ایرنا - زنجان - مدیر حج و زیارت استان زنجان با بیان اینکه تاکنون ۳۵ هزار و ۸۰۹ هزار زنجانی در سامانه سماح ثبت نام کردهاند، گفت: از هم استانیها درخواست میشود این اقدام را به روزهای پایانی مراسم اربعین حسینی موکول نکنند.

رحیم شکری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون ۳۰ هزار و ۲۳۵ زائر زنجانی از مرز مهران، پنج هزار و ۱۹۱ نفر از مرز خسروی و مابقی نیز از سایر مرزها تردد کرده اند.
وی گفت: اعمال محدودیت زمانی از علاقهمندان درخواست می شود تا ۱۳ شهریور سال جاری برای ثبت نام در این سامانه اقدام کنند تا امکان خدمت رسانی بهینه وجود داشته باشد.
شکری افزود: زائران برای بهره مندی از خدمات بیمه ای، درمانی، امکانات پزشکی، امداد و دریافت ارز عراق تا سقف ۲۰۰ هزار دینار باید در این سامانه ثبت نام کنند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر دفاتر پلیس + ۱۰ و نرم افزار پلیس من آماده پیگیری درخواست های متقاضیان در سریعترین زمان ممکن است.
شکری افزود: به این منظور هر دو گذرنامه بین المللی …




