قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

ثبت دمای ۵۰ درجه و بالاتر در ۶ نقطه خوزستان

اهواز - ایرنا - مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: دمای هوای ۶ نقطه استان در روز دوشنبه به ۵۰ درجه سانتیگراد و بالاتر رسید.
 ثبت دمای ۵۰ درجه و بالاتر در ۶ نقطه خوزستان



۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

رگبار تابستانی و رعدوبرق در دامنه‌های البرز/ کاهش ۲ درجه‌ای دمای تهران

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد که امروز (۳۱ مرداد) رگبار تابستانی، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در مناطقی از شمال، شمال شرق و دامنه‌های البرز مرکزی ادامه دارد و برای ۱۲ استان هشدار هواشناسی سطح زرد صادر شده است. همزمان روند کاهش نسبی دمای تهران آغاز شده است.

کارشناس سازمان هواشناسی کشور گفت: امروز رگبار باران در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، مازندران، ارتفاعات البرز مرکزی در شمال استان‌های تهران، البرز و سمنان پیش‌بینی شده است. در این مناطق احتمال رعد و برق و وزش باد شدید موقتی نیز وجود دارد. یکشنبه نیز در ارتفاعات البرز مرکزی در برخی ساعات رگبار رخ خواهد داد. همچنین در ۳ روز آینده در ساعات بعدازظهر و شب در برخی نقاط از هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی بارش رگبار باران مورد انتظار است.

امروز شدت فعالیت سامانه بارشی در خراسان شمالی، خراسان رضوی، شمال سمنان، ارتفاعات گلستان، مازندران و تهران، شمال و غرب هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس سبب صدور هشدار هواشناسی سطح زرد شده است. مخاطرات این هشدار شامل احتمال بالا آمدن آب رودخانه‌ها و آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان‌آب، صاعقه، وزش باد شدید موقتی، احتمال شکستن درختان کهنسال و فرسوده، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی و احتمال سقوط سنگ در مناطق کوهستانی و لغزندگی جاده‌هاست.

در ادامه حتما بخوانید فرماندار ری: ۲۰۹ پروژه با اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومان در هفته دولت افتتاح می‌شود

امین حسین نقشینه، کارشناس سازمان هواشناسی کشور وزش باد شدید در نوار شمال شرقی کشور را تا ۵ روز آینده پیش‌بینی کرد و افزود: در نوار شرقی کشور علاوه بر وزش باد شدید، احتمال خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است. دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است.

نقشینه در مورد وضعیت جوی استان تهران گفت: تا روز دوشنبه با توجه به عبور موجی از شمال کشور، در برخی ساعات در نیمه شمالی استان تهران افزایش ابر و در ارتفاعات استان تهران بارش رگبار پیش‌بینی می‌شود که با احتمال رعد و برق همراه است.

روند کاهش نسبی دمای تهران آغاز شده و بیشینه دمای امروز تهران با ۲ درجه کاهش نسبت به روز گذشته به ۳۴ درجه رسیده است. کمینه دما نیز ۲۱ درجه است.

گزارش سازمان هواشناسی کشور همچنین نشان می‌دهد میانگین دمای کشور در یک هفته اخیر نسبت به دوره بلندمدت، ۲.۳ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است. بیشترین افزایش دما مربوط به استان خراسان شمالی با ۴ درجه و استان خراسان رضوی با ۳.۹ درجه بوده است. استان کردستان با ۰.۱ درجه کاهش نسبت به میانگین بلندمدت، کمترین تغییر دما را ثبت کرده است. استان تهران در این مقایسه ۳.۵ درجه افزایش دما نشان داده است.


۵۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

برق کدام مناطق خوزستان امروز ۳۱ مرداد قطع می‌شود؟ / ساعت قطعی برق اهواز، آبادان و دزفول اعلام شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، قطعی برق خوزستان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ از ساعات ابتدایی صبح آغاز می‌شود و طبق برنامه اعلام‌شده، در برخی مناطق اهواز تا ساعت ۲۰ ادامه خواهد داشت. بررسی جدول خاموشی برق خوزستان نشان می‌دهد اهواز با ۶ بازه زمانی مختلف یکی از شهرهایی است که مناطق متعددی از آن در برنامه خاموشی دو ساعته قرار گرفته‌اند.

برنامه خاموشی برق خوزستان امروز فقط محدود به اهواز نیست و شهروندان در آبادان، خرمشهر، دزفول، اندیمشک، شوشتر، بهبهان، ایذه، رامهرمز، ماهشهر، شادگان و هندیجان نیز باید منتظر قطعی‌های برنامه‌ریزی‌شده باشند.

نکته قابل توجه در برنامه امروز این است که خاموشی‌ها از ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود و در اهواز تا ساعت ۸ شب ادامه دارد؛ موضوعی که باعث شده جست‌وجوی عباراتی مانند «قطعی برق اهواز امروز»، «ساعت قطعی برق خوزستان» و «جدول خاموشی برق خوزستان شنبه ۳۱ مرداد» برای بسیاری از مشترکان اهمیت پیدا کند.

خاموشی برق اهواز امروز؛ از کیانپارس تا منبع آب

براساس برنامه اعلام‌شده، خاموشی مناطق اهواز در ۶ بازه دو ساعته تقسیم شده است.

در نخستین بازه، برق کیانپارس از ساعت ۸ تا ۱۰ قطع خواهد شد. پس از آن کیان‌آباد در بازه ۱۰ تا ۱۲ و زیتون کارمندی بین ساعت ۱۲ تا ۱۴ در برنامه خاموشی قرار دارند.

در ساعات بعدازظهر نیز پادادشهر از ساعت ۱۴ تا ۱۶، کوی ملت از ۱۶ تا ۱۸ و منبع آب از ساعت ۱۸ تا ۲۰ با خاموشی برنامه‌ریزی‌شده روبه‌رو خواهند شد.

به این ترتیب، برنامه قطعی برق اهواز امروز شنبه ۳۱ مرداد از صبح تا شب ادامه دارد، هرچند خاموشی اعلام‌شده برای هر منطقه حدود دو ساعت است.

ساعت قطعی برق آبادان، خرمشهر و دزفول

در آبادان سه محدوده در برنامه خاموشی امروز قرار گرفته‌اند. منطقه مرکزی از ساعت ۸ تا ۱۰، احمدآباد از ۱۲ تا ۱۴ و منطقه صنعتی از ۱۶ تا ۱۸ با قطعی برق مواجه می‌شوند.

در خرمشهر نیز منطقه مرکزی بین ساعت ۱۰ تا ۱۲ و منطقه جنوبی از ساعت ۱۴ تا ۱۶ در فهرست خاموشی قرار دارند.

برنامه قطعی برق دزفول امروز نیز شامل سه بازه است؛ منطقه مرکزی از ۸ تا ۱۰، صفی‌آباد از ۱۲ تا ۱۴ و بخش شمالی از ۱۶ تا ۱۸.

اندیمشک، شوشتر و بهبهان چه ساعتی خاموش می‌شوند؟

در اندیمشک، منطقه مرکزی از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و منطقه جنوبی از ساعت ۱۴ تا ۱۶ خاموش خواهد شد.

برای شوشتر نیز خاموشی منطقه مرکزی در بازه ۸ تا ۱۰ و منطقه شرقی در بازه ۱۲ تا ۱۴ پیش‌بینی شده است.

در بهبهان، منطقه مرکزی از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و منطقه صنعتی بین ساعت ۱۶ تا ۱۸ در برنامه قطعی برق قرار گرفته‌اند.

وضعیت قطعی برق ماهشهر، ایذه، رامهرمز، شادگان و هندیجان

براساس جدول خاموشی امروز، منطقه مرکزی ایذه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ با قطعی برق روبه‌رو می‌شود و در رامهرمز، خاموشی منطقه مرکزی برای ساعت ۸ تا ۱۰ در نظر گرفته شده است.

در ماهشهر، منطقه مرکزی از ساعت ۱۲ تا ۱۴ و منطقه صنعتی از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در برنامه خاموشی قرار دارند.

همچنین برق منطقه مرکزی شادگان از ساعت ۱۰ تا ۱۲ و منطقه مرکزی هندیجان از ساعت ۱۴ تا ۱۶ قطع خواهد شد.

جدول قطعی برق خوزستان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ شهر منطقه ساعت خاموشی اهواز کیانپارس ۸ تا ۱۰ اهواز کیان‌آباد ۱۰ تا ۱۲ اهواز زیتون کارمندی ۱۲ تا ۱۴ اهواز پادادشهر ۱۴ تا ۱۶ اهواز کوی ملت ۱۶ تا ۱۸ اهواز منبع آب ۱۸ تا ۲۰ آبادان مرکزی ۸ تا ۱۰ آبادان احمدآباد ۱۲ تا ۱۴ آبادان صنعتی ۱۶ تا ۱۸ خرمشهر مرکزی ۱۰ تا ۱۲ خرمشهر جنوبی ۱۴ تا ۱۶ دزفول مرکزی ۸ تا ۱۰ دزفول صفی‌آباد ۱۲ تا ۱۴ دزفول شمالی ۱۶ تا ۱۸ اندیمشک مرکزی ۱۰ تا ۱۲ اندیمشک جنوبی ۱۴ تا ۱۶ شوشتر مرکزی ۸ تا ۱۰ شوشتر شرقی ۱۲ تا ۱۴ بهبهان مرکزی ۱۰ تا ۱۲ بهبهان صنعتی ۱۶ تا ۱۸ ایذه مرکزی ۱۴ تا ۱۶ رامهرمز مرکزی ۸ تا ۱۰ ماهشهر مرکزی ۱۲ تا ۱۴ ماهشهر صنعتی ۱۶ تا ۱۸ شادگان مرکزی ۱۰ تا ۱۲ هندیجان مرکزی ۱۴ تا ۱۶ چرا قطعی برق خوزستان دوباره مورد توجه قرار گرفته است؟

هم‌زمانی گرمای تابستان با افزایش مصرف وسایل سرمایشی، میزان مصرف برق را بالا برده و مدیریت بار شبکه را به یکی از موضوعات مهم روزهای پایانی مرداد تبدیل کرده است.

بر همین اساس، شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از مشترکان خواسته است در ساعات اوج مصرف، استفاده از تجهیزات پرمصرف را مدیریت کنند تا فشار واردشده بر شبکه کاهش یابد.

شهروندان همچنین باید توجه داشته باشند که برنامه خاموشی برق خوزستان می‌تواند متناسب با شرایط شبکه تغییر کند؛ بنابراین برای اطلاع از ساعت دقیق قطعی برق محل سکونت، پیگیری سامانه‌ها و اطلاعیه‌های رسمی شرکت توزیع برق ضروری است.

جمع‌بندی خاموشی‌های امروز خوزستان

بررسی برنامه امروز نشان می‌دهد خاموشی‌های اعلام‌شده عمدتاً دو ساعته هستند و از ساعت ۸ صبح آغاز می‌شوند. در میان مناطق اعلام‌شده، اهواز گسترده‌ترین بازه زمانی را دارد و خاموشی‌های مناطق مختلف این شهر تا ساعت ۲۰ ادامه پیدا می‌کند.

بنابراین اگر به دنبال ساعت قطعی برق خوزستان امروز، خاموشی برق اهواز امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ یا جدول قطعی برق آبادان، دزفول، خرمشهر و دیگر شهرهای خوزستان هستید، لازم است محدوده محل سکونت خود را در جدول برنامه خاموشی بررسی کنید.


۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تبادل فعالیت حزبی و سیاسی، نشاط اجتماعی تولید می‌کند - تسنیم

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اهواز، اردشیر شریف‌زاده، نائب‌رئیس خانه احزاب استان خوزستان در دیدار با مدیرکل سیاسی و معاونت سیاسی اجتماعی استانداری قم که در راستای هم‌اندیشی و انتقال تجارب میان استان‌ها در حوزه فعالیت‌های حزبی و تشکلی برگزار شد،گزارشی از روند راه‌اندازی و فعالیت‌های خانه احزاب استان خوزستان، به تشریح اقدامات انجام‌شده در این استان پرداخت.

وی با تأکید بر نقش مؤثر خانه احزاب در ایجاد فضای گفت‌وگو و تعامل میان گروه‌های سیاسی و مدنی، گفت: راه‌اندازی مجدد این نهاد را گامی مؤثر در جهت رقابت سالم سیاسی، تعمیق بینش سیاسی و ارتقای فرهنگ حزبی دانست.

در ادامه این گفت‌وگو، طرفین پیرامون ظرفیت‌های موجود در تشکل‌ها و احزاب فعال استان قم به تبادل نظر پرداختند و بر ضرورت بهره‌گیری از تجارب موفق استان‌ها در حوزه توسعه مشارکت سیاسی و تقویت فعالیت‌های قانونمند حزبی تأکید کردند.

مدیرکل سیاسی و معاونت سیاسی اجتماعی استانداری قم نیز با اشاره به اهمیت همکاری‌های بین‌استانی در حوزه احزاب، بر آمادگی استان قم برای گسترش تعاملات و هم‌اندیشی با خانه احزاب خوزستان تأکید کرد.

این گفت‌وگو که با استقبال و گفت‌وگوی سازنده همراه بود، زمینه‌ساز تبادل تجربیات ارزشمند در حوزه تشکل‌های سیاسی و مدنی میان دو استان شد و بر عزم طرفین برای تقویت و توسعه نظام حزبی در چارچوب سیاست‌های کلی نظام تأکید داشت.

انتهای پیام/  




 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.

 واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت

صادق خرازی گفت: درباره آقای آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد...

 واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!

وظیفه حاکمیت اسلامی تنها منحصر به تامین «آب و نان» نیست؛ رفاه مادی را حکومت‌های سکولار نیز ادعا می‌کنند. فلسفه وجودی و تمایز اصلی حکومت اسلامی در این است که...

 اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را
۴۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را

محمود صادقی گفت: کشوری که دانشگاه‌های آن منزوی شوند، ارتباط علمی بین‌المللی خود را از دست بدهند و پژوهشگرانش از همکاری با مراکز علمی جهان پرهیز کنند، در بلندمدت نه لزوما امن‌تر، بلکه از نظر علمی و فناورانه آسیب‌پذیرتر خواهد شد. بنابراین هدف قانون باید این باشد که راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را؛ میان گرنت پژوهشی و تامین مالی عملیات نفوذ تفاوت باشد.

 سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای
۵ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از افزایش تعداد مراکز درمان ناباروری در کشور به بیش از ۱۰۰ مرکز خبر داد.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۵۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.