قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

استاندار: برق هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی قطع شود

تهران - ایرنا- استاندار تهران با تاکید بر ضرورت حمایت از بخش تولید و مدیریت هدفمند محدودیت‌های انرژی گفت: هیچ واحد تولیدی در سطح استان نباید بدون اطلاع قبلی با قطعی برق مواجه شود و شرکت‌های توزیع موظف‌اند برنامه محدودیت‌ها را به‌صورت دقیق و از پیش اعلام کنند.
 استاندار: برق هیچ واحد تولیدی در تهران نباید بدون اطلاع قبلی قطع شود

به گزارش ایرنا از روابط عمومی استانداری تهران، محمدصادق معتمدیان در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی کشور اظهار کرد: ارزیابی شاخص‌های اقتصادی در وضعیت کنونی باید متناسب با شرایط جنگی انجام شود؛ چراکه در چنین فضایی، حفظ وضعیت موجود تولید، اشتغال و ارتقای تاب‌آوری بنگاه‌های اقتصادی خود اقدامی مهم و ارزشمند به شمار می‌رود.

وی با قدردانی از همراهی بخش خصوصی، صنعتگران و فعالان اقتصادی افزود: با وجود محدودیت‌ها، اقدامات مؤثری برای پشتیبانی از بخش تولید در استان تهران انجام شده و تلاش مجموعه مدیریت استان بر این است که نگرانی‌ها و موانع پیش‌روی فعالان اقتصادی به حداقل برسد.

استاندار تهران با اشاره به پیگیری واگذاری اختیارات بیشتر به استان‌ها در حوزه تأمین کالاهای اساسی گفت: سال گذشته امکانی برای استان‌های مرزی فراهم شده بود تا خارج از برخی محدودیت‌های معمول، از ظرفیت بازرگانان برای تأمین کالاهای اساسی استفاده کنند که پیشنهاد تعمیم این اختیار به سایر استان‌ها نیز مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

معتمدیان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از تجار و بازرگانان کشور در استان تهران فعالیت دارند، اظهار کرد: از حدود ۷۵ هزار بازرگان کشور، حدود ۴۰ تا ۴۵ هزار نفر مربوط به استان تهران هستند و این ظرفیت می‌تواند در تأمین و واردات کالاهای اساسی مورد استفاده قرار گیرد.

وی همچنین به توسعه دیپلماسی اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: در تعاملات با کشور پاکستان، موضوع رفع برخی موانع تجاری و مرزی پیگیری شده و با توجه به ظرفیت روابط دو کشور، می‌توان از این بستر برای توسعه مبادلات و تأمین برخی کالاهای مورد نیاز بهره گرفت.

وی همچنین از صدور حدود ۸ هزار مگاوات مجوز انرژی خورشیدی در استان تهران خبر داد.

استاندار تهران توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر را یکی از سیاست‌های جدی دولت چهاردهم دانست و افزود: این موضوع از ابتدای دولت به یک گفتمان جدی تبدیل شده و بخش خصوصی نیز استقبال قابل توجهی از سرمایه‌گذاری در این حوزه داشته است.

معتمدیان گفت: در استان تهران تاکنون برای حدود ۸ هزار مگاوات انرژی خورشیدی مجوز صادر شده و بخشی از این ظرفیت در مراحل ورود به مدار قرار دارد. …





 آماده‌باش توزیع برق سمنان برای تأمین برق مطمئن و ایمن مراکز برگزاری کنکور سراسری
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آماده‌باش توزیع برق سمنان برای تأمین برق مطمئن و ایمن مراکز برگزاری کنکور سراسری

آرمان امروز : کمیته عالی ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان به ریاست رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل این شرکت و با حضور تمامی اعضا برگزار شد و برنامه‌های عملیاتی لازم برای تأمین برق مطمئن و ایمن مراکز برگزاری کنکور سراسری مورد بررسی قرار گرفت. رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان [ ]

 نزدیک ترین و دیدنی ترین نما از شیوه حمله و بمباران جنگنده سوخو ۳۴ |  فیلم
۵۹ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نزدیک ترین و دیدنی ترین نما از شیوه حمله و بمباران جنگنده سوخو ۳۴ | فیلم

خلبانان جنگنده سوخو-۳۴ نیروی هوایی روسیه، به یک مرکز پشتیبانی، مواضع نیروهای زنده و یک مرکز فرماندهی ارتش اوکراین در منطقه تحت کنترل گروه ارتش شرق حمله کردند.

 جزئیات فروش آریا، پارس نوا و کوییک سایپا امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ بدون قرعه‌کشی (+قیمت و شرایط)
۱۶ دقیقه قبل / سایت پرشین خودرو

جزئیات فروش آریا، پارس نوا و کوییک سایپا امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ بدون قرعه‌کشی (+قیمت و شرایط)

فروش مشارکت در تولید سایپا برای آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S از امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ آغاز شد. جزئیات قیمت، پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و شرایط ثبت‌نام را بخوانید.

 گیلان و فرصت جهش زیرساختی
۳ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

گیلان و فرصت جهش زیرساختی

در آستانه سفر دولت به گیلان، مطالبات مردم از آب و پسماند تا تکمیل راه رشت ـ آستارا، در مسیر تصمیم‌گیری ملی قرار گرفته است

 پوتین وضعیت اقتصادی اوکراین را رو به وخامت خواند
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

پوتین وضعیت اقتصادی اوکراین را رو به وخامت خواند

رئیس‌جمهور روسیه با توصیف شرایط بحرانی بخش‌های کلیدی اقتصاد اوکراین، ظرفیت صادراتی مسکو را برای تأمین نیازهای بازار جهانی کافی دانست و بار دیگر تأکید کرد که پیشنهادهای فعلی برای پایان‌دادن به درگیری‌ها از نظر روسیه پذیرفتنی نیست.

 محسن رضایی: حتما در مسئله اداره شیوه جنگ تغییراتی خواهیم داد/ باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود
۳۳ دقیقه قبل / سایت عصرایران

محسن رضایی: حتما در مسئله اداره شیوه جنگ تغییراتی خواهیم داد/ باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود

محسن رضایی: اگر ترامپ بخواهد کارهایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم/ منافع هر کشوری را که در تحریم‌ آمریکا مشارکت کند، هدف می‌گیریم.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]