قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

سلیمی، نماینده: دولت باید با همکاری نیرو‌های مسلح، نسبت به حفظ امنیت خلیج فارس اقدام کند/ عبور شناور‌هایی که مالکیت و پرچم آن‌ها متعلق به آمریکا، رژیم صهیونیستی یا سایر کشور‌های متخاصم باشد، ممنوع است/ تردد محموله‌هایی که در اقدامات خصمانه علیه حزب‌الله، حشدالشعبی و ... نقش داشته باشند نیز مشمول ممنوعیت خواهند بود/ دولت هزینه تأمین امنیت را با اولویت دریافت به صورت «پول ملی» اخذ کند

عضو هیئت رئیسه مجلس از بررسی اولین جزئیات طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز و خلیج فارس در کمیسیون امنیت ملی مجلس خبر داد.
 سلیمی، نماینده: دولت باید با همکاری نیرو‌های مسلح، نسبت به حفظ امنیت خلیج فارس اقدام کند/ عبور شناور‌هایی که مالکیت و پرچم آن‌ها متعلق به آمریکا، رژیم صهیونیستی یا سایر کشور‌های متخاصم باشد، ممنوع است/ تردد محموله‌هایی که در اقدامات خصمانه علیه حزب‌الله، حشدالشعبی و ... نقش داشته باشند نیز مشمول ممنوعیت خواهند بود/ دولت هزینه تأمین امنیت را با اولویت دریافت به صورت «پول ملی» اخذ کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: عضو هیئت رئیسه مجلس از بررسی اولین جزئیات طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز و خلیج فارس در کمیسیون امنیت ملی مجلس خبر داد.

علیرضا سلیمی نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی، درباره طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز و خلیج فارس، اظهار کرد: این طرح در ۱۱ ماده تنظیم شده و در حال حاضر در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در دست بررسی است. این پیشنهاد اولیه‌ای است که در کمیسیون مورد گفت‌وگو قرار گرفته و هنوز گزارش نهایی کمیسیون نیست؛ بنابراین متن اولیه است.

وی به بیان بخش هایی از طرح اقدام راهبردی تأمین امنیت و پیشرفت پایدار تنگه هرمز و خلیج فارس‌، اشاره کرد و افزود: در بخش مقدماتی این طرح آمده است که با توجه به اینکه ایران به کنوانسیون‌های ژنو و جامائیکا نپیوسته و همچنین با توجه به اقدامات نظامی آمریکا که از خارج منطقه وارد شده و امنیت ایران و خلیج فارس را دچار خدشه کرده است و نیز با توجه به اینکه طی دو سال اخیر برخی دولت‌های منطقه خاک خود را در اختیار این متجاوز قرار داده‌اند و موجب آلودگی محیط زیست و سایر خسارات شده‌اند، از زمان تصویب این قانون، دولت با همکاری نیروهای مسلح موظف خواهد بود نسبت به حفظ امنیت، ایمنی ناوبری دریایی و حفاظت زیست‌محیطی خلیج فارس اقدام کند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس افزود: دولت با همکاری نیروهای مسلح باید خدماتی مانند راهنمایی ناوبری، بازرسی گذرگاه‌ها، ارائه اسناد زیست‌محیطی، ارزیابی روند عبور یا منع عبور شناورها و تعیین مختصات شناورهایی را که ایران مشخص می‌کند، انجام دهد.

سلیمی افزود: در این طرح پیش‌بینی شده است شناورهایی که مالکیت و پرچم آن‌ها متعلق به دولت آمریکا، رژیم صهیونیستی یا سایر کشورهای متخاصم یا مرتبط با آن‌ها باشد، به‌صورت کلی ممنوع است. همچنین کشورهایی که شناورهای نظامی، جنگی یا شناورهایی که با هدف جاسوسی، فعالیت اطلاعاتی یا اقدامات مغایر با امنیت جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس فعالیت می‌کنند، ورود و خروج آنها ممنوع است و تشخیص آن بر عهده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

وی ادامه داد: در این طرح آمده است هر محموله‌ای که مربوط …





 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 ۸ فایده غیرمنتظره مصرف روزانه پروبیوتیک‌ها

۸ فایده غیرمنتظره مصرف روزانه پروبیوتیک‌ها

اگر فکر می‌کنید پروبیوتیک‌ها فقط برای نفخ و مشکلات گوارشی هستند، ممکن است شگفت‌زده شوید. برخی سویه‌های پروبیوتیک با سلامت سیستم ایمنی، استخوان‌ها، پوست و حتی تنظیم قند خون ارتباط دارند.

 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...

 نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

نتیجه تازه‌ترین عملیات سیاست پولی؛ سخت‌گیری میرداماد در بازار باز

اکوایران: آخرین عملیات بازار بازی که برگزار شده حاکی از افزایش تقاضای بانک‌ها برای منابع مالی و همچنین سخت‌گیری بیشتر بانک مرکزی در پاسخ به این تقاضا است.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 نماینده مجلس: دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نمی‌آورد

نماینده مجلس: دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نمی‌آورد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه دشمن در مذاکره هم مانند جنگ چیزی بدست نخواهد آورد، درباره وحدت شکنی برخی افراد گفت: نان عده‌ای در اختلاف‌افکنی است و هنوز فکر می‌کنند دوره انتخابات است و تصور می‌کنند اگر دولت را به گوشه رینگ ببرند در انتخابات آینده پیروز خواهند شد.