قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

افتتاح مرکز اسناد و مدارک جهاددانشگاهی و رونمایی از پایگاه جامع اطلاعات شهدای دانشجو

تهران- ایرنا- برگزاری آیین گرامیداشت چهل‌وششمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، با افتتاح مرکز اسناد و مدارک جهاددانشگاهی و رونمایی از پایگاه جامع اطلاعات شهدای دانشجو همراه بود.
 افتتاح مرکز اسناد و مدارک جهاددانشگاهی و رونمایی از پایگاه جامع اطلاعات شهدای دانشجو

به گزارش گروه علمی ایرنا از جهاد دانشگاهی، فاز نخست مرکز اسناد و مدارک این نهاد با هدف گردآوری، حفظ، ساماندهی و معرفی میراث مستند جهاددانشگاهی و نمایش بخشی از اسناد تاریخی این نهاد مربوط به سال‌های ۱۳۵۹ تا ۱۳۸۵ افتتاح شد.

همزمان با برگزاری آیین گرامیداشت چهل‌وششمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی که امروز یکشنبه ۱۸ مردادماه با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استانداران اصفهان، قم و خراسان رضوی، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، علی منتظری رئیس جهاددانشگاهی، اعضای هیأت امنا، معاونان، مدیران و رؤسای واحدهای سازمانی این نهاد در دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار شد، فاز نخست مرکز اسناد و مدارک جهاددانشگاهی با برپایی نمایشگاهی از اسناد تاریخی این نهاد افتتاح شد.

مرکز اسناد و مدارک جهاددانشگاهی تلاش می‌کند با ایجاد گنجینه‌ای منسجم از اسناد مکتوب، تصاویر، گزارش‌ها، قراردادها، محصولات و سایر اسناد و مدارک، بخشی از حافظه سازمانی و میراث ارزشمند جهاددانشگاهی را برای امروز و نسل‌های آینده حفظ کند.

همزمان با آغاز فعالیت فاز نخست این مرکز، نمایشگاهی از بخشی از اسناد تاریخی جهاددانشگاهی مربوط به سال‌های ۱۳۵۹ تا ۱۳۸۵ برپا شد.

اسنادی که گوشه‌ای از روند شکل‌گیری، توسعه و فعالیت‌های این نهاد را در سال‌های مختلف روایت می‌کنند. این نمایشگاه گامی نخست برای معرفی گنجینه اسناد جهاددانشگاهی و دعوت از واحدها و اعضای این نهاد برای مشارکت در تکمیل و غنای آن است.

رونمایی از پایگاه جامع اطلاعات شهدای دانشجو

در این آیین، از پایگاه جامع اطلاعات «شهدای دانشجو» نیز با هدف معرفی، مستندسازی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان جامعه دانشگاهی به نشانی اینترنتی shahidedanesh.ir رونمایی شد؛ پایگاهی که با گردآوری و ساماندهی اطلاعات شهدای دانشجو و شهدای جهاددانشگاهی، بستری منسجم و قابل جست‌وجو برای دسترسی به زندگینامه‌ها، وصیت‌نامه‌ها، خاطرات، تصاویر و آثار فرهنگی مرتبط با شهدا فراهم کرده است.

این طرح توسط سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و به مدیریت رضا فریدزاده اجرا شده و فاز نخست آن تا پایان تیرماه به سرانجام رسیده است. مهدیه شاه‌نظری اول، سینا پازکی و محدثه صادقی نیز در اجرای این طرح همکاری داشته‌اند.

پایگاه جامع اطلاعات «شهدای دانشجو» با هدف معرفی، مستندسازی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان جامعه دانشگاهی طراحی و راه‌اندازی شده و تلاش می‌کند با گردآوری و ساماندهی اطلاعات مرتبط با شهدای دانشجو و شهدای جهاددانشگاهی، بستری منسجم برای دسترسی به زندگینامه‌ها، وصیت‌نامه‌ها، خاطرات، تصاویر و آثار فرهنگی مرتبط با شهدا فراهم آورد. اطلاعات در این سامانه به‌صورت ساختارمند و قابل جست‌وجو ارائه شده است تا پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌مندان بتوانند به منابع معتبر و مستند دسترسی پیدا کنند.

این پایگاه، شهدای دانشجو را در دسته‌هایی شامل شهدای مدافع حرم، شهدای علمی، شهدای جنگ‌های تحمیلی و شهدای وطن معرفی می‌کند و در کنار آن، بخش ویژه شهدای جهاددانشگاهی را نیز دربرمی‌گیرد. همچنین انتشار محتوای فرهنگی، ادبی و تحلیلی در حوزه فرهنگ ایثار و مقاومت از دیگر بخش‌های این سامانه است که با هدف بهره‌گیری از ظرفیت فضای دیجیتال برای ایجاد ارتباط مؤثر میان میراث معنوی شهدا و نسل امروز دنبال می‌شود.

طراحی این سامانه با رویکردی کاربرمحور و با هدف ایجاد یک مرجع جامع و قابل اعتماد در حوزه شهدای دانشجو انجام شده است تا ضمن حفظ و صیانت از این سرمایه فرهنگی، زمینه آشنایی بیشتر جامعه، به‌ویژه نسل جوان، با ارزش‌ها و آرمان‌های شهدا فراهم شود.

این پایگاه پیش از این یک بار در سال ۱۳۹۲ راه‌اندازی شده بود، اما پس از آن بیش از ۱۰ سال غیر فعال بود. در دوره جدید، علاوه بر احیای پایگاه، تحول در حوزه هویت‌بخشی دیجیتال، ساماندهی آرشیو ملی شهدای دانشجو و ارتقای تجربه کاربری مخاطبان مورد توجه قرار گرفته و هویت بصری رسمی و سازمانی، معماری اطلاعات و دسته‌بندی‌ها نیز به‌صورت ویژه بازطراحی شده است.

همچنین بخش‌های جدیدی از جمله شهدای دانشجوی مدافع حرم و شهدای جهاددانشگاهی به این پایگاه افزوده شده است.

از مهم‌ترین دلایل شاخص بودن این طرح، پاسخ عملی به نیاز روزافزون جامعه به دسترسی سریع، منظم و معتبر به محتوای فرهنگی و هویتی است. برخلاف بسیاری از طرح‌های مشابه که صرفاً به انتشار محتوا محدود می‌شوند، این پروژه با بازطراحی ساختار، ارتقای هویت بصری و بهبود تجربه کاربری، یک مرجع دیجیتال منسجم و قابل استناد ایجاد کرده است. این ویژگی‌ها در کنار نقش پایگاه در صیانت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای نسل امروز، آن را به طرحی شاخص و شایسته رونمایی رسمی تبدیل کرده است.

از مهم‌ترین دستاوردهای این طرح برای جهاددانشگاهی می‌توان به تقویت جایگاه فرهنگی و هویتی این نهاد در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ایجاد مرجع رسمی و متمرکز برای معرفی شهدای دانشجو و شهدای جهاددانشگاهی، ارتقای هویت دیجیتال جهاددانشگاهی در فضای وب و رسانه‌های نوین و بهبود دسترسی پژوهشگران، دانشجویان و فعالان فرهنگی به منابع معتبر اشاره کرد.

تقویت نقش جهاددانشگاهی در حفظ و انتقال حافظه تاریخی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، ایجاد بستری برای تولید محتوای فرهنگی، پژوهشی و رسانه‌ای بر پایه اطلاعات معتبر، فراهم شدن امکان توسعه آینده پایگاه به یک بانک اطلاعاتی جامع شهدا با قابلیت جست‌وجو، دسته‌بندی و گزارش‌گیری و تبدیل پایگاه به الگویی موفق برای سایر پروژه‌های فرهنگی و آرشیوی جهاددانشگاهی از دیگر دستاوردهای این طرح است.

این پایگاه برای جامعه نیز دستاوردهای متعددی به همراه دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به تسهیل دسترسی عمومی به اطلاعات شهدا در قالبی ساده، منظم و قابل جست‌وجو، آشنایی نسل جوان با سیره، زندگی، وصیت‌نامه و اندیشه شهدا و تقویت فرهنگ ایثار، مسئولیت‌پذیری، مقاومت و هویت ملی اشاره کرد.

حفظ و انتقال میراث معنوی و تاریخی شهدا به نسل‌های آینده، کمک به تولید آثار فرهنگی، هنری، پژوهشی و رسانه‌ای درباره شهدا، افزایش آگاهی عمومی نسبت به نقش دانشجویان و جهادگران در تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و افزایش مشارکت مردمی در تکمیل، اصلاح و غنی‌سازی اطلاعات شهدا نیز از دیگر نتایج و دستاوردهای این پایگاه است.

بهره‌برداران این پایگاه شامل دانشجویان و جامعه دانشگاهی، اعضا و مدیران جهاددانشگاهی، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، پژوهشگران حوزه تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، نسل جوان علاقه‌مند، نویسندگان، مستندسازان و تولیدکنندگان محتوای فرهنگی، رسانه‌ها و فعالان حوزه اطلاع‌رسانی، نهادها و سازمان‌های فعال در حوزه ایثار و شهادت، فعالان فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی هستند.

پایگاه جامع اطلاعات «شهدای دانشجو» با تکیه بر ظرفیت فضای دیجیتال، ضمن صیانت و ساماندهی بخشی از میراث تاریخی و فرهنگی کشور، زمینه دسترسی نسل امروز و نسل‌های آینده به اطلاعات مستند شهدای دانشجو و شهدای جهاددانشگاهی را فراهم می‌کند و می‌تواند به مرجعی جامع برای پژوهش، تولید محتوا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دانشگاهی تبدیل شود.

امسال چهل‌وششمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی با شعار «جهاددانشگاهی؛ اقتدار علمی در افق مقاومت» گرامی داشته می‌شود.



۸ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

حجت‌الاسلام رستمی: جریان علمی و دانشگاهی، یکی از محورهای اصلی حمایت‌های امام شهید بود / یکی از دغدغه‌های رهبر شهید، جلوگیری از انحراف دانشگاه از مسیر علم بود + فیلم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در گفتگو با SNNTV گفت: جریان علم و فناوری و بستر اصلی آن یعنی دانشگاه‌ها، همواره مورد توجه و عنایت ویژه امام شهید ما قرار داشت. 

وی افزود: بیشترین دیدارهای ایشان با اقشار مختلف در دوران رهبری، با جامعه علمی، نخبگان و دانشگاهیان کشور انجام شد و ایشان همواره در مسیر حمایت و تقویت جریان علمی کشور گام برداشتند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی یکی از دغدغه‌های رهبر شهید، جلوگیری از انحراف دانشگاه از مسیر علم بود

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اضافه کرد: امسال با اتفاق بزرگی همچون فقدان امام شهیدمان و از سوی دیگر، شش ماه ایستادگی، مقاومت و نقش‌آفرینی ملت ایران در برابر نظام سلطه مواجه هستیم؛ در این شرایط، جریان علمی و دانشگاهی کشور مسئولیتی مهم و تاریخی بر عهده دارد.

وی اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی امام شهید، تلاش دشمن برای خارج کردن دانشگاه از مسیر اصلی علم و پیشرفت بود؛ به‌گونه‌ای که حتی در برخی بحران‌هایی که عده‌ای آن را صرفاً مسئله‌ای امنیتی می‌دانستند، ایشان تأکید داشتند هدف اصلی دشمن، منحرف کردن جریان علمی کشور از مسیر خود است. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی   آغاز سال تحصیلی، فصل تازه‌ای برای نقش‌آفرینی جریان علمی کشور است / دانشگاه باید پرچمدار پیشرفت علمی و اقتدار ایران بماند

حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: آغاز سال تحصیلی جدید باید شاهد حضور پررنگ‌تر جریان دانشجویی، استادان و جامعه علمی کشور با عزمی راسخ‌تر برای ادامه مسیر پیشرفت علمی و برافراشته نگه داشتن پرچم اقتدار ایران باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تلاش علمی مضاعف برای قدرت‌بخشی به ایران عزیز، ایران ایستاده و ایران تسلیم‌ناپذیر، رسالت اصلی دانشگاهیان است و دشمن با وجود طراحی‌های مختلف، با آگاهی و بصیرت جامعه علمی کشور ناکام خواهد ماند. کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی


۴۰ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

زمان و نحوه ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ بر اساس اطلاعیه این دانشگاه، ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در دو مرحله انجام می‌شود؛ مرحله نخست به‌صورت غیرحضوری و مشروط و مرحله دوم به‌صورت حضوری و نهایی خواهد بود.

 

ثبت‌نام غیرحضوری از ساعت ۸ صبح روز سه‌شنبه ۱۷ شهریور آغاز می‌شود و تا پایان روز چهارشنبه ۱۸ شهریور ادامه خواهد داشت. پذیرفته‌شدگان باید پس از مطالعه اطلاعیه‌ها و راهنماهای ثبت‌نام، مدارک مورد نیاز را تهیه کرده و از طریق سامانه جامع آموزشی دانشگاه شهید بهشتی به نشانی ems.sbu.ac.ir مراحل ثبت‌نام را تکمیل کنند.

 

دریافت گواهی پذیرش غیرحضوری از سامانه جامع آموزشی و ارائه آن در زمان پذیرش حضوری الزامی است و در صورت انجام ندادن مرحله غیرحضوری و دریافت نکردن این گواهی، امکان ثبت‌نام حضوری و قطعی وجود نخواهد داشت.

 

پذیرفته‌شدگان باید در مرحله حضوری، اصل مدارک خود را ارائه کنند. از جمله مدارک مورد نیاز می‌توان به اصل مدرک کارشناسی ارشد با درج تاریخ فراغت از تحصیل حداکثر تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ و معدل، کد صحت مدارک تحصیلی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، اصل شناسنامه و کارت ملی، گواهی پذیرش غیرحضوری و مدارک مربوط به وضعیت نظام وظیفه اشاره کرد.

 

همچنین دانشجویان سال آخر و افرادی که اصل مدرک کارشناسی ارشد آنها آماده ارائه نیست، باید گواهی معدل مورد تأیید دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد را مطابق شرایط اعلام‌شده ارائه کنند. ارائه حکم مرخصی یا موافقت کتبی سازمان مربوطه برای کارکنان دولت، آخرین حکم استخدامی رسمی و مدارک مربوط به سهمیه مربیان و ایثارگری نیز در موارد مشمول الزامی است.

 

پذیرش حضوری و نهایی پذیرفته‌شدگان روز شنبه ۲۱ شهریور تا روز یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ انجام می‌شود. دانشگاه تأکید کرده است اصل مدارک ارائه‌شده در این مرحله باید با مدارک بارگذاری‌شده در سامانه جامع آموزشی مطابقت داشته باشد و مسئولیت هرگونه مغایرت بر عهده پذیرفته‌شده خواهد بود.

 

ثبت‌نام دانشجویان تا زمان تکمیل مراحل حضوری به‌صورت مشروط خواهد بود و انتخاب واحد و آغاز کلاس‌های درسی نیز مطابق تقویم آموزشی دانشگاه انجام می‌شود.


۴۲ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آئین نامه کمیته انضباطی دانشجویان باید اجرا شود / ماجرای صبح ۹ اسفند دانشگاه شریف چه بود؟ + فیلم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ترکمانی، دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با SNNTV درباره مطالبه گری و عدالت خواهی در دانشگاه ها و اتفاقات دی ۱۴۰۴ گفت:به نظرم لازم است یک عقب‌گردی به سال ۱۴۰۱ داشته باشیم. من در آن مقطع دانشجوی کارشناسی دانشگاه تهران بودم.

متأسفانه فضایی در دانشگاه‌های ما شکل گرفته که عدالت‌خواهی و مطالبه‌گری را به حاشیه می‌برد و آن را مصادره می‌کند.

این مسئله باعث شده صدای واقعی مردم و دانشجویان شنیده نشود و مطالبه‌گری واقعی جای خود را به جریان‌های دیگری بدهد.

ما اتفاقات تلخ سال ۱۴۰۱ را پشت سر گذاشتیم، اما متأسفانه حافظه تاریخی ما یاری نکرد و دوباره با مسائل مشابهی مواجه شدیم که خروجی آن، اتفاقات دی‌ماه ۱۴۰۴ بود.

عده‌ای در دانشگاه به کسانی پالس دادند که برای تجزیه ایران برنامه‌ریزی می‌کنند

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان افزود : ما توانسته بودیم پس از حوادث سال ۱۴۰۱، فضای کشور را مدیریت کنیم.

اما دوباره در دانشگاه اتفاقاتی رقم خورد که فضای کشور را تحت تأثیر قرار داد.

دانشگاه به تعبیر حضرت امام(ره)، مبدأ تحولات کشور است و به‌عنوان پیشران جامعه شناخته می‌شود

اما متأسفانه دانشگاه را به نقطه‌ای رساندند که عده‌ای اقلیتِ واپس‌گرا، غرب‌زده و معاند، به دشمنان این مرز و بوم پالس دادند.

پالس دادند به کسانی که دشمن ایران و تمامیت ارضی کشور هستند و برای تجزیه ایران و آسیب‌زدن به مردم برنامه‌ریزی می کنند.

 

متوسلی: وقتی مسئولان وظیفه خود را انجام نمی‌دهند نیرو‌های انقلابی هزینه می‌دهند

دانشجوی دانشگاه صنعتی شریف در ادامه گفت‌و‌گوهربار عدم انجام مسئولیتها توسط مسئولان گفت: به نظرم بخشی از مسئله‌ای که امروز در دانشگاه با آن مواجه هستیم، این است که دانشجویان انقلابی واقعاً تمایل ندارند مقابل دانشجوی دیگری قرار بگیرند و درگیری و زد و خورد ایجاد شود.

چه از طرف ما باشد و چه از طرف آنها. برای ما تفاوتی ندارد و مطلوب هیچ‌کس نیست.

اما وقتی دولت وظیفه خود را انجام نمی‌دهد، وزارت علوم به وظیفه خود عمل نمی‌کند و حاکمیت دانشگاه نیز مسئولیت خود را انجام نمی‌دهد.

نیرو‌های انقلابی می‌گویند رهبر انقلاب به ما در دانشگاه وظیفه‌ای سپرده است؛ بنابراین می‌ایستند و هزینه آن نیز بر عهده خودشان می‌افتد.

 

فردی که در دانشگاه دانشجو و اساتید را کتک می‌زند باید با چه برخوردی مواجه شود؟ / آیا چیزی کمتر از اخراج از دانشگاه باید درباره چنین فردی اعمال شود؟

متوسلی افزود: سؤالی که دوست دارم مطرح کنم و به آن بپردازم، این است که دولتی که شعار حق و عدالت می‌دهد و این مفاهیم به‌وفور در ادبیات آن بیان می‌شود و حتی به نهج‌البلاغه استناد می‌کند، در چنین شرایطی حق و عدالت چیست؟

فردی که با سنگ سر دانشجو را در دانشگاه می‌شکند، استاد را کتک می‌زند، فحاشی می‌کند، پرچم رژیم منحوس پهلوی را با خود می‌آورد و پرچم ایران را آتش می‌زند، حق و عدالت درباره او چگونه باید اجرا شود؟

آیا چیزی کمتر از اخراج از دانشگاه باید درباره چنین فردی اعمال شود؟

مسئله اینجاست که اگر حق و عدالت را رعایت نکنیم، این مفاهیم به بازیچه تبدیل می‌شوند.

 

ترکمانی: مسئولین آموزش عالی دستشان به جنایاتی که در کشور اتفاق افتاد آلوده است

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه گفت:مسئولین آموزش عالی سنگ کسانی که در ۴۰۱ و دی ۱۴۰۴ اتفاقات را رقم زدند به سینه می‌زنند؛ کسانی که مسبب جنگ شده‌اند و در جنگ آن مواضع، بیانیه‌ها را داشته حتی اینها انقدر وقیح هستند که جنایت آمریکا و اسرائیل را در میناب محکوم نکردند.

شما حق چند میلیون دانشجو را که آمده‌اند در اینجا درس بخوانند و تحصیل بکنند در یک محیط آرام را ضایع می‌کنید.

چه شخصی پاسخگو دانشجویی هست که در دانشگاه تحصیل می‌کرد و میخواست به نقطه‌ای برسد، اما الان متوقف شده است و این بخاطر یک عده اقلیت است و ما داریم یک اکثریت را فدای این اقلیت می‌کنیم.

 

ماجرای دیدار وزیر علوم با شهید لاریجانی پیش از آغاز جنگ رمضان / شهید لاریجانی فرمودند هر کس در دانشگاه اهانت کرده باید اخراج شود

متوسلی افزود: بسیاری در دانشگاه شریف خون دل خوردند تا حکم اخراج یک نفر اعلام شد

اینکه شما دانشجو انقلابی، مومن به جمهوری اسلامی را به این نتیجه برسانید که حقت را نمیتوانی از مسیر قانونی بگیری خوب نیست و فضا بهم می‌ریزد.

وزارت علوم، معاون دانشجویی و وزیر باید پاسخگو باشند هرچند که در ظاهر می‌گفتند که ما پیگیر هستیم و عمل می‌کنیم.

طبق شنیده‌ها شهید علی لاریجانی یک هفته قبل از شهادت شون در جلسه‌ای به وزیر علوم گفتند که هرکس به پرچم کشور اهانت کرد یا به رهبری اهانت کرد از دانشگاه اخراج کنید.

 

دانشجوی دانشگاه شریف: وقتی قانون عمل نشود مانند مترسک دیگر کسی از آن نمی‌ترسد؟ / چه شخصی باعث شد آن استاد دانشگاه شریف به علی کریمی دوم تبدیل شود؟

متوسلی درباره بی قانونی در دانشگاه ها گفت: چه شخصی باعث شد آن استاد دانشگاه شریف تبدیل به علی کریمی دوم در دانشگاه بشود

چقدر دانشجویان انقلابی آن زمان گفتند که این شخص را از دانشگاه اخراج کنید و اخراج هم شد، اما یکسری افراد بعد از آن پیش رهبر شهید رفتند و پادرمیانی کردند و رهبر شهید هم دستور بررسی مجدد دادند تا اگر ظلمی در حق این فرد بوده احقاق شود.

قانون را عمل نکنید میشود مترسک و کسی دیگر از آن نمی‌ترسد.

 

دانشگاه باید از وضعیت نه جنگ نه صلح خارج شود / آئین نامه کمیته انضباطی را باید اجرا کنیم

دبیر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در ادامه گفت‌و‌گو افزود: ما نمی‌گویم سرکوب کنید، ما می‌گویم قوانین حاکم بر کشور که دستگاه اجرایی نیز موظف به اجرای آن است مجلس موظف به نظارت آن است اجرا شود؛ چرا قانونی که خودتان وضع کردید اجرا نمی‌کنید؟

در هر کشوری ملاک قانون است، آن چه که بر همه چیز حکمرانی می‌کند قانون است.

مسئولین آموزش عالی اگر قانون را اجرا میکردند اتفاقات دی ماه نمی‌افتاد، همین الان هم اجرا نشود با بازگشایی دانشگاه‌ها باز همان چالش‌ها را خواهیم داشت.

 

اجازه نخواهیم داد که کسانی که دستشان به خون هموطنان ما آلوده است پایشان را داخل دانشگاه بگذارند

ترکمانی تاکید کرد: واقعا خجالت آور است بعد از شهادت رهبری عزیز بعد از اتفاقات میناب، دانشگاه‌های ما طوری مدیریت می‌شود که قبل از جنگ میشد.

ما بی‌خیال این مسئله نمی‌شویم و نمیگذاریم خون مردم پایمال بشود.

سیزده حکم اخراج در دانشگاه صادر شده است، اما دانشگاه جرأت اجرای آن را ندارد.

این اقلیت اجازه تحصیل را از میلیون‌ها نفر دانشجو گرفته‌اند.

ما نمیگذاریم خون کودکان میناب پایمال شود، پیگیر این موضوع از نهاد‌های مربوطه خواهیم بود، لازم باشد خودمان کمیته‌هایی را تشکیل خواهیم داد و برخورد می‌کنیم.

اجازه نخواهیم داد که کسانی که دستشان به خون هموطنان ما آلوده است پایشان را داخل دانشگاه بگذارند.

 

متوسلی: آئین نامه کمیته انضباطی خوب است فقط باید اجرا شود

دانشجوی دانشگاه شریف در ادامه افزود:مسئله جدی‌تر ما اجرای درست آئین نامه است.

به آقای سیمایی می‌گویم اگر می‌خواهید دانشگاه آرام باشد باید قاطع برخورد کنید.

از دانشگاه شریف یک نامه با ۶۰۰ امضا به آقای اژه‌ای زده شد و دادستانی به عنوان مدعی‌العموم که ورود کنید.

صحنه خیلی واضح است، وظایف مشخص است و جرم‌ها جرم‌های آشکاریست، مسئله مسئله رسیدگی است.

 

روایت یک دانشجو از فضای دانشگاه شریف در صبح ۹ اسفند / دانشجونماها بعد اولین صدای موشک از دانشگاه فرار کردند!