قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

عارف: دولت آماده واگذاری اختیارات بازار به اصناف است

تهران- ایرنا- معاون اول رئیس‌جمهور از آمادگی دولت برای واگذاری اختیارات حوزه بازار به اتحادیه‌ها و اصناف خبر داد و گفت: دولت بازار را از خود جدا نمی‌داند و معتقد است بسیاری از امور، از جمله نظارت بر بازار، باید با مشارکت خود اصناف انجام شود.
 عارف: دولت آماده واگذاری اختیارات بازار به اصناف است
به گزارش روز شنبه ایرنا ، «محمدرضا عارف» در دیدار با مدیران اتاق اصناف تهران، با اشاره به نقش تاریخی بازار در تحولات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور، اظهار کرد: بازار همواره علاوه بر نقش اقتصادی، نقش فرهنگی و ملی نیز داشته و در شکل‌گیری، پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی نقش‌آفرین بوده است.

وی اتحادیه‌ها و اصناف را حلقه ارتباطی میان مردم، حاکمیت و نهادهای نظارتی دانست و افزود: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که اداره اقتصاد بدون مشارکت بخش خصوصی ممکن نیست. دولت به بازار اعتماد دارد و برای حفظ و تقویت سرمایه اجتماعی، به همکاری اصناف نیازمند است.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه دولت آماده واگذاری اختیارات حوزه بازار به اصناف است، تصریح کرد: اگر اتحادیه‌ها جایگاه واقعی خود را احیا کنند، می‌توانند در برخورد با تخلفات، تنظیم بازار و حتی تعیین مالیات صنوف نقش مؤثرتری ایفا کنند و دیگر نیازی به مداخله گسترده دستگاه‌های نظارتی نخواهد بود.

عارف با تأکید بر ضرورت تعامل بیشتر دولت و بازار، گفت: آماده تشکیل کارگروه‌های مشترک برای بررسی مشکلات اصناف، از جمله مسائل مالیاتی هستیم. مالیات باید با رعایت عدالت و متناسب با شرایط تولید و درآمد واحدهای اقتصادی دریافت شود و در عین حال با فرار مالیاتی نیز برخورد شود.

وی با بیان اینکه راهبرد دولت در دو سال گذشته، تأمین معیشت مردم، ایجاد ثبات نسبی در بازار و مهار تورم بوده است، افزود: این رویکرد در دو سال آینده نیز ادامه خواهد داشت و دولت معتقد است بسیاری از مشکلات اقتصادی با استفاده از ظرفیت‌های داخلی و همکاری بازار قابل حل است.

اصناف در مسیر مبارزه با گرانفروشی و احتکار در کنار دولت باشند

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به گران‌فروشی، احتکار و کم‌فروشی، گفت: با این ناهنجاری‌ها باید برخورد جدی شود و اصناف در این مسیر در کنار دولت باشند.

وی با قدردانی از همراهی بازاریان در دو سال گذشته و به‌ویژه در شرایط جنگی، اظهار کرد: کشور با همکاری مردم و بازار بدون کمبود کالا اداره شد و دولت برای دو سال آینده نیز حتی برای بدترین شرایط برنامه‌ریزی کرده، اما حفظ آرامش مردم همچنان اولویت اصلی خواهد بود.

عارف با تأکید بر اینکه دولت اعتقادی به تقابل با بازار ندارد، گفت: اعتماد متقابل دولت و بازار شرط مدیریت موفق اقتصاد است و اصلاحات ساختاری نیز تنها با تعامل دولت، بخش خصوصی و اصناف و اصلاح تدریجی قوانین و مقررات به نتیجه خواهد رسید.

وی در پایان با اشاره به نوسانات نرخ ارز، خاطرنشان کرد: افزایش نرخ ارز به سرعت در قیمت کالاها اثر می‌گذارد، اما با کاهش نرخ ارز، قیمت‌ها متناسب با آن کاهش نمی‌یابد و این روند باید اصلاح شود.



 کاخ سفید لغو مذاکرات با ایران را اعلام کرد

کاخ سفید لغو مذاکرات با ایران را اعلام کرد

یک مقام کاخ سفید اعلام کرد که مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

 سرلشگر رضایی: شهیدلاریجانی مدیری توانمند و لایق در حوزه‌های سیاسی و امنیتی بود

سرلشگر رضایی: شهیدلاریجانی مدیری توانمند و لایق در حوزه‌های سیاسی و امنیتی بود

سردار سرلشکر محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی با حضور در منزل شهید علی لاریجانی گفت: شهید علی لاریجانی علاوه بر برخورداری از روحیه و بینش فرهنگی، مدیری توانمند و لایق در حوزه‌های سیاسی و امنیتی بود.

 عراقچی: حامی اصلی ما در مذاکرات رئیس جمهور بود | پزشکیان اصرار داشت قالیباف مسئول مذاکرات باشد

عراقچی: حامی اصلی ما در مذاکرات رئیس جمهور بود | پزشکیان اصرار داشت قالیباف مسئول مذاکرات باشد

وزیر امور خارجه ایران با بیان این که رئیس جمهور حامی ما در مسیر مذاکرات بود ابراز کرد که انتخاب آقای قالیباف پیشنهاد رئیس‌جمهور بوده است.

 کنترل تنگه هرمز در دست چه کسی است؟ | چند پرده از افشای دروغ های ترامپ

کنترل تنگه هرمز در دست چه کسی است؟ | چند پرده از افشای دروغ های ترامپ

اگرچه رئیس‌جمهور آمریکا با ادعاهای پی در پی، تلاش می‌کند واقعیت‌های جاری در تنگه‌هرمز را وارونه جلوه دهد، اما گزارش‌های معتبر بین‌المللی این واقعیت انکارناپذیر را به رخ جهان می‌کشند: تنگه هرمز، شریان حیاتی انرژی جهان، کاملاً تحت کنترل ایران است.

 محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا نظیر ندارد

محمد خاتمی: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا نظیر ندارد

رئیس‌جمهوری پیشین با بیان اینکه بعضی‌ها می‌گویند ما حیات‌مان در جنگ است افزود: مسئله مدیریت جامعه نباید بر اساس احساسات باشد.

 قالیباف خطاب به آمریکا: منتظر نباشید تیم دلقک‌ها (بسنت و هگست) معجزه کنند

قالیباف خطاب به آمریکا: منتظر نباشید تیم دلقک‌ها (بسنت و هگست) معجزه کنند

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در شبکه ایکس نوشت: آمریکایی‌ها فکر می‌کنند که با اعمال فشار بیشتر بر ایران، می‌توان به امتیازاتی دست یافت که هرگز بخش...

 فرمان حمله کیهان به ناوهای آمریکا!

فرمان حمله کیهان به ناوهای آمریکا!

در این شرایط درست نیست که برخی مسئولان مانند رئیس مجلس و رئیس‌جمهور تفاهم‌نامه را سند افتخار بخوانند و رئیس‌مجلس بگوید؛ شروط تفاهم‌نامه اجرا نشود، تنگه هرمز...

 مقام کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

مقام کاخ سفید: مذاکرات با ایران تا اطلاع ثانوی لغو شد

 خبرنگار سمافور نوشت: ترامپ می‌گوید «هیچ مذاکره یا گفتگویی در حال انجام یا برنامه‌ریزی شده» با ایران در جریان نیست.