قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

گواهی انحصار وراثت متوفیانی که تاریخ ثبت فوت آن‌ها بعد از سوم مرداد ۱۴۰۴ است، به‌ صورت خودکار و ظرف ۲۰ روز صادر خواهد شد

بر اساس سازوکار جدید، برای متوفیانی که تاریخ ثبت فوت آنها بعد از سوم مرداد ۱۴۰۴ باشد، نیازی به اقدام از سوی ذی‌نفعان برای صدور گواهی انحصار وراثت نیست و گواه...
 گواهی انحصار وراثت متوفیانی که تاریخ ثبت فوت آن‌ها بعد از سوم مرداد ۱۴۰۴ است، به‌ صورت خودکار و ظرف ۲۰ روز صادر خواهد شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: بر اساس سازوکار جدید، برای متوفیانی که تاریخ ثبت فوت آنها بعد از سوم مرداد ۱۴۰۴ باشد، نیازی به اقدام از سوی ذی‌نفعان برای صدور گواهی انحصار وراثت نیست و گواهی به‌صورت خودکار و حداکثر ظرف ۲۰ روز صادر می‌شود.

پس از صدور گواهی نیز موضوع از طریق پیامک به ذی‌نفعان اطلاع داده خواهد شد و آنها می‌توانند با مراجعه به سامانه ابلاغ گواهی انحصار وراثت و وارد کردن مشخصات متوفی، گواهی صادرشده را مشاهده و دریافت کنند.

اما تکلیف متوفیانی که پیش از این تاریخ فوت کرده‌اند چیست؟

برای افرادی که تاریخ ثبت فوت آنها قبل از سوم مرداد ۱۴۰۴ بوده، ذی‌نفعان باید از طریق سامانه «سهیم» درخواست صدور گواهی انحصار وراثت را ثبت کنند. در این مرحله، با انتخاب گزینه «درخواست گواهی انحصار وراثت» و وارد کردن اطلاعات متوفی، درخواست ثبت و یک کد رهگیری دریافت می‌شود.

پس از ثبت درخواست نیز حداکثر ۲۰ روز کاری برای صدور گواهی در نظر گرفته شده است و پس از ارسال پیامک، متقاضی می‌تواند با مراجعه به سامانه مربوط و انجام فرآیند پرداخت، گواهی انحصار وراثت را دریافت کند.

حتی اگر وراث نسبت به گواهی صادرشده اعتراضی داشته باشند، دیگر لازم نیست برای آغاز فرآیند اعتراض، در صف مراجعه حضوری بایستند؛ امکان ثبت اعتراض نیز از طریق سامانه سهیم فراهم شده است و ذی‌نفع می‌تواند مدارک مربوط به اعتراض خود را در سامانه بارگذاری کند.





 اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات
۴۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

اجرای مصوبه مجلس برای واردات خودروهای کارکرده | تعدیل قیمت بازار هدف اصلی واردات

اقتصادنیوز: رییس فراکسیون صنعت، معدن، ایمنی و استاندارد مجلس، گفت: به دنبال پیگیری های صورت گرفته، واردات خودروهای کارکرده با عمر ۳ تا ۵ سال آزاد شد.

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.

 هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!
۵۳ دقیقه قبل / سایت الف

هدف از طرح های بنزینی، افزایش درآمد دولت است/ اول جلو قاچاق بنزین را بگیرید/ چرا خودرو کم مصرف تولید یا وارد نمی شود؟!

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

 جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جوانان ایران؛ ۲برد، ۲شکست

روز دوم مسابقات کشتی آزاد جوانان جهان با ثبت ۲پیروزی و ۲شکست برای نمایندگان ایران همراه بود و تات و رحمانی به مرحله یک‌چهارم نهایی راه یافتند.

 هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟
۱۵ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار جی‌پی‌مورگان نسبت به سقوط بازارها در پائیز | هوش مصنوعی یادآور سال ۲۰۰۰ است؟

اقتصادنیوز: با وجود اینکه شاخص‌های اصلی در روند صعودی باقی مانده‌اند، جی‌پی‌مورگان خطرات فزاینده‌ای را برای رکود بازار در اواخر تابستان یا اوایل پاییز پیش‌بینی می‌کند.