قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

استاندار لرستان: دشمن در جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی شکست خورد

خرم‌آباد - ایرنا - استاندار لرستان گفت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران در جنگی ترکیبی با هدف ضربه زدن به نظام، ایجاد ناامنی و تجزیه کشور وارد میدان شدند، اما با هدایت رهبر معظم انقلاب، حضور گسترده مردم و اقتدار نیروهای مسلح، در دستیابی به اهداف خود ناکام ماندند.
 استاندار لرستان: دشمن در جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی شکست خورد

به گزارش ایرنا سید سعید شاهرخی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه خرم‌آباد اظهار کرد: دشمن از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی با شیوه‌های مختلف از جمله تحریم، ترور، جنگ تحمیلی و فشارهای سیاسی تلاش کرد انقلاب اسلامی را متوقف کند، اما هر بار با مقاومت مردم و رهبری هوشمندانه نظام با شکست مواجه شد.

وی افزود: در آخرین اقدام، رژیم صهیونیستی و آمریکا با طراحی یک جنگ مستقیم و ترکیبی، تصور می‌کردند می‌توانند ظرف چند روز با ترور فرماندهان، حملات گسترده و ایجاد آشوب داخلی، جمهوری اسلامی را ساقط و زمینه تجزیه ایران را فراهم کنند اما این نقشه نیز با شکست روبه‌رو شد.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن، پیوند میان مردم، رهبری و نیروهای مسلح بود، گفت: حضور گسترده مردم در صحنه، پشتیبانی از نظام و ایستادگی نیروهای مسلح موجب شد دشمن نه تنها به اهداف خود نرسد، بلکه اقتدار جمهوری اسلامی بیش از گذشته در جهان به نمایش گذاشته شود.

شاهرخی ادامه داد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی با عملیات‌های دقیق و توان دفاعی خود نشان دادند امنیت کشور قابل معامله نیست و دشمن حتی در دورترین نقاط نیز از پاسخ قاطع ایران در امان نخواهد بود.

وی با قدردانی از حضور مردم در صحنه‌های مختلف افزود: ملت ایران در این مقطع تاریخی بار دیگر نشان داد در دفاع از کشور، انقلاب اسلامی و ارزش‌های ملی و دینی، متحد و یکپارچه و همین وحدت، بزرگ‌ترین سرمایه نظام جمهوری اسلامی است.

استاندار لرستان با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد اختلاف در جامعه تصریح کرد: امروز که دشمن در میدان نظامی و سیاسی شکست خورده است، تلاش می‌کند با جنگ روانی، شایعه‌سازی و ایجاد تفرقه میان مردم و مسئولان به اهداف خود برسد، از این رو حفظ وحدت، انسجام و تبعیت از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب یک ضرورت ملی است.

شاهرخی گفت: همه مسوولان، جریان‌های سیاسی و اقشار مختلف مردم باید مراقب باشند ناخواسته در مسیر اهداف دشمن حرکت نکنند، زیرا هر سخن و اقدامی که موجب اختلاف شود، خواسته دشمن را محقق خواهد کرد.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم اظهار …



 بیش از یکصد دیپلمات خواستار توقف همکاری نظامی و اعمال تحریم علیه رژیم اسرائیل شدند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بیش از یکصد دیپلمات خواستار توقف همکاری نظامی و اعمال تحریم علیه رژیم اسرائیل شدند

برنا - گروه بین الملل: بیش از یکصد سفیر و دیپلمات سابق انگلیسی و فرانسوی با ارسال نامه‌ای سرگشاده به دولت‌های متبوع خود، خواستار تعلیق انتقال تسلیحات به و از...

 بزرگترین دشمن اسرائیل در قطر از نگاه رسانه عبری - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بزرگترین دشمن اسرائیل در قطر از نگاه رسانه عبری - تسنیم

یک رسانه اسرائیلی بزرگترین دشمن رژیم اشغالگر قدس را در قطر معرفی کرد.

 رابرت دنیرو: قوه مجریه توسط یک خودشیفته رهبری می‌شود + فیلم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

رابرت دنیرو: قوه مجریه توسط یک خودشیفته رهبری می‌شود + فیلم

بازیگر سرشناس آمریکایی، در پیامی ویدیویی با انتقاد شدید از ساختار سیاسی آمریکا، دولت این کشور را متهم کرد که تحت رهبری فردی «خودشیفته بدخیم» درگیر فساد، بی‌ر...

 بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان
۴ ساعت قبل / سایت مشرق

بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

از آغاز تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، نه‌تنها اهداف اعلامی این عملیات محقق نشد، بلکه به اذعان مقامات غربی و رسانه های آمریکایی، شکست راهبردی به متجاوزان تحمیل شده است.

 پزشکیان: مردم با وجود گلایه‌ها، پای ایران ایستادند
۴ ساعت قبل / سایت صفحه سیاست

پزشکیان: مردم با وجود گلایه‌ها، پای ایران ایستادند

رئیس‌جمهور با اشاره به ناکامی دشمن در ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت گفت: مردم با وجود اختلاف‌نظرها و گلایه‌ها، هنگام حمله به کشور در کنار یکدیگر ایستادند و از ایران دفاع کردند.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]