قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳ ساعت قبل

بادبادک‌های کودکان غزه؛ کابوسی که خواب را از چشمان صهیونیست‌ها ربود

تهران - ایرنا - پس از عملیات طوفان‌الاقصی، معادلات امنیتی اسرائیل در شهرکهای صهیونیست‌نشین اطراف غزه تغییر کرده؛ به‌گونه‌ای که اکنون حتی مشاهده بادبادک‌های کودکان اهل غزه در آسمان، شهرک‌نشینان را به وحشت می‌اندازد.
 بادبادک‌های کودکان غزه؛ کابوسی که خواب را از چشمان صهیونیست‌ها ربود

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا ، رژیم صهیونیستی پیش از عملیات طوفان‌الاقصی(۷ اکتبر ۲۰۲۳) سال‌ها بر توان اطلاعاتی و امنیتی خود تأکید می‌کرد، اما این عملیات، این تصور را با چالشی جدی مواجه کرد و نشان داد برتری نظامی و فناوری، مانع غافلگیری و شکست امنیتی نیست.

اکنون، نزدیک به سه سال پس از آن عملیات، واکنش‌های امنیتی به بادبادک‌های کودکان غزه نشان می‌دهد سایه طوفان‌الاقصی همچنان بر محاسبات رژیم صهیونیستی سنگینی می‌کند؛ به‌ویژه آنکه حماس همچنان یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های محاسبات امنیتی و این رژیم در قبال نوار غزه است.

در روزهای اخیر، گزارش‌هایی درباره به صدا درآمدن هشدار در برخی شهرک‌های صهیونیست‌نشین پس از مشاهده بادبادک‌های کودکانه منتشر شده است؛ بادبادک‌هایی که یادآور ضربه امنیتی و روانی است که رژیم صهیونیستی هنوز نتوانسته از پیامدهای آن عبور کند.

«ران شلیفر» کارشناس جنگ روانی در گفت و گو با شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، واکنش مقام‌های سیاسی این رژیم به بادبادک‌های به هوا برخاسته از نوار غزه را جدی دانست و این موضوع را بخشی از جنگ روانی جنبش حماس توصیف کرد.

وی گفت، حماس با استفاده از ابزارهایی ساده و کم‌هزینه می‌تواند فضای روانی حاکم بر شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه را تحت تأثیر قرار دهد و مقام‌های این رژیم را به چالش بکشد.

شلیفر مدعی شد که این اقدامات می‌تواند در چارچوب یک روند تدریجی صورت گیرد؛ به این معنا که اقدامات کوچک و کم‌هزینه، حساسیت طرف مقابل را محک زده و در ادامه زمینه را برای اقدامات دیگر فراهم کند.

در همین ارتباط، «اسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز از اتخاذ سیاست «عدم مدارا» در برابر بادبادک‌ها و هواپیمای کاغذی گفته است.

با این حال، حماس ادعاهای وزیر درباره پرتاب بادبادک از نوار غزه به سمت شهرک‌ های صهیونیست‌نشین اطراف این منطقه را به طور کامل تکذیب کرد.

«اسماعیل ثوابته» مدیرکل دفتر اطلاع‌ …



 تیراندازی و نفوذ نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

تیراندازی و نفوذ نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه

پس از آنکه محله‌های مسکونی استان قنیطره در جنوب سوریه از جمله روستای معربه در حومه این استان هدف تیراندازی اشغالگران اسرائیلی قرار گرفتند، یک خودروی گشتی از نیروهای سازمان ملل (آندوف) به سمت این روستا حرکت کرد.

 از کنکور امسال ۷۰ درصد نیروی بومی جذب خواهیم کرد
۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

از کنکور امسال ۷۰ درصد نیروی بومی جذب خواهیم کرد

رئیس اورژانس کشور گفت: افزایش ظرفیت بومی‌گزینی در دانشگاه‌ها به ۷۰ درصد، راهکاری راهبردی برای تأمین پایدار نیروهای متخصص در کلان‌شهرها و کاهش چالش‌های اقامتی آن‌هاست.

 قیمت عمده میوه و سبزیجات مشخص شد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت عمده میوه و سبزیجات مشخص شد

میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران، قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی در هفته جاری (۲ تا ۸ شهریور ۱۴۰۵) را اعلام کرد.

 همکاری‌های ایران و عراق در همه شئون و ابعاد تعمیق یافته است
۳۶ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

همکاری‌های ایران و عراق در همه شئون و ابعاد تعمیق یافته است

رئیس قوه قضاییه گفت: همکاری‌های ایران و عراق در همه شئون و ابعاد، تعمیق یافته است؛ در بُعد قضایی و حقوقی نیز، روابط دو طرف با تفاهم‌نامه‌ها و موافقتنامه‌هایی که منعقد شده، توسعه و بسط پیدا کرده است.

 آخرین قیمت خودرو داخلی؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آخرین قیمت خودرو داخلی؛ امروز سه‌شنبه 3 شهریور 1405

در میان خودروهای داخلی، سورن پلاس دوگانه‌سوز با کپسول بزرگ بیشترین افزایش قیمت را ثبت کرد. قیمت این خودرو نسبت به روز گذشته ۱۴۰ میلیون تومان افزایش یافت

 دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟
۱۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

دعوای عارف و قالیباف بر سر «طرح نفوذ»؛ مجلس عقب‌نشینی می‌کند؟

طرح مقابله با نفوذ بیگانگان که با هدف مقابله با فعالیت سرویس‌های اطلاعاتی خارجی در مجلس دنبال می‌شود، حالا به محل اختلاف جدی دولت و مجلس تبدیل شده است؛ از هشدار عارف درباره تبعات آن برای علم و فناوری تا تکذیب قالیباف درباره وعده توقف طرح. همزمان، ابهام‌های موجود در مواد مختلف طرح باعث شده بخشی از آن دوباره به کمیسیون امنیت ملی بازگردد.



خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟
سایت رویداد‌ ۲۴

مهران مدیری؛ خط بطلانی بر افسانه سلبریتی مستقل | پشت پرده بازگشت چهره‌ها به تلویزیون چیست؟

بازگشت مهران مدیری به صداوسیما و ساخت سریال جدید، فقط یک خبر فرهنگی نیست؛ نشانه تغییری بزرگ‌تر در رابطه میان جامعه، سلبریتی‌ها و نهادهای رسمی فرهنگ است.
کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!
سایت آفتاب نیوز

کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!

هزینۀ سنگین ترمیم دندان، پوشش محدود بیمه و ظرفیت ناکافی درمانگاه‌های تأمین اجتماعی، بسیاری از بیمه‌شدگان کم‌درآمد را به انتخابی تلخ میان پرداخت هزینه‌های سنگ...
خبرگزاری مهر

برای املاک دارای سند سبز حتی قولنامه هم امضا نکنید!

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت
سایت دیدبان ایران

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت

شرکت فردی به جای داوطلب در کنکور، فقط یک تقلب ساده نیست؛ قانونی که می‌تواند این میانبر را به جریمه، محرومیت و حتی پرونده قضایی تبدیل کند.