قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

مسابقات رنکینگ تنیس روی میز بانوان کیش پایان یافت

کیش - ایرنا - دور نخست مسابقات رنکینگ تنیس روی میز بانوان جزیره کیش که با حضور ۳۰ ورزشکار برگزار شد، با معرفی نفرات برتر پایان یافت.
 مسابقات رنکینگ تنیس روی میز بانوان کیش پایان یافت

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا، در این مسابقات که طی یک هفته گذشته در سالن اختصاصی تنیس روی میز کیش در حال برگزاری بود، ۹۶ دیدار برگزار شد که شرکت‌کنندگان برای کسب امتیازات رنکینگ با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در پایان این مسابقات، لیلا علیزاده با کسب ۱۰۰ امتیاز در جایگاه نخست قرار گرفت، صوفیا رزازی با ۹۸ امتیاز دوم شد و مریم خدابنده با ۹۶ امتیاز رتبه سوم را به دست آورد.

همچنین در این مسابقات، فروغ موسوی با ۹۴ امتیاز چهارم، نرگس میرزایی با ۹۲ امتیاز پنجم، مریم اسکانی با ۹۰ امتیاز ششم شد و وحیده فرهادی‌نژاد با ۸۸ امتیاز در رده هفتم، سپیده رحیمی با ۸۶ امتیاز در رتبه هشتم، آنیتا عامل زنده‌دل با ۸۴ امتیاز در جایگاه نهم و مهسا موسی‌پور با ۸۲ امتیاز در رده دهم جای گرفت.

این مسابقات در راستای توسعه و ارتقای سطح رقابت‌های تنیس روی میز بانوان و شناسایی نفرات برتر رنکینگ برگزار شد.



 درخشش تنیسور‌های ایران در مسابقات ایتالیا و قزاقستان
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

درخشش تنیسور‌های ایران در مسابقات ایتالیا و قزاقستان

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون تنیس، کسری رحمانی و کیارش صادقی که در رقابت‌های ایتالیا و قزاقستان حضور دارند برابر رقبای خود به برتری دست یافتند.

کسری رحمانی در جدول اصلی مسابقات بین‌المللی ایتالیا موفق شد نماینده میزبان را ۶ بر ۳ و ۷ بر ۵ شکست داده و جواز حضور در دور بعدی این رقابت ها را به دست آورد. او در این مرحله نماینده ای دیگر از ایتالیا را برابر خود می بیند.

کیارش صادقی هم که در رقابت‌های مقدماتی تنیس جوانان، انتخابی رولان گاروس حضور دارد به سومین برد پیاپی خود دست یافت و موفق شد نماینده قزاقستان را با برتری مشابه ۶ بر ۲ شکست بدهد. او با این برتری صدرنشین گروه چهارم این رقابت ها شد.

انتهای پیام/



 برای نخستین‌بار در ایران؛  ارسال رایگان همه پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

برای نخستین‌بار در ایران؛ ارسال رایگان همه پیام‌های تراکنش بانک ملی در بله

کد خبر: 787318 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۴:۲۲:۰۷ اعتمادآنلاین |

  بانک ملی ایران برای نخستین‌بار امکان دریافت و مشاهده رایگان پیام‌های تراکنش‌های بانکی را در اپلیکیشن بله برای مشتریان خود فراهم کرد؛ خدمتی که می‌تواند تجربۀ دریافت اطلاعات بانکی را برای میلیون‌ها مشتری این بانک تغییر دهد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، با فعال شدن این خدمت، مشتریان بانک ملی ایران می‌توانند بدون پرداخت هزینه، پیام‌های تراکنش همۀ حساب‌های ملی خود را به‌صورت یکجا در بله دریافت و پیگیری کنند. کاربران برای استفاده از این امکان کافی است در بخش «خدمات» اپلیکیشن بله، گزینه «تراکنش‌های بانک ملی» را انتخاب کرده و همۀ حساب‌های بانک ملی خود را به این بخش اضافه کنند.

پس از اضافه شدن حساب‌ها، پیام‌های تراکنش مربوط به حساب‌های ثبت‌شده در بله در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و او می‌تواند پیام‌های تراکنش‌ خود را در همین اپلیکیشن مشاهده و پیگیری کند. تکمیل خدمات اطلاع‌رسانی بانک ملی در اپلیکیشن بله

با اضافه شدن سرویس تراکنش‌های بانک ملی، مجموعۀ خدمات اطلاع‌رسانی بانک ملی ایران در بله تکمیل‌ شده است. مشتریان این بانک می‌توانند بخشی از مهم‌ترین اطلاعات و پیام‌های بانکی خود را از طریق بله دریافت کنند؛ تجربه‌ای که علاوه‌ بر دسترسی آسان‌تر، هزینۀ دریافت پیام‌های تراکنش را نیز برای مشتریان حذف می‌کند.

بله همچنین امکان دریافت رمزهای یکبار مصرف بانکی (OTP) را برای مشتریان بانک ملی فراهم کرده است. این رمزها که برای ورود به برخی خدمات بانکی، انجام تراکنش‌هایی مانند انتقال وجه و تأیید عملیات بانکی استفاده می‌شوند در بله به شماره تلفن همراه مشتریان ارسال می‌شوند. به این ترتیب، کاربران می‌توانند بخشی از پیام‌ها و اطلاعات مهم بانکی خود را نیز از طریق بله دریافت کنند.



 فرمانده سپاه روح‌الله: قرارگاه‌های محله قدرت حل مسئله را به خود مردم می‌سپارد
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

فرمانده سپاه روح‌الله: قرارگاه‌های محله قدرت حل مسئله را به خود مردم می‌سپارد

به گزارش خبرگزاری برنا از مرکزی، سردار مرتضی عمومهدی روز پنجشنبه در رویداد پیشرفت محله استان مرکزی در مصلی بیت‌المقدس اراک، گفت : قرارگاه‌ها با رویکرد محله‌محوری و با شناسایی ظرفیت‌های بومی هر منطقه، بستر را برای مشارکت فعال جوانان، معتمدان و گروه‌های جهادی در اولویت‌بندی و اجرای پروژه‌های عمرانی، فرهنگی و اقتصادی فراهم می‌کنند.

وی تاکید کرد: مجموعه دولت و سپاه در این مسیر صرفا نقش تسهیل‌گر و پشتیبان را ایفا می‌کند تا ضمن تقویت سرمایه‌های اجتماعی، فرآیند تصمیم‌گیری و نظارت بر طرح‌های محلی کاملا در اختیار خود اهالی قرار گیرد و این الگو به‌تدریج به تمام محلات استان مرکزی تعمیم داده خواهد شد.

فرمانده سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی بیان کرد: در آستانه روز جهانی مسجد قرار داریم و باید با گرامیداشت جایگاه مسجد و تلاش برای اعتلای آن، ظرفیت این پایگاه مهم اجتماعی و دینی را بیش از پیش فعال کنیم.

سردار عمومهدی افزود: یکی از ماموریت‌های مهم مسجد، ارایه الگویی از زندگی شایسته در جامعه اسلامی است؛ الگویی که در آن امنیت، آرامش، عزت، استقلال، شرافت و انسانیت در کنار یکدیگر قرار گیرد و زمینه سعادت دنیوی و اخروی انسان‌ها را فراهم کند.

وی با تاکید بر ضرورت ارایه الگوی صحیح از کارکرد مسجد تصریح کرد: برنامه‌ها و رزمایش‌های برگزار شده در قالب قرارگاه پیشرفت محله با استقبال داوطلبانه مردم و گروه‌های مختلف همراه شده و این استقبال نشان‌دهنده ظرفیت گسترده و ارزشمند موجود در مساجد و محلات است.

فرمانده سپاه حضرت روح‌الله استان مرکزی اضافه کرد: یکی از اهداف مهم نظام اسلامی، واگذاری قدرت و مسئولیت به مردم است؛ چراکه دستاوردهای انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی با حضور، مشارکت و پشتیبانی مردم محقق شده و استمرار این مسیر نیز به حضور فعال مردم نیاز دارد.

سردار عمو مهدی گفت: اسلام و ولایت از ارکان اساسی نظام اسلامی هستند، اما بدون حضور مردم و همراهی آنان، هیچ اقدامی به نتیجه مطلوب نمی‌رسد.

وی تاکید کرد: باید زمینه‌ای فراهم شود تا مردم بتوانند نقش اصلی خود را در مدیریت و حل مسائل جامعه ایفا کنند؛ البته نمی‌توان انتظار داشت این مسئولیت‌ها به یکباره واگذار شود و هیچ مشکلی ایجاد نشود، بلکه مردم باید با آموزش، تمرین …



 اولویت‌گذاری تحقیقات و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

اولویت‌گذاری تحقیقات و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر

اسکندر صفری، سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با موادمخدر در نخستین نشست تخصصی معاونان مشاوران مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر اظهار کرد: کمیته راهبری آموزش بر اساس دستور دبیرکل ستاد و ابلاغ سازمان اداری و استخدامی تشکیل شده است.

وی افزود:  با اشاره به برنامه‌های آموزشی افزود روش‌های تجزیه و تحلیل اطلاعات ارزیابی عملکرد و کاربرد هوش مصنوعی از موضوعات مورد توجه در برنامه‌های آموزشی ستاد خواهد بود و تلاش می‌شود از ظرفیت هوش مصنوعی در حوزه‌های پیشگیری درمان و مبارزه استفاده شود.

صفری با تأکید بر اینکه توقف در حوزه تحقیقات به معنای عقب‌گرد است گفت: با بررسی اسناد بالادستی و سیاست‌های کلی آسیب‌ها و مسائل مهمی در حوزه پژوهش از جمله نظام مسائل نظام آموزش و شیوع‌شناسی شناسایی شده است.

وی شیوع‌شناسی را از پاشنه‌آشیل‌های ستاد برشمرد و افزود: برای برنامه‌ریزی در حوزه‌های پیشگیری و درمان باید موقعیت فعلی مشخص شود و در همین راستا دو مطالعه مهم در حوزه شیوع‌شناسی عمومی و دانشجویی به‌زودی در دسترس قرار می‌گیرد.

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد را از اولویت‌های پژوهشی دانست و گفت: این ارزیابی در سه سطح دبیران شورا‌های هماهنگی اعضای شورا و استانداران به عنوان رؤسای شورا‌های استان‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به وجود حدود ۵۰ شاخص در سامانه‌های موجود گفت: این شاخص‌ها باید متناسب با نقش و مأموریت هر دستگاه از جمله آموزش‌وپرورش وزارت بهداشت و دستگاه‌های انتظامی دسته‌بندی و وزن‌دهی شوند.

صفری درباره ارزیابی استانداران گفت: شاخص‌هایی مانند میزان حضور و مشارکت در جلسات شورا‌های هماهنگی و پیگیری مصوبات بر اساس اسناد بالادستی مورد توجه قرار خواهد گرفت و یک چارچوب اولیه برای ارزیابی به شورا‌های استان‌ها ارائه می‌شود که انتظار می‌رود در صورت تصویب حداکثر ظرف ۱۰ روز کاری شاخص‌ها و دیدگاه‌های پیشنهادی خود را ارائه کنند.

وی همچنین از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی استان‌ها برای آموزش کارکنان خبر داد و از مدیران خواست برای انتشار یافته‌های علمی و پژوهشی از ظرفیت فصلنامه علمی اعتیادپژوهی استفاده کنند.

صفری در پایان با اشاره به طرح‌های پژوهشی …



 قلعه‌نویی برای ماندن هنوز قول قهرمانی نداده است!
۶ دقیقه قبل / سایت برترینها

قلعه‌نویی برای ماندن هنوز قول قهرمانی نداده است!

خبرورزشی: بازگشت دوباره تیم‌های پرسپولیس و استقلال به روزهای اوج و قرار گرفتن در رده اول و دوم جدول ذهن علاقه‌مندان به فوتبال را از نیمکت تیم ملی منحرف کرد.

در حالی که ظرف هفته‌های گذشته پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و عملکرد ضعیف و دور از انتظار تیم ملی در جام ۴۸ تیمی و حتی راه پیدا نکردن به جمع ۳۲ تیم برتر، بسیاری از مردم و کارشناسان این رشته، امیر قلعه نویی را شایسته هدایت تیم ملی در این برهه برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا نمی‌دانستند این موضوع در آستانه شروع دوباره اردوی تیم ملی به طور کامل از یاد همه رفت.

چند روز پس از بازگشت اعضای تیم ملی به ایران هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل جلسه داد و خروجی آن مشخص کرد غیر از یکی دو نفر از اعضای حاضر در جلسه و البته مهدی تاج، سایر نفرات با ادامه همکاری قلعه نویی با تیم ملی توافق قطعی ندارند و خواستار شنیدن توضیحات و یا قول قهرمانی از او هستند.

در پایان جلسه‌ای که در تاریخ شنبه سوم مرداد ماه در محل فدراسیون فوتبال تشکیل شد اعضا تصمیم گرفتند در اولین فرصت امیر قلعه نویی با حضور در جمع اعضای همین هیئت ضمن ارائه توضیح درباره چرایی عدم صعود تیم ملی به مرحله بالاتر در جام جهانی، برنامه‌هایش برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا را ارائه و احتمالاً قول قهرمانی بدهد تا بتواند همچنان در راس کادر فنی تیم ملی باقی بماند.

از آن تاریخ تا امروز بیش از ۲۶ روز و قریب به چهار هفته سپری شده اما همچنان خبری از حضور و ارائه توضیحات سرمربی تیم ملی در جمع رؤسای فدراسیون فوتبال نیست.

گرچه این موضوع تا هفته‌های قبل از شروع لیگ برتر به دقت از سوی رسانه‌ها و طرفداران فوتبال پیگیری می‌شد اما با شروع مسابقات لیگ و توجه علاقه‌مندان به فوتبال به نتایج تیم‌های مطرح و پرطرفدار از جمله پرسپولیس با سرمربی جدیدش مهدی تارتار، استقلال با صدرنشینی در هفته اول همراه با سهراب بختیاری‌زاده و نتایج مطلوب، دو برد تراکتور در دو هفته متوالی و شکست سپاهان مقابل یکی از رقبای مدعی، به طور کلی موضوع سرمربیگری امیر قلعه نویی در تیم ملی از ذهن علاقه‌مندان به فوتبال کنار رفت.

لازم به ذکر است؛ در دور جدید مسابقات لیگ برتر تا پایان هفته دوم پرسپولیس با ۶ و استقلال با ۵ گل زده بهترین خطوط حمله بین ۱۸ تیم لیگ …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد
سایت هم میهن

کاتس: اردوغان ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناک پیش می‌برد

وزیر اسرائیل با طرح این ادعا که رئیس‌جمهور ترکیه این کشور را به سوی ماجراجویی‌های خطرناک سوق می‌دهد، گفت: بهتر است اردوغان عزم و اراده ما را برای دفاع از خود امتحان نکند.
 طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است
سایت هم میهن

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان با آزادی بیان و اطلاعات در تعارض است

یک حقوقدان گفت: طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در تعارض با اصول قانون اساسی به ویژه اصول مربوط به حقوق ملت و بالاخص ماده ۹ و ۲۴ در بحث آزادی‌های مشروع و آزادی اطلاعات و آزادی بیان و رسانه است.
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.
 فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ دود غلیظ در آسمان جنوب تهران؛ ‌پالایشگاه آتش گرفت؟ | اولین واکنش رسمی

روابط عمومی پالایشگاه تهران گفت:انتشار دود غلیظ در آسمان جنوب تهران ناشی از وقوع سانحه برای ۲ دستگاه تانکر در محل بارگیری نفت سفید پالایشگاه تهران و آتش‌سوزی متعاقب آن بوده است.
 کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کره شمالی امروز را با شلیک ۱۰موشک آغاز کرد | واکنش فوری کره جنوبی؛ جلسه امنیتی اضطراری تشکیل شد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور …

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.
 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.