قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

برآورد تولید ۱۵ هزار تن خربزه و هندوانه در خراسان شمالی

بجنورد- ایرنا- مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: امسال ۵۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت خربزه و هندوانه اختصاص یافته است و بر اساس پیش‌بینی ها بیش از ۱۵ هزار تن از این محصولات تولید و روانه بازار شود.
 برآورد تولید ۱۵ هزار تن خربزه و هندوانه در خراسان شمالی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اسماعیل سیاح روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی خراسان شمالی زیر کشت خربزه رفته است که برآورد می‌شود از این سطح حدود هشت هزار و ۴۰۰ تن محصول برداشت شود.

وی افزود: رقم غالب خربزه کشت‌شده در استان، خربزه مشهدی است و شهرستان اسفراین بیشترین سطح زیر کشت این محصول را به خود اختصاص داده و در تولید خربزه استان پیشتاز است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی ادامه داد: ۲۵۰ هکتار از اراضی استان نیز امسال به کشت هندوانه اختصاص یافته است و پیش‌بینی می‌شود بیش از هفت هزار تن از این محصول تولید شود.

اسفراین پیشتاز تولید محصولات جالیزی

سیاح خاطرنشان کرد: شهرستان اسفراین در تولید هندوانه نیز رتبه نخست استان را دارد و بخش عمده تولیدات این دو محصول برای تامین نیاز بازار مصرف داخل استان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به برنامه‌های مدیریت کشت محصولات جالیزی گفت: برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری مناسب از منابع تولید، تامین نیاز بازار و رعایت بهره‌وری آب در بخش زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی پیگیری می‌شود. …





 اخبار جدید

 تهدیدکنندگان زیرساخت و تمدن ایران صلاحیت داوری ندارند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تهدیدکنندگان زیرساخت و تمدن ایران صلاحیت داوری ندارند

معاون اول رئیس‌جمهور، قطعنامه شورای حکام علیه ایران را نماد استانداردهای دوگانه جهان امروز دانست و تأکید کرد ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است.

 واکنش کم سابقه سپاه به تهدیدهای اسرائیل؛ نتانیاهو را بسیار ریز می‌بینیم | او کوچک‌تر از یک تهدید است
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش کم سابقه سپاه به تهدیدهای اسرائیل؛ نتانیاهو را بسیار ریز می‌بینیم | او کوچک‌تر از یک تهدید است

سخنگوی سپاه پاسداران گفت: نتانیاهو را بسیار ریز می‌بینیم و معتقدیم کوچک‌تر از آن است که بخواهد اقدامی علیه کشور و ملت بزرگ ایران انجام دهد.

 مناطق آزاد تکمیل کننده پازل کریدورها
۴۲ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

مناطق آزاد تکمیل کننده پازل کریدورها

در سال های اخیر تقویت ترانزیت و تجارت ایران معطل کریدورها مانده بود و کشورهای دو ضلع کریدور شمال جنوب اراده فعالسازی نداشتند و حالا مناطق آزاد بانی تکمیل کننده پازل کریدورها شده اند.

 هدف اول نقل و انتقلاتی استقلال در نیم فصل؛ جذب ۲بازیکن اولویت سهراب
۴۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هدف اول نقل و انتقلاتی استقلال در نیم فصل؛ جذب ۲بازیکن اولویت سهراب

استقلال این روزها در خط حمله خود فقط سحرخیزان و محمدرضا آزادی را در اختیار دارد.

 هفته رؤیایی بورس؛ از رشد ۹.۵ درصدی شاخص کل تا ورود ۱۶ هزار میلیارد تومان پول به سهام | فعالیت معاملاتی در سطح بالاست
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هفته رؤیایی بورس؛ از رشد ۹.۵ درصدی شاخص کل تا ورود ۱۶ هزار میلیارد تومان پول به سهام | فعالیت معاملاتی در سطح بالاست

شاخص کل بورس در پایان هفته به ۷ میلیون و ۱۲۲ هزار و ۲۷۰ واحد رسید. با توجه به سطح ۶ میلیون و ۵۰۴ هزار واحدی شاخص در پایان هفته قبل، این نماگر در طول چهار روز معاملاتی حدود ۶۱۸ هزار واحد رشد کرد که معادل تقریبی ۹.۵ درصد است.

 درد ناترازی با این نسخه‌ها درمان نمی‌شود
۱۱ دقیقه قبل / روزنامه عصر اقتصاد

درد ناترازی با این نسخه‌ها درمان نمی‌شود

کارشناسان معتقدند اگر موانع فناورانه و تامین مالی این پروژه برطرف نشود، نمی‌توان نسبت به تامین این میزان از انرژی با منبع خورشید خوش‌بین بود.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026