قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۶ ساعت قبل

سرمربی چادرملو: امتیاز گرفتن در اراک سخت است / بحران آسیایی تیم را دچار شوک کرد

اراک - ایرنا - سرمربی چادرملو اردکان یزد گفت: با وجود شرایط بدنی دشوار در آغاز فصل، تیم در شوک تصمیمات مربوط به رقابت‌های آسیایی قرار گرفت و بازیکنان از نظر روحی آسیب دیدند و از طرفی امتیاز گرفتن در اراک سخت است.
 سرمربی چادرملو: امتیاز گرفتن در اراک سخت است / بحران آسیایی تیم را دچار شوک کرد
به گزارش ایرنا، سعید اخباری شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری پس از تساوی تیمش برابر آلومینیوم اراک در هفته دوم لیگ برتر، افزود: شروع مسابقه‌ها همیشه با دشواری‌های بدنی همراه است و هنوز تیم‌ها از قالب بدنسازی خارج نشده‌اند.

سرمربی تیم چادرملو ادامه داد: این تیم نیز با توجه به دیر اضافه شدن بازیکنان، به‌ویژه نفرات خارجی، در همین شرایط قرار دارد، با این حال کیفیت بازی قابل قبول بود.

اخباری افزود: امتیاز گرفتن از آلومینیوم در زمین خودش کار سختی است، هر ۲ تیم موقعیت داشتند اما استفاده نکردند و در نهایت بازی برای دو تیم با یک امتیاز به پایان رسید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع قرعه‌کشی رقابت‌های آسیایی اشاره کرد و گفت: با توجه به تجربه ۱۷ ساله‌ام در فوتبال، از ابتدا می‌دانستیم این سناریو به چه نتیجه‌ای ختم می‌شود، پس از قهرمانی در تورنمنت سه‌جانبه، با صحبت‌هایی که از سوی تیم حریف مطرح می‌شد، کاملاً مشخص بود چه اتفاقی در پیش است و متاسفانه تصمیمی گرفته شد که روحیه تیم ما را تحت تاثیر قرار داد و حق مجموعه‌ای دیگر تضییع شد.

سرمربی چادرملو با انتقاد از روند تصمیم‌گیری‌ها در این خصوص اظهار کرد: همه می‌دانند این اتفاق چگونه رقم خورد و چه کسانی باعث و بانی آن بودند، حتی یک عذرخواهی ساده نیز صورت نگرفت و در ادامه تهدید شد که درباره این موضوع صحبت نشود و این جایگاه حق مردم یزد بود و تنها می‌توانم قضاوت را به خدا واگذار کنم.

اخباری در خصوص تاخیر در شروع تمرینات تیم نیز تصریح کرد: پس از برگزاری تورنمنت، فشار زیادی به بازیکنان وارد شده بود، در سه روز ۲ مسابقه ۱۲۰ دقیقه‌ای انجام دادیم و ناچار بودیم چند روز استراحت بدهیم، از سوی دیگر، بلاتکلیفی در موضوع بودجه و مشخص نبودن وضعیت حضور در آسیا، مجموعه مدیریتی را دلسرد کرده بود.

وی با بیان اینکه سه بازیکن خارجی به تیم پیوسته‌اند و یک نفر دیگر نیز در آستانه اضافه شدن است، گفت: بازیکنان داخلی نیز در شوک روحی ناشی از اتفاقات اخیر بودند، اما تیم هفته‌به‌هفته بهتر می‌شود و امیدواریم مسیر قبلی را دوباره ادامه دهیم.

سرمربی تیم چادرملو خاطرنشان کرد: جمع کردن تیم از نظر روحی بسیار سخت بود، اما با کمک همکارانم شرایط رو به بهبود است.

تیم فوتبال چادرملو عصر امروز سه‌شنبه در یکی از دیدارهای هفته دوم لیگ برتر در اراک به مصاف آلومینیوم رفت که این مسابقه با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید و یزدی‌ها اولین امتیاز خود را در اراک دشت کردند.



 قیمت یورو امروز در بازار آزاد

قیمت یورو امروز در بازار آزاد

یورو امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۲۱۶٬۳۶۰ (دویست و شانزده هزار و سیصد و شصت ) تومان به ۲۱۶٬۳۶۰تومان رسید.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

یک عادت محبوب که خاصیت آنتی اکسیدانی چای را کاهش می دهد

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیاست و بسیاری از افراد برای ملایم‌تر شدن طعم آن، شیر اضافه می‌کنند؛ اما اگر هدف شما بهره‌مندی از آنتی‌اکسیدان‌های چای باشد، این عادت ممکن است بخشی از اثر این ترکیبات مفید را کاهش دهد.

 مذاکرات ایران و آمریکا

مذاکرات ایران و آمریکا


 پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

پاک‌کردن صورت‌مسئله «نفوذ»

در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های متعدد دست‌وپنجه نرم می‌کند، هر طرح و لایحه تازه‌ای باید پیش از تصویب‌ نه‌فقط با معیار نیت و هدف اعلامی، بلکه با سنجه پیامدهای واقعی آن در وضعیت فعلی ایران ارزیابی شود.

 هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با هوش مصنوعی و شبیه‌سازی صدا

به گزارش فرکانس، در این شیوه کلاهبرداری، مجرمان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی صدای فردی آشنا را شبیه‌سازی کرده و با ایجاد شرایطی اضطراری، از قربانی درخواست پول می‌کنند. پلیس فتا تأکید کرده است که شنیدن صدای آشنا به‌تنهایی برای تأیید هویت کافی نیست. در صورت دریافت چنین تماس‌هایی، باید تماس قطع شده و [ ]

 پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

پیشنهاد وزارت کار برای بازگشت هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی

علی اصلانی، فعال حوزه کارگری، با استقبال مشروط از پیشنهاد تشکیل هیات‌های سازش برای حل اختلافات کارگری و کارفرمایی، گفت: این هیات‌ها می‌توانند از ارجاع پرونده‌های ساده به اداره کار و تحمیل زمان و هزینه به کارگران جلوگیری کنند، اما تشکیل آنها باید با تعیین سازوکار مشخص و در چارچوب قانون انجام شود.

 ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

ایران به امارات حمله کرد؟ | نخستین واکنش ایران به اتهام امارات

سخنگوی وزارت خارجه هرگونه شلیک موشک از سوی ایران به امارات را تکذیب کرد.