قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۶/۰۹

دیپلماسی پیشدستانه و فعال ایران؛ ضرورت ایجاد بازدارندگی سیاسی در برابر آمریکا

تهران- ایرنا- استاد روابط بین‌الملل دانشگاه با تاکید بر اینکه بعید است جنگ و فشار حداکثری آمریکا ایران را به تمکین در برابر خواسته‌های واشنگتن وادار کند، گفت: در شرایط کنونی که ایران همزمان با جنگ نظامی، اقتصادی، سیاسی و حقوقی مواجه است، دیپلماسی نه‌تنها موضوعیت خود را از دست نداده، بلکه به یک ابزار راهبردی برای بازدارندگی، مدیریت بحران و تبدیل دستاوردهای میدانی به منافع سیاسی و اقتصادی تبدیل شده است.
 دیپلماسی پیشدستانه و فعال ایران؛ ضرورت ایجاد بازدارندگی سیاسی در برابر آمریکا

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا، جنگی که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ۹ اسفند ۱۴۰۴ با همراهی رژیم اسرائیل علیه ایران به راه انداخت، یکی از پیچیده‌ترین موقعیت‌های تاریخی، سیاسی، حقوقی و نظامی را نه فقط برای ایران و آمریکا که منطقه و جهان رقم زد. در پس این پیچیدگی‌ها، متغیرهای بسیاری به وجود آمد و بر مسیر تمام روندها و تحولات اثر گذاشت. کشورهایی را مجبور به بازبینی روابط کرد و مسیرهای صدها ساله در آبراهه‌های بین‌المللی را بی‌اعتبار ساخت.

اکنون در ششمین ماه از آغاز این جنگ، حمله شامگاه یکشنبه ۸ شهریور آمریکا به بخش‌هایی از جزیره لارک و نقض مجدد حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی ایران، بر این پیچیدگی افزود و نشان داد که استراتژی آمریکا در برابر ایران، رسیدن به اهداف، به هر قیمت و با هر ابزاری است. این حملات و پاسخ متقابل ایران در حالی است که رئیس‌جمهور آمریکا در هفته‌های گذشته ابزار دیپلماسی از طریق قدرت خود را از وزیر جنگش به وزیر اقتصاد سپرده بود تا ایران را به جای بمب و موشک با تحریم‌های اقتصادی و بانکی وادار به تسلیم کند. …




 اخبار جدید

 شب بخیر برای آدم‌هایی که خودشان را گم کرده‌اند
۴۹ دقیقه قبل / سایت رکنا

شب بخیر برای آدم‌هایی که خودشان را گم کرده‌اند

یک متن شب بخیر عمیق درباره گم کردن خود، فداکاری برای دیگران، تنهایی و تلاش برای پیدا کردن دوباره خویشتن.

 تصویری از پیام و دستخط آیت الله سید مجتبی خامنه ای خطاب به سردار موسوی + عکس
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصویری از پیام و دستخط آیت الله سید مجتبی خامنه ای خطاب به سردار موسوی + عکس

دستخط رهبر معظم انقلاب، آیت الله سید مجتبی خامنه ای خطاب به سردار سید مجید موسوی فرمانده هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  منتشر شد.

 قائم‌پناه: رئیس‌جمهور برای تبیین اقتدار و مظلومیت ایران برای جهانیان به نیویورک رفت
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

قائم‌پناه: رئیس‌جمهور برای تبیین اقتدار و مظلومیت ایران برای جهانیان به نیویورک رفت

معاون اجرایی رئیس‌جمهور تاکید کرد: رئیس‌جمهور بر پایه اجماع کارشناسان و ارکان حاکمیت، برای تبیین اقتدار و مظلومیت ایران برای جهانیان به نیویورک رفت.

 خبری از جشنواره فیلم کودک و چند داستان دیگر
۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

خبری از جشنواره فیلم کودک و چند داستان دیگر

در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

 دنیل دیویس: سخنرانی ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل «تحقیرآمیز» بود
۳۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

دنیل دیویس: سخنرانی ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل «تحقیرآمیز» بود

دنیل دیویس، سرهنگ بازنشسته ارتش آمریکا، در واکنش به سخنرانی دونالد ترامپ در مجمع عمومی سازمان ملل، این سخنرانی را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد و آن را «تحقیرآمیز» و مغایر با اصول اخلاقی و قانونی آمریکا توصیف کرد.

 مراسم گرامیداشت روز جهانی صلح
۲۷ دقیقه قبل / سایت جماران

مراسم گرامیداشت روز جهانی صلح

به گزارش جماران، مراسم «روز جهانی صلح» با هدف یادآوری ارزش های مطرح شده در نام گذاری این روز، از جمله ضرورت منع خشونت علیه غیر نظامیان وبه ویژه کودکان، با تأکید بر پیوند آن با فرهنک و تمدن ایران از سوی بنیاد ایرانشناسی برگزار شد.

سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - 22 September 2026