قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

متهم متواری اخلال در نظام ارزی کشور در پیرانشهر دستگیر شد

ارومیه- ایرنا- رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی از دستگیری و بازداشت متهم متواری یکی از پرونده‌های اخلال در نظام ارزی کشور در پیرانشهر خبر داد و گفت: این متهم بیش از ۵۱ میلیون یورو تعهد ارزی رفع‌نشده دارد و پرونده فرار مالیاتی به ارزش ۲ همت نیز برای وی تشکیل شده است.
 متهم متواری اخلال در نظام ارزی کشور در پیرانشهر دستگیر شد

ناصر عتباتی روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: متهم «ع-آ» بر اساس اعلام بانک مرکزی و گزارش‌های سازمان بازرسی کل کشور، در چندین پرونده قضایی تشکیل‌شده، تعهدات ارزی خود به میزان بیش از ۵۱ میلیون یورو را رفع تعهد نکرده و به همین دلیل تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.

وی افزود: میزان تعهدات ارزی رفع‌نشده این متهم معادل حدود ۱۰ همت برآورد شده و اقدامات انجام‌شده از سوی وی، مصداق اخلال در نظام ارزی کشور تشخیص داده شده است.

رییس کل دادگستری آذربایجان‌غربی ادامه داد: در پی تشکیل پرونده قضایی و صدور دستورات لازم، متهم اصلی این پرونده‌ها که متواری بود، با انجام هماهنگی‌های قضایی و اشراف اطلاعاتی در شهرستان پیرانشهر شناسایی و دستگیر شد.

عتباتی گفت: پس از دستگیری، متهم با صدور قرار تامین کیفری به زندان معرفی شده و رسیدگی قضایی به پرونده وی در حال انجام است.

وی با اشاره به ابعاد دیگر پرونده اظهار کرد: علاوه بر موضوع تعهدات ارزی رفع‌نشده، پرونده‌ای در خصوص فرار مالیاتی به مبلغ ۲ همت نیز برای این متهم تشکیل شده است.

رئیس کل دادگستری آذربایجان‌غربی افزود: این پرونده نیز در فرآیند قضایی قرار دارد و موضوع در چارچوب مقررات قانونی در حال رسیدگی است.



 رییس کل بانک مرکزی خبرداد:اصلاح و احیای بانک ایران‌زمین با همکاری دو قوه
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

رییس کل بانک مرکزی خبرداد:اصلاح و احیای بانک ایران‌زمین با همکاری دو قوه

اگر منابع بانک مرکزی به‌جای آنکه صرفاً از مسیر اضافه‌برداشت در اختیار بانک قرار گیرد، از محل تعیین تکلیف و دریافت دارایی‌های بانک تأمین شود، در واقع یک پیام مهم در خود دارد:

قرار نیست ناترازی با پول جدید پوشانده شود؛ قرار است بخشی از ناترازی با اصلاح واقعی ترازنامه جبران شود.

در این نگاه، دریافت اموال و مطالبات بانک ایران‌زمین می‌تواند به معنای تبدیل دارایی‌های منجمد به منابع قابل استفاده، کاهش فشار بر منابع بانک مرکزی و فراهم شدن زمینه برای بازسازی ساختار مالی این بانک باشد.

به بیان ساده‌تر، مسیر اصلاح می‌تواند از این الگو فاصله بگیرد:

اضافه‌برداشت ← تأمین نقدینگی ← تداوم ناترازی

و به سمت این الگو حرکت کند:

تعیین تکلیف دارایی‌ها ← وصول مطالبات ← اصلاح ترازنامه ← بازسازی و احیای بانک

 درباره نتیجه نهایی این فرآیند هنوز نمی‌توان با قطعیت اظهارنظر کرد و موفقیت آن به نحوه ارزش‌گذاری دارایی‌ها، مدیریت منابع، اصلاح ساختار مالی و برنامه عملیاتی بانک بستگی داردکه این موضوع به جدیت در حال انجام است.

اما از منظر سیاست‌گذاری، یک نکته قابل توجه است:

وقتی دارایی‌های بانک برای تسویه تعهدات و اصلاح ترازنامه به کار گرفته می‌شوند، می‌توان امیدوار بود که هدف، صرفاً تأمین نقدینگی کوتاه‌مدت نباشد؛ بلکه اصلاح ریشه‌ای‌تر و فراهم کردن زمینه برای بازگشت بانک به مسیر فعالیت پایدار باشد.

بانک ایران‌زمین امروز با برنامه اصلاحی منسجم، شفاف و قابل اجرایی که پیش رو دارد ؛ می تواند ظرفیت‌های واقعی بانک را فعال کند و فاصله میان دارایی‌ها و تعهدات را به‌تدریج کاهش دهد.

شاید آنچه امروز در ظاهر «توقیف اموال» دیده می‌شود، در صورت اجرای درست، بخشی از مسیر بزرگ‌ترِ اصلاح و احیای بانک ایران‌زمین از سوی بانک مرکزی است که می تواند نمونه ای موفق برای سایر بانک ها باشد. انتهای پیام/



 وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست
۱ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

وام ۸۵۰ میلیونی پاسخگوی نیاز واقعی ساخت مسکن نیست

دکتر عباس صوفی، نایب‌رئیس کمیسیون عمران، در گفت‌وگو با افکارنیوز، با اشاره به زمان‌بندی تصمیمات دولت در حوزه مسکن،گفت: حمایت‌های جدید در حوزه مسکن، پس از ورود تورم به فاز جدید، صورت گرفته است و با وجود گام اجرایی دولت، مسکن همچنان با چالش عدم تطابق با هزینه‌های واقعی ساخت روبروست.

به گفته این نماینده مجلس، شورای مسکن دولت و بانک مرکزی در اقدامات خود نسبت به خواسته مردم با تأخیر عمل می کنند؛ اگر این سیاست‌ها حتی یک سال زودتر اجرایی می‌شد، تاثیر بسیار بیشتری در بازار مسکن داشت.

وی با اشاره به چالش تأمین مالی افزود: در خوش‌بینانه‌ترین حالت، رقم ۸۵۰ میلیون تومان برای وام مسکن در نظر گرفته شده است، اما سؤال اصلی اینجاست که آیا این مبلغ کافی است؟ دولت بایددر زمان مناسب فرآیند ساخت‌وساز را به گروه‌های تعاونی‌ها واگذار می‌ کرد تا علاوه بر ایجاد امید در جامعه، امکان شروع تدریجی ساخت مسکن برای شهروندان فراهم شود.

نماینده مردم همدان و فامنین با انتقاد از عملکرد بانک ها ادامه داد:متأسفانه بانک ها همین مبلغ را هم تعهد به پرداخت ندارند،ما در کشور قانون داریم و لازم است که به آن عمل کنیم،دولت باید به گروه های ساخت از جمله تعاونی ها زمین واگذار کند و به مردم زمین رایگان بدهد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه پرداخت وام مسکن باید مطابق با واقعیت باشد؛گفت: برای مثال در جایی که قیمت واقعی ساخت و ساز ۳۰ میلیون تومان در هر متر است وساخت یک واحد ۱۰۰ متری با مشاعات ۳ میلیارد تومان برآورد می شود، حداقل باید به ۵۰ درصد هزینه پروژه ساخت و ساز وام تعلق گیرد،متاسفانه مبلغ۸۵۰ میلیون عدد غیرقابل‌قبولی است،در غیر این صورت با وجود تورم فعلی با مشکلات بسیاری مواجه خواهیم شد.

صوفی در پاسخ به این پرسش که راهکار رفع بحران مسکن ۵ میلیون خانوار، اجرای ماده ۵۰ و واگذاری زمین است یا فعال‌سازی صندوق ملی مسکن؟ خاطرنشان کرد:صندوق ملی مسکن ابزاری برای کمک به اقشار کم‌درآمد و ارائه تسهیلات است و هیچ منافاتی با اجرای ماده ۵۰ و سیاست‌های دیگر ندارد، اما تجربه نشان داده که این روش‌ها به تنهایی پاسخگو نیستند،اگر دولت ساخت واحدهای یک الی دو طبقه را در دستور کار قرار …



 نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم
۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

نشست هم‌اندیشی فعالان اقتصادی ایران با قالیباف در عراق - تسنیم

سیاسی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در سفر خود به عراق، نشستی با حضور فعالان اقتصادی ایرانی و عراقی برگزار کرد. این نشست به منظور تقویت همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور و بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک برگزار شد. دیدار قالیباف با مشاور امنیت ملی عراق

 

این نشست با حضور نمایندگان بخش خصوصی و دولتی دو کشور، به تبادل نظر در زمینه‌های مختلف اقتصادی و تجاری پرداخته و راهکارهای تقویت روابط دوجانبه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش تسنیم، قالیباف روز گذشته به عراق سفر کرد. دیدار با مقام‌های ارشد عراق و چهره‌های عالی‌رتبه این کشور و گفت‌وگو درباره ارتقای روابط دوجانبه، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجرای توافق‌های مشترک از جمله برنامه‌های رئیس مجلس در سفر به عراق است.

انتهای پیام/  



 جدول قیمت ماهی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد
۱ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

جدول قیمت ماهی امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد

صفحه اقتصاد -

قیمت ماهی و انواع ماهی بیست و نهم مرداد ۱۴۰۵ به شرح زیر است:

نوع ماهی

قیمت (تومان)

قزل آلا پاک شده ۱۰۰۰ گرم ۶۷۰.۰۰۰

ماهی قزل آلا ۴۵۸.۰۰۰

فیله قزل سالمون ایرانی بدون تیغ

۳۹۰.۰۰۰

فیله ماهی شوریده جنوب ۵۰۰ گرم

۴۹۰.۰۰۰

فیله ماهی شوریده جنوب ۹۹۰.۰۰۰

استیک ماهی شیر جنوب با پوست ۷۰۰گرم

۳۸۵.۰۰۰

فیله ماهی حلوای سیاه یک کیلو

۷۸۰.۰۰۰

ماهی سفید دریایی شکم خالی یک کیلو

۶۲۸.۰۰۰

ماهی حسون ۷۰۰ گرم

۳۵۰.۰۰۰

ماهی حسون ۷۰۰ گرم منجمد

۲۵۵.۰۰۰

ماهی گیدر ۵۰۰ گرم ۱۹۵.۰۰۰

فیله ماهی قزل سالمون ایرانی ۵۰۰ گرم

۳۵۰.۰۰۰

فیله ماهی سی باس بدون استخوان ۵۰۰ گرم

۵۱۰.۰۰۰

فیله ماهی سی باس بدون استخوان ۳۰۰ گرم

۳۸۰.۰۰۰

فیله ماهی سلطان ابراهیم جنوب با پوست ۶۰۰ گرم

۴۱۰.۰۰۰

فیله ماهی سنگسر شهری یک کلیو

۵۵۰.۰۰۰

فیله ماهی کوتر ۷۰۰ گرم

۶۱۰.۰۰۰

ماهی قزل آلای منجمد ۱۰۰۰ گرم

۴۶۰.۰۰۰

فیله استیک شیر یک یکو شیلات

۵۴۰.۰۰۰

میگو منجمد ۵۰۰ گرم

۵۱۰.۰۰۰

  …



 شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی
۲ دقیقه قبل / سایت عصرایران

شبکه کتاب تعطیل شد ؛ شعار کتابخوانی بدون پشتوانه عملی

عصر ایران ؛ نهال موسوی - خبر تعطیلی شبکه اینترنتی کتاب، هرچند در میان انبوه اخبار پرسروصدای این روزها شاید کم‌اهمیت به نظر برسد، اما در واقع نشانه‌ای از یک بحران عمیق‌تر و ریشه‌دارتر دارد. بحرانی که سال‌هاست دامن‌گیر جایگاه کتاب در نظام رسانه‌ای و فرهنگی کشور بوده است. 

وبسایتی که قرار بود بستری تخصصی برای پوشش اخبار نشر، معرفی کتاب، گفت‌وگو با نویسندگان و مترجمان و پیگیری رویدادهای حوزه کتاب باشد، بیش از دو ماه است که سکوت کرده و آخرین ردپای فعالیتش به ایام نمایشگاه کتاب در خرداد بازمی‌گردد. 

این سکوت، بی‌آنکه توضیحی رسمی همراهش باشد، خود گویای بسیاری چیزهاست.

نخستین زاویه‌ای که باید به این ماجرا نگریست، بحث ضرورت وجود یک رسانه تخصصی برای حوزه کتاب است. در کشوری که آمار مطالعه در آن سال‌هاست نزولی گزارش می‌شود و ناشران و نویسندگان از رکود بازار نشر می‌نالند، وجود پلتفرمی که بتواند اخبار این حوزه را به‌صورت مستمر و حرفه‌ای پوشش دهد، نه یک تجمل، بلکه یک ضرورت زیرساختی است. 

رسانه‌های عمومی و پرمخاطب، به دلایل مختلف، فرصت و انگیزه کافی برای پرداختن عمیق به مسائل نشر و کتاب را ندارند و همین خلأ است که باید با رسانه‌های تخصصی پر شود. تعطیلی چنین پلتفرمی، به معنای از دست رفتن یکی از معدود کانال‌های اطلاع‌رسانی تخصصی در این حوزه است؛ کانالی که شاید مخاطب انبوه نداشت، اما برای جامعه کوچک اما تأثیرگذار اهل کتاب و نشر، منبعی ضروری به شمار می‌رفت.

زاویه دوم، به تناقضی برمی‌گردد که در متن پرسش نیز به آن اشاره شده است، تناقض میان شعارهای مکرر درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی از یک سو، و بی‌مهری عملی به نهادها و پلتفرم‌هایی که دقیقاً برای همین هدف شکل گرفته‌اند از سوی دیگر. 

سال‌هاست که در نشست‌ها و سخنرانی‌های رسمی از ضرورت تقویت فرهنگ کتابخوانی سخن گفته می‌شود و نقش رسانه ملی در این مسیر برجسته می‌شود. 

تجربه برنامه‌ای مانند کتاب‌باز نیز نشان داد که حتی در دل تلویزیون، آن رسانه‌ای که در رقابت با فضای مجازی بارها به حاشیه رانده شده، هنوز ظرفیت قابل توجهی برای ترویج کتابخوانی وجود دارد. 

اما وقتی از دل همین گفتمان کتاب‌محور، پلتفرمی مثل شبکه کتاب که به‌طور مشخص برای این منظور طراحی …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

ببینید| شکوه و ابهت امام شهید خامنه‌ای(ره) از زبان استاد افشین علا - تسنیم

استاد افشین علا در گفتگو با برنامه غمزه درباره ویژگی‌های شخصی رهبر شهید انقلاب اسلامی نکاتی بیان کرد.
 هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان
سایت جهان صنعت نیوز

هشدار نبیه بری درباره نیت‌های شوم اسرائیل در جنوب لبنان

رئیس پارلمان لبنان با انتقاد از احتمال پایان مأموریت نیروهای یونیفل در جنوب این کشور، تداوم حضور یونیفل را برای اجرای کامل قطعنامه ۱۷۰۱ ضروری دانست و نسبت به پیامدهای اقدامات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هشدار داد.
 پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

پاسخ قاطع چین به تحریم‌های ترامپ علیه ایران

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص ۳ کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه
سایت ایران آنلاین

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.
 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ
 انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم/ زنان سال‌هاست در شهرهای مختلف از موتورسیکلت استفاده می‌کنند/صدور گواهینامه زنان یک مطالبه عمومی است
سایت جماران

انتقاد دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس از پلیس به خاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان: باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی …

یک نماینده مجلس به «جماران» گفت: نباید انتظار داشت یک گواهینامه به‌تنهایی مشکلات اجتماعی کشور را حل کند، اما اعتماد اجتماعی از همین مسائل به ظاهر کوچک و روزمره ساخته می‌شود. جامعه امروز بعد از حوادث و فشارهای سال‌های اخیر بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد احساس کند مطالبات قانونی و منطقی شهروندان شنیده می‌شود و اگر دولت تصمیمی می‌گیرد، آن تصمیم در عمل نیز اجرا خواهد شد.
 قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار
سایت اقتصادنیوز

قیمت دلار، یورو و پوند امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405/ کاهش قیمت دلار

اقتصادنیوز: قیمت دلار امروز با کاهش نسبت به روز گذشته به، 189,610 (یکصد و هشتاد و نه هزار و ششصد و ده) تومان رسید.