قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

در کاخ تاریخی کلاردشت چه زمانی به روی مردم گشوده می‌شود؟

کلاردشت - ایرنا- فرماندار کلاردشت زمان جدید و به عبارتی هفته دولت امسال روزهای بازگشایی کاخ تاریخی اوجابیت به روی گردشگران و مردم اعلام کرد؛ چرا که پیش از این قرار بود این اثر تاریخی ۸۶ ساله در نوروز ۱۴۰۵ و سپس در اوایل خردادماه به روی مردم گشوده شود.
 در کاخ تاریخی کلاردشت چه زمانی به روی مردم گشوده می‌شود؟

به گزارش خبرنگار ایرنا، موضوع بازگشایی درب این بنای تاریخی در دی ماه سال گذشته پس از سال ها پیگیری به ویژه از سوی مسوولان سطوح استانی و ملی دولت چهاردهم در دی ماه امسال رسانه ای شد که در پی آن با موجی از شادمانی مردم بومی شهرستان گردشگرپذیر کلاردشت که سال ها آرزوی دیدن داخل این بنای تاریخی را داشتند همراه شد.

این کاخ در حقیقت یکی از قصرهای به جا مانده از دوره پهلوی است که در دامنه بلندی های روستای "اوجابیت " کلاردشت قرار گرفته و فاصله این روستا از حسن کیف تا مرکز کلاردشت حدود ۲ کیلومتر مسافت دارد.

بنا برگزارش های رسمی، این مجموعه از دیرباز زیرنظر نهاد ریاست جمهوری بوده و دیدن این اثر تاریخی برای عموم مردم بومی و گردشگران ورودی به کلاردشت ممنوع است مگر در شرایطی که مسوولان کشوری و یا استانی به بهانه برنامه و یا مناسبت های مرتبط بخواهند از محیط داخلی و بیرونی این کاخ دیدن کنند غیر از آن با حضور نیروهای امنیتی و حفاظتی در بدو ورود این کاخ اجازه ورود به هیچ کس داده نمی شود.

این کاخ در زمان رضا شاه و در سال ۱۳۱۸ ساخته شده و جذابیت های تاریخی و معماری و جغرافیایی مجذوب اهالی و گردشگران غرب مازندران است که با گذشته بیش از هشت دهه از ساخت این اثر تاریخی دارای شکوه خاصی است.

بنا بر شنیده ها و اسناد موجود از داخل کاخ اجابیت چشم انداز بسیار زیبایی به کلاردشت و پیرامون این شهر تاریخی و کوهستانی بخشیده و یکی از وجوه معماری ارزشمند آن به خاطر همین است و معماری و طراحی داخلی و بیرونی این کاخ به سبک اروپایی بوده و در آن تزئینات و گچ کاری های ظریف و زیبایی کار شده، سنگ کاری های و نقوش حک شده روی سنگ ها هم جلوه زیبایی به این اثر تاریخی داده است.

دیواره های این کاخ سفید رنگ و شیروانی آن به سبک عمارت های مناطق شمالی و سبزرنگ است و لوسترهای آلمانی گران قیمت داخل کاخ هم بسیار چشمگیر بوده و میزهای داخل کاخ فرانسوی و دکوراسیون چوبی آن لهستانی است، درختان سرو بلند قامت محوطه بیرونی کاخ چشم هر بیننده ای را می نوازد و منظره ای بدیع و جلوه چشم نوازی به پیرامون این کاخ داده است.

طبق گفته برخی از مورخان و نویسندگان، رضا شاه از این نظر این نقطه را برای ساخت کاخ برگزید که در آن زمان سه لاشه گوشت را در سه نقطه این شهرستان کوهستانی قرار داد و زمانی …



 بابل قطب استراتژیک و پیشران تولید عسل در  مازندران - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بابل قطب استراتژیک و پیشران تولید عسل در مازندران - تسنیم

شهرستان بابل با بهره‌گیری از ظرفیت‌های طبیعی زنبورداران، جایگاه نخست تولید عسل را دارد.

 فلسفه وجودی مناطق آزاد، توسعه صادرات و ارزآوری است - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

فلسفه وجودی مناطق آزاد، توسعه صادرات و ارزآوری است - تسنیم

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: فلسفه وجودی مناطق آزاد، توسعه صادرات و ارزآوری است.

 افتتاح 25 طرح هفته دولت در بابل - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

افتتاح 25 طرح هفته دولت در بابل - تسنیم

بابل با 800 پروژه اعتباری و ارزشی بالغ بر 8.5 هزار میلیارد تومان رتبه اول پروژه‌های مازندران را دارد.

 خللی در روند تأمین و توزیع آرد ایجاد نشود - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

خللی در روند تأمین و توزیع آرد ایجاد نشود - تسنیم

بررسی وضعیت آرد و نان شهرستان‌های مازندران در شورای مدیران اداره کل غله برگزار شد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]