قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

صدیقی: ووشوکاران توان کسب نتایج تاریخی را دارند/ سعی‌مان حفظ کرسی‌های آسیایی است

تهران- ایرنا- رئیس فدراسیون ووشو گفت: تیم ملی ووشو با وجود جوانی، می‌تواند در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ نتایج تاریخی کسب کند.
 صدیقی: ووشوکاران توان کسب نتایج تاریخی را دارند/ سعی‌مان حفظ کرسی‌های آسیایی است

امیر صدیقی در گفت‌گو با ایرنا در خصوص حضور احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، در اردوی تیم‌های ملی ووشو مردان و زنان، بیان کرد: روز جمعه آکادمی ملی ووشو میزبان مقامات وزارت ورزش بود. این بازدید از تمرینات تیم ملی ووشو اعزامی به ناگویا صورت گرفت. صحبت‌های وزیر و نقطه نظراتی که از ووشو ارائه کرد، بسیار دلگرم کننده بود.

وی افزود: حتی در جلسات حضوری و جلسه‌ای که نیز شخصا روز سه‌شنبه با وزیر داشتم، مقام عالی وزارت، ووشو را با دقت نظر دنبال می‌کند و اطلاعات دقیقی از این رشته دارد. امیدوارم با دلگرمی که وزیر به مجموعه ووشو داد و اعتمادی که مجموعه وزات ورزش و کمیته ملی المپیک به خانواده ووشو دارند، بچه‌های ما بتوانند در ناگویا عملکرد درخشانی داشته و دل مردم را شاد کنند.

صدیقی در خصوص اینکه دقت نظر وزیر از رشته‌های مختلف چه تاثیری بر عملکرد روسای فدراسیون‌ها، مربیان و ورزشکاران دارد، عنوان کرد: این مساله کار را برای ما راحت‌تر می‌کند، چراکه با وزیری ارتباط داریم که ورزش را به درستی درک می‌کند. کار ما در فدراسیون‌ها، اجرایی و فنی است و این شناخت بالای مقام عالی وزارت، موجب می‌شود تا مشکلات را به راحتی با او در میان بگذاریم.

وی گفت: ما نیز در مجموعه فدراسیون ووشو تلاش می‌کنیم تا انتظارات را برآورده سازیم. در نهایت توقعاتی که جامعه ورزش از ووشو دارد را به فال نیک می‌گیریم.

رئیس فدراسیون ووشو در خصوص شرایط آمادگی ووشوکاران …



 بررسی آخرین وضعیت تیم‌های ملی کانو و کایاک ایران برای حضور در بازی‌های ناگویا
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

بررسی آخرین وضعیت تیم‌های ملی کانو و کایاک ایران برای حضور در بازی‌های ناگویا

برنا - گروه ورزشی: آخرین وضعیت تیم‌های ملی کانو و کایاک ایران برای حضور در بازی‌های آسیایی 2026 ناگویا در نشستی تخصصی به ریاست وزیر ورزش و جوانان بررسی شد.

 این ۳ استقلالی به ژاپن می‌روند
۲۴ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

این ۳ استقلالی به ژاپن می‌روند

سه بازیکن جوان استقلال پس از دیدار این تیم برابر السد قطر، راهی ژاپن می‌شوند تا تیم امید ایران را در بازی‌های آسیایی ناگویا همراهی کنند.

 صحبت‌های کامیار سلطانی در نشست وزرای ورزش کشورهای عضو بریکس
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

صحبت‌های کامیار سلطانی در نشست وزرای ورزش کشورهای عضو بریکس

برنا - گروه ورزشی: مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی وزارت ورزش و جوانان در نشست وزرای ورزش عضو بریکس در هند تأکید کرد، ورزش، زبان مشترک ملت‌ها و عرص...