قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

کشتی‌گیر کرمانشاهی در رقابت‌های جهانی ترکیه به میدان می‌رود

کرمانشاه - ایرنا - محمدرضا حسینی، کشتی‌گیر جوان و آینده‌دار کرمانشاهی، در وزن ۶۵ کیلوگرم تیم ملی ایران در دومین دوره رقابت‌های قهرمانی جهان کشتی پهلوانی «کاراکوچاک» در ترکیه حضور دارد.
 کشتی‌گیر کرمانشاهی در رقابت‌های جهانی ترکیه به میدان می‌رود



۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اهدای مدال نقره محمد نخودی به نماینده فدراسیون کشتی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس اعلام روابط عمومی فدراسیون کشتی، دوپینگ آوتاندیل کنتچادزه، کشتی‌گیر گرجستانی که در دیدار نیمه‌نهایی رقابت‌های جهانی ۲۰۲۴ آلبانی مقابل محمد نخودی به پیروزی رسیده بود، مثبت اعلام شد و با تغییر نتایج، مدال برنز نخودی به نقره ارتقا یافت.

همچنین با این تغییر، جایگاه تیم ایران در رده‌بندی تیمی نیز از مقام سوم به نایب‌قهرمانی ارتقا پیدا کرد. کاپ نایب‌قهرمانی تیم ایران نیز اوایل ماه جاری به کشورمان رسید و در موزه افتخارات کشتی ایران قرار گرفت.

لازم به ذکر است تیم ملی کشتی آزاد ایران از سال ۲۰۱۹ همواره روی سکوی قهرمانی جهان قرار داشته و روند رو به رشدی را طی کرده است؛ به‌طوری که در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ در جایگاه سوم، و در سال‌های ۲۰۲۲، ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ در جایگاه دوم قرار گرفت. تیم ملی ایران در رقابت‌های جهانی سال گذشته (۲۰۲۵) نیز با کسب ۷ مدال، پس از سال‌ها عنوان قهرمانی جهان را به دست آورد.

محمد نخودی نیز تاکنون ۵ مدال جهانی شامل ۳ مدال نقره و ۲ مدال برنز در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

انتهای پیام/


۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

فراخوان انتقال خون کرمانشاه برای اهدای خون در روز جمعه

به‌گزارش خبرگزاری برنا از کرمانشاه؛ مریم میرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار برنا با اعلام این فراخوان، اظهار کرد: مرکز اهدای خون واقع در میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ آماده پذیرش اهداکنندگان خون است.

وی افزود: با توجه به نیاز مستمر مراکز درمانی به خون و فرآورده‌های خونی، مشارکت شهروندان در اهدای خون می‌تواند نقش مهمی در تأمین ذخایر خونی و کمک به بیماران نیازمند داشته باشد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از شهروندان واجد شرایط خواست با اختصاص بخشی از وقت خود برای اهدای خون به این مرکز مراجعه کنند و ادامه داد: اهدای خون اقدامی انسان‌دوستانه است که می‌تواند به نجات جان بیماران و نیازمندان به خون و فرآورده‌های خونی کمک کند.

میرزاده خاطرنشان کرد: مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه روز جمعه از ساعت ۸ تا ۱۳ پذیرای اهداکنندگان خواهد بود و همراه داشتن کارت شناسایی برای مراجعه‌کنندگان الزامی است.

وی با تأکید بر اهمیت تداوم اهدای خون، گفت: نیاز بیماران به خون محدود به زمان خاصی نیست و تأمین ذخایر خونی نیازمند مشارکت مستمر مردم است.

گفتنی است؛ مرکز اهدای خون میدان فرمانداری کرمانشاه، جمعه ۳۰ مردادماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۳ پذیرای شهروندان برای اهدای خون خواهد بود.

انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / سایت تابناک

زورآزمایی نتانیاهو با اردوغان؛ حمله اسرائیل به سوریه، ترکیه را پس از پیمان مکه سنجید

به گزارش سرویس بین الملل تابناک، «میدل ایست آی» در مقاله‌ای نوشته است:

ترکیه سعی کرده است حملات روز سه شنبه اسرائیل به پایگاه هوایی نظامی ابو الظهور در شمال سوریه، در فاصله حدود ۷۰ کیلومتری مرز ترکیه، را کمرنگ جلوه دهد و آنها را یک مانور انتخاباتی از سوی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، تلقی کند.

نتانیاهو اخیراً در مواد تبلیغاتی کارزار انتخاباتی خود، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، و زهران ممدانی، شهردار نیویورک، را به عنوان دشمنان اسرائیل به تصویر کشیده است.

با این حال، این حمله که بلافاصله پس از امضای پیمان دفاعی مکه بین ترکیه، عربستان سعودی و پاکستان انجام شد، نشان می‌دهد که اسرائیل ممکن است به دنبال تضعیف اعتبار آنکارا به عنوان متحدی در سوریه باشد.

دولت سوریه این حمله را محکوم کرد و گفت که بامداد روز سه شنبه هشت راکت به باند فرود این پایگاه هوایی غیرفعال اصابت کرده است.

مقامات ناشناس اسرائیلی در ابتدا توضیحات متناقضی ارائه دادند و ابتدا احمد الشرع، رئیس جمهور سوریه را به حمایت از نیرو‌های نیابتی متهم کردند تا اینکه روایت رسمی تغییر کرد.

دفتر نخست وزیر اسرائیل در بیانیه‌ای اعلام کرد که اسرائیل و سوریه بر سر حفظ وضعیت امنیتی موجود توافق کرده بودند، «که سوریه در آستانه نقض آن بود با اجازه دادن به استقرار نیرو‌های ترکیه در یک پایگاه هوایی در نزدیکی حلب».

گزارش‌ها حاکی از آن بود که این حملات در زمانی رخ داده است که ترکیه خود را برای تصرف این پایگاه آماده می‌کرد و اندکی پس از خروج یک هیئت رسمی ترک از این مکان انجام شده است.

با این حال، مقامات سوری به خبرگزاری میدل ایست آی گفتند که یک تیم فنی ترکیه مأمور تعمیر باند فرود و برج مراقبت بوده است و هیچ حضور نظامی در این پایگاه وجود نداشته است.

یکی از مقامات گفت: «آخرین تیمی که مأمور بازسازی پایگاه بود، دو روز قبل از آن در آنجا حضور داشت.»

مقامات افزودند که ترکیه به ارتش سوریه در ساخت پایگاه‌هایی در سراسر کشور کمک کرده است، بدون آنکه برنامه‌های مشخصی متوجه اسرائیل باشد. به گفته آنها، آنکارا می‌خواهد ارتشی قوی در سوریه بازسازی کند که قادر به دفاع از کشور باشد.

یکی از مقامات افزود: «ترکیه کنترل همه پایگاه‌ها را به دست نمی‌گیرد.»

در واقع، آنکارا بسیاری از پاسگاه‌های نظامی کوچکتر را در شمال سوریه تعطیل کرده و در حال حاضر چندین پایگاه مستقر در این منطقه را اداره میکند.

حضور احتمالی ترکیه در ابو الظهور توازن هوایی را تغییر نخواهد داد، همانطور که برخی از مقامات اسرائیلی ادعا کرده‌اند، زیرا این پایگاه در حال حاضر بسیار نزدیک به مرز ترکیه است.

مقامات ترکیه‌ای گفتند که اسرائیل از خط تماس مستقیمی که سال گذشته بین دو کشور برای جلوگیری از حوادث نظامی ایجاد شده بود، استفاده نکرده است و این امر خطر تشدید تنش را افزایش میدهد.

توماس باراک، فرستاده آمریکا در امور ترکیه و سوریه، به یک رسانه اسرائیلی گفت که این حملات «خطر واقعی تشدید سریع به یک درگیری نظامی مستقیم بین اسرائیل و ترکیه و همچنین سوریه را به همراه داشت».

باراک روز چهارشنبه گفت: «نیرو‌های ترکیه از حرکت هواپیما‌های اسرائیلی به سمت آن پایگاه خاص سوریه و همچنین هدف مورد نظر آنها مطلع نبودند و بنابراین به طور بالقوه ممکن بود تمایل پیدا کنند که جنگنده‌های خود را به پرواز درآورند، به این باور که خودشان مورد حمله قرار گرفته‌اند.»

«بازی با آتش»

از نظر برخی، این حمله کاملاً با کارزار گسترده‌تر اسرائیل همخوانی داشت. داده‌های رویداد گردآوری شده از گزارش‌های تلگرام و رویداد‌های کدگذاری شده مستقل از پروژه داده‌های مکان و رویداد‌های درگیری مسلحانه (ACLED) شامل ۱٬۷۲۲ رکورد تأیید شده و بدون تکراری بین ژانویه ۲۰۲۵ و ۱۸ اوت ۲۰۲۶ است که نشان میدهد این کارزار از زمان سقوط دولت بشار اسد کاهش نیافته است.

مقامات ترکیه‌ای از طریق دفتر ارتباطات ریاست جمهوری ترکیه به پیام‌های اسرائیل پاسخ دادند و گفتند که نتانیاهو قصد دارد «پیش از انتخابات اسرائیل» به سیاست‌های توسعه طلبانه و بی ثبات کننده منطقه‌ای خود ادامه دهد.

باراک در دو مصاحبه جداگانه گفت که باید یک سازوکار جدید برای کاهش تنش شامل سوریه، اسرائیل و ترکیه فعال شود.

با این حال، عدم استفاده اسرائیل از خط تماس مستقیم نظامی موجود نشان میدهد که این (رژیم) به جای اقدام محتاطانه، به دنبال تحریک ترکیه بوده است.

یکی از مقامات ترکیه‌ای که به شرط فاش نشدن نامش صحبت کرد، گفت: «واضح است که آنها می‌خواستند آنکارا را بترسانند. آنها با آتش بازی می‌کنند.»

یک منبع ترکیه‌ای آشنا با وضعیت آمادگی عملیاتی نیرو‌های مسلح ترکیه گفت که آنکارا دارای قابلیت‌های راداری است که میتواند فعالیت‌های هوایی اسرائیل را تا منطقه اردن رصد کند و از این حملات غافلگیر نشده است. این منبع گمانه زنی کرد که ممکن است مقامات آمریکایی نیز ترکیه را از حمله قریب الوقوع آگاه کرده باشند.

پیامی به اردوغان

دو ناظر آنکارایی با ارتباط با دولت ترکیه که به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند، گفتند که به اعتقاد آنها این حملات نه تنها به عنوان یک مانور انتخاباتی، بلکه برای تضعیف اعتبار حمایت ترکیه از سوریه طراحی شده است.

یکی از این ناظران گفت: «پیمان مکه با پاکستان و عربستان سعودی، که اسرائیل آن را به عنوان یک محور جدید سنی معرفی کرده است، نتانیاهو را در داخل کشور در موقعیت دشواری قرار داده است.»

«اساساً اسرائیل میگوید: ما به معماری امنیتی جدیدی که ترکیه در حال ساخت آن است، اهمیت نمیدهیم و هر جا و هر زمان که بخواهیم به حملات خود ادامه خواهیم داد.»

این ناظر افزود که اسرائیل همچنین در حال آزمایش دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا است که از دولت الشرع حمایت کرده است. ترامپ اوایل این هفته از پیمان مکه استقبال کرده بود.

ناظر دوم گفت که اسرائیل اکنون رسماً تأیید کرده است که حضور ترکیه در سوریه را یک تهدید میداند.

این ناظر هشدار داد: «اسرائیل ممکن است انتخابات داشته باشد، اما ترکیه نیز در سال ۲۰۲۸ انتخابات دارد. این تنش‌ها میتوانند عمیق‌تر شوند و به تکرار حادثه سال ۲۰۱۵ منجر شوند که در آن آنکارا یک جنگنده روسی را سرنگون کرد.»

وی افزود که این حمله همچنین میتوانست تلاشی برای ارسال یک پیام مستقیم به اردوغان باشد.

در آخر هفته گذشته، اردوغان فاش کرد که قصد دارد اواخر امسال از دمشق بازدید کند – اولین سفر او از زمان سقوط اسد.

این ناظر گفت: «این روشی است برای گفتن به اردوغان که آنها اجازه نخواهند داد او در سوریه احساس راحتی کند.»


۲ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

بیانیه شدیداللحن مصر، قطر و ترکیه علیه اسرائیل/ درخواست از ترامپ

مصر، قطر و ترکیه در بیانیه‌ای مشترک، حملات اخیر رژیم صهیونیستی به نوار غزه که به شهادت شمار جدیدی از غیرنظامیان منجر شد، به شدت محکوم کردند.

در این بیانیه آمده است: ما به شدت از نقضهای مستمر آتش‌بس در نوار غزه نگرانیم و تاکید می‌کنیم که تشدید حملات اسرائیل، تلاشهای منطقه‌ای و بین‌المللی را در این مرحله حساس تضعیف می‌کند.

این سه کشور بار دیگر بر لزوم پایبندی اسرائیل به تمام تعهدات خود بر اساس توافقنامه آتش‌بس در غزه و ضرورت اجتناب آن از هرگونه اقدامی که ممکن است آتش‌بس را تضعیف کند یا به تشدید تنش منجر شود، تأکید کردند.

در خاتمه این بیانیه آمده است: ما بار دیگر از جامعه بین‌المللی و شورای صلح به رهبری رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهیم که بر پایبندی به آتش‌بس در غزه نظارت کنند.

وزارت بهداشت فلسطین امروز نیز اعلام کرد که در سایه تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰ نفر دیگر شهید و ۲۵ تن زخمی شده‌اند.


۳ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

تحریم های جدید واشنگتن علیه ایران

صفحه اقتصاد -

به نقل از الجزیره، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد، تحریم‌های جدیدی علیه افراد مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و حزب الله اعمال می‌شود.

این وزارتخانه ادامه داد: ما نام حزب الله را در این لیست به دلیل ارتباط با نظام ایران قرار داده‌ایم.

وزارت خزانه آمریکا اضافه کرد، این تحریم‌ها شامل افرادی است که صدها میلیون دلار را بین لبنان، ترکیه، امارات و ایران به نفع حزب الله تبادل می‌کنند.

لازم به ذکر است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران بعد از شکست نظامی واشنگتن در تجاوز علیه کشورمان و ناکامی در بازگشایی تنگه هرمز با هدف سرپوش گذاشتن بر این شکست‌ها صورت می‌گیرد. مطالعه بیشتر: تحریم های جدید خزانه داری آمریکا علیه ایران منبع: مهر اخبار مرتبط circle آیا تحریم های آمریکا علیه ایران لغو شد؟ circle تحریم تازه آمریکا علیه ایران + اسامی افراد و شرکت‌های تحریم‌شده circle آمریکا مجوز فروش نفت ایران را لغو کرد circle جنگ با مختصات جغرافیایی ایران؛ از بنادر جنوب تا کریدور شمال، شبکه ضدتحریم در حال شکلگیری است پیشنهاد سردبیر circle رئیس مجلس: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود circle تحلیل بازار ارز امروز ۲۹ مرداد و پیش بینی قیمت دلار فردا جمعه ۳۰ مرداد circle وزارت امور خارجه: تحریم های جدید آمریکا مصداق جنایت علیه بشریت است circle هشدار کمیسیون امنیت ملی به هرگونه خطای محاسباتی دشمن