قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۶ ساعت قبل

یک فرمانده سپاه: افسران دیپلماسی نیاز به حمایت دارند/ مذاکره قدرتمند از حمایت خیابان قدرت می‌گیرد

رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به میدان دیپلماسی، گفت: افسران و سربازان عرصه دیپلماسی نیاز به حمایت دارند.
 یک فرمانده سپاه: افسران دیپلماسی نیاز به حمایت دارند/ مذاکره قدرتمند از حمایت خیابان قدرت می‌گیرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس با اشاره به میدان دیپلماسی، گفت: افسران و سربازان عرصه دیپلماسی نیاز به حمایت دارند.

سردار عباس بایرامی در مراسم چهلم امام شهید که در مسجد شهدای رودسر برگزار شد، با اشاره به ضرورت وحدت در جامعه بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: ما موظف به خنثی‌سازی عملیات روانی دشمن هستیم.

وی افزود: دشمن با مشاهده انسجام، در برابر توان هسته‌ای، موشکی، نظام و وحدت ملی ایران شکست خورد و پس از آن دست نیاز به مذاکره دراز کرد، در حالی که مردم هم مطالبه‌گر مذاکره‌اند و هم از آن حمایت می‌کنند، اما نباید در پازل دشمن بازی کرد.

بایرامی با بیان اینکه سه‌گانه «خیابان، دیپلماسی و دولت» باید در کنار هم دیده شود، ادامه داد: مذاکره قدرتمند از حمایت خیابان و افزایش تاب‌آوری اجتماعی قدرت می‌گیرد و اگر دشمن بخواهد از مسیرهایی مانند محاصره دریایی یا ایجاد موانع در معیشت فشار بیاورد، راه مقابله با آن تقویت تاب‌آوری اجتماعی، مطالبه‌گری از مسئولان و افزایش هم‌افزایی ملی است.

وی با اشاره به حضور عموم مردم در صحنه و خنثی کردن توطئه‌های دشمن برای جدا کردن آنان از نظام، گفت: با توجه به نگاه رهبر شهید نسبت به جوانان کم‌حجاب نیز به‌عنوان «جوانان ما» و نظر سردار شهید سلیمانی که آن جوان دختر من است، باید درباره مفهوم بعثت گفت‌وگو کرد.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور با بیان اینکه آمریکایی‌ها از قبل از انقلاب اسلامی در فکر تجزیه کشورهای بزرگ اسلامی بودند، گفت: آنها قطع کردن و کوچک کردن ایران را در دستور کار دارند.

وی با تاکید بر اینکه نباید دشمن را خیلی بزرگ دید و نه خیلی کوچک، گفت: این دشمن در حوزه نظامی، امنیتی، سایبری، علمی و دیپلماسی قدرت دنیاست و در منطقه نیز قدرت منطقه است، با دو قدرت اتمی پنجه در پنجه هستیم.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس کشور تصریح کرد: بر اساس شواهد و قرائن و رفتارهایی که این روزها صورت می‌گیرد، به واسطه عزم و اراده بلند ایران و به اذن الله، ایران همین الان پیروز این میدان است؛ خودشان گفتند ایران گویا در چراغ جادو بوده است، بلاشک بعد از این جنگ، ایران قدرت بلامنازع منطقه‌ای و دنیاست.





 آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

آزمایش موشکی بی‌سابقه روسیه در نزدیکی جزایر مورد ادعای ژاپن

روسیه یک رزمایش موشکی بی‌سابقه با حضور کشتی‌های نیروی دریایی و یک پرتابگر زمینی در نزدیکی جزایری در شرق دور خود که مورد ادعای ژاپن نیز هستند، انجام داد.

 طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

طراح طرح جنجالی مجلس: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند

روح‌الله نجابت، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با نگارش متنی تصریح کرد: بر اساس ماده‌ی ۱۵، همه‌ی اشخاص حقیقی و حقوقی ۳ ماه فرصت دارند تا فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه شفاف کنند. هیچ‌کس به خاطر تعاملات گذشته‌اش غافلگیر نخواهد شد.

 کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند
۱۸ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

کانادا ۷۰ میلیارد دلار برای انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی سرمایه‌گذاری می‌کند

کانادا با رونمایی از یک برنامه سرمایه‌گذاری نزدیک به ۷۰ میلیارد دلار، قصد دارد جایگاه خود را در بازار جهانی انرژی پاک و مواد معدنی حیاتی تقویت کند. محور این طرح، توسعه نیروگاه‌های برق‌آبی در کبک و نیوفاندلند و لابرادور، ساخت زیرساخت‌های انتقال برق و حمایت از پروژه‌های معدنی است.

 علم‌الهدی:  آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

علم‌الهدی: آمریکا یک جریان تمامیت‌خواه است که همه چیز ما را می‌خواهد

امام جمعه مشهد گفت: شش ماه پس از شهادت رهبر، ملت ایران همچنان پرچم‌ها و اجتماعات را رها نکرده و مردانه ایستاده اند تا انتقام مظلومیت و خونخواهی قائد امت را محقق کند.

 خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی
۴۷ دقیقه قبل / سایت عصرایران

خودروی میلیاردی گلزار و تراژدی شکاف طبقاتی

مسئله محمدرضا گلزار نیست. او در این یادداشت بیش از آنکه یک فرد باشد، نماینده پدیده‌ای گسترده‌تر است: تبدیل ثروت به نمایش عمومی و تبدیل سبک زندگی طبقات برخورد...

 ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست
۲ ساعت قبل / سایت انتخاب

ببینید / یک ربات رکورد سریع ترین انسان را شکست

شرکت رباتیک Unitree از یک ربات انسان‌نما به نام سوپرمن رونمایی کرده که موفق شد رکورد سرعت دونده سرشناس اوسین بولت را بشکند. این ربات فقط یک مشکل کوچک دارد، ا...