قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد

تهران- ایرنا- دبیر بورد سالمندشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع می‌تواند یکی از مهم‌ترین بسترهای اجرایی برای شناسایی افراد در معرض خطر دمانس(زوال عقلی) باشد، زیرا در سطح مراقبت‌های اولیه می‌توان عوامل خطر قابل اصلاح، شکایت‌های حافظه، تغییرات شناختی و افت عملکرد روزانه را شناسایی و افراد نیازمند بررسی بیشتر را وارد مسیر ارزیابی و ارجاع کرد.
 پزشکی خانواده می‌تواند بستر شناسایی افراد در معرض خطر دمانس باشد



۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش شیوع آنفلوانزا در ایران

به گزارش هم‌میهن آنلاین، قباد مرادی، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: بنابر اعلام مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و بر اساس داده‌های نظام مراقبت دیده‌وری تنفسی، دو پاتوژن تنفسی آنفلوآنزا و کووید-۱۹ در هفته بیست‌ویکم سال جاری، منتهی به مردادماه، نسبت به موارد دارای علائم عفونت‌های تنفسی در مراجعان سرپایی و بستری افزایش یافته است؛ به‌نحوی که ۶.۱ درصد از مراجعان سرپایی دارای علائم شبه‌آنفلوانزا و ۶.۴ درصد از مراجعان بستری دارای علائم تنفسی شدید هستند. میزان عفونت‌های تنفسی در مراجعان سرپایی و بستری در هفته گذشته، به‌ترتیب ۴.۴ و ۵.۷ درصد بود.

وی افزود: نسبت نمونه‌های مثبت از نظر آنفلوانزا طی هفته بیست‌ویکم سال در بیماران بستری و سرپایی افزایش یافته است. این نسبت در هفته مشابه سال قبل، یک درصد بود. نسبت نمونه‌های تنفسی مثبت از نظر کووید-۱۹ نیز همچنان در سطح پایینی قرار دارد؛ این نسبت در هفته مشابه سال قبل ۱۱.۴ درصد بود.

 مرادی در ادامه خاطرنشان کرد: در مجموع ۲۶۶۰ نمونه تنفسی، معادل ۹۵.۵ درصد از نمونه‌های اخذشده از بیماران بستری، آزمایش شده که ۷۲ مورد آن از نظر آنفلوانزا مثبت بوده و معادل ۲.۷ درصد است. ۷۸.۹ درصد موارد مثبت آنفلوانزا را تایپ B تشکیل می‌دهد و همچنان تایپ غالب به حساب می‌آید. آنفلوانزا نوع A، تایپ غالب در مقطع زمانی مشابه در سال گذشته بود.

به گفته وی، دو استان بوشهر و خوزستان، به‌ترتیب با ۲۹.۳ و ۱۱.۱ درصد موارد مثبت آنفلوانزا، بالاتر از آستانه هشدار بالا قرار دارند. همچنین چهارمحال و بختیاری با ۵.۶ درصد موارد مثبت آنفلوانزا، کمتر از آستانه هشدار پایین است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در پایان گفت: ۴۱.۶ درصد موارد مثبت آنفلوانزا به گروه سنی کودکان تعلق دارد؛ ۶.۹ درصد موارد مثبت آنفلوانزا مربوط به گروه سنی کمتر از ۲ سال است. همچنین گروه‌های سنی ۲ تا ۵ سال و ۶ تا ۱۵ سال، به‌ترتیب ۱۳.۹ و ۲۰.۸ درصد از موارد مثبت آنفلوانزا را به خود اختصاص داده‌اند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست
۳۰ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست

منیر الحدادی با قراردادی دو ساله به آلباسته (لالیگا ۲) پیوست. او پس از فسخ قرارداد با استقلال، به صورت آزاد به اسپانیا بازگشت.

 بحران بدهی در واشنگتن، طوفان در بازار‌های شرق آسیا
۲۴ دقیقه قبل / سایت ایبنا

بحران بدهی در واشنگتن، طوفان در بازار‌های شرق آسیا

همزمانی رکوردشکنی بدهی ۴۰ تریلیون دلاری آمریکا و تنش‌های خاورمیانه، بازار‌های مالی آسیا را در وضعیت قرمز قرار داد.

 تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

تکذیب شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول رئیس‌جمهور، ادعای ساختگی برخی کانال‌های غیررسمی مبنی بر اظهارات «محمد رضا عارف» درباره نرخ بنزین ۸۰ هزار تومانی را تکذیب کرد.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.

 عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود
۴۵ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

عراق وارد مرحله‌ای جدید پس از خروج آمریکا می‌شود

رئیس سازمان حشد الشعبی عراق، با تأکید بر اینکه این نهاد از دستورات فرمانده کل نیرو‌های مسلح تبعیت می‌کند، گفت: عراق پس از خروج نیرو‌های آمریکایی وارد مرحله ج...

 اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها
۱ ساعت قبل / سایت اکونگار

اعلام قیمت جدید دلار یورو و سایر ارزها

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها امروز، جمعه ۳۰ مرداد، اعلام شد.