قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

کلاهبردار ۸۴۰ میلیارد ریالی مسکن ملی در ابهر دستگیر شد

زنجان - ایرنا - فرمانده انتظامی استان زنجان از دستگیری کلاهبردار ۸۴۰ میلیارد ریالی فروش امتیاز مسکن ملی با ۲۵ شاکی در ابهر خبر داد.
 کلاهبردار ۸۴۰ میلیارد ریالی مسکن ملی در ابهر دستگیر شد

به گزارش ایرنا ، سردار مرتضی عباسی روز یکشنبه با اعلام این خبر افزود: پس از شکایت تعدادی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری فردی به بهانه فروش امتیاز مسکن ملی، رسیدگی موضوع در دستور کار ویژه کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان ابهر قرار گرفت.

وی تصریح کرد: ماموران با انجام تحقیقات فنی گسترده موفق شدند این کلاهبردار را شناسایی و با هماهنگی قضایی، او را طی عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.

عباسی ادامه داد: متهم در بازجویی های صورت گرفته به اخذ بیش از ۸۴۰ میلیارد ریال از ۲۵ نفر از شهروندان ابهری به بهانه فروش امتیاز مسکن ملی اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به معرفی متهم به مرجع قضایی جهت سیر مراحل قانونی ، از شهروندان خواست: پیش از هرگونه پرداخت وجه یا امضای قرارداد موضوع را از طریق مراجع قانونی ذی ربط استعلام کرده و به آگهی های مجازی ، وعده های غیر واقعی و پیشنهادهای فروش اعتماد نکنند.

کشف ۱۸۵ تن سیمان احتکاری در زنجان

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از کشف ۱۸۵ تن سیمان احتکاری از سه واحد توزیع به ارزش ۱۱ میلیارد ریال در زنجان خبر داد.

حسین بدری گفت: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و روند مقابله با احتکار مقدار ۱۸۵ تن سیمان احتکار شده از سه واحد توزیع سیمان کشف شد.

وی افزود: در پی بررسی و رصد فعالیت واحدهای مرتبط ماموران موفق به شناسایی و کشف ۱۸۵ تن سیمان احتکاری شدند که به صورت غیر مجاز دپو و احتکار شده بود شده و کارشناسان ارزش ریالی کالای مکشوفه را ۱۱ میلیارد ریال برآورد کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان ضمن تاکید بر تداوم برخورد قاطع با قاچاقچیان و اخلالگران نظام اقتصادی از شهروندان خواست: در صورت اطلاع و مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز از جمله قاچاق، احتکار، گرانفروشی و جرائم اقتصادی موضوع را از طریق ستاد خبری ۳۰۱۱۰ به پلیس امنیت اقتصادی گزارش کنند.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی
سایت اسب بخار

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.
 مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند
سایت توسعه برند

مدیرعامل زربد: خودپردازهای طلا می‌توانند اعتماد به خرید آنلاین را افزایش دهند

توسعه برند؛ فرید امیرغیاثوند، مدیرعامل پلتفرم زربد، با تأکید بر کمرنگ‌شدن مرز میان بازار فیزیکی و آنلاین طلا گفت: توسعه شبکه تحویل، پلمپ هوشمند و دستگاه‌های خودپرداز طلا می‌تواند اعتماد کاربران به خرید آنلاین را افزایش دهد. به گفته او، زربد اکنون حدود ۳۰۰ نمایندگی در کشور دارد و امکان تحویل طلای خریداری‌شده از برخی پلتفرم‌ها از طریق این شبکه فراهم شده است.
 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

ناتالی‌ هارپ؛ سایه پرنفوذ ترامپ | آخرین خبر

دنیای اقتصاد/متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست ناتالی‌ هارپ، دستیار ۳۵ساله دونالد ترامپ، این روزها به یکی از مرموزترین و بانفوذترین چهره‌های کاخ سفید تبدیل شده است. او هیچ‌گاه مرخصی نمی‌گیرد، حتی یکشنبه‌ها از دفتر بیضی کار می‌کند و صندلی ثابتی در بالگرد
 سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: پاکستان برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است/ چین: اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران، مشکل را حل نخواهد کرد/ ادعای دو مقام آمریکایی: معتقدیم مذاکرات ایران و عمان شکست خورده
سایت انتخاب

سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن» وارد خاورمیانه شد/ اسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های …

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهلم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۵ روز می‌گذرد، مسعود پزشکیان، رئیس جمهور در خصوص...
 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.
 مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟
سایت روزنو

مذاکرات ایران و عمان شکست خورد؟

یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید به وب‌سایت «سمافور» مدعی شدند که دولت آمریکا بر این باور است که گفت‌و‌گو‌های ایران و عمان هفته‌ها پیش به بن‌بست رسیده است.