قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

سخنگوی دولت: تعامل رئیس‌جمهور با رهبری، مستمر بوده و محدود به یک دیدار خاص نیست/ هم‌زمانی دیدار اخیر با برخی فضاسازی‌ها پیرامون وجود فاصله میان دولت و رهبری، نشان می‌دهد که واقعیت اداره کشور با روایت‌هایی که برساخت می‌شود، متفاوت است/ بهتر است که [ملاقات ۷ ساعته] را نشانه‌ای از استمرار رابطه مبتنی بر اعتماد و حمایت بدانیم

سخنگوی دولت گفت: تعامل رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب، همواره یک رابطه مستمر بوده و محدود به یک دیدار خاص نیست؛ شاید دقیق‌تر باشد که این دیدار را نه صرفاً «پاسخی»...
 سخنگوی دولت: تعامل رئیس‌جمهور با رهبری، مستمر بوده و محدود به یک دیدار خاص نیست/ هم‌زمانی دیدار اخیر با برخی فضاسازی‌ها پیرامون وجود فاصله میان دولت و رهبری، نشان می‌دهد که واقعیت اداره کشور با روایت‌هایی که برساخت می‌شود، متفاوت است/ بهتر است که [ملاقات ۷ ساعته] را نشانه‌ای از استمرار رابطه مبتنی بر اعتماد و حمایت بدانیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: سخنگوی دولت گفت: تعامل رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب، همواره یک رابطه مستمر بوده و محدود به یک دیدار خاص نیست؛ شاید دقیق‌تر باشد که این دیدار را نه صرفاً «پاسخی» به یک فضاسازی، بلکه نشانه دیگری از استمرار همان رابطه مبتنی بر تعامل، اعتماد و حمایت بدانیم.

«فاطمه مهاجرانی» روز سه شنبه با اشاره به دیدار اخیر رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب اسلامی همزمان با آغاز سومین سال ریاست جمهوری مسعود پزشکیان، گفت: دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب اسلامی را باید در امتداد ارتباط و تعاملی دید که از آغاز فعالیت دولت چهاردهم، میان دولت و رهبری انقلاب وجود داشته است.

سخنگوی دولت افزود: طبیعی است که هم‌زمانی این دیدار با برخی فضاسازی‌ها درباره وجود فاصله میان دولت و رهبری، بیش از هر چیز نشان می‌دهد که واقعیت اداره کشور با روایت‌هایی که گاه در فضای سیاسی برساخت می‌شود، متفاوت است. دولت ترجیح می‌دهد به جای ورود به این حاشیه‌ها، بر انجام مسئولیت‌های خود و پیشبرد امور کشور با هماهنگی سایر ارکان نظام متمرکز باشد.

سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه واقعیت‌ها روشن‌ترین پاسخ به فضاسازی‌هاست، گفت: تعامل رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب، ارائه گزارش درباره مسائل کشور، دریافت رهنمودها و پیگیری امور، همواره یک رابطه مستمر بوده است و محدود به یک دیدار خاص نیست. حمایت‌های صریح رهبر انقلاب از رئیس‌جمهور و دولت نیز در مقاطع مختلف بیان شده است، بنابراین شاید دقیق‌تر باشد که این دیدار را نه صرفاً «پاسخی» به یک فضاسازی، بلکه نشانه دیگری از استمرار همان رابطه مبتنی بر تعامل، اعتماد و حمایت بدانیم.

مهاجرانی با تاکید بر اینکه نقد دولت حق تمام جریان‌های سیاسی، رسانه‌ها و مردم است، بیان کرد: دولت نه‌تنها از نقد منصفانه استقبال می‌کند، بلکه آن را بخشی از سازوکار طبیعی حکمرانی و بهبود عملکرد خود می‌داند. اما در فضای سیاسی کشور باید میان نقد سازنده و رفتارهایی که عملاً در جهت ایجاد فضای بی‌اعتمادی و دوقطبی‌سازی حرکت می‌کنند، تفکیک قائل شد.

وی خاطرنشان کرد: در برخی مقاطع، به‌جای تمرکز بر نقد سیاست‌ها و ارائه راه‌حل، شاهد شکل‌گیری روایت‌هایی هستیم که بیش از آنکه ناظر به واقعیت‌های اجرایی کشور باشد، در چارچوب رقابت‌های سیاسی و رسانه‌ای تعریف می‌شود و می‌تواند به تضعیف هم‌افزایی میان ارکان تصمیم‌گیری و کاهش تمرکز بر مسائل اصلی کشور منجر شود.

سخنگوی دولت تصریح کرد: در شرایطی که کشور با مجموعه‌ای از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی روبه‌روست، انتظار می‌رود فضای سیاسی به سمت رقابت مسئولانه و مبتنی بر منافع ملی حرکت کند؛ رقابتی که در آن نقد وجود دارد، اما هدف آن اصلاح و پیشرفت است، نه ایجاد شکاف و فرسایش سرمایه اجتماعی.

مهاجرانی در پایان تاکید کرد که دولت بر این باور است که مسیر حل مسائل کشور از دل کار، گفت‌وگو و همکاری می‌گذرد و نه از مسیر تنش‌آفرینی سیاسی و گفت: تمرکز دولت همچنان بر اجرای برنامه‌ها و پاسخگویی به مطالبات مردم خواهد بود و اجازه نخواهد داد حاشیه‌سازی‌های سیاسی، اولویت‌های اصلی کشور را تحت‌الشعاع قرار دهد.





 بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

بقایی: تحولات اخیر کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران را تغییر داد

سخنگوی وزارت خارجه با تأکید بر اهمیت تحولات اخیر در بازتعریف تصویر ایران در افکار عمومی دنیا، گفت: رفتار مردم ایران در جنگ‌های اخیر، بسیاری از کلیشه‌های ساخته‌شده درباره ایران تغییر داد.

 بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

بطحایی: کارکردهای اجتماعی و فرهنگی مساجد باید احیا شود

معاون وزیر کشور گفت: در برخی دوره‌ها مسجد از نقش اصلی خود فاصله گرفت و بیشتر به محل عبادت محدود شد و باید برای احیای ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و مردمی مساجد تلاش شود.

 ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

ایران، آمریکا و ماجرای فیزیک جدید قدرت

جنگ‌ها اغلب همچون کوره‌ای عمل می‌کنند که تغییرات در «فیزیک» جهان پیرامون ما را آشکار می‌کند؛ اینکه چه کسی قدرت دارد، چه کسی قدرت ندارد و قدرت چگونه به کار گر...

 خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

خبر جدید از مذاکرات ایران و عمان/ چه چیزی ترامپ را عصبانی کرد؟

دو مقام آمریکایی مدعی شکست مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شدند.

 آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

آسوشیتدپرس به نقل از مقام‌های پاکستانی: اسلام‌آباد برای ازسرگیری مذاکرات، با ایران و آمریکا در تماس است

مقام‌های پاکستانی می‌گویند رهبری سیاسی و نظامی این کشور همچنان با ایران و آمریکا در تماس است تا تلاش‌ها برای کاهش تنش و حرکت به سمت ازسرگیری مذاکرات را بررسی کند.

 ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

ملت ایران و عراق نپذیرفتند سرنوشت‌شان را دولت‌های غربی بنویسند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.