قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

احیای بانکداری خرد در بانک اقتصادنوین

نگاهی به کارنامه بیست‌وپنج‌ساله بانک اقتصادنوین نشان می‌دهد که این بانک همواره از ظرفیت‌های کم‌نظیری برای توسعه بانکداری خرد برخوردار بوده است.
 احیای بانکداری خرد در بانک اقتصادنوین
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

به گزارش روابط عمومی بانک اقتصادنوین، شبکه‌ای گسترده متشکل از 226 شعبه در سراسر کشور، سرمایه انسانی توانمند با بیش از ۳۰۰۰ همکار متخصص، شرکت‌های تابعه فعال در حوزه‌های پرداخت، فناوری اطلاعات، بیمه، لیزینگ و سایر خدمات مالی، همچنین سرمایه ارزشمند اعتماد مشتریان، مجموعه‌ای از قابلیت‌هایی را شکل داده‌اند که کمتر بانکی به‌صورت هم‌زمان از آن بهره‌مند است.

با وجود این مزیت‌ها، رویکرد غالب بانک در سال‌های گذشته عمدتا بر توسعه بانکداری شرکتی و ارائه خدمات به مشتریان حقوقی متمرکز بوده است؛ راهبردی که بدون تردید دستاوردهای ارزشمند و تجربه‌های موفق فراوانی برای بانک به همراه داشته و جایگاه بانک اقتصادنوین را در این حوزه تثبیت کرده است، اما همان‌گونه که تجربه بانک‌های بزرگ دنیا نشان می‌دهد، دستیابی به رشد پایدار و سودآوری بلندمدت، مستلزم ایجاد توازن میان بانکداری شرکتی و بانکداری خرد است.

از همین منظر، تصمیم به احیا و توسعه بانکداری خرد را باید پاسخی هوشمندانه به تحولات محیط کسب‌وکار و نیازهای آینده صنعت بانکداری دانست.

احیای بانکداری خرد، صرفا توسعه چند محصول یا افزایش تعداد مشتریان نیست؛ بلکه آغاز یک تحول بنیادین در نگرش، مدل کسب‌وکار و شیوه خلق ارزش برای مشتریان است. این تحول زمانی به ثمر خواهد نشست که بانک با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، داده‌محوری و نوآوری مستمر، جایگاه خود را در زیست‌بوم جدید خدمات مالی تثبیت کند.

توسعه بانکداری پلتفرمی، گسترش همکاری‌های راهبردی با پلتفرم‌های دیجیتال و کسب‌وکارهای نوآور، تعامل موثر با فین‌تک‌ها، گسترش بانکداری دیجیتال، استفاده از هوش مصنوعی و تحلیل داده برای شناخت رفتار مشتری، شخصی‌سازی خدمات، توسعه بانکداری باز و بانکداری تعبیه شده (Embedded Banking)، طراحی تجربه‌های تعاملی و بهره‌گیری از ظرفیت بازی‌وارسازی، تنها بخشی از حوزه‌هایی هستند که می‌توانند بانک اقتصادنوین را به الگویی پیشرو در بانکداری خرد کشور تبدیل کنند.



 فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

فیلم | معاون عراقچی: توافقی که ایران و آمریکا نفع اقتصادی نبرند محکوم به شکست است

اقتصادنیوز: معاون وزیر خارجه با اشاره به اینکه برجام امکان مراودات اقتصادی ایران و آمریکا را فراهم نمی کرد، گفت: هر توافقی که نفع ایران یا آمریکا در آن لحاظ نشود محکوم به شکست است.

 پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

پالایشگاه لاوان به مدار تولید تا روز دیگر

آرمان امروز : دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش نفت کشور با اشاره به آسیب‌های واردشده به پالایشگاه لاوان در حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی اعلام کرد: با تلاش شبانه روزی، تمامی واحد‌های این پالایشگاه حداکثر تا ۱۵ شهریور به مدار تولید بازمی گردند. ناصر عاشوری قلعه رودخانی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پالایشگاه‌های [ ]

 هواشناسی ایران / بارش پراکنده باران در ارتفاعات گیلان و مازندران

هواشناسی ایران / بارش پراکنده باران در ارتفاعات گیلان و مازندران

سازمان هواشناسی کشور اعلام‌کرد: امروز (چهارشنبه) در ارتفاعات گیلان و مازندران و پنجشنبه در ارتفاعات گیلان، مازندران و گلستان، بارش پراکنده پیش بینی می‌شود.

 قیمت یورو امروز در بازار آزاد

قیمت یورو امروز در بازار آزاد

یورو امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۲۱۶٬۳۶۰ (دویست و شانزده هزار و سیصد و شصت ) تومان به ۲۱۶٬۳۶۰تومان رسید.

 هزینه‌هایِ پنهان اختلال و قطع اینترنت | سپندارند: عادت سیاست‌گذار به قطع اینترنت، خطرناک‌تر از خسارت مقطعی است

هزینه‌هایِ پنهان اختلال و قطع اینترنت | سپندارند: عادت سیاست‌گذار به قطع اینترنت، خطرناک‌تر از خسارت مقطعی است

اقتصادنیوز:صادق سپندارند، استاد دانشگاه تهران، می‌گوید خسارت واقعی قطع و اختلال اینترنت بسیار فراتر از اعداد رسمی است و بخش بزرگی از آن در مهاجرت نیروی انسانی، توقف توسعه کسب‌وکارها و ایده‌هایی که هرگز شکل نمی‌گیرند، پنهان می‌ماند.

 اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

اگر راننده مقصر فرار کند خسارت را چه کسی می‌دهد؟

به گزارش فرکانس، فرار راننده مسبب حادثه از صحنه تصادف به معنای از بین رفتن حق فرد زیان‌دیده برای مطالبه خسارت نیست. در صورتی که وسیله نقلیه و راننده مقصر شناسایی شوند، خسارت‌های تحت پوشش از طریق بیمه شخص ثالث قابل پیگیری خواهد بود. اگر راننده فراری شناسایی شود چه می‌شود؟ در صورتی که خودرو [ ]

 عمان اصلا بضاعت و قد و قواره این را ندارد که ما اینقدر دنبال مذاکره با آن هستیم

عمان اصلا بضاعت و قد و قواره این را ندارد که ما اینقدر دنبال مذاکره با آن هستیم

مذاکره با عمان به هیچ نتیجه‌ای نخواهد رسید و هدررفت وقت است، چون عمانی‌ها نمی‌توانند چیزی که ایران می‌خواهد را امضا کنند.

 ترویج ممدانی؟

ترویج ممدانی؟

تا چند ماه پیش می‌شد آنچه را در نیویورک اتفاق افتاد، به ویژگی‌های خاص این شهر نسبت داد؛ شهری گران، جوان، مهاجرپذیر و متمایل به دموکرات‌ها که زهران ممدانی در آن با وعده مهار هزینه زندگی به قدرت رسید. حالا اما پیروزی عبدال السید در میشیگان، پرسش دیگری را پیش کشیده است: آیا «پدیده نیویورک» از مرزهای این شهر عبور کرده و بحران هزینه زندگی در حال تغییردادن سیاست اقتصادی آمریکاست؟