، پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌تواند کمک‌کار مسئولان باشد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این زمینه اظهار کرد: تاکنون کارهایی انجام شده و اخیراً نیز اقداماتی در حال انجام است، اما این اقدامات کافی و منسجم نیست.

لزوم تسهیل‌گری دستگاه‌ها برای توسعه مساجد

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تأکید بر ضرورت مردمی ماندن مدیریت مساجد گفت: اینکه مسجد باید مردمی اداره شود، حرف درستی است، اما دستگاه‌ها نیز باید تسهیل‌گری کنند، راه را باز کنند و حمایت داشته باشند.

‌حسینی همدانی با اشاره به وضعیت مساجد در استان البرز و شهر کرج خاطرنشان کرد: در استان البرز و به‌خصوص شهر کرج، مسجد کم داریم و تعدادی از مساجد موجود نیز نیازمند مرمت، بازسازی و بهسازی هستند.

خطیب جمعه کرج در جمع‌بندی سخنان خود درباره جایگاه مسجد در دوران غیبت تصریح کرد: مسجد کانونی است که می‌تواند افراد را تربیت کند تا در عصر غیبت، خدوم، فعال و کارگزاران مؤمن و متدین باشند.

خدمت در انتظار با کار، تلاش و تقویت اقتدار کشور معنا پیدا می‌کند

امام جمعه کرج، در ادامه خطبه‌های نماز جمعه این هفته، صنعت دفاعی کشور و فعالیت جوانان متخصص ایرانی را یکی از مصادیق مهم خدمت در دوران انتظار دانست و با گرامیداشت 31 مرداد، روز صنعت دفاعی، بر ضرورت تقویت روحیه کار، تلاش، خودباوری و اعتماد به ظرفیت‌های داخلی تأکید کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز گفت: منتظر واقعی حضرت ولی‌عصر ارواحنا فداه اهل کار و تلاش است و تربیت‌شده مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام و امام انقلاب به شمار می‌رود؛ بنابراین شعار چنین فردی در مسائل کشور، می‌شود و می‌توانیم است.

‌حسینی همدانی با انتقاد از ترویج ادبیات ناتوانی افزود: کسی که دائماً می‌گوید نمی‌شود، نمی‌توانیم، نداریم و نمی‌کنیم، با مبانی امام و انقلاب سازگاری ندارد و نشان می‌دهد با این مبانی آشنایی کافی وجود ندارد.

وی ادامه داد: چنین تفکری حتی در یاری انقلاب مهدوی و مقدمه‌چینی برای ظهور حضرت نیز مشکل ایجاد خواهد کرد، چراکه خدمت در دوران انتظار از مبانی دینی ماست و منتظر واقعی باید اهل اقدام، کار و تلاش باشد.

صنعت دفاعی ایران در لبه فناوری‌های روز دنیا قرار دارد

خطیب جمعه کرج با اشاره به دستاوردهای صنعت دفاعی کشور اظهار کرد: با شعار استقلال، عزتمندی، اقتدار، اعتماد به داشته‌های داخلی و ابتکار ایرانی، توانمندی‌های کشور به دنیا ثابت شده است.

نماینده ولی فقیه در استان البرز افزود: امروز صنعت دفاعی کشور در لبه جدیدترین فناوری‌های دنیا قرار دارد، در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی فعالیت راهبردی دارد و نقش‌آفرینی می‌کند.

‌حسینی همدانی با تمجید از جوانان متخصص و غیور ایرانی گفت: جوانان غیور کشور، آمریکای پلید را به چه‌کنم‌چه‌کنم انداختند و با قدرت دفاعی کاملاً بومی که فراهم کردند، در برابر زورگویان، قلدران و سلطه‌گران عالم که بویی از انسانیت نبرده‌اند، ایستادند.

خدمت در انتظار؛ حرکت بی‌وقفه برای تحقق آرمان‌های توحیدی

امام جمعه کرج با اشاره به سخنی از شهید حاج احمد متوسلیان درباره روحیه جهادی اظهار کرد: حاج احمد متوسلیان به یکی از نیروهای خود محل غروب خورشید را نشان داد و گفت زمانی حق استراحت داریم که پرچم توحید و لا اله الا الله را در انتهای افق به زمین کوبیده باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز این نگاه را جلوه‌ای از خدمت در دوران انتظار دانست و بر ضرورت استمرار روحیه جهادی و تلاش برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی تأکید کرد.

هشدار درباره پیام‌های منفی اقتصادی

خطیب جمعه کرج در بخش دیگری از سخنان خود نسبت به انتشار پیام‌های منفی درباره اقتصاد کشور هشدار داد و گفت: پیام منفی دادن درباره اقتصاد کشور موجب سوءاستفاده دشمن خواهد شد.

وی افزود: گاهی شنیده می‌شود برخی افراد در مقام بیان، پیام‌های منفی می‌دهند و می‌گویند قدرت دفاعی داریم، اما در مسائل اقتصادی امکان زمین‌گیر شدن وجود دارد؛ چنین سخنی در واقع به دشمن پیام می‌دهد که اگر می‌خواهی کشور را از پا دربیاوری، از اقتصاد استفاده کن.

‌حسینی همدانی تصریح کرد: بیان چنین مطالبی هم حرام شرعی و هم حرام سیاسی است و باید مراقبت شود که چه سخنانی در کلمات و بیانات مطرح می‌شود.

گرامیداشت شهیدان رجایی و باهنر و آغاز هفته دولت

در بخش دیگری از خطبه، خطیب جمعه کرج با گرامیداشت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر، این دو شخصیت را از مصادیق منتظران اهل خدمت دانست و آغاز هفته دولت را به دولتمردان تبریک گفت.

امام جمعه کرج اظهار کرد: امیدواریم دولتمردان نیز مصداق کسانی باشند که در عصر انتظار خدمتگزاری می‌کنند و بتوانند در فرصتی که برای خدمت به مردم در اختیارشان قرار گرفته است، سربلند بیرون بیایند.

وی خدمت به مردم مبعوث‌شده و ایران اسلامی را حسنه‌ای دانست که ثواب آن قابل شمارش نیست و گفت: اصلاح معیشت مردم، تلاش برای رفع تورم، اهتمام ویژه بانک مرکزی برای کنترل قیمت ارز و طلا، نظارت بر بنگاه‌های معاملات مسکن و سفته‌بازی و افزایش قدرت خرید اقشار مختلف، از جمله کارهای حسنه‌ای است که دولت باید برای آن برنامه داشته باشد و با جدیت دنبال کند.

ضرورت بازنگری در سیاست‌های اقتصادی و توجه به آثار اجتماعی تصمیمات

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به تأکید دولت بر کار کارشناسی بیان کرد: دولتمردان همواره از کار کارشناسی سخن می‌گویند، اما کارشناسان امین و زبده درباره مسائل مختلف اقتصادی ایراداتی مطرح می‌کنند که باید مورد توجه قرار گیرد و در سیاست‌ها بازنگری شود.

‌حسینی همدانی مسئله بنزین و نحوه توزیع کالاهای اساسی از طریق کالابرگ را از جمله موضوعاتی دانست که باید با دقت کارشناسی بررسی شود و افزود: در تصمیمات اقتصادی باید به آثار اجتماعی تصمیمات توجه جدی داشت.

خطیب جمعه کرج گفت: گاهی یک طرح ارائه می‌شود و در مدت کوتاهی نتیجه آن ایجاد تورم خواهد بود؛ اگر بحث، کار کارشناسی است، باید از نظر همه کارشناسان استفاده شود.

وی تأکید کرد: گران‌سازی راه برون‌رفت از مشکلات تورمی نیست.

دولت باید اولویت‌های مردم را در عمل نشان دهد

‌حسینی همدانی با اشاره به رصد دقیق عملکرد دولت از سوی مردم گفت: مردم اولویت‌های دولت و عکس‌العمل‌های دولت را به‌خوبی رصد می‌کنند.

نماینده ولی فقیه در استان البرز افزود: مردم می‌بینند که چرا نسبت به بالا و پایین شدن قیمت‌ها یک‌باره واکنش نشان داده نمی‌شود، اما نسبت به یک صفحه مجازی یا سخن یک فرد در جایی، سریع واکنش نشان داده می‌شود؛ مردم این مسائل را می‌بینند.

انتقاد از تعلل در اجرای قانون حجاب

امام جمعه کرج در ادامه با اشاره به قانون حجاب اظهار کرد: مردم می‌بینند که رسماً درباره قانون حجاب گفته می‌شود اجرا نمی‌کنیم، چون احتمال دارد اتفاقاتی رخ دهد؛ در حالی که اتفاقات مورد نگرانی نیز رخ داد و قانون اجرا نشد تا جامعه به وضعیتی برسد که امروز شاهد آن هستیم.

‌حسینی همدانی تأکید کرد: در برابر چنین وضعیتی باید جدی برخورد شود.

وی در ادامه با انتقاد از اولویت دادن به موضوع موتورسواری بانوان گفت: برای موضوع موتورسواری بانوان که قشر محدودی از افراد دنبال آن هستند، اولویت ایجاد می‌شود و برای آن اقدام صورت می‌گیرد؛ که چنین رویکردی مناسب نیست.

ضرورت توجه دولت به همه مردم و پرهیز از نادیده گرفتن نقش مجاهدان

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به برخی اظهارات درباره مفهوم مردم گفت: اخیراً گفته می‌شود مردم مبعوث‌شده، همه مردم ایران نیستند و کسانی که به خیابان نیامده‌اند نیز جزو مردم هستند؛ این سخن از این جهت که دولت باید برای همه مردم برنامه داشته باشد، حرف درستی است، اما باید مشخص شود هدف از بیان این سخن چیست.

‌حسینی همدانی تصریح کرد: دولت باید برای همه مردم برنامه داشته باشد، اما نباید نقش کسانی که برای حفظ میدان و دفاع از کشور تلاش و مجاهدت کرده‌اند نادیده گرفته شود.

خطیب جمعه کرج با استناد به آیه 95 سوره مبارکه نساء اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید کسانی از مؤمنان که بدون عذر در خانه می‌نشینند، با مجاهدانی که با مال و جان خود در راه خدا مجاهدت می‌کنند، مساوی نیستند و خداوند مجاهدان را بر خانه‌نشینان برتری داده است.

وی ادامه داد: مؤمنانی که بدون عذر جسمی، مالی یا مشکلات مشابه در میدان حضور ندارند، با کسانی که سنگر را نگه داشته‌اند و در میدان ایستاده‌اند، مساوی نیستند و این افراد دارای درجاتی هستند.

لزوم دیده شدن حرکت بزرگ مردم و مجاهدان کشور

‌حسینی همدانی با تأکید بر ضرورت توجه به حرکت گسترده شکل‌گرفته در کشور گفت: نباید حرکت بزرگی را که اکنون در کشور شکل گرفته و میدان را حفظ کرده و دشمنی‌های دشمن را مسکوت گذاشته است، نادیده گرفت یا به دلیل برخی مسائل موجود، کم‌اهمیت و کم‌رنگ جلوه داد.

نماینده ولی فقیه در استان البرز این رویکرد را ناشکری دانست و گفت: باید به این حرکت بزرگ توجه بیشتری شود.

لبنان همچنان زیر آتش صهیونیست‌ها؛ محکومیت کافی نیست

امام جمعه کرج در ادامه با اشاره به شرایط لبنان اظهار کرد: لبنان همچنان زیر آتش صهیونیست‌های پلید قرار دارد و حملات همچنان ادامه دارد.

وی با انتقاد از بسنده کردن به محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی افزود: همه مانند سازمان ملل شده‌ایم و فقط محکوم می‌کنیم؛ در حالی که محکوم کردن، کار سازمان ملل است و وظیفه ما چیز دیگری است.

هشدار به جریان‌های غرب‌زده درباره تطهیر آمریکا

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز خطاب به جریان‌های غرب‌زده داخلی گفت: کسانی که تلاش می‌کنند آمریکا را تطهیر کنند، باید بدانند آمریکا تا گردن در خون مظلومان عالم غوطه‌ور است و هر کس در این جنایات شریک شود، در جنایات آمریکا نیز شریک خواهد بود.

‌حسینی همدانی با استناد به حکمت 154 نهج‌البلاغه از امیرالمؤمنین علیه‌السلام بیان کرد: امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود کسی که به عمل قومی راضی باشد، مانند کسی است که در عمل آنان وارد شده است.

وی با اشاره به برخی ادعاها درباره هزینه‌دار بودن انتقام و مقاومت اظهار کرد: همه باید بدانند که هزینه ذلت به مراتب سنگین‌تر از مقاومت است و این انتقام، مقاومتی است که باید در همین مسیر حرکت کند تا به نتیجه برسد.

هشدار درباره نقش سامری‌های زمان در ایجاد ترس از دشمن

خطیب جمعه کرج با اشاره به سخنی از امیرالمؤمنین علیه‌السلام درباره وجود سامری‌ها در هر امت و هر زمان گفت: در هر امتی و در هر زمانی سامری‌هایی وجود دارند که تلاش می‌کنند با القای ترس و رعب از دشمن، مردم را بترسانند و نگرانی را در دل جامعه ایجاد کنند.

‌حسینی همدانی افزود: امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمود سامری این امت می‌گوید جنگ نکنید.

نماینده ولی فقیه در استان البرز در پایان با اشاره به مبانی قرآنی در مواجهه با رژیم صهیونیستی اظهار کرد: صهیونیست‌ها در قرآن کریم با عناوینی شناخته می‌شوند که مبارزه با چنین جریان‌هایی را ضروری می‌کند.

وی چهار عنوان قاتل، مفسد، محارب و باغی را درباره صهیونیست‌ها مطرح کرد و گفت: صهیونیست‌ها قاتل هستند، مفسد هستند، محارب هستند و باغی واقعی به شمار می‌روند و هر چهار عنوان در هویت، ماهیت، شکل، ظاهر و باطن این جرثومه‌های فساد و پلیدی وجود دارد.

حسینی همدانی در خاتمه تأکید کرد: همین مسئله به ما می‌گوید که خواسته ما باید محو کامل اسرائیل از صفحه روزگار باشد و شعار مرگ بر اسرائیل باید همچنان ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/  




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۵۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۵۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم
۵۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم

رئیس جهمور آمریکا لفاظی های جدیدی علیه کشورمان داشته است.

 فرصت نفتی برای ایران
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]