قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

دفاع غیرمنتظره سخنگو از صداوسیما در صحن شورای تهران

تهران - ایرنا - در حالی که مدتی است صداوسیما مورد انتقاد برخی مسئولان و نخبگان است، علیرضا نادعلی، عضو شورای اسلامی شهر تهران امروز در تذکری بی مقدمه، از «هجمه‌های اخیر علیه صدا و سیما» انتقاد کرد.
 دفاع غیرمنتظره سخنگو از صداوسیما در صحن شورای تهران
به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا نادعلی روز سه شنبه در ۴۲۳ جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، ضمن تسلیت ایام پایانی ماه صفر، در تذکری به هجمه‌های اخیر علیه صدا و سیما اشاره کرد و افزود: وقتی شاهد هجمه‌های هماهنگ و یک‌جانبه علیه رسانه ملی هستیم، باید نسبت به خروج از فضای نقد سازنده مشکوک بود.

وی با بیان اینکه صدا و سیما مانند هر دستگاه دیگری محاسن و معایبی دارد، اظهار کرد: باید نگاه جامع و منصفانه به عملکرد این سازمان داشت.

نادعلی با اشاره به نقش راهبردی رسانه ملی در بزنگاه‌های تاریخی و بحران‌های منطقه‌ای افزود: در دورانی که کشور با فقدان رهبران مقاومت و دانشمندان مواجه بود، صدا و سیما محور مقابله با عملیات روانی دشمن قرار گرفت؛ بسیاری از برنامه‌سازان و خبرنگاران این رسانه برای حفظ روحیه حماسی و وحدت ملی، ماه‌ها در شرایط سخت و موقعیت‌های جنگی حضور داشتند.

وی خاطرنشان کرد: صدا و سیما نهادی است که ریاست آن منصوب مستقیم رهبر معظم انقلاب است؛ لذا در عین پذیرش نقد بر عملکردها، نباید بستری فراهم شود که رسانه رسمی نظام در برابر دشمن تضعیف گردد.

تذکر بی مقدمه این عضو شورا در حالی است که صداوسیما ارتباط ساختاری با شورای اسلامی شهر تهران ندارد.

سخنگوی شورای شهر تهران در بخش دیگر سخنانش با اشاره به بازدید میدانی از مرزهای غربی و جنوبی کشور و همچنین حضور در عتبات عالیات، از تلاش‌های کارکنان شهرداری تهران و خادمان مواکب در ایام محرم و صفر قدردانی کرد.

وی اظهار کرد: نیروهای شهرداری در شهرهای نجف، کربلا، سامرا، کاظمین و کوفه با بهره‌گیری از تجارب سنوات گذشته و رویکرد صرفه‌جویی و انتظام‌بخشی، خدمات ارزشمندی به زوار اباعبدالله الحسین (ع) ارائه دادند.

نادعلی پیشنهاد داد معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با حضور در صحن شورا، گزارش تفصیلی اقدامات طرح «محرم شهر» و پیوست‌های فرهنگی میادین در ۱۶۰ روز گذشته را ارائه کند.



 مدیرعامل داروسازی بهوزان: صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

مدیرعامل داروسازی بهوزان: صنعت دارو بدون سرمایه‌گذاری به سرنوشت صنعت برق دچار می‌شود

در مراسم گرامیداشت روز صنعت، معدن و تجارت که روز چهارشنبه، ۲۸ مردادماه، در رشت برگزار شد، از داروسازی بهوزان به‌عنوان واحد نمونه صنعتی استان گیلان تقدیر شد.

 پیام جابه‌جایی ۹ مدیر ارشد در قوه قضاییه چیست؟

پیام جابه‌جایی ۹ مدیر ارشد در قوه قضاییه چیست؟

قوه قضاییه در یکی از گسترده ترین تغییرات مدیریتی سال های اخیر، ۹ مدیر ارشد خود را جابه جا کرد؛ تغییراتی که از سازمان زندان ها و بازرسی کل

 رییس بانک مرکزی: کالابرگ الکترونیک متناسب با نرخ بازار تا ۲۳ درصد افزایش می‌یابد

رییس بانک مرکزی: کالابرگ الکترونیک متناسب با نرخ بازار تا ۲۳ درصد افزایش می‌یابد

همتی گفت: راهکارهای جایگزین برای تامین پایدار منابع در دست اقدام قرار دارد و این طرح به‌طور قطعی و بدون اتکا به چاپ پول که منجر به تورم می‌شود ادامه خواهد یافت.

 پزشکیان با این کار روابط منطقه‌ای را متحول کرد

پزشکیان با این کار روابط منطقه‌ای را متحول کرد

وزیر امور خارجه گفت: کُردی صحبت‌کردن رئیس‌جمهور، روابط ایران با کردستان عراق را به شکلی اساسی تکان داد.

 تحلیل CNN از سفر قالیباف به بغداد؛ آیا عراق می‌خواهد میانجی ایران و آمریکا شود؟

تحلیل CNN از سفر قالیباف به بغداد؛ آیا عراق می‌خواهد میانجی ایران و آمریکا شود؟

علی رزق، تحلیلگر امنیتی و سیاسی، به CNN گفت معتقد است یکی از دلایل احتمالی دعوت عراق از محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران، برای سفر به بغداد در امروز این بوده است که عراق خود را به‌عنوان یک میانجی بالقوه میان آمریکا و ایران مطرح کند.

 امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

امارات چه چیزی را قربانی بازی تازه خود با ایران کرد؟

دعای شلیک موشک از سوی ایران و توقف مناسبات با تهران، در حالی از سوی امارات مطرح شده که مقام‌های ایرانی آن را رد کرده‌اند؛ همزمانی این ادعا با تحرکات تازه آمریکا، درباره انگیزه ابوظبی پرسش‌هایی جدی برمی‌انگیزد.

 دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

دیدار رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ با مدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال

برنا - گروه ورزشی: رئیس سازمان بسیج ورزشکاران تهران بزرگ بامدیر تیم‌های غیر فوتبالی باشگاه استقلال دیدار کردند.

 گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی

محمد سالم ولد مرزوک وزیر خارجه موریتانی بعد از ظهر امروز چهارشنبه در تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص آخرین تحولات منطقه و روابط دوجانبه رایزنی و تبادل نظر کرد.