قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱ ساعت قبل

امام جمعه نقده: دشمن با دوگانه‌سازی معیشت و مقاومت به دنبال تغییر محاسبات مردم است

نقده- ایرنا- امام جمعه نقده با اشاره به شکست توهم دشمن مبنی بر سرنگونی نظام در کوتاه‌مدت، گفت: دشمن با تغییر تاکتیک، به دنبال ایجاد دوگانه‌سازی کاذب میان «معیشت» و «مقاومت» در ذهن مردم است.
 امام جمعه نقده: دشمن با دوگانه‌سازی معیشت و مقاومت به دنبال تغییر محاسبات مردم است

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی ستارزاده در نخستین نماز عبادی و سیاسی جمعه شهرستان نقده ضمن سفارش خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، آن را کلید اصلی آرامش در زندگی فردی و اجتماعی دانست.

وی گفت: متاسفانه جامعه جهانی با وجود پیشرفت‌های خیره‌کننده در عرصه دانش و فناوری نظیر هوش مصنوعی، از معنویت فاصله گرفته است؛ نمونه بارز آن، کاهش احترام به والدین و بی‌تفاوتی نسبت به جنایت‌های استکبار در نقاط مختلف جهان همچون شهادت کودکان مظلوم در میناب است.

امام جمعه نقده در ادامه با تسلیت شهادت امام حسن عسکری (ع)، به تشریح شرایط خفقان‌آلود دوران حیات ایشان پرداخت و افزود: ظالمان زمان به خوبی می‌دانستند که از نسل این امام همام، منجی موعود (عج) ظهور خواهد کرد که جهان را از قسط و عدل پر می‌سازد؛ از این رو، با نظارت‌های شدید و محدودسازی ارتباطات، در صدد انزوای ایشان برآمدند، ولی آن حضرت از طریق نامه‌نگاری و کانال‌های مخفی، ارتباط خود را با شیعیان حفظ کردند و امروز نیز وظیفه ما، آمادگی برای ظهور و تبعیت از ولی‌عصر (عج) است.

وی با تأکید بر نقش بی‌بدیل مساجد در انقلاب اسلامی، افزود: دشمن در اغتشاشات اخیر به دنبال ضربه‌زدن به مساجد بود زیرا می‌دانست که انقلاب از مسجد آغاز شده و تجربه جنگ تحمیلی و نبرد اخیر نیز ثابت کرد که اهل مسجد، همواره پاسدار و حافظ انقلاب بوده‌اند.

حجت‌الاسلام ستارزاده در مهم‌ترین بخش سخنان خود به تحلیل مسائل روز کشور پرداخت و با اشاره به توهم دشمن مبنی بر سرنگونی نظام در کوتاه‌مدت، تصریح کرد: دشمن پس از ترور شهید سلیمانی و شکست در رویارویی مستقیم، اکنون با تغییر تاکتیک، به دنبال ایجاد دوگانه‌سازی کاذب میان «معیشت» و «مقاومت» در ذهن مردم است.

وی ادامه داد: دشمنان می‌خواهند مردم را به این خیال بیندازند که برای رسیدن به رفاه و توسعه، باید از آرمان‌های انقلاب دست بکشند، در حالی که تجربه کشورهایی مانند عراق نشان می‌دهد که استکبار حتی اجازه استفاده از درآمدهای نفتی را نیز به آن‌ها نمی‌دهد.

امام جمعه نقده در پایان با تقدیر از حضور آگاهانه مردم در صحنه‌های مختلف، اظهار کرد: مردم متدین و بصیر این شهرستان در ماه‌های اخیر ثابت کردند که با استفاده از دو اصل مهم «آگاهی» و «بصیرت»، دشمن را در نیات شوم خود مأیوس ساخته‌اند و راه پیروزی، اتحاد حول محور ولایت فقیه و ایستادگی در برابر فشارهای اقتصادی دشمن است.





 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند
۱۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند

کانادا با رونمایی از یک برنامه سرمایه‌گذاری نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار، قصد دارد جایگاه خود را در بازار جهانی انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی تقویت کند. محور این طرح، توسعه نیروگاه‌های برق‌آبی در کبک و نیوفاندلند و لابرادور، ساخت زیرساخت‌های انتقال برق و حمایت از پروژه‌های معدنی است.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۴۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...

 ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست

شرکت رباتیک Unitree از یک ربات انسان‌نما به نام سوپرمن رونمایی کرده که موفق شد رکورد سرعت دونده سرشناس اوسین بولت را بشکند. این ربات فقط یک مشکل کوچک دارد، ا...