قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

مدیرعامل روس‌اتم: حمله اوکراین به کشتی روسی در دریایی سیاه راهزنی دریایی است

الکسی لیخاچف، مدیرعامل روس‌اتم از غرق شدن یک کشتی این شرکت در دریای سیاه بر اثر حمله پهپادی اوکراین خبر داده و این اقدام را مصداق دزدی دریایی دانست.
 مدیرعامل روس‌اتم: حمله اوکراین به کشتی روسی در دریایی سیاه راهزنی دریایی است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا: الکسی لیخاچف، مدیرعامل روس‌اتم از غرق شدن یک کشتی این شرکت در دریای سیاه بر اثر حمله پهپادی اوکراین خبر داده و این اقدام را مصداق دزدی دریایی دانست.    الکسی لیخاچف، مدیرعامل روس‌اتم-شرکت هسته‌ای دولتی روسیه امروز (شنبه)در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو پهپاد اوکراینی به یک کشتی غیرنظامی متعلق به این شرکت که در دریای سیاه در حال حرکت بود، اصابت کرده و آن را غرق کرد.   خبرگزاری رویترز گزارش داد: لیخاچف افزود که همه ۱۷ خدمه کشتی که محموله‌هایی مانند مواد غذایی منجمد و مصالح ساختمانی را حمل می‌کرد از این حمله جان سالم به در بردند.   او گفت: «چنین حمله‌ای را فقط می‌توان دزدی دریایی و راهزنی دریایی توصیف کرد.»   ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین در حساب کاربری خود در ایکس درباره حمله به این کشتی روسی نوشت : «یک کشتی کانتینری روسی تحریم‌شده به نام یانینا که با پرچم روسیه حرکت می‌کرد و ظرفیتی بیش از ۱۰۰ هزار تن داشت مورد اصابت قرار گرفت. به لطف دقت نیروهای دفاعی ما، به قعر دریا فرستاده شد.»   روسیه و اوکراین در هفته‌های اخیر حملات خود علیه کشتی‌هایی که به گفته آن‌ها به اقدامات جنگی طرف مقابل کمک می‌کنند را تشدید کرده‌اند.





 تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان

تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

حمایت صندوق اعتباری هنر از مسکن خبرنگاران با ارائه تسهیلات جداگانه

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر گفت: به طرح‌های مسکن خبرنگاران که فرایند اختصاص زمین به آن‌ها تکمیل شده باشد تسهیلات حمایتی از سوی این صندوق اعطا می شود.

 العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

العبودی: عراق به توافقنامه امنیتی با ایران متعهد است/ سیاست ما تقویت روابط با همسایگان است

«قاسم العبودی» مشاور امنیت ملی عراق در جریان دیدار با «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در بغداد، به روابط دیرینه دو کشور اشاره کرد و گفت که بغداد به توافقنامه امنیتی امضا شده با تهران متعهد است.

 بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

بازگشت ترامپ به میز مذاکره با کره شمالی

توجه مجدد ترامپ به کره شمالی ممکن است نشان‌دهنده اشتیاق او برای به ثمر رساندن یک کودتای بزرگ در سیاست خارجی و تقویت تصویر خود به عنوان یک صلح‌طلب باشد، زیرا...

 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.

 ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

ثروتمندترین مرد آسیا به حبس ابد محکوم شد

بنیان‌گذار گروه «اورگرند» چین که زمانی ثروتمندترین مرد آسیا بود، روز پنجشنبه از سوی دادگاهی در چین به حبس ابد محکوم شد؛ پنج سال پس از آنکه فروپاشی این شرکت، اقتصاد و بازارهای مالی چین را تحت تاثیر قرار داد.