قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳ ساعت قبل

شیراز میزبان چهارمین جشنواره ملی «شعر آیات» برای ترویج گفتمان قرآنی

شیراز -ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، با دعوت از شاعران و هنرمندان سراسر کشور برای مشارکت در چهارمین جشنواره ملی «شعر آیات»، هدف این رویداد را ترویج مفاهیم قرآنی و تقویت گفتمان دینی در جامعه از رهگذر تولید آثار فاخر ادبی برشمرد و بر نقش شیراز به‌عنوان سومین حرم اهل‌بیت(ع) در معرفت‌افزایی و مصون‌سازی نسل جوان از آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.
 شیراز میزبان چهارمین جشنواره ملی «شعر آیات» برای ترویج گفتمان قرآنی



۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

«ایران‌نوشت»؛ پیوند نوشت‌افزار ایرانی با هویت نسل جدید - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، مهدی رنجبر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» در شیراز اظهار کرد: نمایشگاه ایران‌نوشت از جمله رویداد‌هایی است که می‌تواند به تقویت گفتمان میان‌نسلی و هویت ایرانی اسلامی کمک کند.

وی افزود: برگزاری رویداد‌های فرهنگی در حوزه‌های مختلف از جمله نقاشی، نمایش، سرود، کتاب و قرآن، با معرفی اسطوره‌های ملی، قهرمانان، تمدن ایرانی و مفاهیم معنوی دین که منشأ محبت و مهربانی است، می‌تواند زمینه‌ساز شکل‌گیری گفت‌وگوی میان نسل‌ها باشد.

رنجبر ادامه داد: یکی از نخستین ابزار‌هایی که در اختیار دانش‌آموزان، خانواده‌ها و فعالان حوزه فرهنگ، هنر و رسانه قرار می‌گیرد، همین محصولات فرهنگی و آموزشی است؛ از کیف و نوشت‌افزار گرفته تا دفتر و کتاب؛ بنابراین این محصولات می‌توانند از نخستین ابزار‌های ارتباط فرهنگی با نسل جدید باشند.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین گروه‌هایی هستند که باید با آنها گفت‌و‌گو و ارتباط فرهنگی برقرار شود، اظهار کرد: نوشت‌افزاری که دانش‌آموزان ساعت‌ها در طول روز در دست دارند و مقابل چشم آنهاست، اگر حامل مؤلفه‌هایی از هویت ایرانی اسلامی باشد، می‌تواند به‌صورت ناخودآگاه در تقویت این هویت مؤثر باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به تنوع محصولات ارائه‌شده در نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه حدود یک هزار و 400 قلم نوشت‌افزار تولید داخل عرضه شده که حاصل تلاش تولیدکنندگان ایرانی از استان فارس و دیگر نقاط کشور است.

رنجبر درباره نقاط قوت پنجمین نمایشگاه «ایران‌نوشت» نیز گفت: این نمایشگاه نسبت به سال‌های گذشته نقاط قوت زیادی دارد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های آن، عرضه محصولات با قیمت‌های مناسب‌تر است و از نظر کیفیت نیز بسیاری از محصولات ارائه‌شده با نمونه‌های موجود در بازار‌های جهانی رقابت می‌کنند.

وی افزود: تولیدکنندگان کشورمان امروز در حوزه اقلام فرهنگی و آموزشی محصولاتی با کیفیت قابل توجه تولید می‌کنند که در بسیاری از موارد از نظر کیفیت با نمونه‌های خارجی برابری می‌کنند، در حالی که قیمت مناسب‌تری دارند.

رنجبر تأکید کرد: حمایت از این محصولات در واقع حمایت از خودکفایی، استقلال و آزادی کشور است و امیدواریم مردم استقبال خوبی از این نمایشگاه داشته باشند.

وی با اشاره به پنجمین دوره برگزاری نمایشگاه «ایران‌نوشت» در شیراز گفت: برگزاری این رویداد در شیراز، شهر جنت‌طراز، در پنجمین دوره و با یاد و نام شهدای میناب و شهدای لامرد، اتفاق ارزشمندی است.

رنجبر در پایان خطاب به مردم استان فارس گفت: توصیه من این است که مردم استان فارس از این نمایشگاه استقبال کنند؛ چرا که می‌توانند محصولات مورد نیاز خود را با قیمت بسیار مناسب‌تر از بسیاری از بازار‌ها تهیه کنند و در کنار خرید یک محصول باکیفیت برای فرزندانشان، از تولید ایرانی نیز حمایت کنند.

عرضه 1100 قلم نوشت‌افزار ایرانی

محمدامین قربانعلی قائم مقام مجمع ملی نوشت افزار ایرانی هم با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه نوشت‌افزار ایرانی «ایران‌نوشت» در شیراز گفت: امسال نیز توفیق داشتیم محصولات کاملاً ایرانی در حوزه نوشت‌افزار را به همشهریان و هموطنان عرضه کنیم.

وی افزود: نمایشگاه «ایران‌نوشت» امسال به‌صورت همزمان در 10 استان کشور برگزار می‌شود و یکی از پرمخاطب‌ترین نمایشگاه‌های فرهنگی کشور به شمار می‌رود.

قربانعلی با اشاره به شرایط اقتصادی و معیشتی کشور اظهار کرد: در شرایطی که کشور با مسائل مختلفی از جمله شرایط جنگی، مشکلات معیشتی و اقتصادی مواجه است، یکی از وظایف فعالان این حوزه، عرضه محصولات باکیفیت و مورد نیاز دانش‌آموزان با مناسب‌ترین قیمت ممکن است.

وی ادامه داد: در نمایشگاه «ایران‌نوشت» شیراز حدود یک هزار و 100 قلم کالای نوشت‌افزار عرضه می‌شود و تلاش شده است این محصولات با بهترین قیمت ممکن در اختیار شهروندان قرار گیرد.

این فعال حوزه نوشت‌افزار با تأکید بر اهمیت حمایت از تولیدکنندگان داخلی گفت: یکی از ویژگی‌های اصلی این نمایشگاه، حضور تولیدکنندگان و کارگرانی است که در شرایط سخت اقتصادی تلاش کرده‌اند فعالیت خود را حفظ کنند و محصولات باکیفیتی تولید کنند. خرید محصولات ایرانی، به‌ویژه نوشت‌افزار‌هایی با محتوای متناسب با فرهنگ کشور، می‌تواند گامی مؤثر در حمایت از تولیدکنندگان داخلی باشد.

قربانعلی همچنین از تلاش برای راه‌اندازی نمایشگاه دائمی محصولات فرهنگی و نوشت‌افزار ایرانی در شیراز خبر داد و گفت: در تلاش هستیم و امیدواریم امسال بتوانیم نوید برپایی یک نمایشگاه دائمی محصولات نوشت‌افزار ایرانی را در شهر شیراز به شهروندان بدهیم.

وی درباره زمان و مکان برگزاری نمایشگاه «ایران‌نوشت» شیراز گفت: این نمایشگاه از 30 مردادماه تا سوم مهرماه، همه‌روزه حتی در روز‌های تعطیل، از ساعت 10 صبح تا 11 شب در فروشگاه رفاه، جنب پارک خلدبرین، چهارراه خلدبرین، پذیرای شهروندان است.

انتهای پیام/424  


۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آبتین تنوری، دانش‌آموز شیرازی، بر فراز دماوند ایستاد

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، این صعود که پس از ماه‌ها تمرین مستمر، آمادگی جسمانی و برنامه‌ریزی دقیق انجام شد، یکی از مهم‌ترین دستاوردهای ورزشی این دانش‌آموز پایه هشتم به شمار می‌رود.

 آبتین تنوری با عبور از مسیرهای سخت و شیب‌های سنگین دماوند، توانست با تکیه بر اراده، استقامت و روحیه‌ای مثال‌زدنی، به ارتفاع ۵۶۱۰ متری این قله ملی دست یابد.

دماوند، به‌عنوان بلندترین قله ایران و نماد استواری و شکوه طبیعت کشور، هر سال میزبان کوهنوردان بسیاری از داخل و خارج از ایران است و صعود به آن نیازمند آمادگی جسمانی، مهارت فنی و روحیه‌ای قوی است. 

موفقیت آبتین تنوری که دانش آموز سال هشتم است، در فتح این قله، نشان‌دهنده توانمندی نسل نوجوان و اهمیت توجه به ورزش، به‌ویژه کوهنوردی، در میان دانش‌آموزان است.

 مربیان و دوستان آبتین، این موفقیت را نتیجه تلاش، نظم، پشتکار و علاقه او به ورزش دانسته و ابراز امیدواری کرده‌اند که این دانش‌آموز پرتلاش در آینده نیز در عرصه‌های ورزشی و علمی افتخارآفرینی‌های بیشتری برای استان فارس و کشور رقم بزند.

صعود آبتین تنوری به قله دماوند، تنها یک موفقیت ورزشی نیست؛ بلکه پیامی روشن برای نوجوانان است که با هدف‌گذاری، تلاش مستمر، صبر و اعتماد به توانایی‌های خود، می‌توان بر دشوارترین مسیرها غلبه کرد و به بلندترین قله‌های موفقیت دست یافت.

این دستاورد ارزشمند، بار دیگر ثابت کرد که جوانان و نوجوانان با انگیزه، پشتکار و حمایت خانواده و مربیان، می‌توانند در عرصه‌های مختلف بدرخشند و الهام‌بخش هم‌نسلان خود باشند.




 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

 پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرده زبرا؛ انتخابی مدرن برای خانه‌های شیک و نورگیر

پرده زبرا نوعی پوشش مدرن پنجره است که از لایه‌های موازی تور و پارچه تشکیل می‌شود. این ساختار امکان تنظیم دقیق نور، حفظ حریم خصوصی و کنترل دید بیرون را فراهم می‌کند.

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۵۵ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم
۳۰ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

مخالفان نتانیاهو در یک قدمی پیروزی در انتخابات/ امارات فشار بر ایران را مرحله‌ای افزایش می‌دهد/ ادعای ترامپ: اگر لازم بود صد بار دیگر هم به ایران حمله می‌کردم

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است

 کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

کنکور ۱۴۰۵ در ایستگاه پایانی/ آزمون گروه‌های ریاضی و انسانی برگزار شد

آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد و با برگزاری این آزمون ها، کنکور ۱۴۰۵ به ایستگاه پایانی رسید.