قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۲۴ ساعت قبل

وزیر علوم: برای کسانی که منازل آن‌ها در جریان جنگ تخریب شده و آواره شده‌اند، سهمیه‌ کنکور در نظر گرفته شده

وزیر علوم با اشاره به شهادت شماری از دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون سراسری در جریان جنگ، گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند،...
 وزیر علوم: برای کسانی که منازل آن‌ها در جریان جنگ تخریب شده و آواره شده‌اند، سهمیه‌ کنکور در نظر گرفته شده

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: وزیر علوم با اشاره به شهادت شماری از دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون سراسری در جریان جنگ، گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است که پس از تصویب، امکان اعمال آن برای مشمولان فراهم خواهد شد.

حسین سیمایی‌صراف امروز پنجشنبه ۲۹ مردادماه در حاشیه بازدید از روند برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه امام صادق(ع)، با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز و داوطلب آزمون سراسری اظهار کرد: آمریکا و اسرائیل که مدعی تعهد به حقوق بشر و حقوق بشردوستانه بین‌المللی هستند، غیرنظامیان ما را نیز هدف قرار دادند.

وی افزود: در حوزه آزمونی که امروز در آن حضور داریم، چهار شهید دانش‌آموز و داوطلب کنکور داریم؛ دانش‌آموزانی که کارت ورود به جلسه آزمون را نیز دریافت کرده بودند.

وزیر علوم ادامه داد: کپی کارت‌های این عزیزان اکنون در دست من است و یاد چهار شهید داوطلب کنکور را گرامی می‌داریم.

سیمایی‌صراف با اشاره به اسامی این شهدا گفت: شهیده خانم علیزاده از منطقه‌ای در تهران، آقای احمدی از کرمان، شهید عفوسی از اصفهان و خانم شهید اشرفی که فکر می‌کنم ایشان هم از تهران بودند، از جمله شهدای داوطلب آزمون سراسری هستند.

وی همچنین با اشاره به شمار دیگری از داوطلبان کنکور که در جریان جنگ جان خود را از دست داده‌اند، گفت: بیش از ۳۰ داوطلب نیز داشتیم که قاعدتاً باید در کنکور ثبت‌نام می‌کردند، اما به مرحله صدور کارت و ثبت‌نام نرسیدند.

وزیر علوم با تأکید بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد شهدای جنگ اخیر، اظهار کرد: نباید جنایت‌هایی را که در جریان جنگ رخ داد فراموش کنیم. جنایت لامرد واقعاً عجیب بود و متأسفانه این جنایت‌ها در میان اخبار و اسناد گم شد.

سیمایی‌صراف ادامه داد: در لامرد، برای نخستین بار چهار موشک آزمایش شد که پیش از اصابت به زمین، حدود ۱۸۰ هزار گلوله از آنها جدا می‌شد؛ گلوله‌هایی که در شعاع ۳۶۰ درجه پخش می‌شدند و به دلیل انفجار در آسمان، حجم تخریب بیشتری داشتند و هدف نیز غیرنظامیان بودند. حدود ۲۰۰۰ تن گلوله بر سر مردم این شهر کوچک ریخته شد.

وی با اشاره به حمله به میناب نیز گفت: نباید میناب و داوطلبان کنکور را فراموش کنیم. امیدواریم همه جوانان این کشور، همان‌طور که برای پیشرفت و آبادانی ایران تلاش می‌کنند، یاد شهیدان و ایثارگران و کسانی را که موجب شدند امنیت، آرامش و توسعه برای ایران فراهم شود، فراموش نکنند.

وی افزود: برای کسانی که احتمالاً منازلشان در جریان جنگ تخریب شده و آواره شده‌اند نیز دوستان در حال انجام کار کارشناسی هستند تا سهمیه‌ای برای این افراد در نظر گرفته شود که ان‌شاءالله پس از تصویب، اجرایی خواهد شد.

سیمایی‌صراف با تأکید بر اینکه داوطلبان نگران ارائه مدارک نباشند، خاطرنشان کرد: این افراد تا زمان اعلام نتایج فرصت دارند مستندات خود را ارائه کنند تا در صورت تصویب و احراز شرایط، سهمیه آنها اعمال شود.

وی همچنین درباره برگزاری آزمون سراسری امروز گفت: امروز شاهد برگزاری یک آزمون بزرگ و ملی هستیم.





 مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

مجید انصاری: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است

مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: حل مسائل مردم نیازمند هم‌افزایی دولت و مجلس و اصلاحات گام‌به‌گام است.

 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۸ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.

 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.

 ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای ونس: تنگه هرمز اصلی‌ترین اهرم فشار تهران است/ وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است/ در حالی که ما بر تهران فشار اقتصادی وارد می‌کنیم، آن‌ها نیز تلاش می‌کنند تا فشار مشابهی بر ما وارد کنند

معاون رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد که اکنون موثرترین ابزار آمریکا برای فشار بر ایران، «فشار اقتصادی» است.

 هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هشدار محمد مهاجری نسبت به تصویب طرح مقابله با نفوذ مجلس / چنین طرح‌هایی تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود

محمد مهاجری گفت: در شرایطی که کشور نیازمند آرامش و انسجام برای عبور از بحران‌های اقتصادی و معیشتی است، مطرح کردن چنین طرح‌هایی رفتاری غیرعاقلانه و حاشیه‌ساز است که تنها منجر به نارضایتی عمومی می‌شود.

 خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

خیز «راهب مرموز» برای نشستن بر جایگاه نارندرا مودی | مسلمانان هند در خطرند؟ | یوگی از کجا به قدرت رسید؟

اقتصادنیوز: تأکید شدید آدیتیانات بر هویت هندو نتوانسته حمایت همه مردم را به دست آورد. او در انتخابات ایالتی سال ۲۰۲۲ توانست برای دومین دوره به مقام خود بازگردد، اما دو سال بعد حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) به رهبری مودی در انتخابات سراسری با شکست غیرمنتظره‌ای در اوتار پرادش مواجه شد. این شکست نشان داد که حتی در مهم‌ترین پایگاه سیاسی جریان هندوگرا نیز حمایت از حزب حاکم تضمین‌شده نیست.