قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان: رسانه‌ها به نقش بانوان در جامعه بپردازند

گرگان - ایرنا - مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گلستان با قدردانی از تلاش خبرنگاران در روزهای پرخبر اخیر، بر نقش اثرگذار زنان در تربیت جامعه، اهمیت پرداخت رسانه‌ای به حوزه خانواده و ظرفیت ورزش دختران در دیپلماسی و اقتدار ملی تاکید کرد.
 مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان: رسانه‌ها به نقش بانوان در جامعه بپردازند

به گزارش ایرنا، صدیقه جهانشاهی روز شنبه به مناسبت ۱۷ مرداد (روز خبرنگار) در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در گرگان با قدردانی از خبرنگاران و کارکنان این رسانه، گفت: در روزها و شب‌های اخیر، بار سنگینی از اطلاع‌رسانی درست بر دوش خبرنگاران بوده و ایرنا با درک درست از مسئولیت اجتماعی، عملکرد شایسته‌ای در این زمینه داشته است.

وی با اشاره به جایگاه ویژه رسانه‌ها در بازتاب واقعیت‌های جامعه، افزود: ایرنا به دلیل ظرفیت حرفه‌ای و نگاه مسئولانه، رسانه‌ای متفاوت است و می‌تواند در تبیین موضوعات مهمی مانند زنان، خانواده، ورزش، فرهنگ و مسائل اجتماعی نقش مؤثری ایفا کند.

جهانشاهی حوزه زنان و خانواده را از اساسی‌ترین بخش‌های جامعه دانست و تصریح کرد: اگر از نظر عددی نگاه کنیم، زنان دست‌کم نیمی از جامعه را تشکیل می‌دهند و اگر از نظر کارکردی بنگریم، نقش تربیتی و اثرگذاری آنان بر نسل آینده انکارناپذیر است.

وی با تأکید بر لزوم توجه جدی به ظرفیت‌های زنان در عرصه‌های مختلف اظهار داشت: در حوزه‌های مقاومت، مجاهدت، شهادت، پیام‌رسانی، علم، فرهنگ و ادب، زنان نقش‌آفرینی‌های مهمی داشته‌اند و پرداختن رسانه‌ای به این موضوعات، در واقع ادای بخشی از رسالت اطلاع‌رسانی است.

وی حضرت زینب(س) را یکی از الگوهای برجسته این عرصه برشمرد و گفت: نگاه به الگوها و اسطوره‌های زن در تاریخ، نشان می‌دهد که جایگاه زن در تعالی جامعه، جایگاهی بنیادین و قابل‌توجه است.

جهانشاهی همچنین با اشاره به اهمیت مسئولیت اجتماعی و حقوق شهروندی، بیان کرد: اصلاح الگوی مصرف، تربیت، و اشاعه حقوق شهروندی همه از دامان زنان و خانواده آغاز می‌شود و هر میزان که به این حوزه‌ها توجه شود، جامعه مسیر رشد و بالندگی را بهتر طی خواهد کرد.

وی که ریاست هیات وشو استان گلستان را نیز بر عهده دارد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش ورزش، به‌ویژه ورزش دختران، گفت: امروز یک زبان موثر در گفتمان فراملی است و می‌تواند توانمندی‌های ایران اسلامی را در عرصه بین‌المللی به‌خوبی معرفی کند.

جهانشاهی افزود: دختران و زنان ورزشکار ایرانی با حضور موفق خود در میادین مختلف، علاوه بر افتخارآفرینی ورزشی، می‌توانند پیام‌آور اقتدار، سلامت و هویت فرهنگی کشور باشند.

وی همچنین با اعلام آمادگی برای همکاری با ایرنا و استفاده از ظرفیت رسانه در بازتاب واقعیت‌ها و دستاوردها گفت: ما در خدمت رسانه‌ها هستیم تا اخبار درست، تحلیل‌های درست و گزارش‌های دقیق از مجموعه‌های دارای ظرفیت منتشر شود؛ نه برای بزرگ‌نمایی و نه سیاه‌نمایی، بلکه برای ارائه تصویری واقعی از توانمندی‌ها و چالش‌ها است.

دبیر هیات ووشو استان گلستان نیز با تاکید بر نقش اثرگذار رسانه‌ها در بازتاب واقعیت‌های ورزشی گفت: در استان گلستان جای تولید محتوای کارشناسی، گزارش‌های دقیق و برنامه‌های تحلیلی درباره ورزش خالی است و خبرگزاری‌ها به‌ویژه ایرنا می‌توانند این خلا را جبران کنند.

یاسر سجادی با اشاره به جایگاه والای خبرنگاری، گفت: آخرین جمله‌های شهید محمود صارمی این بود که «به من بگویید وظیفه من چیست» و همین جمله نشان می‌دهد خبرنگار در حساس‌ترین لحظات هم به رسالت حرفه‌ای خود می‌اندیشد.

وی افزود: ۱۷ مرداد به نام روز خبرنگار نام‌گذاری شده و این روز یادآور نخستین شهید عرصه خبر در جمهوری اسلامی ایران است؛ در حالی که پس از آن نیز خبرنگاران بسیاری در جنگ تحمیلی و حوادث مختلف به شهادت رسیدند.

سجادی با قدردانی از فعالیت‌های ایرنا در استان گلستان اظهار کرد: در حوزه ورزش، پوشش خبری مطلوبی از فعالیت‌ها انجام می‌شود، اما در کنار آن، به تولید محتوای مستقل، کارشناسی و تحلیلی نیز نیاز جدی وجود دارد؛ بخشی که در رسانه‌های استان کمتر دیده می‌شود.

وی ادامه داد: امروز اگر موضوعات و مسائل ورزش به‌موقع و دقیق بررسی نشود، در صف رسیدگی باقی می‌ماند و گاهی آن‌قدر زمان می‌گذرد که اصل مسئله از بین می‌رود. به همین دلیل، رسانه‌های رسمی باید این خلا را پوشش دهند.

دبیر هیات ووشو گلستان با اشاره به اهمیت نقش رسانه در هدایت فضای ورزش،گفت: وقتی قهرمانان ما از سوی رسانه‌های رسمی دیده نشوند، آرام‌آرام به سمت رسانه‌های زرد کشیده می‌شوند و این روند می‌تواند به موضوعات غیرقابل کنترل منجر شود.

سجادی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های انسانی رسانه در استان گلستان تصریح کرد: در حوزه خبرنگاری ورزشی نیز با کمبود جدی نیروهای متخصص روبه‌رو هستیم و اگر کل استان را بررسی کنیم، تعداد خبرنگاران حرفه‌ای این حوزه بسیار محدود است.

وی با بیان این که استان گلستان نیازمند توجه بیشتر رسانه‌های رسمی است، خاطرنشان کرد: انتظار ما از خبرگزاری جمهوری اسلامی این است که همان‌گونه که در برخی موضوعات مهم و مستندمحور کنار ما بوده، در حوزه ورزش نیز با تولید گزارش‌ها، تحلیل‌ها و برنامه‌های تخصصی حضور مؤثر داشته باشد.

سجادی ابراز امیدواری کرد که با آغاز سال جدید، رسانه‌های استان بیش از گذشته به ورزش نگاه تخصصی و تحلیلی داشته باشند و از این ظرفیت برای ارتقای جایگاه ورزش گلستان بهره بگیرند.

رییس کمیته کریکت استان گلستان نیز گفت: در استان گلستان همه بخش های خبری را دنبال می کنم ولی نقش ایرنا در استان گلستان در همه ابعاد یک امتیاز بسیار بالایی دارد چرا که در این رابطه یک تفکر فراگیر مسایل اجتماعی وحود ادارد که باعث شده تا بی مهابا خبرنگاران آن بدون حاشیه وارد متن شده و انجام وظیفه کنند.

رسول گرگیج افزود: در بخش ورزش نیز به لحاظ صداقت و شفافیت و پشتکار در انتقاد و بیان این دیدگاه در جامعه برای امید آفرینی، از تلاش خبرنگاران ایرنا قدردانی کرد.

روز خبرنگار با نام ایرنا گره خورده است؛۱۷ مرداد ۱۳۷۷، روزی که «محمود صارمی»خبرنگار ایرنا به همراه هشت دیپلمات ایرانی در سفارت ایران در کابل به شهادت رسید.





 بازگشت «صبح جمعه با شما» با تیم جدید و کارگردانی میرطاهر مظلومی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

بازگشت «صبح جمعه با شما» با تیم جدید و کارگردانی میرطاهر مظلومی

برنامه قدیمی «صبح جمعه با شما» پس از وقفه‌ در تولید با فصل جدید و با تغییر تیم تولید، از جمعه ۶ شهریور به رادیو بازمی‌گردد.

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ طلا همچنان در اوج

قیمت هر گرم طلا ۱۸ عیار در بازار امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ به ۱۹ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید.

 نتانیاهو در آستانه شکست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو در آستانه شکست؟

نتیجه جدیدترین نظرسنجی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد، مخالفان نتانیاهو برای پیروزی در انتخابات آتی، فقط یک کرسی دیگر نیاز دارند تا بتوانند اکثریت مطلق کنست را به خود اختصاص دهند.

 پرتره امیر نوروزی، بازیگری که آرام و پیوسته جای خود را در قاب پیدا کرد
۳۲ دقیقه قبل / روزنامه هفت صبح

پرتره امیر نوروزی، بازیگری که آرام و پیوسته جای خود را در قاب پیدا کرد

کارنامه امیر نوروزی، یک نمودار صعودی با شیبی منطقی و پایدار است

 واکنش دفتر عارف به اعلام نرخ بنزین ۸۰هزار تومانی
۲۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

واکنش دفتر عارف به اعلام نرخ بنزین ۸۰هزار تومانی

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.