قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

استاندار چهارمحال و بختیاری: دستگاه‌ها برنامه‌های تداوم خدمت در شرایط بحران را تقویت کنند

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر انقش پدافند غیرعامل در افزایش تاب‌آوری استان گفت: دستگاه‌های اجرایی باید با بازنگری و تقویت برنامه‌های تداوم خدمت، آمادگی لازم برای ارائه خدمات به مردم در شرایط بحران را حفظ و تقویت کنند.
 استاندار چهارمحال و بختیاری: دستگاه‌ها برنامه‌های تداوم خدمت در شرایط بحران  را تقویت کنند

به گزارش خبرنگار ایرنا، جعفر مردانی روز چهارشنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل استان با تاکید براینکه پدافند غیرعامل یک ضرورت مدیریتی و نه تنها یک تکلیف اداری است، افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی باید اصول پدافند غیرعامل را در برنامه‌های توسعه‌ای، طرح‌های عمرانی و مدیریت زیرساخت‌ها نهادینه و در صورت نیاز بازنگری کنند تا تاب‌آوری استان در برابر تهدیدها و بحران‌ها افزایش یابد.

وی اظهار داشت: امروز مفهوم پدافند غیرعامل تنها به حوزه‌های نظامی محدود نیست و تمامی بخش‌های زندگی مردم از جمله مدیریت شهری، زیرساخت‌های حیاتی، امنیت سایبری، بهداشت و درمان، آب، برق، گاز، حمل‌ونقل، ارتباطات، کشاورزی و خدمات عمومی را دربر می‌گیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری هدف اصلی شورای پدافند غیرعامل را افزایش تاب‌آوری و کاهش آسیب‌پذیری در برابر انواع تهدیدها و بحران‌ها عنوان کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی باید با برنامه‌ریزی، پیش‌بینی و آمادگی لازم، تداوم خدمات‌رسانی به مردم را حتی در شرایط بحرانی تضمین کنند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه‌های آب، کشاورزی، صنعت و گردشگری، اضافه کرد: استان در عین برخورداری از این ظرفیت‌ها با مخاطراتی همچون زلزله، سیلاب، رانش زمین، خشکسالی، تهدیدهای سایبری و آسیب‌پذیری برخی زیرساخت‌ها مواجه است و این موضوع ضرورت برنامه‌ریزی دقیق و آینده‌نگر در حوزه پدافند غیرعامل را دوچندان می‌کند.

مردانی تاکید کرد: مدیران باید باور داشته باشند که پدافند غیرعامل یک برنامه مقطعی یا تنها یک تکلیف اداری نیست، بلکه شیوه‌ای از مدیریت است که باید در تمامی طرح‌های عمرانی، برنامه‌های توسعه‌ای و تصمیمات اجرایی مورد توجه قرار گیرد.

وی از دستگاه‌های اجرایی خواست برنامه‌های سالانه آموزش پدافند غیرعامل را تدوین و اجرا کرده و گزارش اقدامات خود را به دبیرخانه شورای پدافند غیرعامل استان ارائه کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به نقش مدیریت شهری در کاهش آسیب‌های ناشی از بحران‌ها گفت: شهرداران باید اصول پدافند غیرعامل را در طراحی معابر، توسعه شهری، احداث ساختمان‌های عمومی، مراکز خدماتی، انبارهای امدادی، ایستگاه‌های آتش‌نشانی، شبکه‌های آب و فاضلاب و سایر زیرساخت‌های شهری رعایت کنند.

مردانی همچنین با تاکید بر اهمیت امنیت سایبری …





 مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟
۳ دقیقه قبل / سایت فرارو

مرگ تدریجی میراث مرند؛ چرا «پیر خاموش» در چشم مسئولان نابود می‌شود؟

کارشناسان هشدار می‌دهند که وضعیت فعلی، فراتر از یک آسیب ساده، یک بحران فرهنگی است. عدم تعیین حریم دقیق و نبود طرح مرمت اضطراری، این اثر را از یک «ظرفیت گردشگری» به یک «بیماری ساختاری» تبدیل کرده است.

 کاهش چشمگیر بدهی‌های ارزی شهرداری تهران
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کاهش چشمگیر بدهی‌های ارزی شهرداری تهران

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر آنچه در چند سال اخیر اخذ شده، به‌روز در حال پرداخت است و هیچ مسئله‌ای در زمینه پرداخت وجود ندارد.

 جدل بر سر پایان جنگ
۳۱ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

جدل بر سر پایان جنگ

واکنش‌ها به اظهارات پزشکیان و قالیباف درباره نسبت قدرت نظامی و اقتصاد با تاب‌آوری مردم

 تغییرنام برخی معابر تهران+جزئیات
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تغییرنام برخی معابر تهران+جزئیات

در چهارصد و بیست و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نام تعدادی از معابر مناطق ۳، ۴، ۵، ۱۸ و ۲۲ پایتخت به نام شهدا نامگذاری شد.

 فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن
۲۳ دقیقه قبل / سایت صفحه اقتصاد

فاصله قیمت تولید تا سفره مردم کجاست؟ / جهاد کشاورزی تهران: بازار را لحظه‌ای رصد می‌کنیم؛ از مرغ و گوشت تا برنج و روغن

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در پاسخ به پرسش خبرنگار صفحه اقتصاد درباره اقدامات مشخص این سازمان برای کنترل بازار، کاهش فاصله قیمت تولید تا مصرف‌کننده و مقابله با اختلال در عرضه کالاهای اساسی، از رصد شبانه‌روزی بازار تهران، استفاده از ظرفیت استان‌های معین و بهره‌گیری از ذخایر برای جبران کمبودها خبر داد و گفت: تهران بازار کشور است و اجازه نمی‌دهیم کمبود یک کالا به بحران در بازار تبدیل شود.

 العربیه به نقل از منابع آگاه: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود/ این سفر با هدف شکستن بن‌بست کنونی و ازسرگیری مذاکرات انجام می‌شود
۳۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

العربیه به نقل از منابع آگاه: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود/ این سفر با هدف شکستن بن‌بست کنونی و ازسرگیری مذاکرات انجام می‌شود

العربیه به نقل از منابع آگاه گزارش داد: فرمانده ارتش پاکستان در جریان سفر فردای خود به تهران، حامل پیام‌هایی از سوی آمریکا برای ایران خواهد بود.