قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

کاهش ۲۵ درصدی تیراژ خودروساز‌ها / افزایش قیمت به افزایش تولید منجر نشد!

افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها به رشد تیراژ تولید منجر نشده است درحالی‌که سال‌ها خودروسازان قیمت‌گذاری دستوری را مانع افزایش تولید معرفی می‌کنند.
 کاهش ۲۵ درصدی تیراژ خودروساز‌ها / افزایش قیمت به افزایش تولید منجر نشد!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روزنامه اینترنتی فراز: افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها به رشد تیراژ تولید منجر نشده است درحالی‌که سال‌ها خودروسازان قیمت‌گذاری دستوری را مانع افزایش تولید معرفی می‌کنند.

گزارش‌های فعالیت ماهانه منتشرشده در سامانه کدال نشان می‌دهد سه خودروساز بزرگ کشور، ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو، در چهار ماه نخست سال ۱۴۰۵ مجموعاً ۱۸۹ هزار و ۳۰ دستگاه خودروی سواری تولید کرده‌اند.

این رقم در مقایسه با ۲۵۱ هزار و ۵۷۰ دستگاه تولیدشده در مدت مشابه سال ۱۴۰۴، از کاهش حدود ۲۵ درصدی تیراژ تولید حکایت دارد.

افت تولید در هر سه خودروساز

بررسی عملکرد شرکت‌ها نشان می‌دهد هر سه خودروساز با کاهش تولید نسبت به سال گذشته مواجه شده‌اند، اما شدت این افت یکسان نیست.

ایران‌خودرو با تولید ۱۳۹ هزار و ۲۹۳ دستگاه در چهار ماه نخست امسال، نسبت به حدود ۱۵۸ هزار دستگاه مدت مشابه سال قبل، کاهش ۱۲ درصدی را ثبت کرده است.

در مقابل، سایپا با تولید ۴۱ هزار و ۱۵۶ دستگاه، نسبت به ۷۱ هزار و ۱۲۴ دستگاه سال گذشته، افتی بیش از ۴۲ درصد را تجربه کرده است.

پارس‌خودرو نیز با تولید ۸ هزار و ۵۸۱ دستگاه در چهار ماه نخست سال، در مقایسه با ۲۲ هزار و ۴۴۳ دستگاه سال گذشته، حدود ۶۲ درصد کاهش تولید داشته است؛ بیشترین افت در میان سه خودروساز بزرگ کشور.

افت تولید ماهانه در تیر

گزارش‌های کدال همچنین نشان می‌دهد مجموع تولید سه خودروساز در تیرماه ۱۴۰۵ به ۵۳ هزار و ۷۹۵ دستگاه رسیده است؛ در حالی که این رقم در خردادماه ۶۵ هزار و ۷۶ دستگاه بود یعنی کاهش حدوده ۱۷ درصدی.

جزئیات عملکرد شرکت‌ها نیز از افت تولید ماهانه حکایت دارد:

• ایران‌خودرو: از حدود ۴۵ هزار دستگاه در خرداد به حدود ۴۰ هزار دستگاه در تیر؛ کاهش حدود ۱۱ درصد.

• سایپا: از ۱۵ هزار و ۹۴۷ دستگاه به ۱۱ هزار و ۳۱۷ دستگاه؛ کاهش حدود ۲۹ درصد.

• پارس‌خودرو: از ۴ هزار و ۱۲۶ دستگاه به یک هزار و ۴۷۸ دستگاه؛ کاهش حدود ۶۴ درصد.

تغییر ترکیب محصولات تولیدی

بررسی آمار تفکیکی محصولات نشان می‌دهد همه محصولات با کاهش تولید مواجه نبوده‌اند.

در …





 یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند

یادداشت توماس فریدمن درباره ایران و آمریکا | طرف کوچک می‌تواند بزرگ، دقیق و ارزان عمل کند | کفه ترازو ظاهراً به نفع طرف کوچک سنگینی می‌کند

اقتصادنیوز: توماس فریدمن با بررسی جنگ آمریکا و ایران، تغییر معادله قدرت در جنگ‌های مدرن را تشریح کرد؛ جایی که طرف‌های کوچک با سلاح‌های دقیق و ارزان می‌توانند در برابر قدرت‌های بزرگ مقاومت کنند و هوش مصنوعی نیز این روند را تشدید خواهد کرد.

 مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

اقتصادنیوز: با اینکه وزیر جهاد کشاورزی هنوز آماری از مصرف مرغ پس از گران شدن آن با حذف ارز ترجیحی ارائه نداده اما طبق آمارها با وجود کاهش تولید مرغ نیازی به واردات هم نیست.

 ترامپ در حال آماده شدن برای جنگ با ایران در افق ۴ تا ۵ ماه آینده است

ترامپ در حال آماده شدن برای جنگ با ایران در افق ۴ تا ۵ ماه آینده است

ترس آمریکا از کمبود موشک در مواجهه با چین بر سر تایوان ممکن است جلوی جنگ با ایران را بگیرد

 جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

جنسیس GV90 مدل ۲۰۲۷؛ شاسی‌بلند پرچم‌دار با درهای رولزرویسی

پرچم‌دار جدید جنسیس با ۶۵۷ اسب‌ بخار قدرت، باتری ۱۲۳.۵ کیلووات‌ ساعتی و امکان سفارش کابین چهار نفره با درهای کالسکه‌ای یا همان رولزرویسی از راه رسیده است؛ ترکیبی که واقعاً لوکس و خاص به نظر می‌رسد.

 امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی

امضای اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی

در راستای اجرای حکم دادسرای جرائم اقتصادی اسناد انتقال دارایی‌های تعاونی اعتبار منحله مولی‌الموحدین و بانک ایران زمین به بانک مرکزی امضا شد.

 قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / جهش ۳.۴ میلیونی قیمت سکه؛ طلا قله‌های جدید را نشانه گرفت + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / جهش ۳.۴ میلیونی قیمت سکه؛ طلا قله‌های جدید را نشانه گرفت + جدول

قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ با جهش قابل توجهی همراه شده است. طلای جهانی در آستانه ورود به محدوده ۴۵۰۰ دلاری قرار گرفته و همزمانی این روند صعودی با ثبات قیمت دلار و سیگنال‌های سیاسی، موج تازه‌ای از التهاب را در بازار داخلی طلا رقم زده است.