قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

راه ۱۱ روستای خراسان جنوبی در سال جاری آسفالت شد

بیرجند - ایرنا - معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: ۱۱ روستای این استان با جمعیت ۴۷۳ خانوار در سال جاری از راه آسفالته بهره‌مند شدند.
 راه ۱۱ روستای خراسان جنوبی در سال جاری آسفالت شد
به گزارش ایرنا حمید سهرابی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در چهار ماه نخست امسال، ۳۸ کیلومتر از راه‌های روستایی استان زیرسازی و ۱۰ کیلومتر نیز آسفالت شد.

وی اظهار کرد: همچنین در این مدت عملیات اجرایی ۲۲ دستگاه ابنیه فنی در راه‌های روستایی خراسان جنوبی تکمیل شد و با اجرای این طرح‌ها، دسترسی ۱۱ روستا با جمعیت ۴۷۳ خانوار به راه آسفالته فراهم شد.

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان جنوبی ادامه داد: در حال حاضر ۷۶ قرارداد فعال در حوزه راه‌های روستایی استان در دست اجراست که بخش قابل توجهی از ظرفیت عمرانی این حوزه را به خود اختصاص داده است.

سهرابی طول راه‌های روستایی خراسان جنوبی را حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ کیلومتر اعلام کرد و گفت: از این میزان بیش از ۶ هزار کیلومتر آسفالته است و شاخص برخورداری طولی راه‌های آسفالته روستایی استان به ۵۲.۲۵ درصد رسیده است.

وی افزود: عملیات اجرایی برای دسترسی و احداث بیش از ۲۰۳ کیلومتر راه روستایی در حال انجام است و آغاز عملیات اجرایی حدود ۲۰۴ کیلومتر دیگر نیز در برنامه قرار دارد.

سهرابی با اشاره به طرح‌های فعال راه روستایی در استان بیان کرد: هم‌اکنون ۱۷ پروژه راه روستایی با متوسط پیشرفت فیزیکی ۵۳ درصد در خراسان جنوبی در حال اجراست که با بهره‌برداری از این طرح‌ها، یک‌هزار و ۵۶۵ خانوار دیگر از راه آسفالته بهره‌مند خواهند شد.

وی بر ضرورت تخصیص اعتبارات کافی و پایدار برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام تاکید کرد و گفت: تسریع در تامین منابع مالی، نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های روستایی، افزایش رضایتمندی مردم و ارتقای شاخص برخورداری از راه‌های آسفالته در استان دارد.



 دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

برنا - گروه ورزشی: رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ بامدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال دیدار کردند.

 تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد

تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اطمینان‌بخش بودن وضعیت ذخایر کالاهای اساسی کشور گفت: تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد.

 پرادعای تنها در جنگ با ایران

پرادعای تنها در جنگ با ایران

درخواست‌های ترامپ از دیگر کشورها برای ورود به جنگ به در بسته برخورد کرده است و برخی کشورها هم خواستار استقلال نظامی از آمریکا شده اند.

 ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران

۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران

دولت انگلیس با تکرار ادعاهای ضدایرانی، هفت فرد و نهاد مرتبط با جمهوری اسلامی ایران را ذیل تحریم‌های خود قرار داد.

 تکلیف افزایش قیمت بنزین مشخص شد/ آیا افزایش قیمت بنزین منتفی شد؟

تکلیف افزایش قیمت بنزین مشخص شد/ آیا افزایش قیمت بنزین منتفی شد؟

رئیس فراکسیون تسهیل تجارت مجلس اعلام کرد: قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد و به جای گرانی، با استفاده از هوش مصنوعی و داده‌های برخط، مصرف سوخت بهینه‌سازی می‌شود.

 اینجا، گرانیگاه نظم جدید منطقه‌ است - تسنیم

اینجا، گرانیگاه نظم جدید منطقه‌ است - تسنیم

رئیس مجلس تصویری که در آن خلیج فارس و دریای عمان دیده می‌شوند، در اکانت خود در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد.

 «سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

«سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- گل تیم مس شهربابک در برابر خیبر خرم‌آباد می‌تواند بهترین گل هفته دوم لیگ برتر باشد.به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر، تیم مس شهر بابک میزبان خیبر خرم‌آباد بود که این بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید. این بازی شاید از نظر جدولی یکی از بازی‌هایی بود که توجه چندانی به آن نمی‌شد اما گلی که تیم میزبان زد، یکی از جذاب‌ترین و احتمالا زیباترین گل هفته دوم خواهد بود.جدا از این که کمتر کسی پیش‌‎بینی می‌‎کرد بهترین گل هفته در شهر بابک به ثمر برسد، زننده این گل ه ...,محمدزبیر نیک‌نفس,خیبر خرم آباد,مس شهربابک,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر

 تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

تأکید استاندار تهران بر شتاب‌بخشی به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

استاندار تهران توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را از محورهای مهم مدیریت ناترازی انرژی دانست و بر تسریع روند اجرای پروژه‌های خورشیدی و رفع موانع پیش‌روی طرح‌های این حوزه تأکید کرد.