قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

۵۶۱۰ زائر از خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در چذابه بهره‌مند شدند

اهواز - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز از ارائه خدمات درمانی به پنج هزار و ۶۱۰ زائر حسینی مراجعه کننده به درمانگاه‌ها و اورژانس‌های بیمارستانی و پیش بیمارستانی در مرز چذابه از ۲۹ تیر تا ۱۲ مردادماه خبر داد.
 ۵۶۱۰ زائر از خدمات درمانی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در چذابه بهره‌مند شدند



روایت ویدیویی از مراسم چهلم تدفین رهبر شهید در شهرکرد

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مردم شهرکرد موج ۱۷۳حماسه حضور خود را با شعار کشوری «هم عهدیم تا صبح ظهور» از سه‌راه سینما آغاز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مسیر راهپیمایی تا امامزاده دوخاتون ادامه پیدا کرد و مراسم چهلم تدوین و تشییع رهبر شهید را در این مکان مقدس آغاز کردند.

در ادامه حتما بخوانید از چهارمحال تا تهران؛ آخرین شب چشم‌انتظاری برای وداع با رهبر جان‌فدا

هنگام پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران ارادت خود را اینگونه ابراز کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

در ادامه این مراسم ندای «حیدر حیدر » مردم غیور شهرکرد به آسمان رسید تا به رهبر شهیدشان نشان دهند چقدر عاشقانه ادامه دهنده راه ایشان هستند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

اما شعار انتقام هیچ گاه از زبان این مردم نمی‌افتد و در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید با پرچم‌های سرخ خونخواهی شعار انتقام سردادند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

دختران این سرزمین شیرزنان آینده ایران هستند که از کودکی درس زندگی را مشق می‌کنند و اینگونه دم از اقتدار، صداقت و صلابت رهبر شهید انقلاب می‌زنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

 

شهادت امام حسن عسکری علیه السلام سبب شد تا این جلسه به عطر اهل بیت تبرک شود و دل‌های مردم شهرکرد بی‌واسطه به سامرا و کربلا پر بزنند و اینگونه عرض ارادت کنند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

مگر می‌شود شیعه باشی و شب جمعه یادی از یوسف زهرا آن امام غایب منتظر نکنی، مردم شهرکرد خوب رسم عاشقی را آموخته‌اند و شب جمعه اینگونه برای فرج مولایشان دعا کردند؛ کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن فاطمی، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری سخنران این برنامه در خصوص قدرت، عظمت و حماسه آفرینی ملت ایران سخن گفت.

امام جمعه شهرکرد در مراسم اربعین تدفین رهبر شهید بیان کرد: حق چیزی است که اگر یک انسان مقتدر به آن بی‌اعتنایی کند خداوند متعال او را ضعیف و خوار می‌کند.

 

وی ادامه داد: ملت ایران حق محض را به برکت انقلاب اسلامی در دستان خود گرفت و از آن حفاظت کرد که به دنبال این حفاظت و وفاداری خداوند به او عزت و احترام داد. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی

فاطمی اظهار کرد: ملت ایران روزگاری از کوچکترین و حقیرترین وابستگان آمریکا بود و آمریکا به ایران به عنوان خیلی خلوت خود نگاه می‌کرد اما به واسطه نگهداری حق به یک ابرقدرت تبدیل شد.

 

استقامت ایران را به ضرب‌المثل مقاومت معروف کرد 

 

وی بیان کرد: شهامت، پایمردی، مقاومت و استقامت ملت ایران در برابر ابرقدرت تاریخ چنان اسم و رسمی برای آنها ایجاد کرد که به عنوان ضرب‌المثل و الگوی شجاعت و مقاومت شناخته شدند.

 

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه خداوند به ملت ایران اقتدار، عذت و شوکت داد، گفت: ملت ایران از اول تا آخرشان قدرتمند هستند، نفر اولشان رهبرشان بود که به اوج نفوذ کلام و قدرت در سطح کلان رسید و با کلام خودش دل مستضعفان را شاد می‌کرد. 

 

وی افزود: دنیایی از ادب و معرفت در وصیتنامه رهبر انقلاب نهفته بود، ایشان دستور دادند تا در گوشه‌ای از تربت امام رضا علیه السلام دفن شوند تا دین خود را ادا کند.

 

امام جمعه شهرکرد ادامه داد: در این شهر دینی هر هفته به امامزادگان دوخاتون برای تجدید پیمان می‌آییم چراکه ملت ایران و مسئولان راه را شناخته‌اند و راهی جز این راه نیست.

 

فاطمی با بیان اینکه مردم ایران دست در دست علما حرکت کردند و همه باید این را بدانند، گفت: ما سیاستمداران و مردانی را که به میهنمان خدمت کردند را تکریم می‌کنیم که در قرن معاصر سیاستمداری بهتر از دکتر مصدق نداشتیم که زمانی که رزم‌آرا نخست‌وزیری که مانع ملی شدن نفت بود، کشته شد گفت مانع برداشته شد لایحه ملی شدن صنعت نفت در روز آخر سال تصویب شد.

 

مسئولان می‌دانند اگر وفادار نباشد حمایت مردم را نخواهند داشت

 

وی افزود: خادمان ملت وفادارند و می‌دانند اگه خدشه‌ای به اصل موضوع وارد شود مردم از آن‌ها دفاع نمی‌کنند و داستان کودتا و دستگیری دکتر مصدق مجدد تکرار خواهد شد. 

 

فاطمی در پایان گفت: وحدت و حمایت همگانی توصیه همیشگی رهبر شهید بود که باید مورد توجه مردم و مسئولان باشد. 


مراسم اربعین رهبر شهید در یاسوج برگزار شد تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، آیین بزرگداشت اربعین امام مجاهد شهید، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای  با حضور اقشار مختلف مردم، خانواده‌های معظم شهدا، علما، روحانیون، مسئولان، رزمندگان، جوانان و ارادتمندان مکتب مقاومت، در گلزار مطهر شهدای یاسوج برگزار شد.

این مراسم با شعار محوری با تو در عهدیم تا صبح ظهور، جلوه‌ای از تجدید میثاق مردم مؤمن و انقلابی استان کهگیلویه و بویراحمد با آرمان‌های امام شهید، شهدا و مسیر پرافتخار مقاومت بود.

گلزار مطهر شهدای یاسوج در این آیین، میزبان مردمی بود که با حضور در جوار تربت پاک شهیدان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب، بر تداوم راه ولایت، ایستادگی در برابر دشمنان و صیانت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی تأکید کردند

مردم ولایت‌مدار یاسوج و دیگر مناطق استان با حضور در این مراسم، بار دیگر نشان دادند که پیوند آنان با ولایت و فرهنگ شهادت، پیوندی عمیق، تاریخی و ناگسستنی است؛ پیوندی که در شعار محوری این مراسم نیز به روشنی تبلور یافته است. 

انتهای پیام/  


برگزاری مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی + فیلم

خبرنگار SNNTV از حرم مطهر رضوی گزارش داد: مراسم چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب، امام شهید خامنه‌ای، در حرم مطهر رضوی در حال برگزاری است.

این مراسم با حضور خانواده معظم شهید امام خامنه‌ای، زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


آتش‌زدن پایه برق، کنکور اهواز را نیم‌ساعتی با اختلال مواجه کرد

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، محمدعلی مقدسیان‌پور، معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق اهواز، از قطع موقت برق یکی از حوزه‌های کنکور سراسری در منطقه ۲۲ بهمن اهواز خبر داد.

وی اظهار کرد: ساعت ۸:۰۷ صبح امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه، همزمان با برگزاری آزمون سراسری، فرد یا افراد ناشناس اقدام به آتش‌زدن پایه چوبی شبکه فشار متوسط تغذیه‌کننده دانشکده فنی و مهارت واحد پسران کردند که در پی آن پایه سقوط کرد و برق حوزه امتحانی برای حدود نیم ساعت قطع شد.

مقدسیان‌پور افزود: پیش از برگزاری کنکور، شرکت توزیع نیروی برق اهواز با هدف افزایش پایداری شبکه، اقداماتی از جمله بررسی خطوط حوزه‌های امتحانی، تعمیرات پیشگیرانه، رفع اتصالات سست، استقرار هشت گروه آماده‌باش و حضور نیروهای عملیاتی در محل حوزه‌ها را انجام داده بود.

معاون بهره‌برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: پس از اعلام حادثه، گروه‌های عملیاتی در محل حاضر شدند و با جداسازی پایه آسیب‌دیده، در ساعت ۸:۴۱ برق این حوزه امتحانی مجدداً برقرار شد.

وی با اشاره به لزوم پیش‌بینی برق اضطراری برای مراکز حساس خاطرنشان کرد: طبق دستورالعمل‌ها، تمامی مراکز مهم و حساس باید به دیزل ژنراتور برق اضطراری مجهز باشند.




 اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

اسرائیل از دولت آمریکا برای اجرای ترورهای هدفمند در غزه، چراغ سبز گرفت

کانال «کان» گزارش داد: یک مقام امنیتی می‌گوید اسرائیل معتقد نیست حماس خلع سلاح خواهد شد.

 نجات زن جوان از آدم‌ربایی

نجات زن جوان از آدم‌ربایی

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران بزرگ از دستگیری یکی از اوباش سابقه‌دار خبر داد که با انتشار تصاویر مسلحانه در فضای مجازی، قصد قدرت‌نمایی و ایجاد رعب و وحشت داشت.

 امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

امارات؛ حلقه کلیدی فشار تازه آمریکا بر ایران

در حالی که دولت دونالد ترامپ از آغاز مرحله‌ای کم‌سابقه از فشار اقتصادی علیه ایران سخن می‌گوید، امارات متحده عربی به یکی از مهم‌ترین بازیگران این راهبرد تبدیل شده است. محدود کردن مبادلات مالی و تجاری با تهران، تشدید کنترل بر شبکه‌های مستقر در دبی و برخورد با مسیرهای دور زدن تحریم‌ها می‌تواند یکی از مهم‌ترین شریان‌های اقتصادی ایران را تحت فشار قرار دهد؛ هرچند ابوظبی همچنان می‌کوشد این فشار را به‌صورت تدریجی اعمال کرده و کانال‌های سیاسی با تهران را کاملاً نبندد.

 رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

رونمایی از نقش نیکلاس کیج در فیلم آخرالزمانی هسته‌ای

نیکلاس کیج در فیلم اکشن‌تریلر «پریش» در نقش یکی از آخرین بازماندگان یک آخرالزمان هسته‌ای ظاهر می‌شود؛ مردی که پس از سه دهه زندگی در انزوا، با ورود زنی به همراه نوزادش به پناهگاه او، ناخواسته درگیر نبردی مرگبار با گروهی از آدم‌خوارهای خشن می‌شود.

 نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

یک کافه در آمریکا جلوی در ورودی‌اش تابلوی «ورود سگ و مسلمان‌ها ممنوع» گذاشته بود، مایک تایسون (یکی از بهترین بوکسورهای تاریخ) که در سال‌های اخیر مسلمان شده،...

 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.