قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

احزاب در شرایط جنگی برای حفظ انسجام جامعه نقش‌آفرین باشند

زاهدان - ایرنا - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با تأکید بر نقش احزاب و جریان‌های سیاسی در شرایط جنگی، گفت: فعالان سیاسی باید با در نظر گرفتن شرایط کشور، از ظرفیت گفتمان و رفتار خود برای حفظ انسجام و افزایش آگاهی جامعه استفاده کنند.
 احزاب در شرایط جنگی برای حفظ انسجام جامعه نقش‌آفرین باشند

به گزارش ایرنا ، علیرضا شهرکی روز سه‌شنبه در نشست خانه احزاب و فعالان سیاسی که در سالن ولایت استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار کرد: شرایط ایجادشده پس از جنگ فقط به حوزه نظامی محدود نمی‌شود و بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله تولید، واردات، تجارت، حمل‌ونقل و تأمین کالا را تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: در این وضعیت باید شرایط اقتصادی و آثار آن بر زندگی مردم را پذیرفت و برای مدیریت آن از ظرفیت‌های موجود استفاده کرد؛ چرا که عبور از مشکلات اقتصادی و اجتماعی نیازمند همراهی بخش‌های مختلف است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت آگاهی عمومی در شرایط جنگی ادامه داد: مردم باید نسبت به شرایط کشور و اتفاقاتی که در حال رقم خوردن است آگاهی داشته باشند و مجموعه‌های اثرگذار نیز در این زمینه وظیفه دارند به روشن شدن مسائل کمک کنند.

وی گفت: گفتمان، رفتار، کنش و واکنش جریان‌های سیاسی می‌تواند در جامعه اثرگذار باشد و احزاب نباید این ظرفیت را دست‌کم بگیرند.

شهرکی با تأکید بر اینکه فعالیت سیاسی نباید تنها به رقابت‌های انتخاباتی محدود شود، افزود: احزاب علاوه بر رقابت سیاسی، می‌توانند با مطالبه‌گری، ارائه دیدگاه و پیشنهادهای کارشناسی در حل مسائل اقتصادی و اجتماعی نیز نقش داشته باشند. ضرورت استفاده از تجربه دولت‌های گذشته

وی اظهار کرد: بررسی عملکرد دولت‌های گذشته و شناسایی نقاط قوت و ضعف آنها می‌تواند در تصمیم‌گیری‌های بعدی مؤثر باشد و باید از تجربه‌های گذشته برای اصلاح مسیر استفاده کرد.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: پذیرفتن نقاط ضعف و تلاش برای اصلاح آنها، بخشی از روند بهبود عملکرد است و در این مسیر باید از ظرفیت نخبگان و نیروهای سیاسی نیز استفاده شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان گفت: سیستان و بلوچستان در …



 ادارات و بانک‌های این استان یکشنبه تعطیل شد
۲ ساعت قبل / سایت برترینها

ادارات و بانک‌های این استان یکشنبه تعطیل شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به هشدار سطح نارنجی هواشناسی، شدت طوفان و افزایش غلظت ریزگردها، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات و بانک‌های پنج شهرستان منطقه سیستان روز یکشنبه اول شهریور تعطیل اعلام شد.

 یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]