
به گزارش ایرنا، پیروز قربانی شامگاه سهشنبه، پس از تساوی خانگی تیمش در هفته دوم لیگ برتر در اراک، افزود: بازیکنان در مقاطع مختلف به ما اضافه شدند و برای رسیدن به شرایط ایدهآل نیاز به زمان داریم. هرچند بالای ۹۰ درصد زمان بازی را در اختیار داشتیم، اما سرعت لازم را نداشتیم.
سرمربی آلومینیوم به شرایط نامناسب زمین چمن ورزشگاه نیز انتقاد کرد و ادامه داد: زمین سرعت بازی را گرفت و امیدوارم مسئولان برای بازیهای آینده آن را بهبود بخشند، چون هر تیمی که به اراک میآید به دنبال خنثیسازی سبک ماست.
قربانی در واکنش به انتقاد از جابجایی زیاد بازیکنان در پستهای مختلف، این سبک را منطبق با فوتبال مدرن دانست و تصریح کرد: امروزه چیزی به نام پست ثابت وجود ندارد. این نقطه قوت ماست تا حریف متوجه سیستم فاز حملهمان نشود.
وی با تقدیر از تلاش بازیکنان، شروع فصل را برای تیمش مثبت ارزیابی کرد و گفت: امید است با گذشت زمان و بهبود شرایط بدنی، فوتبال بهتری ارائه دهیم.
سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک بیان کرد: در مجموع از عملکرد بازیکنان رضایت دارم اما برای هماهنگی کامل نیاز به صبر و تمرین بیشتری داریم.
تیم فوتبال آلومینیوم اراک عصر امروز سهشنبه در یکی از دیدارهای هفته دوم لیگ برتر در اراک میزبان چادرملو بود که این مسابقه با تساوی بدون گل به پایان رسید.
