قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳ ساعت قبل

آزمون گروه‌های ریاضی و علوم انسانی کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد

تهران- ایرنا- رقابت داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۵ در دو گروه‌ آزمایشی ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح امروز، جمعه ۳۰ مردادماه در حوزه‌های امتحانی سراسر کشور آغاز شد.
 آزمون گروه‌های ریاضی و علوم انسانی کنکور ۱۴۰۵ آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، آزمون سراسری ۱۴۰۵ برای پذیرش دانشجوی دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی که روز گذشته، پنجشنبه ۲۹ مردادماه در نوبت صبح با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی و در نوبت بعد از ظهر با حضور داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های برگزار شد، از ساعت ۸ صبح امروز؛ جمعه ۳۰ مردادماه با رقابت برای داوطلبان گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی و علوم انسانی ادامه یافت.

از مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰ هزار داوطلب آزمون سراسری امسال، تعداد ۱۳۵ هزار و ۸۱۳ نفر برای رقابت در گروه آزمایشی ریاضی و فنی و ۳۲۷ هزار و ۷۳۴ نفر برای شرکت در آزمون گروه علوم انسانی نام‌نویسی کرده‌اند.

در مجموع ۶۵ درصد شرکت‌کنندگان خانم و ۳۵ درصد آقا هستند. این سهم در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۰ درصد برای خانم‌ها و ۴۰ درصد برای آقایان بود و طی چند سال اخیر سهم زنان ۵ درصد افزایش یافته است.

داوطلبان آزمون گروه آزمایشی ریاضی و فنی در جلسه آزمون امروز دو دفترچه اختصاصی شامل ۱۰۵ سوال دریافت می‌کنند که ۱۴۵ دقیقه برای پاسخگویی به آنها در نظر گرفته شده است.

دفترچه اول این گروه شامل ۴۰ سوال ریاضیات با ۷۰ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه دوم شامل ۶۵ سوال فیزیک و شیمی با ۷۵ دقیقه زمان پاسخگویی است. همچنین دفترچه سوم ویژه متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شامل ۴۰ سوال با ۶۰ دقیقه زمان پاسخگویی خواهد بود.

آزمون گروه آزمایشی علوم انسانی صبح جمعه ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ برگزار می‌شود. برای این گروه ۱۶۰ سوال در مدت ۱۶۰ دقیقه پیش‌بینی شده است.

دفترچه اول علوم انسانی شامل ۸۰ سوال ریاضی، زبان و ادبیات فارسی، علوم اجتماعی و روان‌شناسی با ۸۵ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه دوم شامل ۸۰ سوال زبان عربی، تاریخ و جغرافیا، فلسفه و منطق و اقتصاد با ۷۵ دقیقه زمان پاسخگویی است.

همچنین دفترچه سوم ویژه دارندگان مدرک علوم و معارف اسلامی شامل ۸۰ سوال با ۷۵ دقیقه زمان پاسخگویی و دفترچه ویژه متقاضیان دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شامل ۴۰ سوال با ۶۰ دقیقه زمان پاسخگویی خواهد بود.

آزمون سراسری ۱۴۰۵ برای پذیرش دانشجوی دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه پیام نور، موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی در ۴۱۵ شهرستان، ۵۸۶ حوزه اصلی و یک هزار و ۷۱۴ حوزه فرعی برگزار می‌شود.

نتایج اولیه کنکور در شهریورماه اعلام می‌شود

در حالی که همه ساله، کنکور سراسری در تیرماه برگزار می‌شد، امسال به دنبال حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونسیتی به کشورمان، برگزاری این آزمون به تعویق افتاد و به روزهای ۲۹ و ۳۰ مردادماه موکول شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره زمان اعلام نتایج کنکور امسال گفت: پس از برگزاری آزمون تلاش بر این است نتایج اولیه ۲۶ و ۲۷ شهریور اعلام شود و در ادامه بازه زمانی چند روزه (حدود یک هفته) برای انتخاب رشته خواهیم داشت و نتایج نهایی آبان ماه اعلام خواهد شد تا نیمسال تحصیلی اول شروع شود.

محمدی درباره ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها گفت: ظرفیت‌های لازم لحاظ شده است تا تمام شرکت‌کنندگان بتوانند در رشته‌های مختلف امکان قبولی داشته باشند. در رشته پزشکی حدود ۱۸ هزار ظرفیت داریم که این رقم در مرحله پذیرش ممکن است بالا یا پایین شود.

وی افزود: امسال در حوزه پزشکی افزایش ظرفیت خیلی زیادی نداریم. باید توجه داشت که ما در دفترچه یک ظرفیت داریم، اما تعداد قبولی‌ها معمولاً در برخی رشته‌ها بیشتر می‌شود.

وی توضیح داد: ظرفیت اسمی به این معناست که برای مثال در رشته پزشکی ۱۸ هزار ظرفیت افزایش یافته و این ظرفیت در دفترچه درج شده است، اما در مرحله گزینش و زمانی که افراد را جذب می‌کنیم، ممکن است این رقم به ۱۸ هزار و ۲۰۰ نفر برسد.

محمدی ادامه داد: نسبت به سال قبل در حوزه ظرفیت‌ها نیز تغییرات خاصی نداشته‌ایم و تغییرات ملموس نیست. تعداد متقاضیان نیز در حد چند ده هزار نفر تغییر خواهد داشت. در سال ۱۴۰۴ حدود ۴۵۰ هزار نفر متقاضی گروه آزمایشی علوم تجربی داشتیم و در سال ۱۴۰۵ نیز تقریباً همین تعداد متقاضی خواهیم داشت.

تسهیلات ویژه برای داوطلبان آسیب‌دیده در جنگ

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین درباره تسهیلات در نظر گرفته شده برای داوطلبانی که در جریان جنگ آسیب دیده‌اند، گفت: برای این داوطلبان امتیازات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است. ما یک‌سری سهمیه‌ها را داریم و قوانین مربوط به افرادی که شهید یا مجروح شده‌اند، برای آنها اجرا می‌شود.

محمدی ادامه داد: حسب تأکید وزیر علوم، قرار بود برای متقاضیانی که خانه آنها در جریان جنگ دچار تخریب شده و امکان سکونت نداشته‌اند و کتاب‌ها و جزوه‌های آنها نیز زیر آوار مانده است، تسهیلاتی ارائه کنیم.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور افزود: در این زمینه چند جلسه با نهادهای مختلف از جمله هلال احمر و شهرداری برگزار کردیم تا جامعه هدف شناسایی و تسهیلات لازم ارائه شود، اما این طرح هنوز به طور کامل انجام نشده است. تلاش کرده‌ایم در زمینه جمع‌آوری اطلاعات اقداماتی را انجام دهیم تا بتوانیم این موضوع را به آزمون سال ۱۴۰۵ برسانیم.



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

برگزاری کنکور سراسری 1405 در کاشان/رقابت 3829 داوطلب تصاویر - تسنیم

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، کنکور سراسری در حوزه دانشگاه کاشان همزمان با سراسر کشور برگزار شد و سه هزار و 829 داوطلب کنکور سراسری 1405 در گروه‌های مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند.

بهرام خوشنویسان در این رابطه اظهار داشت: داوطلبان در سه نوبت صبح و بعد از ظهر با یکدیگر به رقابت پرداختند به نحوی که تعددد داوطلبان گروه علوم تجربی در یک هزار و 474 نفر بودتا که از این تعداد 997 نفر زن و 477 نفر مرد هستند.

وی خاطر نشان کرد: آزمون گروه آزمایشی هنر نیز با تعداد 276 داوطلب شامل 210 نفر زن و 66 نفر مرد برگزار شد و تعداد کل داوطلبان گروه زبان‌های خارجی نیز 333 نفر بودند که 240 نفر زن و 93 نفر مرد هستند. کنکور 1405 با رقابت ‌8800 داوطلب در استان سمنان آغاز شد

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان تعداد کل داوطلبان گروه علوم انسانی را یک هزار و 187 داوطلب ذکر کرد و گفت: از این تعداد 816 داوطلب زن و 371 نفر مرد و در آزمون گروه ریاضی فنی نیز با رقابت 559 داوطلب شامل 199 داوطلب زن و 360 نفر مرد برگزار شد.

انتهای پیام/801  


۲۷ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ولی نصر: فشار اقتصادی بیشتر، بدون پیشنهاد توافق، نتیجه‌ای ندارد

به نقل از  Philadelphia Inquirer، نصر در تحلیل شرایط کنونی تأکید کرده است که فشار اقتصادی بیشتر، لزوماً ایران را به پذیرش خواسته‌های واشنگتن وادار نخواهد کرد و حتی می‌تواند به تشدید درگیری منجر شود. این روزنامه در گزارش خود نوشته است که ایران با وجود مشکلات اقتصادی جدی، هنوز در آستانه فروپاشی اقتصادی قرار ندارد و به همین دلیل ممکن است افزایش فشار را با تشدید اقدامات خود پاسخ دهد.

نصر در توضیح محاسبات تهران گفته است مشکل اصلی تهدید ترامپ برای افزایش فشار اقتصادی این است که در شرایط فعلی «توافق قابل‌قبولی» برای ایران وجود ندارد.

بر اساس این تحلیل، ایران عملاً با دو گزینه مواجه است؛ یا خواسته‌های آمریکا را بپذیرد و به توافقی تن دهد که از نگاه تهران امتیازات سنگینی به واشنگتن می‌دهد، یا به ادامه رویارویی و تحمل هزینه‌های اقتصادی و نظامی آن تن دهد.

نصر پیش‌تر نیز در گفت‌وگویی با شبکه CNN گفته بود که برای ایران، مسئله تنگه هرمز و رویارویی با آمریکا ماهیتی «وجودی» پیدا کرده است. به گفته او، تهران حاضر است سختی و فشار بیشتری را تحمل کند، زیرا از نگاه مقام‌های ایرانی، تسلیم شدن در این مرحله به معنای پذیرش کامل خواسته‌های آمریکا خواهد بود.

 


۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

مرکز علمی کاربردی سلفچگان از آستانه تعطیلی تا جذب ۵۴۰ دانشجو/بیش از ۹۵ درصد دانشجویان شاغل هستند

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، ابوالفضل بهرامیان گفت: مرکز آموزش علمی کاربردی توسعه و عمران منطقه اقتصادی سلفچگان در سال ۱۳۹۸ با هدف تأمین نیروی انسانی مورد نیاز صنایع مستقر در این منطقه راه‌اندازی شد و از ابتدا رویکرد اصلی آن، ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار بوده است.

 

وی افزود: منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان میزبان حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ شرکت است که بخشی از فعالیت آنها به واردات مواد اولیه و خطوط تولید یا صادرات محصولات اختصاص دارد و برخورداری از ظرفیت‌ها و معافیت‌های مناطق ویژه اقتصادی نیز از عوامل جذابیت این منطقه برای فعالیت‌های تولیدی و صنعتی به شمار می‌رود.

 

مرکز علمی کاربردی سلفچگان از آستانه تعطیلی تا جذب ۵۴۰ دانشجو

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان ادامه داد: این مرکز تا سال ۱۴۰۱ در منطقه سلفچگان فعالیت داشت، اما به دلیل شرایط موجود و کاهش ظرفیت پذیرش، فعالیت آن در آستانه توقف قرار گرفت که با آغاز مسئولیت جدید، روند فعالیت مرکز ادامه یافت و محل فعالیت آن به قم منتقل شد.

 

بهرامیان بیان کرد: در حال حاضر رشته‌های مختلفی در مقاطع کاردانی و کارشناسی در این مرکز ارائه می‌شود که از جمله آنها می‌توان به برق صنعتی، ایمنی کار و حفاظت فنی، آسانسور و پله برقی، مدیریت کسب‌وکار، حقوق ثبت اسناد و املاک، حسابداری، لوازم خانگی، امور بورس، مترو با گرایش کنترل و سیگنالینگ و مکانیک خودرو اشاره کرد.

 

وی افزود: در مقطع کارشناسی نیز رشته‌هایی همچون مهندسی الکترونیک صنعتی، حسابداری، ایمنی، سلامت و محیط زیست و مدیریت فعال است و تلاش شده با معرفی ظرفیت‌های آموزشی دانشگاه در نمایشگاه‌ها و برنامه‌های مختلف، زمینه جذب دانشجو و توسعه فعالیت‌های مرکز فراهم شود.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان گفت: نتیجه این اقدامات، افزایش تعداد دانشجویان مرکز به بیش از ۵۴۰ نفر بوده است و در میان رشته‌های فعال نیز حوزه ایمنی و سلامت از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

 

بیش از ۹۵ درصد دانشجویان شاغل هستند

 

بهرامیان با بیان اینکه فلسفه اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی، تربیت نیروی انسانی مورد نیاز واحدهای صنعتی، تولیدی و اداری است، اظهار کرد: پذیرش دانشجو در این مرکز از طریق سازمان سنجش، بدون آزمون و بر اساس شرط معدل انجام می‌شود و در صورت افزایش تعداد متقاضیان نسبت به ظرفیت، داوطلبان دارای معدل بالاتر در اولویت قرار می‌گیرند.

 

وی افزود: کلاس‌های مرکز عمدتاً در نوبت عصر و از ساعت ۱۵ تا ۲۰ برگزار می‌شود تا دانشجویان شاغل بتوانند در طول روز به فعالیت حرفه‌ای خود ادامه دهند و همین موضوع موجب شده است بیش از ۹۵ درصد دانشجویان مرکز شاغل باشند.

 

بهرامیان ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد دانشجویان نیز در مشاغلی فعالیت دارند که ارتباط مستقیم با رشته تحصیلی آنها دارد و بخشی از دانشجویان نیز پس از ارتقای مدرک و مهارت‌های تخصصی، از مشاغل عمومی به سمت فعالیت‌های تخصصی مرتبط با تحصیلات خود حرکت کرده‌اند.

 

کمبود نیروی کار، مانع توسعه ظرفیت صنایع سلفچگان

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان با اشاره به وضعیت نیروی انسانی در منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان تصریح کرد: مسئله اصلی بسیاری از واحدهای صنعتی منطقه، کمبود نیروی انسانی است و برخلاف تصور عمومی، مشکل اصلی در حوزه اشتغال، نبود فرصت شغلی نیست، بلکه تأمین نیروی مورد نیاز واحدهای صنعتی است.

 

وی افزود: فاصله منطقه ویژه اقتصادی با شهر قم و وجود مشاغل خدماتی در شهر موجب شده است بخشی از نیروی کار تمایل بیشتری به فعالیت در مشاغل شهری داشته باشد و همین مسئله تأمین نیروی انسانی برای برخی واحدهای صنعتی را دشوار کرده است.

 

بهرامیان گفت: در صورت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز، برخی شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی امکان راه‌اندازی شیفت‌های دوم و سوم فعالیت را دارند، اما کمبود نیروی کار مانعی برای استفاده کامل از این ظرفیت محسوب می‌شود.

 

آموزش مهارتی در مسیر اشتغال و کارآفرینی

 

وی با تأکید بر ضرورت توانمندسازی دانشجویان اظهار کرد: فعالیت‌های مرکز تنها به ارائه واحدهای درسی محدود نمی‌شود و انجمن‌های دانشجویی، برنامه‌های فوق‌برنامه، آموزش نرم‌افزارهای تخصصی و شناسایی نیازهای بازار کار نیز در دستور کار قرار دارد.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان افزود: دفتر کارآفرینی مرکز نیز با هدف هدایت دانشجویان به سمت ایجاد کسب‌وکار و توسعه فعالیت‌های اقتصادی فعال است و نمونه‌های موفقی از دانشجویان کارآفرین در این مرکز وجود دارد.

 

وی ادامه داد: برخی دانشجویان در حوزه صادرات میوه خشک، تولید محصولات فرهنگی و فعالیت‌های هنری وارد بازار کار شده‌اند و محصولاتی مانند تراریوم نیز توسط یکی از دانشجویان مرکز تولید شده است.

 

توسعه رشته‌های دانشگاهی متناسب با نیاز صنعت

 

بهرامیان گفت: دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه تلاش کرده است رشته‌های آموزشی را متناسب با نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی طراحی و توسعه دهد و در همین راستا تفاهم‌نامه‌هایی با مجموعه‌های مختلف منعقد شده است.

 

وی افزود: راه‌اندازی رشته کاردانی لوازم خانگی با توجه به تفاهم انجام‌شده با شرکت فریدولین صورت گرفته و در حوزه مترو نیز با توجه به چشم‌انداز بهره‌برداری از متروی قم، تفاهم‌نامه‌ای با شرکت حمل‌ونقل ریلی قم به امضا رسیده است.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان ادامه داد: رشته کاردانی مترو با گرایش کنترل و سیگنالینگ امسال به تصویب وزارت علوم رسیده و هدف از ایجاد آن، تربیت نیروی متخصص برای فعالیت در مجموعه‌های مرتبط با بهره‌برداری مترو است.

 

وی اضافه کرد: در رشته مکانیک خودرو نیز با توجه به حضور چند واحد خودروسازی در منطقه ویژه اقتصادی و همچنین تفاهم‌نامه با شرکت براز صنعت قم، زمینه استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان این رشته در بخش‌های مرتبط با صنعت خودرو دنبال می‌شود.

 

۴۸۰ ساعت کارورزی؛ پل ارتباطی دانشجو با صنعت

 

بهرامیان با اشاره به اهمیت کارورزی در دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: کارورزی یکی از بخش‌های مهم آموزش در این دانشگاه است و دانشجویان در قالب چهار واحد کارورزی، مجموعاً ۴۸۰ ساعت تجربه عملی در محیط کار کسب می‌کنند.

 

وی افزود: این دوره علاوه بر ایجاد فرصت کسب تجربه برای دانشجو، امکان ارزیابی توانمندی وی از سوی کارفرما را نیز فراهم می‌کند و در موارد متعددی، به‌ویژه در رشته ایمنی، دانشجویان در جریان دوره کارورزی پیشنهاد همکاری و اشتغال دریافت کرده‌اند.

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان گفت: ارتباط مرکز با انجمن ایمنی استان قم، سازمان نظام مهندسی و شرکت‌های فعال در منطقه ویژه اقتصادی نیز با هدف افزایش فرصت‌های آموزشی، مهارتی و اشتغال دانشجویان دنبال می‌شود.

 

موفقیت دانشجویان در عرصه‌های علمی و ورزشی

 

وی با اشاره به دستاوردهای دانشجویان مرکز اظهار کرد: یکی از دانشجویان مخترع مرکز موفق به طراحی و تولید ECU خودروهای گازسوز شده است که نمونه تولیدشده در چند خودروی دیزلی شرکت نفت مورد استفاده قرار گرفته و این محصول توانسته تأییدیه راستی‌آزمایی دریافت کند.

 

بهرامیان افزود: این دانشجو در جشنواره حرکت سال گذشته نیز موفق به کسب رتبه کشوری شده و برای محصول خود مشتری خارجی پیدا کرده است که این موفقیت نشان‌دهنده ظرفیت علمی و فنی دانشجویان مرکز است.

 

وی ادامه داد: دانشجویان مرکز در حوزه پژوهشی نیز موفقیت‌هایی در سطح کشور داشته‌اند و در بخش ورزشی نیز در رشته‌هایی از جمله کشتی موفق به کسب رتبه شده‌اند.

 

فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در کنار آموزش تخصصی

 

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد منطقه اقتصادی سلفچگان با اشاره به توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی گفت: توجه به قرآن، معارف اهل بیت(ع) و مشارکت اجتماعی دانشجویان از جمله محورهای این فعالیت‌هاست.

 

وی افزود: در ایام شهادت رهبر شهید، این مرکز به مدت یک ماه در میدان سالاریه قم موکب برپا کرد و علاوه بر خدمات پذیرایی، خدمات تخصصی متناسب با رشته‌های دانشگاهی نیز به مردم ارائه شد.

 

بهرامیان ادامه داد: در این موکب خدمات مشاوره شغلی، حقوقی و کسب‌وکار با حضور استادان و کارشناسان مرتبط با رشته‌های مرکز ارائه شد تا ظرفیت علمی دانشگاه در خدمت جامعه قرار گیرد.

 

وی با اشاره به ترکیب جمعیتی دانشجویان اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد دانشجویان مرکز را بانوان تشکیل می‌دهند و در برخی رشته‌ها از جمله ایمنی، حضور و موفقیت دانشجویان زن چشمگیر است؛ به‌گونه‌ای که برخی بانوان فارغ‌التحصیل این رشته در شرکت‌ها و پروژه‌های ساختمانی به عنوان مسئول ایمنی فعالیت می‌کنند.

 

حرکت از یک مرکز آموزشی به مجموعه‌ای مهارت‌محور

 

بهرامیان خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس‌ها در نوبت عصر، شهریه مناسب‌تر نسبت به برخی دانشگاه‌ها و امکان پرداخت اقساطی شهریه از جمله مزیت‌های این مرکز برای دانشجویان است.

 

وی تأکید کرد: مجموعه این ظرفیت‌ها در کنار ارتباط مستمر با صنعت، فعالیت دفتر کارآفرینی، اجرای دوره‌های کارورزی و ارائه رشته‌های متناسب با نیاز بازار کار موجب شده است مرکز علمی کاربردی منطقه اقتصادی سلفچگان مسیر خود را از یک واحد آموزشی صرف به سمت یک مجموعه مهارت‌محور و اشتغال‌زا دنبال کند.

 

انتهای پیام 




 چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم
۱ ساعت قبل / سایت چی بپوشم

چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم

گاهی یک استایل شیک فقط به انتخاب لباس‌های زیبا نیاز ندارد. قانون سه رنگ، یکی از ساده‌ترین ترفندها برای رسیدن به تعادل است.

 دوستعلی، نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

دوستعلی، نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

مجید دوستعلی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است.

 فال حافظ امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برای متولدین هر ماه
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فال حافظ امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برای متولدین هر ماه

رکنا: فال حافظ از فال های معتبر و محبوب در فرهنگ ایرانی است.

 ۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

۲۴ نماد بورسی و ۱۲ نماد فرابورسی در لیست هشدار؛ کدام نماد‌ها در آستانه تعلیق‌اند؟

بررسی‌های «نبض بورس» از آخرین اطلاعیه‌های رسمی بورس و فرابورس نشان می‌دهد که ۳۶ نماد بورسی و فرابورسی به دلایل مختلفی مشمول «فرآیند تعلیق» شده‌اند. این وضعیت...

 هشدار ویرانگر به فنلاند | ضرب‌الاجل قاطع مسکو در واکنش به افشای اسناد یک توطئه تسلیحاتی پنهان
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

هشدار ویرانگر به فنلاند | ضرب‌الاجل قاطع مسکو در واکنش به افشای اسناد یک توطئه تسلیحاتی پنهان

مسکو با اعلام رسمی پایان تاریخ مصرف اوکراین برای غرب، آب پاکی را روی دست اروپا ریخت. سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: به‌جز روسیه هیچ کشور دیگری وجود ندارد که بتواند حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را تضمین کند.

 اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم
۱ ساعت قبل / سایت چی بپوشم

اسم جدید مدل موهای کوپ و فارا که برای دهه شصتی‌ها هنوز هم عجیب است! - چی بپوشم

مدل موهای دهه شصت حالا با نام‌هایی تازه دوباره به سالن‌های زیبایی برگشته‌اند. همین بازگشت دوباره، جذابیت خاصی به ترندهای مو داده است.