قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۶/۰۳

نقشه ۲ سال توسعه ارتباطات مازندران؛ ۲۱۷ روستا از نقطه کور خارج شدند؛ شهرها به فیبر رسیدند

رامسر- ایرنا- شبکه ارتباطی مازندران در دولت چهاردهم هم در روستاها گسترده‌تر شده و هم در شهرها وارد مرحله نوسازی شد؛ ۱۸۶ سایت جدید به ۲۱۷ روستا رسیده و توسعه فیبر نوری و ۵G در شهرها شتاب گرفت، که اکنون کیفیت و پایداری ارتباط مهم‌ترین آزمون این توسعه است.
 نقشه ۲ سال توسعه ارتباطات مازندران؛ ۲۱۷ روستا از نقطه کور خارج شدند؛ شهرها به فیبر رسیدند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایرنا، در بخشی از روستاهای مازندران، تا همین چند سال پیش پیدا کردن یک نقطه برای برقراری تماس یا ارسال یک پیام ساده، خودش بخشی از زندگی روزمره بود. فاصله چند کیلومتری با شهر، گاهی مترادف با خاموشی ارتباطی بود؛ مسئله‌ای که در مناطق کوهستانی و جنگلی و به‌ویژه برخی نقاط غرب استان، بیشتر خود را نشان می‌داد.

حالا شرایط تغییر کرده است. دکل‌های جدید در نقاط مختلف استان نصب شده‌اند، فیبر نوری مسیرهای تازه‌ای برای انتقال داده باز کرده و روستاهای بیشتری به شبکه ارتباطی پرسرعت متصل شده‌اند. با این حال، توسعه زیرساخت پایان ماجرا نیست. گلایه از کیفیت آنتن‌دهی، قطعی‌های ناشی از سرقت تجهیزات، مشکلات برق و ضعف پوشش در برخی نقاط گردشگری نشان می‌دهد شبکه ارتباطی مازندران، همزمان با توسعه، همچنان با چالش نگهداری و ارتقای کیفیت مواجه است.

ارتباطات؛ زیرساختی برای همه فصل‌ها …




یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026