قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱ ساعت قبل

تغییر کاربری در خدمت توسعه؛ کارگاه بلااستفاده تا قطب درآمدزایی آموزشی در عنبرآباد

عنبرآباد – ایرنا – عملیات ساخت هشت واحد تجاری در دبستان «شهید جبالبارزی» شهرستان عنبرآباد امروز دوشنبه با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان و جمعی از مسئولان محلی آغاز شد؛ پروژه‌ای که با هدف تغییر کاربری فضاهای بلااستفاده آموزشی و حرکت به سوی خودکفایی مالی، گامی عملیاتی در مسیر تحقق درآمدهای پایدار برای نظام تعلیم و تربیت محسوب می‌شود.
 تغییر کاربری در خدمت توسعه؛ کارگاه بلااستفاده تا قطب درآمدزایی آموزشی در عنبرآباد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایرنا،در شرایط کنونی که تأمین اعتبارات پایدار برای نوسازی، تجهیز و نگهداشت مدارس به یکی از اولویت‌های راهبردی در نظام آموزش و پرورش تبدیل شده است، راهبرد مولدسازی دارایی‌ها به عنوان یک الگوی موفق، در کانون توجه مدیران استانی قرار گرفته است.

این رویکرد که بر شناسایی و فعال‌سازی ظرفیت‌های راکد و کم‌بازده در فضاهای آموزشی تأکید دارد، نه تنها وابستگی مدارس به بودجه‌های متمرکز دولتی را کاهش می‌دهد، بلکه با تبدیل ظرفیت‌های نهفته به فرصت‌های اقتصادی، بستر مناسبی برای درآمدزایی مستمر فراهم می‌آورد. شهرستان عنبرآباد در جنوب استان کرمان، به عنوان منطقه‌ای با ظرفیت‌های ویژه اقتصادی، با اجرای پروژه تجاری‌سازی در دبستان شهید جبالبارزی، در خط مقدم این تغییر رویکرد قرار گرفته است؛ اقدامی که انتظار می‌رود با مدیریت بهینه، به الگویی موفق برای سایر مناطق آموزشی در راستای ارتقای کیفیت محیط‌های آموزشی بدل شود. استراتژی ۱۰۰ واحدی آموزش و پرورش کرمان برای خودکفایی مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در آیین کلنگ‌زنی این طرح، با تبیین ضرورت تغییر رویکرد در مدیریت دارایی‌ها، اظهار کرد: هدف‌گذاری اصلی ما دستیابی به خودکفایی مالی و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود است.

محمدرضا فرحبخش، افزود: بررسی‌های کارشناسی نشان می‌دهد ظرفیت درآمدزایی آموزش و پرورش استان کرمان بسیار فراتر از ارقام جاری است و ما ظرفیتی بیش‌از یک هزار میلیارد تومان را برای مولدسازی شناسایی کرده‌ایم؛ این در حالیست که مجموع واریزی‌های حاصل از این ظرفیت‌ها تا به امروز هنوز به ۴۰۰ میلیارد تومان نرسیده که نشان‌دهنده لزوم شتاب‌دهی به پروژه‌های این‌چنینی است.

وی با تأکید بر اینکه تبدیل به احسن کردن املاک و فضاهای آموزشی، راهبرد محوری و عملیاتی مدیریت فعلی است، تاکید کرد: هم‌اکنون برنامه ساخت ۱۰۰ واحد تجاری در سطح استان کرمان با اولویت مناطق دارای موقعیت اقتصادی مناسب در حال اجرا و پیگیری است.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمان تصریح کرد: بهره‌برداری از این پروژه‌ها، گامی بلند در مسیر تأمین منابع پایدار برای تجهیز مدارس و بهبود وضعیت رفاهی دانش‌آموزان و فرهنگیان خواهد بود و ما متعهد هستیم این مسیر را با جدیت ادامه دهیم. …





دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026