قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

یارانه مراکز بهزیستی استان مرکزی تا ۱۰۰ درصد افزایش یافت

اراک - ایرنا - مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: یارانه مراکز تحت پوشش این اداره‌کل در سال گذشته و امسال با حمایت دولت، بین ۷۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته است.
 یارانه مراکز بهزیستی استان مرکزی تا ۱۰۰ درصد افزایش یافت

به گزارش ایرنا، محمدعلی اله‌دادی روز یکشنبه در نشست خبری، افزود: بیشترین میزان آن مربوط به مراکز ارایه‌دهنده خدمات به کودکان دارای اختلال طیف اوتیسم است.

وی بیان کرد: یارانه مراکز سالمندان و نگهداری و توانبخشی افراد دارای معلولیت نیز با توجه به نوع خدمات ارایه‌شده، بین ۷۰ تا ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی ادامه داد: یک مرکز اقامت موقت برای فرزندان دارای اختلال طیف اوتیسم سال گذشته در استان راه‌اندازی شد و در شهرستان خمین نیز یک مرکز ارایه خدمات روزانه به کودکان دارای اوتیسم به بهره‌برداری رسید.

اله‌دادی افزود: راه‌اندازی مرکز خدمات شبانه‌روزی و توسعه مراکز مراقبت و خدمات در منزل از دیگر اقدامات انجام‌شده در استان مرکزی بوده که در پاسخ به مطالبات افراد دارای معلولیت و خانواده‌های آنان انجام شده است.

وی تصریح کرد: ۳۲ واحد مسکونی به خانواده‌های دارای عضو معلول با کمک سازمان بهزیستی و مشارکت خیران، سال گذشته تحویل شد که از شاخص‌ترین اقدامات این حوزه به شمار می‌رود.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی، درباره نتایج طرح سنجش سلامت روان و شناسایی اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) اظهار کرد: در کشور حدود ۷۲ درصد از افرادی که در این طرح شرکت کردند، در گروه نیازمند دریافت خدمات مشاوره و مداخلات روانی و اجتماعی شناسایی شدند، در حالیکه این میزان در استان مرکزی ۱۶ درصد بوده است.

اله دادی عنوان کرد: به‌زودی یک دستگاه خودروی ون برای تقویت خدمات اورژانس اجتماعی به مرکز خنداب اختصاص می‌یابد و تحویل این مرکز خواهد شد.

وی افزود: پیگیری‌ها برای راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در شهرستان‌های کمیجان و تفرش نیز در حال انجام است و مرکز اورژانس اجتماعی درجه ۲ کمیجان به احتمال زیاد در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود، هرچند در مرحله نخست خودروی اختصاصی برای این مرکز تامین نخواهد شد.

ارایه خدمات حمایتی بهزیستی استان مرکزی به بیش از ۱۷ هزار معلول و چهار هزار خانوار زن سرپرست

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی اضافه کرد: این اداره‌کل چهار هزار و ۵۴۷ خانوار زن سرپرست را زیر پوشش دارد و خدمات متنوعی را به گروه‌های هدف در دهک‌های مختلف درآمدی ارایه می‌دهد.

اله‌دادی عنوان کرد: خانواده‌های دارای فرزند ۲قلو و بیشتر بر اساس …





 طائب: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ آنها به سمت آتش‌بس آمدند و مسیر مذاکره دنبال شد اما طرف مقابل حتی ۶۰ روز نتوانست به آن سند پایبند بماند
۱۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

طائب: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ آنها به سمت آتش‌بس آمدند و مسیر مذاکره دنبال شد اما طرف مقابل حتی ۶۰ روز نتوانست به آن سند پایبند بماند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ آنها به سمت آتش‌بس آمدند. سپس مسیر مذاکره دنبال شد و در این مذاکرات به سندی رسیدیم، اما طرف مقابل حتی ۶۰ روز نیز نتوانست به آن سند پایبند بماند و تعهدات خود را نقض کرد.

 حاکمیت و حکمرانی هوش مصنوعی؛ دو مسیر برای یک آینده مشترک
۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

حاکمیت و حکمرانی هوش مصنوعی؛ دو مسیر برای یک آینده مشترک

در سال‌های اخیر، هوش مصنوعی از یک بحث فنی و آزمایشگاهی به یکی از مهم‌ترین موضوعات سیاست‌گذاری و مدیریت استراتژیک در جهان تبدیل شده است. اما در میان این تحول، دو مفهوم کلیدی، یعنی حاکمیت و حکمرانی هوش مصنوعی، اغلب به‌جای هم به‌کار می‌روند و همین امر باعث سردرگمی در تصمیم‌گیری سازمانی و ملی می‌شود. برای روشن‌شدن این موضوع و ترسیم مسیر استراتژیک پیش‌روی صنایع ایران، با دکتر امیر رحیمی قاضی‌کلایه، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره گروه سرمایه‌گذاری صدرآرین، به گفت‌وگو نشستیم.

 پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند
۱۴ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

پرونده تراستی‌ها در سه مسیر مجلس، قوه قضائیه و دیوان محاسبات؛ خیانت در امانت در پرونده تراستی‌ها؟/ متخلفان باید پاسخگو باشند

پرونده تراستی‌ها، واسطه‌هایی که در سال‌های تحریم مسئول جابه‌جایی بخشی از منابع مالی و درآمدهای ارزی کشور بودند، حالا هم‌زمان در کمیسیون اقتصادی مجلس، دستگاه قضایی و دیوان محاسبات در حال بررسی است. منوچهر متکی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، از گزارش‌هایی درباره انحراف و احتمال خیانت در امانت از سوی بخشی از این مجموعه‌ها خبر می‌دهد

 جشن دسته جمعی سبزپوشان در سعادت آباد
۳۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

جشن دسته جمعی سبزپوشان در سعادت آباد

اقتصادنیوز: در آخرین روز معاملاتی مرداد ماه، شاخص کل بازار سرمایه از ۶ میلیون واحد عبور کرد تا روزی تاریخی برای بازار سرمایه ایران رقم بخورد.

 اولتیماتوم به کارفرمایان برای پرداخت حق بیمه
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

اولتیماتوم به کارفرمایان برای پرداخت حق بیمه

کارفرمایان برای پرداخت حق بیمه ماهانه نیرو‌های خودشان، فقط تا ساعت ۲۴ امشب مهلت دارند.

 بیشترین جست‌وجوی گوگل ایرانی‌ها در مرداد ۱۴۰۵ چه مواردی بودند؟
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بیشترین جست‌وجوی گوگل ایرانی‌ها در مرداد ۱۴۰۵ چه مواردی بودند؟

در اتفاقات مرداد فعلا خبری از موضوعات جنگ و صلح نیست. به نظر می‌رسد فوتبال و قیمت طلا و دلار برای اکثریت مردم جذاب‌تر باشد.