قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

سرمایه‌گذاری پیکه در ورزش شطرنج؛ هالند رقیب پیدا کرد!

تهران- ایرنا- مدافع سابق بارسلونا و تیم ملی اسپانیا مانند مهاجم نروژی منچسترسیتی، بخشی از سهام یک تیم شطرنج آمریکایی را خرید.
 سرمایه‌گذاری پیکه در ورزش شطرنج؛ هالند رقیب پیدا کرد!

به گزارش ایرنا، جرارد پیکه، فوتبالیست سابق اسپانیایی، به سهامدار استراتژیک یک تیم لیگ جهانی شطرنج تبدیل شده و به ورزشکارانی مانند ارلینگ هالند، پیوسته است که این ورزش که به به سرعت در حال تبدیل شدن به یک محصول سرگرمی تجاری است، سرمایه‌گذاری می‌کنند.

پیکه، بنیانگذار شرکت ورزشی و رسانه‌ای کاسموس، پس از اعلام این خبر در یک کنفرانس مطبوعاتی روز دوشنبه در بنگلور هند، به جدیدترین سهامدار تیم شطرنج American Gambits تبدیل شد.

مدافع سابق بارسلونا در گفت: شطرنج همیشه به دلیل عمق، جذابیت جهانی و قدرت ذهنی عظیمی که می‌طلبد، مرا مجذوب خود کرده است.

این سرمایه‌گذاری بخشی از یک کمپین گسترده‌تر برای تبدیل شطرنج از یک بازی سنتی به یک محصول ورزشی جهانی از طریق مسابقات قهرمانی جهان، محتوای دیجیتال، قراردادهای حمایت مالی و پلتفرم‌های پخش زنده است.

مورتن بورگ، سرمایه‌گذار نروژی، که به جذب ارلینگ هالند، مهاجم منچستر سیتی، در این پروژه کمک کرد، به رویترز گفت: شباهت‌های جالب زیادی وجود دارد.اگرچه ارلینگ در زمین مانند یک هیولا به نظر می‌رسد اما فوتبال در بالاترین سطح نیز به زمان‌بندی و درک لحظات حیاتی است. از این نظر، شباهت‌هایی با شطرنج وجود دارد.

او ادامه داد: هالند مجذوب تأکید این بازی بر تفکر استراتژیک و نظم ذهنی مورد نیاز برای عملکرد تحت فشار شده است.

این همپوشانی نشان دهنده روند گسترده‌تری در دنیای ورزش است، به طوری که ورزشکاران به طور فزاینده‌ای برای افزایش تمرکز و تصمیم‌گیری به شطرنج روی می‌آورند.

پپ گواردیولا، سرمربی سابق منچستر سیتی، بارها در بحث‌های فوتبالی خود به شطرنج و استراتژی اشاره کرده است.

تعدادی از ورزشکاران رشته‌های مختلف ورزشی، از جمله محمد صلاح، مهاجم سابق لیورپول و بوریس بکر و نواک جوکوویچ، ستاره‌های تنیس، علناً در مورد استفاده از شطرنج به عنوان یک ابزار تمرینی صحبت کرده‌اند.

در همین حال، سرمایه‌گذاران فرصت‌های تجاری رو به رشدی را در شطرنج می‌بینند.

لیگ جهانی شطرنج، با حمایت تک ماهیندرا غول فناوری هند و فدراسیون بین‌المللی شطرنج (فیده)، به دنبال گسترش جذابیت این ورزش از طریق قالب‌های کوتاه‌تر طراحی شده برای مخاطبان تلویزیونی و دیجیتال بوده است.

بورگ معتقد است که شطرنج همان مسیری را طی می‌کند که چندین بازی خاص با موفقیت فراتر از پایگاه‌های هواداران سنتی خود گسترش یافته‌اند.

او گفت: وقتی می‌توانید ورزشی با دسترسی محدود، مانند دارت، را بازاریابی کنید، شطرنج که یک میلیارد نفر در سراسر جهان بازی می‌کنند، می‌تواند یک فرصت روشن است.

تیم شطرنج American Gambits در چهارمین دوره لیگ جهانی شطرنج که ماه آینده در بنگلور برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.





 قیمت تیرآهن امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / تیرآهن مرداد را با عقب‌نشینی قیمت تمام می‌کند + جدول
۹ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت تیرآهن امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / تیرآهن مرداد را با عقب‌نشینی قیمت تمام می‌کند + جدول

قیمت تیرآهن امروز ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد. تیرآهن در مرداد برخلاف میلگرد مسیر نزولی داشت و رفتار بازار نشان داد که فشار هزینه‌ای بدون پشتوانه تقاضا برای حفظ روند صعودی این محصول کافی نیست.

 تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

تجارت ایران و ترکیه چگونه است؟

اکوایران: تجارت ایران و ترکیه در سال ۲۰۲۵ به حدود ۵.۶ میلیارد دلار رسید. اما ترکیب مبادلات نشان می‌دهد سهم ایران از این رابطه عمدتا به صادرات مواد اولیه و نهاده‌های تولید محدود مانده است.

 فرسایش غول‌های دریایی آمریکا - مردم سالاری آنلاین
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه مردم سالاری

فرسایش غول‌های دریایی آمریکا - مردم سالاری آنلاین

حساب فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که ناو هواپیمابر جورج واشنگتن و کشتی های نظامی همراه آن رسما وارد منطقه خاورمیانه شدند. حرکت  جورج واشنگتن  موجب شده تا برای نخستین بار از سال ۲۰۲۴، حضور آمریکا در منطقه هند و اقیانوس آرام، از جمله در اطراف چین، دچار خلأ شود.

 پیش‌بینی قیمت خودرو در ۴ سناریو؛ آیا الان بهترین زمان خرید خودرو است؟
۴۷ دقیقه قبل / سایت پرشین خودرو

پیش‌بینی قیمت خودرو در ۴ سناریو؛ آیا الان بهترین زمان خرید خودرو است؟

تورم نقطه‌به‌نقطه تولید خودرو به ۹۴.۹ درصد رسیده و نرخ دلار در مسیر صعودی قرار دارد. قیمت ۶ خودروی پرطرفدار در ۴ سناریوی مختلف چقدر خواهد شد؟

 «نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز
۲ ساعت قبل / سایت فراز

«نبرد هرمز» روز چهلم | نیویورک‌تایمز: هزینه سنگین آمریکا برای عبور محدود نفت از تنگه هرمز

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و نهم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۴ روز می‌گذرد، ترامپ مدعی شده هیچ مذاکره‌ای...

 معاوضه بیفوما با گزینه محبوبه تارتار؟ | تصمیم نهایی مشخص شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معاوضه بیفوما با گزینه محبوبه تارتار؟ | تصمیم نهایی مشخص شد

باشگاه فولاد هیچ درخواست یا موافقتی برای معاوضه ابوالفضل رزاق‌پور با بازیکنی از پرسپولیس نداشته است.