قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

بیش از ۷۴ هزار زائر اصفهانی با ناوگان حمل‌ونقل عمومی به استان بازگشتند

اصفهان - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: از آغاز اجرای طرح اربعین تاکنون، با بسیج حداکثری ناوگان حمل‌ونقل مسافری، بیش از ۱۰۷ هزار زائر اصفهانی به مرزهای کشور اعزام و بیش از ۷۴ هزار نفر نیز پس از شرکت در آیین پیاده‌روی اربعین حسینی(ع) به استان بازگشته‌اند.
 بیش از ۷۴ هزار زائر اصفهانی با ناوگان حمل‌ونقل عمومی به استان بازگشتند

فرزاد دادخواه روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: چهار هزار و ۱۱۲ صورت وضعیت از آغاز طرح اربعین در ۲۷ تیرماه تا پایان روز گذشته، برای ناوگان اتوبوسی استان صادر شد و در نتیجه آن، ۱۰۷ هزار و ۲۹۳ زائر اصفهانی به مرزهای کشور اعزام شدند.

وی ادامه داد: از مجموع زائران اعزام شده، ۱۰۰ هزار و ۵۶۹ نفر با سه هزار و ۷۳۴ صورت وضعیت به مرز مهران، ۶ هزار و ۱۴۳ نفر با ۳۵۰ صورت وضعیت به مرز شلمچه، ۴۶۲ نفر با ۲۳ سرویس به مرز خسروی و ۱۱۹ نفر نیز با پنج صورت وضعیت به مرز چذابه اعزام شدند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان با اشاره به سهم استان در جابه‌جایی زائران اربعین در کشور، افزود: در این مدت، ۶۶۹ هزار و ۶۶۹ زائر با صدور ۳۰ هزار و ۱۶۴ صورت وضعیت توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی به مرزهای اربعین اعزام شدند که استان اصفهان ۱۴ درصد از صورت وضعیت‌های صادرشده و ۱۶ درصد از کل زائران اعزامی کشور را به خود اختصاص داده است.

دادخواه درباره روند بازگشت زائران نیز بیان کرد: از ابتدای اجرای طرح تاکنون، ۷۴ هزار و ۶۴۳ زائر با صدور ۲ هزار و ۲۵۱ صورت وضعیت توسط ناوگان اتوبوسی از مرزهای هدف به استان اصفهان بازگشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: مرز مهران با بازگشت ۷۲ هزار و ۲۸۶ زائر، شلمچه با یک هزار و ۴۱۹ نفر، خسروی با ۸۶۹ نفر و چذابه با ۶۹ نفر، بیشترین سهم را در جابه‌جایی زائران اصفهانی در مسیر بازگشت داشته‌اند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اصفهان گفت: در سطح کشور نیز ۴۷۱ هزار و ۷۶۴ زائر با صدور ۱۵ هزار و ۹۱۹ صورت وضعیت از مرزهای اربعین به شهرهای خود بازگشته‌اند که سهم استان اصفهان همچنان ۱۴ درصد از صورت وضعیت‌ها و ۱۶ درصد از زائران بازگشتی به کشور بوده است.

دادخواه با اشاره به آمار روز اربعین حسینی(ع) گفت: ۲۴۹ زائر با ۸۰ صورت وضعیت در روز سیزدهم مردادماه، به مرز مهران اعزام شدند و همزمان ۹ هزار و ۵۵ زائر اصفهانی با ۲۷۳ سرویس اتوبوسی از این مرز به استان بازگشتند.

به گزارش ایرنا، مراسم «پیاده‌روی اربعین» بزرگترین گردهمایی مذهبی جهان است که به صورت پیاده در مسیرهای منتهی به کربلا به منظور زیارت و جمع شدن در چهلمین روز شهادت امام حسین(ع) در کربلا صورت می‌گیرد.

در این آیین عاشقان امام حسین (ع) از سراسر جهان شرکت می‌کنند.



۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

بوشهر در سوگ اربعین رهبر شهید؛ فریاد «انتقام» در کرانه خلیج‌فارس - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر همزمان با ایام شهادت حضرت امام حسن عسکری شامگاه پنجشنبه، میدان امام خمینی (ره) بوشهر شاهد برگزاری آیین باشکوه و حماسی چهلمین روز خاکسپاری رهبر مجاهد و شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (ره) بود.

این مراسم که با شعار محوری «با تو در عهدیم تا صبح ظهور» برگزار شد، با حضور گسترده و پرشور اقشار مختلف مردم ولایت‌مدار بوشهر، خانواده‌های معظم شهدا، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، استاندار و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری همراه بود.

شرکت‌کنندگان در این آیین، با سر دادن شعارهای «انتقام، انتقام» و «یا لثارات الحسین (ع)»، ضمن اعلام انزجار از آمریکای جنایتکار و رژیم صهیونیستی پلید، بر تداوم راه و مکتب قائد شهید امت امام خامنه‌ای (ره) تأکید کردند. طنین‌انداز شدن این فریادها در قلب بوشهر، نشان‌دهنده اراده خلل‌ناپذیر ملت ایران برای پیمودن مسیر عزت و استقلال است.

حضور حماسی مردم در این مراسم، بار دیگر گواهی داد که علیرغم توطئه‌های دشمنان، آرمان‌های بلند رهبر شهید در قلب ملت ایران زنده و ماندگار است. سخنرانان این مراسم ضمن تبیین ابعاد شخصیت علمی، عرفانی و سیاسی رهبر شهید، بر لزوم حفظ وحدت و هوشیاری در برابر دسیسه‌های جریان‌های معاند تأکید کردند.

این مراسم که با سوگواری در عزای امام حسن عسکری (ع) نیز گره خورده بود، با تجدید بیعت حضار با آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و شهدای انقلاب به پایان رسید؛ عهدی که شرکت‌کنندگان تأکید کردند تا طلوع خورشید ولایت عظمی (عج) بر آن پایبند خواهند ماند.

نتهای پیام/  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

بزرگداشت چهلم آقای شهید ایران در گلستان شهدای اصفهان فیلم - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، چهل روز از وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب گذشت؛ وداعی حماسی و باشکوه که در تاریخ این مرز و بوم ماندگار شد. لحظات پرشور بدرقه در تهران، قم، نجف، کربلا و مشهد مقدس همچنان در اذهان نقش بسته است و امروز در چهلمین روز تدفین آقای شهید ایران، مردم روزه‌دار اصفهان بار دیگر سنگ تمام گذاشتند و با حضور در آیین بزرگداشت اربعین رهبر مجاهد شهید در گلستان شهدای اصفهان، یاد و خاطره رهبر عزیز شهید را گرامی داشتند.

در این مراسم باشکوه، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران، به عنوان سخنران میهمان حضور یافت. ایشان با نگاهی به ابعاد نادر شخصیتی آن شهید بزرگوار، از زندگی‌ای گفت که دنیا با همه جاذبه‌هایش نتوانست یک لحظه آن را از مسیر حق منحرف کند.

در گلستان شهدای اصفهان، دلها یکی شد. مردمی که با حضور پرشور خود نشان دادند شهادت رهبر، اتحادشان را سست نمی‌کند، بلکه محکم‌تر از همیشه در مسیر روشنی که او ترسیم کرد، گام برمی‌دارند.

 

.

 

انتهای پیام/174  


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

پرونده‌های کلاهبرداری سایبری در اصفهان افزایش یافته است

سرهنگ نعمت‌الله طاهرپور روز جمعه اظهار داشت: ۴۰ درصد جرایم سایبری مربوط به کلاهبرداری اینترنتی در حیطه خرید و فروش از فروشگاه‌های مجازی است.

وی افزود: ۳۰ درصد هک گوشی کاربران با باز کردن لینک‌های ناشناس است که باعث هک گوشی تلفن همراه و برداشت غیر مجاز بانکی از حساب کاربران یا سوءاستفاده از اطلاعات و عکس‌های خصوصی آن‌ها می‌شود.

رییس پلیس فتا اصفهان یادآور شد: در بیشتر این پرونده‌ها، شیادان، مجرمان و سارقان سایبری، با برخی ترفندها از جمله عکس یادگاری، ابلاغیه قضایی و حتی کاریابی اقدام به ارسال پیامک یا پیامی در شبکه‌های اجتماعی داخلی و یا خارجی می‌کنند.

وی اظهار داشت: کلاهبرداران اینترنتی با ارسال این پیام‌ها که همراه با لینک‌های آلوده و یا تصاویر حاوی بدافزار است، شهروندان را نسبت به فعال کردن این لینک و یا تصاویر ترغیب می کنند.

رییس پلیس فتا اصفهان گفت: گوشی و یا ابزار الکترونیکی برخی کاربران، پیرو فعال کردن این لینک‌ها و تصاویر، هک و درپی آن دسترسی به حساب‌های بانکی و سایر اطلاعات خصوصی برای مجرمان سایبری میسر می‌شود.

وی تصریح کرد: درپی این اقدامات، مجرمان مبادرت به برداشت‌های غیر مجاز و انتقال عکس‌ها و تصاویر خصوصی کاربران می‌کنند.

سرهنگ طاهرپور، از شهروندان به ویژه کاربران فضای مجازی خواست تا به هیچ وجه هیچ لینک ناشناس یا با سرشماره‌های مجهول را فعال و پیام‌ها را باز نکنند.

وی تاکید کرد: شهروندان هوشیار باشند که اگر پیامی از یک نهاد اداری و اجرایی از جمله قوه قضاییه ارسال شود حتما با سرشماره به نام و اصلی است و پیام‌های ارسالی با سایر شماره‌ها صرف کلاهبرداری است.

رییس پلیس فتا اصفهان افزود: در برخی موارد نیز کلاهبرداران سایبری با هک اطلاعات کاربران به شماره‌های مخاطبان او دسترسی یافته و برای آن‌ها پیام‌هایی ارسال می‌کنند که در این گونه موارد هم کاربران باید قبل از فعال کردن لینک حتما با صاحب آن شماره تماس بگیرند تا از اصالت پیام مطمئن شوند و ابزار الکترونیکی ارتباطی آن‌ها هک نشود.

وی با تاکید بر شعار «اول فکر کن بعد کلیک کن» گفت: با عمل کردن و مدنظر قرار دادن این شعار می‌توان از بسیاری موارد کلاهبرداری اینترنتی پیشگیری کرد.

سرهنگ طاهرپور بیان کرد: همچنین تاکید می‌شود وقتی کاربران قصد خرید اینترنتی دارند تا زمانی که کالا را دریافت نکرده‌اند هیچ وجهی شامل بیعانه، نصف وجه و اصل وجه را پرداخت نکنند.

وی گفت: کاربران فضای مجازی در معاملات اینترنتی، باید حتما از سایت‌های دارای نماد اعتماد الکترونیک خرید کنند و در این راستا خرید و فروش از طریق بسترهای خارجی شامل اینستاگرام، تلگرام و دیگر کانال‌های خارجی توصیه نمی‌شود.

رییس پلیس فتا اصفهان یادآور شد: وقتی ضریب امنیت در جامعه بالا می‌رود که شهروندان در برقراری امنیت با پلیس همکاری می‌کنند.

 




 سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

سوریه، گرفتار میان خشم ترکیه و اسرائیل/ آینده این سه کشور چیست؟

تماس رئیس موساد با وزیر خارجه دولت موقت سوریه درباره حضور نظامی ترکیه و حمله چند روز بعد اسرائیل به ابوالظهور، نشانه‌های تشدید رقابت آنکارا و تل‌آویو در سوریه را آشکار کرده است؛ رقابتی که هنوز به جنگ نرسیده، اما یک اشتباه محاسباتی یا کشته شدن نخستین نظامی ترک می‌تواند معادله را به‌کلی تغییر دهد.

 دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!
۲ ساعت قبل / سایت برترینها

دوقلوهای افسانه‌ای پس از کلک مارک زاکربرگ، دنیا را فتح کردند!

کمرون و تایلر وینکلووس، همان دوقلوهایی که نامشان با یکی از جنجالی‌ترین پرونده‌های تاریخ شبکه‌های اجتماعی گره خورده، بعد از دریافت میلیون‌ها دلار از زاکربرگ، سراغ دارایی‌ای رفتند که در آن روزها کمتر کسی جدی‌اش می‌گرفت: بیت‌کوین.

 آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج / ۳ همت برای تخریب و بازسازی نیاز است

معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز مراحل کارشناسی برای بازسازی پل B۱ کرج خبر داد و گفت: تصمیمات اتخاذ شده در این پروژه فقط بر پایه مطالعات فنی و ضرورت‌های عملیاتی خواهد بود.

 انتخابات شوراها در بلاتکلیفی
۱ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

انتخابات شوراها در بلاتکلیفی

زینی‌وند: شعام اعلام کند، انتخابات را برگزار می‌کنیم

 تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول
۴۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 متقاضیان وام مسکن بخوانند/ با وام 2 میلیاردی مسکن چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟
۲۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

متقاضیان وام مسکن بخوانند/ با وام 2 میلیاردی مسکن چند متر خانه در تهران می‌توان خرید؟

اقتصادایرانی: سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.