قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۶/۰۲

افزایش اعتبار و ساختمان تخصصی؛ نسخه دولت چهاردهم برای مدیریت بحران در خراسان جنوبی

بیرجند - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: اختصاص بخش قابل توجهی از اعتبارات مدیریت بحران کشور به استان در سال ۱۴۰۳، تامین اعتبار برای آب شرب و آغاز احداث ساختمان تخصصی مدیریت بحران بخشی از اقدامات انجام شده دولت چهاردهم در خراسان جنوبی است.
 افزایش اعتبار و ساختمان تخصصی؛ نسخه دولت چهاردهم برای مدیریت بحران در خراسان جنوبی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

محمدعلی آخوندی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: طی ۲ سال اخیر اعتبارات قابل توجهی در حوزه مدیریت بحران به خراسان جنوبی اختصاص یافته که بخش عمده آن برای جبران خسارت‌ها، بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده و تامین نیازهای ضروری استان هزینه شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳ حدود یک‌هزار و ۳۶۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه مدیریت بحران برای استان مصوب شد که از این میزان حدود ۷۰۰ میلیارد تومان تخصیص نیافت و بخش عمده باقی‌مانده، یعنی حدود ۶۶۰ میلیارد تومان، تزریق و تخصیص داده شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: یکی از اتفاقات مهم در سال ۱۴۰۳ این بود که حدود نیمی از اعتبارات مدیریت بحران کشور به خراسان جنوبی اختصاص یافت که این موضوع حاصل پیگیری‌های انجام شده در استان و توجه دولت به جبران خسارت‌ها و بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده بود.

آخوندی بیان کرد: اعتبارات اختصاص یافته عمدتا در زمینه بازسازی و جبران خسارت‌های ناشی از حوادث و همچنین برخی حوزه‌های ضروری از جمله تامین و تقویت زیرساخت‌های آب شرب هزینه شده است.

اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان برای آب شرب در سال ۱۴۰۴ …




یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026